Автор Тема: Масовото отравяне на човечеството!  (Прочетена 109092 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Масовото отравяне на човечеството!
« -: Януари 10, 2009, 23:52:37 pm »
Масовото отравяне на човечеството
Като човешки същества ние сме единствения вид, който е достатъчно глупав, за да се трови сам.

Като част от модерния живот ние създаваме голямо разнообразие от химически токсини, които отиват в нашата екосистема чрез реките и потоците, въздуха, почвата и т.н. И не е само това – ние напрактика синтезираме токсични химикали и след това ги инжектираме директно върху хранителните източници – знаейки много добре, че те са отровни и в голяма степен допринасят за епидемичните нива на хроническите болести които виждаме днес.

Кои са тези химикали за които говорим?

Вие ще получите една вихрена обиколка за запознаване с токсичните елементи на човечеството. И ако търсите за токсични елементи, може би е добре да започнете в сферата на стоматологията, защото няма друга професия (освен медицината), където ще намерите толкова много химикали, които умишлено са предписани на пациентите или инжектирани в техните тела.
 
Говорим разбира се за пломби от живак и флуорида поставян в питейната вода.Д-р Отрова – Живак


Когато говорим за живачните пломби трябва да имате предвид, че живака е един от най-отровните токсични субстанции които можете да поставите в човешкото тяло като изключим радиоактивните.

В момента, стоматолози из цял САЩ, както и навсякъде по света, взимат този високо токсичен метал и буквално го поставят в зъбите на хората. С тези зъби после се дъвче храна и докато човека дъвче, ефективно се износва повърхността на тези живачни пломби. Тези пломби изпускат живачни газове изпарения и живачни частици които хората вдишват в дробовете си или смилат през стомасите си.

Сега аз мога да разбера че може би преди 50 години стоматологичната индустрия е била прекалено невежа за да разбере че е промотирала този токсичен метал да се слага в устите на хората. Индустриалната революция е пълна с примери за компании които са използвали доста токсични субстанции при терапии мислейки че те са добри за вас. Спомнете си рентгеновите лъчи и радиацията в първата половина на XX век – тогава хората са мислели че радиацията е прекрасно нещо. Производителите измервали радиацията като енергия и мислели че ако консумирате радиационни таблетки ще бъдете по-енергични. Такива действително са били продавани и спонсорирани от лекари и е имало главната поддръжка на медицинската индустрия по това време.

 
По-късно се появява проблема с оловото в индустриални компании като ДюПонт, която има интересна история при производството и разпространението на олово. Хората били убедени че оловото е идеално за всичко. Те го слагали в бензина и така се ражда оловния бензин. По-късно откриваме че оловото причинява вреди на нервната система и е много нездравословно да има оловни емисии във въздуха. Накрая оловото се забранява да се използва в боите както и при производство на храни и козметика.

 
Но по някаква причина днес стоматолозите все още мислят че живака е просто перфектен за вас. Все едно те живеят в тъмните векове. Интересно защо ли не ви карат и да гълтате по една радиационна таблетка всеки път, когато ви поставят живачна пломба в устата? По този начин ще бъдете и енергизирани едновременно с получаването на пломбата.
 

Едно от най-големите шарлатанства в света се разиграва в офисите на стоматолозите в момента. И те силно отричат проблемите свързани с токсичността на живака и живачните пломби. Разбира се нямам предвид всички стоматолози, някои от тях бавничко започват да виждат този проблем. Напрактика точно тези зъболекари са водещите елементи на промяната, точно както тези от света ма медицината, които се опитват да променят конвенционалната медицина.

Тези малко на брой зъболекари, които се опитват на направят промени и да забранят живачните пломби заслужават голямо уважение за изправянето и борбата срещу догмата на тяхната собствена индустрия в името да предпазят своите пациенти. Няма съмнение че до няколко години живачните пломби ще бъдат забранени и ще се присъединят към редовете на оловната боя, азбестовата изолация, оловния бензин и радиационните таблетки.

Те ще отидат в историческите анали на лошата медицина и някой ден бъдещите генерации ще мислят че сме били напълно луди да поставяме живак в устите на хората.


