Автор Тема: Признаци на пробуждането и енергиен бюлетин от Керън Бишоп  (Прочетена 17768 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Martin

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 509
  • Music of the world
На фона на непрестанните мрачни сценарии, които конспиративните теоритици и текстовете им чертаят, мисля, че е време и за нещо малко по-алтернативно, още повече, че все повече и повече хора биха се познали в описанието, което намира място в началото на този бюлетин с дата 14 февруари 2008 г. Със сигурност много хора биха намерили някои глупости вътре (В това число и аз, разбира се), но съветвам ви просто да се абстрахирате от тях и да вземете това, което смятате, че ще ви е полезно, и което не контрастира силно с един или друг ваш възглед за нещата. Приятно четене!

Дългият път към дома

Къде, по дяволите, е цялото изобилие, тези големи вълни от светлина, радост, мир, и всичко друго, което се предполага, че трябва да е вече факт през 2008, годината на новото начало (бел.ред: Карън много пъти по-рано е говорила за новото начало през тази година)? Вероятно се чудите..."Ново начало...хах! Какво стана сега? Ще се променят ли изобщо някога нещата? Кога моят кораб ще пристигне? Съжалявам, че изобщо посмях да се надявам, че промяната някога ще дойде! Всеки път, когато се обнадеждя, изглежда, че надеждите ми биват смазани с повече неприятности и разочарования!"
 
"Нямам абсолютно нищо повече какво да дам. Резервоарът ми е празен, батерията ми е изтощена, и не мога повече да чакам зареждане. Не мога повече да служа. Имам нужда от помощ! Не мога да се справям сам повече! Съсипан и изтощен съм, и сега дори ставам циничен, гневен, обезсърчен, нетърпелив, нацупен и дори леко депресиран....дори до точката, в която идва пълната апатия. Не мога да продължавам така дори още един ден! Изстискан съм до пълния предел, и не е останало нищо повече за изстискване...това е просто прекалено много, още повече след всичко, което изживях през 2007. Искам да си отида у дома сега..."
 
Ако тези мисли ви звучат познато, не сте сами. Енергиите се повишават и настройват, и това причинява напрежение, големи задръствания, които могат да накарат човек да изпитва клаустрофобия, хванат в капан, без да има къде да отиде, стресиран, раздразнителен и силно избухлив. В допълнение, може да бъде почувстван и физически натиск, изразяващ се най-вече в стомашно разстройство, напрежение в синусите и хрема.
 
Ние сме като в тенджера под налягане в момента с всички тези изграждащи се енергии, и проявленията на това налягане са многобройни. Тук в САЩ, в новините напоследък има много масови стрелби, гневни тиради и всички симптоми за покачващото се напрежение. Сегашната ситуация в Израел е още един пример за това. В тези периоди аз обикновено получавам купища враждебни мейли и писма от читатели, като този път също не беше изключение.
 
Проходът все още не е разчистен за нашето масово навлизане в по-висши реалности, и следователно ние сме притискани на входа му. По-високите вибрационни енергии са били задържани дълго време от тяхното правилно място, и това определено може да доведе до крайно некомфортни усещания. Някои са достигнали повратната точка и са повече от готови, други все още се приспособяват.
 
Вкара ли ни 2007 г. вътре? Не е ли имало прекалено много предизвикателства, които духът ни не може да понесе? Не е ли прекалено късно? Кога най-сетне новият и велик преход към по-висши вибрационни реалности ще бъде окончателно отворен, ще ни пука ли изобщо? Отказахме ли се? Не е ли сегашното чакане повече, отколкото можем да понесем?
 
Ето отговора. Какъвто обикновено е случаят, на нас ни се дава колкото се може повече време, за да пристигнем в пространствата на по-висиките вибрации. Ние винаги искаме да обхванем колкото е възможно повече, особено когато този неминуем скок обещава да бъде голям. По този повод нещата все още се подреждат. След време ще бъдем изключително благодарни, че сме изчакали. Чакането ще има огромен ефект, и ще позволи на много повече братя и сестри да бъдат с нас.
 
 
Подтиснатите започват да се издигат на повърхността и да придобиват влияние, защото сега те са по-приспособени към по-висшите енергии, и старите познати "домашни/семейни" енергии остават на заден план по време на процеса на трансформация (Разбира се, докато самите те не се променят и приспособят). Както споменах в предишния енергиен бюлетин, Супер купата тук в САЩ и Барак Обама са примери за изплуването на тази по-подредена/приспособена енергия.
 
Енергиите, които са били дълго пренебрегвани, сега получават своето внимание. И това означава, че светлите, или тези, носещи светлината, най-сетне ще си получат дължимото, или с други думи, тяхното време най-сетне дойде.
 
За да дойде нашето време, имаме нужда наистина да бъдем изцяло наясно какво е това, което наистина искаме...какво искаме от най-дълбоките части на душата си и от сърцата си, защото без съмнение ще го получим. Не непременно каквото си "мислим", че е възможно, а каквото наистина, истински желаем...или каквото е най-близко до нашата истинска същност.
 