Още отрова от стоматолозите: Флуорид

Това не е краят на токсичността в света на стоматологията. Намират се също и зъболекари, които настояват питейната вода да се „обогатява” с високо-токсичен химичен отпадък... субстанция която се „изчегърква” от комините на индустриалните замърсители. Те искат всеки един човек в действителност да пие тази субстанция.

 
Този елемент е токсичен отпадък, който се регулира от EPA (Агенция за Защита на Околната Среда). Би било нелегално да се пусне в река или поток, но по някаква причина е напълно легално да се пусне в питейната вода и да се позволи на хората да я пият. Това е много странен цикъл на мислене който може да се нарече само по един начин – медицинска лудост. Те вече не считат тази токсична субстанция за токсична ако първо премине през телата на човешките същества.
 

За коя субстанция говоря ли? Флуросилициева кисилина (Fluorosilicic acid), или позната като флуорид.

В цял САЩ и по света стоматолозите настояват да слагаме флуорид в питейната вода. С каква цел? Да се предпазят зъбите? Ама това сериозно ли? Хората поглъщат тази течност. Те не я ползват за изплакване на устата и след това да я плюят – те я поглъщат. В резултат на това имаме флуороза и костни аномалии които са свързани с прекомерната употреба на флуорид.
 

По някаква причина зъболекарите решават че след като имат медицински дипломи, искат да „лекуват” цялото население с „лекарство”, биологично активно, без първо да са диагностицирали никой. Те искат да лекуват абсолютно всички с една и съща доза независимо от индивидуалните нужди на всеки и независимо от това колко флуорид поема всеки извън питейната вода.
 
Това е лудостта на модерното стоматологично общество. Помнете че това са същите хора, които искат да поставят живак във вашата уста, така има логика да искат да отровят също така и цялото тяло като поставят флуросилициева киселина в питейната вода.


Те разбира се не я наричат така, защото може да изплаши хората. Те я наричат флуорид – и даже се опитват да заблудят обществеността като го наричат „естествен флуорид”.

Няма нищо естествено относно флуросилициевата киселина.


Ако отидете на място където поставят във водата така наречения „флуорид” ще разберете откъде го получават напрактика – питайте ги.
 
„Копаете ли този флуорид от земята с естествени флуоридни залежи?” – и те ще ви кажат: „Не, ние го купуваме от индустриалните компании които преработват отпадъци, защото е по-евтин от флуорида в земята”.

Задавал съм този въпрос на хора които се занимават с това и всеки път получавах един и същ отговор.
 
Вие самите можете да се осведомите като попитате вашето кметство точно как ви трови вас и вашето семейство с този крайно токсичен отпадъчен химикал.Как да отровим цялото население


Отново – ние сме единствените същества достатъчно глупави за да се тровим. И го правим по много ефективни начини. Ако искате да отровите цялото население няма по-лесен начин от това да пуснете някаква субстанция в питейната вода.
 
И ако наистина искате да бъдете сигурни че всички ще бъдат отровени ще приемете закони, които задължават пускането на тази отрова във водните източници (като законите за флуоризация например). Това ще осигури че напълно цялото население ще получи „доза” независимо дали е бебе, пълнолетен или пенсионер. Това е което се случва с нарастваща скорост в цял САЩ и по света.

Няма никаква свястна наука, зад който и да е от флуоридните аргументи. Дори ако те използваха автентичния природен флуорид няма никакви изследвания които да показват че той понижава вероятността от дентални кариеси в модерното общество. Въпреки това този мит съществува в стоматологичното общество и Американската Зъболекарска Асоциация стои плътно зад тази кампания за масово отравяне. Те ще нарекат всеки, който не се съгласява с тях „смахнат” и ще кажат че всяко население трябва да бъде флуоризирано – за тяхно добро разбира се.Поставете повече химикали в храната моля


Ако искате да отровите цялото население, но се притеснявате че не всеки пие от водата която сте им приготвили, има и друг начин: просто отровете храната. Това също се случва днес с практиките за производство на храна като в същото време FDA (агенцията за надзор на храните и лекарствата) си обръща главата на другата страна относно токсичните хранителните добавки.
 

Населението се трови с изкуствени химични подсладители. Нека ги разгледаме. Аспартама е подсладител който никога не е бил доказан като безвреден; дори първоначалната препоръка на FDA била, че аспартама трябва да бъде забранен, защото не е безопасна хранителна добавка. Не някой друг, а Доналд Ръмсфелд навремето помага да се наложи аспартама през FDA и да се легализира като хранителна добавка.
 

Днес виждаме голям брой оплаквания от странични ефекти, които са изпратени на FDA и причинени от аспартама. Аспартамът е екзитотоксин, което е невротоксичен химикал и се разпада в тялото ви във форма на мравчена киселина и формалдехид. Така... бихте ли искали да пийнете малко формалдехид? Може би бихте го направили ако бяхте биологическа единица подготвяна за дисекция, но ако сте нормален, здрав и психично здрав човек, никога не бихте пили формалдехид.

Формалдехидът (наричан също метанал) е химическо съединение, газ с остра миризма. Той е най-простият алдехид. Общата химическа формула е H2CO. За първи път е синтезиран от руския химик Александър Бутлеров през 1859 г., но е окончателно идентифициран от Аугуст Вилхелм фон Хофман през 1867 г.

Формалдехидът се получава направо от непълно горене на материали, съдържащи въглерод. Присъства в дима от горските пожари, в изгорелите газове на автомобилите и в тютюневия дим. В земната атмосфера формалдехидът се получава от въздействието на слънчевата светлина и кислорода върху атмосферния метан и други въглеводороди.

Формалдехидът е канцерогенен и токсичен, но има растения (като хлорофитумът), които го поглъщат.

Разбира се не бихте го пили освен ако не е поставен в изкуствен подсладител и прибавян към кутийките с безалкохолно – при това положение американците с радост си пийват формалдехид кутийка след кутийка, отравяйки своята нервна система, почти ослепявайки, придобивайки епилепсия и увеличавайки шанса да придобият нервно-дегенеративно разстройство като болестта на Алцхаймер.

 
Отново ние сме единствените същества достатъчно глупави за да се тровим сами с тези химикали. И въпреки това имаме цели групи, хранителни лобита и публични апологети които щъкат навсякъде казвайки че тези добавки са идеални за вас. Няма нищо лошо да си пийвате формалдехид и мравчена киселина.


Всичко ще е наред – Пийте още!
 
Ето ви и купон за 50% намаление, купете си още едно безалкохолно!Искате ли малко хлор във вашата храна ?

Някои казват:

„Добре, аспартама е отживелица – големия подсладител сега е „Sucralose” или „Splenda”.

(на български е познат като Спленда). Това е изкуствен подсладител, за който се твърди че се прави от захар. Предполагам че може да се твърди че започва да се прави от захар, но при преработката му се премахват атоми от захарта и се заменят с атоми хлор, който разбира се е един от елементите използван при масовите убийства през Втората световна война чрез отровния газ и същия елемент, който се използва за дезинфекция на басейни и питейна вода.


Когато се постави по този начин хората започват да мислят:

„Хмм, може би има нещо нередно в тази захар, може би не трябва да слагам хлорни атоми в тялото си?”

Бихте ли пили хлор? Ако познавате някой който работи в басейн или има собствен бизнес по поддръжката на басейни, те ще ви кажат че хлорния газ ще ви убие. Фактически само за да го държат, те трябва да носят предпазни гумени ръкавици и защитни респираторни такъми защото ако се докосне до мокра хлорна пудра или се вдиша, доста ще се наранят.

 
Хлорният газ може да причини сериозни травми и дори смърт. Дори ако вземете домашни препарати като хлорна белина и я смесите с амоний, ще създадете високо-токсичен газ, който буквално ще ви убие и точно затова тези продукти съдържат предупреждение че не трябва да се смесват.

 
И въпреки това в нашите храни ние взимаме хлорни атоми, прибавяме ги към молекули които са били захарни и казваме на това – безопасен подсладител. И после ги слагаме във всякакъв вид храни, независимо дали са безалкохолни, кифлички, палачинки и всичко за което се сетите. Не съм сигурен дали хората осъзнават че напрактика поглъщат хлорни атоми. Може би са прекалено слисани от флуорида.

Така, дотук имаме зъболекари, които поставят живачни пломби в устата ви, които изпускат живачен газ и предизвикват невродегенеративни разстройства като болестта на Алцхаймер. Имаме същите ненормални стоматолози изискващи доказани замърсители на природата да се слагат в питейната вода, с което да си осигурят задължителното поглъщане на токсичен отпадъчен продукт от всеки американец, дори при положение, че ако такива химикали се пускат директно в реките това фактически ще бъде нарушаване на федералния закон.

Имаме и компании за храни и напитки които използват химически подсладители за да заменят захарта и твърдящи че техните продукти са по-здравословни от захарните. А тези изкуствени химически подсладители се разпадат на опасни съставки като формалдехид и мравчена киселина или пък се правят с хлорни атоми, които просто не принадлежат на човешкото тяло.

 
Такива химикали не се намират никъде в природата прикрепени към захарна молекула.

 

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Относно: Масовото отравяне на човечеството!
« Отговор #1 -: Януари 11, 2009, 00:01:04 am »
Вкусна отрова: хидрогенизирани масла

Какво още могат гладните за пари корпорации да измислят и да го поставят в храната или водата за да ни отровят? Те са доста изобретателни и имат доста отрови на разположение. Следващата ужасна отрова в списъка са хидрогенизираните масла. Те се наричат мозъчни отрови и са представени може би в половината от всички храни, които може да намерите в супермаркета. Пише ги ясно на етикета – „хидрогенизирани масла” или частично хидрогенизирани растителни масла”.

 
Това е изкуствена мазнина, която директно причинява кардио-съдови сърдечни болести, унищожава нормалното сърдечносъдово здраве, унищожава здравословното функциониране на нервната система, причинява мозъчни разстройства, причинява сърдечни удари, това е един от най- видните и в същото време токсични добавки които се поставят в храната. Причинява също родилни дефекти, липса на основни мастни киселини както при майката, така и при ембриона.
 

И се слага в храните нарочно, за удобство на хранителните производители. Хидрогенизираните масла не се развалят, което означава че те пестят пари, на компаниите производителки, защото храните им не се развалят по рафтовете.А как се правят тези масла? Ами те не се намират никъде в природата – трябва да имате съоръжение за химическа обработка за да ги правите.

 
Правят се чрез вкарване на водороден газ през водно соево олио или друг тип олио чрез използване на катализатор (в повечето случаи никел). Така че чрез този никел и водороден газ получавате допълнителни водородни атоми прикрепени към молекулата на олиото, което ги прави твърди при стайна температура. При положение че са твърди при стайна температура – това ги прави по-лесни за използване при правене на маргаринови продукти или при правенето на соленки или курабийки.

И всичко това е за удобство на компаниите за производство на храни.

 
Компаниите произвеждащи храни не се интересуват от вашето здраве, тяхната работа е проста – да си продадат стоката. Ако имате здравен проблем в резултат на консумация на определена храна това си е ваш проблем, не техен. Няма да намерите хранителни компании които ви предлагат да ви платят вашите медицински сметки ако например получите сърдечен удар от това че сте яли хидрогенизирани масла. Те просто прехвърлят отговорността изисквайки вие да си платите за здравните последствия причинени от техните храни.

 
Дори работят по въпроса за приемане на законодателство, което априори да отхвърля съдебни искания към хранителните компании.


Отрова с форма на салам

 


За да не останат по-назад, компаниите обработващи месо в САЩ също искат да сложат доста отрови в продуктите с които се храните. Това че ви продават червено месо което само по себе си е доста нездравословно и може да предизвика рак на дебелото черво, сърдечни проблеми, затлъстяване и много други разстройства, те също прибавят и химикали причиняващи рак в доста голяма гама местни продукти.
 

По този начин се подсигуряват че ще хванете рак на дебелото черво от добавките ако не от самото месо. Тази добавка се казва нитритна сол или натриев нитрит (sodium nitrite) и може да я намерите почти във всеки пакетиран продукт от месо в супермаркета, независимо дали е салам, наденичка, кренвирш или бекон. Може да си купите нарязана шунка, нарязано пиле, пакетирана шунка, всякакво нарязано месо, пеперони, месото което се слага за супи, или месо подготвено в кутийки за обяд... всичко за което се сетите и е пакетирано месо, и е в супермаркета има токсични добавки в себе си.
 

Точно затова ежедневната консумация на обработени меса в момента клинично произвежда 6 700% нарастване на риска от рак на панкреаса!


Хора опитни свинчета

И как се казваше тази добавка ? Нитритна сол!

 

Когато погълнете нитритна сол (натриев нитрит) тя се смесва с храносмилателните сокове на стомаха и създава клас от химически съединения наричани нитрозамини. Тези нитрозамини са толкова ракообразуващи химикали, че лабораторните изследователи инжектират мишки с нитрозамини когато искат да им причинят рак на гърдата или друга форма рак, която да изучават. И въпреки всичко хората слагат натриев нитрит право в храната си. Все едно третираме цялото население като лабораторни мишки и в действителност сме далече от истината.
 
(Ето дори в енциклопедията можем да видим че:

Нитрозамините са химични съединения, които се получават при взаимодействието на нитрити с вторични амини. Образуването на нитрозамините става при определени условия – висока киселинност на средата (като тази в стомаха), високи температури (като при пържене) и др.

Нитрозамините са силни канцерогени. Присъствието им е най-голямо в храни (особено в меса), които преди това са обработени с натриев нитрит. Натриевият нитрит се прибавя към много меса (бекон,шунка, наденици и др.), за да забави развитието на бактерии и да предпази пресните червени меса от потъмняване. Под въздействието на топлина – при готвене на месото, натриевият нитрит взаимодейства с амините, които винаги присъстват в него и се образуват нитрозамини. Също така нитритите от храната с амините в стомаха образуват нитрозамини и това често води до рак на стомаха.)

Лекарствата които се пускат в САЩ са на експериментална база като населението се използва за опитни свинчета, като по този начин се разбира колко души могат да умрат от определено лекарство за да се наберат повече данни. Когато FDA одобри дадено лекарство за публична употреба то не е доказано безопасно.

 
Американското население редовно се третира като сбор от опитни свинчета, за да се промотират лекарства, храни, изкуствени подсладители или други елементи.

 


Токсични козметични продукти

Дотук имаме токсични химикали в нашите усти, в нашата вода и в нашата храна и напитки. Къде другаде могат гладните за пари корпорации да слагат токсични химикали в нашата непосредствена среда и по този начин да попиват в телата ни?


Помислете добре и ще измислите някои нови идеи. Нека да видим и козметичната индустрия, защото напрактика всяка марка шампоан, одиколон, парфюм, дезодорант и т.н козметични продукти на пазара са направени от токсични ароматни химикали. Те могат да съдържат разтворители, карциногени и съставки, които са вписани в правителствената база данни като причиняващи силна токсичност на черния дроб.
 

Причината поради която тези съставки се допускат в продуктите, е че FDAпогрешно предполага от много много години че всичко, което се постави на кожата не се абсорбира в тялото. Те мислят например че можете просто да оградите тялото си с токсични химикали ще сте ОК, защото кожата ви е бариера. Дори съм чувал фармацевти дами казват че кожата е голяма преграда така каквото и да сложите на вашата кожа няма да отиде в тялото.

 
Това е крайно смешно. Все едно фармацевтите не са продавали никотинови лепенки. Те как мислите че работят?
 

Работят като пускат никотин, който се абсорбира директно през кожата в кръвообращението. Ако вашата кожа не абсорбираше никотина, никотиновите лепенки нямаше да доставят дозата. Трябва да сте полуидиот за да мислите че кожата е нещо като постоянна бариера която ни предпазва от всичко което се сложи върху нея.
 

Кожата има много пори – тя диша. Да тя ни пази от бактериите, но не може да ни предпази от химичните разтворители и не може да държи отвън молекули големи колкото никотиновата. А между другото никотиновите молекули не са много малки.

Има много неща които преминават през кожата и в това число

 

·        ароматни химикали

·        разтворители

·        много други токсични съставки от козметиката

 

Една такава съставка се нарича MIT и беше наскоро открита в повечето марки шампоани, а е известно че тя причинява рак на мозъка.Доброволно химическо отравяне

 


Така, сега ние наистина сме глупав вид, защото отравяме нашите усти, нашата вода, нашата храна, напитките или дори шампоаните и козметиката си. А ако използвате и омекотители когато перете си осигурявате и отравяне на вашите дрехи със слой токсични химикали, които се намират в тези продукти.

 

Та какво още можем да използваме за да отровим населението? Има все още доста възможности.

Един възможен начин е да продавате токсични химикали които хората доброволно да поглъщат през тяхната уста защото друг човек от позицията на авторитет им е казал така. Това описва индустрията за хапчета по рецепта при която се тровят сами всеки ден с токсични болкоуспокояващи лекарства или токсични анти-холестеролни лекарства. Хората отравят умовете си с антидепресанти, които дори водят до буйно поведение или самоубийства. Те тровят сърдечносъдовата си система с бета-блокери и други „лекарства”. И разбира се отравят черния си дроб.

И въпреки това хората доброволно правят това – всеки ден те слагат тези токсични химикали в телата си просто защото някой с диплома от университета на болестта (също познат като медицинско училище) им е казал така. И не само това – те дори ще си платят за привилегията да отровят телата си.

 

Те ще платят доста добри пари, не просто няколкостотин долара на месец, а няколко хиляди. Някои хора ще изхарчат и шест цифрена сума годишно да се тровят, защото техния лекар им е казал така. И когато нещо се обърка и малък тумор се покаже на скенера или някой друг кръвен тест се окаже положителен за подобен тумор те с радост ще платят още 100 000 $ или повече за да унищожат цялата си имунна система с лечение познато като химиотерапия.

 
Те буквално ще си стоят и ще оставят лекарите да инжектират токсични отрови директно в кръвообръщението като това позволява да циркулират в цялото тяло. Колко токсични са тези неща? Ами просто помислете, ако косата ви почне да пада, ако ви се повдига и повръщате, дали това не са сигнали че може би тези неща не принадлежат на тялото ви? Не знам за вас, но си мисля че това е много странен начин да се лекува някой.

Ако бях лекар и лекувах някой и го карах да прави нещо от което ще му пада косата и ще почне да повръща и да изглежда че ще се разтопи всеки момент бих си помислил че може би това не е добре за пациента. Но не това мислят конвенционалните онколози. Те си мислят че това са великолепни неща. Гледай ще унищожим раковия тумор и ще сме късметлии ако пациента е останал жив до момента когато свършим.
 

А ако не е – и това е добре – докато сметката се плаща.

 
Националната „война с дрогата” е доста селективна в своите цели не мислите ли? Индустриалният коноп е забранен, но зобенето на милиони деца с мощни наркотици е напълно легално: нарича се риталин.

Така че не само сме най-глупавия вид на планетата защото се тровим, едновременно с това и сме „най-умните”, защото намираме начин да оправдаем отравянето. Намираме научното ломотене което твърди – Да, NutraSweet е добро за вас! Или тези хлорни атоми прикрепени за захарта са великолепни за вас, или че живака в устата ви някак си няма токсичен ефект. И хидрогенезираните масла са напълно приемливи за вашето здравословно състояние.

Ние доста глупаво казваме ако вземеш тези таблетки и изпиеш този шейк за отслабване направен с подсладител ще бъдеш здрав. А ако не си здрав не се безпокой, защото имаме магически лекарства по рецепта които ще те направят още по-здрав.От Майк Адамс: www.naturalnews.com

 

Превод:Alien

Редакция:H.

Неактивен NTT

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 54
Относно: Масовото отравяне на човечеството!
« Отговор #2 -: Януари 11, 2009, 01:08:12 am »
Браво за превода, страхотна статия, за който не вярва само да обърне опаковката на това което яде и може да остане изумен. Докато четях пасажа за отровата със салам хапвах едно нарязано саламче и го обърнах веднага и какво да открия една от съставките беше натриев нитрит (sodium nitrite). :'( Просто ужас вече се чудя какво да ям, но и не виждам някаква алтернатива защото каквото и да си купиш за ядене от магазина е гарантирано че ще фигурира някое от вредните Е-та. Може би трябва да се направи списък с храните който се обработват най-малко и са най-безвредни.
"Политическото величие е като пирамидите където, никой освен орлите и влечугите не може да достигне

Неактивен Una

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 229
Относно: Масовото отравяне на човечеството!
« Отговор #3 -: Януари 12, 2009, 09:58:54 am »
Alien,
браво, браво, браво!!!

Max

 • Гост
Относно: Масовото отравяне на човечеството!
« Отговор #4 -: Януари 24, 2009, 04:47:28 am »
И аз  благодаря на H. и  Alien за полезната информация във всички теми

Докато четях пасажа за отровата със салам хапвах едно нарязано саламче и го обърнах веднага и какво да открия една от съставките беше натриев нитрит (sodium nitrite). :'( Просто ужас вече се чудя какво да ям, но и не виждам някаква алтернатива защото каквото и да си купиш за ядене от магазина е гарантирано че ще фигурира някое от вредните Е-та. Може би трябва да се направи списък с храните който се обработват най-малко и са най-безвредни.

Аз затова вече съм само на сурова риба (сьомга и скумрия предимно) и плодове. По възможност дребни , селски.
Огомните трикилограмови круши или каквото и да е там направо могат да ме откажат от плодовете.
 
А рибата, макар едва ли да е обработена (химически и генетически), поне е порядъчно застояла. Е, и морската вода вече не е чиста...

Сериозно съм се замислил за връщане към природата.

Аз съм си мислил, че ако на първо място  като масово средство за отравяне на населението е водата, та на второ е хляба. Ама ме мързи да обяснявам защо.Който има статия по въпроса за вредата от хляба и пшеницата въобще, надявам се да пише.
« Последна редакция: Януари 24, 2009, 20:05:15 pm от H. »

Неактивен Gogo

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 275
Относно: Масовото отравяне на човечествоm
« Отговор #5 -: Януари 24, 2009, 19:32:18 pm »
А пък от вчера и днеска тръбят по телевизията, че трябвало задължително да се преглеждат всички хора за диабет, тумори и сърдечни заболявания. Доколкото знам процента на заболелите от тези болести хора е огромен, което разбира се довежда и до логическата мисъл, че това е умишлено и сега ще си правят статистиката колко аджеба им действа това оръжие.
« Последна редакция: Януари 25, 2009, 09:08:21 am от Mirotvorec »

Max

 • Гост
Относно: Масовото отравяне на човечествоm
« Отговор #6 -: Януари 24, 2009, 19:47:45 pm »
Огромен е, прав си. А възрастта на диабетиците все повече пада. Дори учениците често  си правят кръвнозахарни профили. От стреса в училище ли е, от храната ли, но май диабета в момента е най-разпространеното зло.
Да можеше да има такава тема във форума, че да се осведомят хората от какво да се пазят, за да избегнат тая болест.
« Последна редакция: Януари 25, 2009, 09:08:52 am от Mirotvorec »

Неактивен baphaa

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 47
Относно: Масовото отравяне на човечеството!
« Отговор #7 -: Януари 25, 2009, 02:29:04 am »
Ами представете си, след като в САЩ има такива отрови в хранителните продукти, какво ли правят нашите родни бизнесмени за по-голяма печалба? Аз лично за тоалетна хартия в кренвиршите съм чувал(което не съм сигурен доколко е вредно сравнено с посочените в оригиналния пост химикали), но дали има по-фрапиращи случаи от това?
По делата ще ги познаете[/CO

Max

 • Гост
Относно: Масовото отравяне на човечеството!
« Отговор #8 -: Януари 25, 2009, 10:40:49 am »
Alien, пак прочетох статията и тая част за нитритната сол ме обезпокои, защото не мога да се сетя какво е това.Едва ли е готварската сол или натриевия глутамат.Какво е тогава?

А впрочем готварската сол като масов продукт, сигурно също се използва за тровене на хората.Винаги побеснявам като видя, че е "рафинирана" и "йодирана".
За какво ми е да приемам йода като химикал, по дяволите. Набавям си го в изобилие с храната!
« Последна редакция: Януари 25, 2009, 10:43:48 am от Max »

Неактивен baphaa

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 47
Относно: Масовото отравяне на човечеството!
« Отговор #9 -: Януари 25, 2009, 14:03:28 pm »
Честно казано досега изобщо не бях чел какво има в тези продукти, които купувам. Така че благодаря за информацията. Днес прекарах около 10 минути на месарския щанд в търсене на нещо без натриев нитрит. Намерих само един продукт, на който пишеше, че има просто сол. Не знам за каква сол става дума, но се надявам да не е толкова вредна.
По делата ще ги познаете[/CO

Max

 • Гост
Относно: Масовото отравяне на човечеството!
« Отговор #10 -: Януари 25, 2009, 14:13:08 pm »
Според мен единствените по-малко вредни продукти са непреработените.
Абе то от магазимна ли е....

Аз вече съм решил да се изуча за ловец   :D

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Относно: Масовото отравяне на човечеството!
« Отговор #11 -: Януари 25, 2009, 18:29:39 pm »
Alien, пак прочетох статията и тая част за нитритната сол ме обезпокои, защото не мога да се сетя какво е това.Едва ли е готварската сол или натриевия глутамат.Какво е тогава?Ами Макс нарочно съм го дал освен с двете му имена и с името на английски  ;) Можеш да се осведомиш подробно от която и да енциклопедия

натриев нитрит (sodium nitrite)

http://en.wikipedia.org/wiki/Sodium_nitrite

Max

 • Гост
Относно: Масовото отравяне на човечеството!
« Отговор #12 -: Януари 25, 2009, 19:23:53 pm »
Да бе, ама пуст мързел.

Ето какво намерих, без много да се задълбочавам.В случай, че има и други любопитни пък ги мързи да ровят из гугъл.

НИТРИТНА СОЛ
ТС – БСК 03-2003


Нитритната сол се използва като консервиращ агент при преработката и производството на месни и рибни продукти.Нитритната сол Солина СН се предлага в следните разновидности:
- Солина СН 04 със съдържание на натриев нитрит 0.4%;
- Солина СН 05 със съдържание на натриев нитрит 0.5%;
- Солина СН 06 със съдържание на натриев нитрит 0.6%;
Употребата на готовата нитритна сол, за разлика от разделното прилагане на готварска сол и натриев нитрит, има следните технологически преимущества:
- Способства за запазването приятния естествено розов цвят на продуктите от месо и риба;
- Способства за формирането на специфичен приятен вкус и аромат;
- Улеснява дозирането в технологичния процес на обработка;
- Свежда до минимум възможността за общо и локално предозиране на консервиращата съставка;
- Възпрепяства дългосрочно развитието на вредни микроорганизми в третирането с нитритна сол продукти;
- Безопасна е за манипулация от страна на персонала.

НЕОБХОДИМАТА СОЛ
ЗА ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО!

Неактивен baphaa

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 47
Относно: Масовото отравяне на човечеството!
« Отговор #13 -: Януари 26, 2009, 12:44:46 pm »
Бях попаднал на някакъв филм, където се разказваше за научен експеримент, където подлагат на висока температура различни видове. Оказа се че човека се адаптира толкова бързо, че стига температурата да се увеличава на малки интервали, може да издържи на 100 градуса, като не умира, само обилно се поти.

Май някой болен мозък е решил, че заради тази човешка издръжливост трябва да ни тровят в малки количества, които няма да ни убият моментално, но ще ни принудят да пръснем огромно количество пари за лекарства.
По делата ще ги познаете[/CO

Androctonus

 • Гост
Относно: Масовото отравяне на човечеството!
« Отговор #14 -: Януари 26, 2009, 12:48:31 pm »
Хората се тровят доброволно, никой не ги тровИ ;)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27