Склонни ли сме да се откажем от начина, по който сме вибрирали досега? Склонни ли сме да се откажем от това, което сме си мислели, че сме? Склонни ли сме да се откажем от личните аспекти, които са ни били нужни, за да оцелеем в стария свят? Сигурно ли е най-сетне за нашата изначална невинност да изплува? Можем ли да се върнем към чистите и сензитивни души, които сме притежавали в ранното си детство?
 
В пристигащите по-висши реалности, най-вероятно можем. Веднъж, когато се настроим към тях, може да бъде изключително трудно да се върнем към старото, където трябва да бъдем бдителни, да се защитаваме и да следим нещата. В по-висшите реалности ние сме настроени към енергиите на рая. Ето затова не можем повече да караме нещата да ни се случват, защо сме изтощени от това и защо сме толкова готови да приемаме и дори да се оттеглим.
 
Сега сме готови да приемаме в реалността на по-висшите вибрации. Нещата просто се озовават в скута ни, не е необходимо да правим нищо за да получим каквото и да е. В допълнение, нашите взаимоотношения са много повече свързани с радост и веселие, без съпътващи от това проблеми. Просто веселие, смях, мир и любов! В момента ние привличаме и проявяваме някои от тези неща на малки порции, но веднъж, щом проходите са изцяло отворени, ще бъдем от новите реалности.
 
Колко дълго процесът на приспособяване ще продължи? Аз лично не знам...и в това е красотата. На нашите духовни нива, ние продължаваме да имаме "срещи", съгласуващи плана и как точно нещата трябва да се разгърнат. По тази причина големият план е винаги отворен за промени, изненади, и безкрайни чудеса! Когато са били осигурени достатъчно възможности да се приспособяваме и да избираме, и следователно сме го направили, тогава преходът в енергията ще се състои, и небесните порти ще бъдат отворени.
 
Март ще бъде важен със своето равноденствие, като всяко следващо равноденствие изглежда, че е по-мощно от предишните. Но никой няма да знае със сигурност, докато времето настъпи.
 
Може да бъде обезкуражително и странно чувството, че "новото" вероятно още не е тук. И ние жадуваме за новото, след като веднъж сме се приспособили до голяма степен с него. Не можем да се върнем...може да бъде ужасно усещането, когато трябва все още да бъдем част от старото. Чувства на депресия могат да бъдат чест резултат, може да се чувстваме залостени, разочаровани, на грешното място, уморени от чакане и може дори да не знаем защо сме толкова уморени, раздразнителни или изчерпани!
 
Чакахме дълго време това ново начало да пристигне, и за да се случи това правилно и пълноценно, както и за да се уверим, че колкото се може повече са на борда, трябва да изчакаме още малко. Ще бъдем толкова радостни, че сме го направили!
www.whatsuponplanetearth.com


Ето и признаците на пробуждането, обобщаващи публикувания по-горе енергиен бюлетин: http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,3906.msg68724.html#msg68724
« Последна редакция: Март 01, 2008, 16:42:26 pm от Martin »

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Относно: Енергиен бюлетин от Керън Бишоп
« Отговор #1 -: Февруари 25, 2008, 11:24:21 am »
Браво на този, който го е превел на роден език   :P 
Карен е една от малкото, които в голям процент описват много точно усещанията  и състоянието ми.
Цитат
"Нямам абсолютно нищо повече какво да дам. Резервоарът ми е празен, батерията ми е изтощена, и не мога повече да чакам зареждане. ........Съсипан и изтощен съм, и сега дори ставам циничен, ....., ......, нетърпелив, ....дори до точката, в която идва пълната апатия. Не мога да продължавам така дори още един ден! Изстискан съм до пълния предел, и не е останало нищо повече за изстискване...това е просто прекалено много, още повече след всичко, което изживях през 2007. Искам да си отида у дома сега..."
Много точно описание! Махнал съм това, което го няма при мен, което не значи, че при други няма да го има, защото познавам и такива. Съгласен съм и с това, че наистина се изчаква най-подходящия момент за кардинална промяна, а дотогава-дупе да ни е яко, както се казва  ;D  Едно съм разбрал-търпението му е майката!
Още един път поздрави за превода, защото не ми се чете на руски вече!
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Martin

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 509
  • Music of the world
Относно: Енергиен бюлетин от Керън Бишоп
« Отговор #2 -: Февруари 25, 2008, 11:49:44 am »
Браво на този, който го е превел на роден език   :P 
Карен е една от малкото, които в голям процент описват много точно усещанията  и състоянието ми.
Цитат
"Нямам абсолютно нищо повече какво да дам. Резервоарът ми е празен, батерията ми е изтощена, и не мога повече да чакам зареждане. ........Съсипан и изтощен съм, и сега дори ставам циничен, ....., ......, нетърпелив, ....дори до точката, в която идва пълната апатия. Не мога да продължавам така дори още един ден! Изстискан съм до пълния предел, и не е останало нищо повече за изстискване...това е просто прекалено много, още повече след всичко, което изживях през 2007. Искам да си отида у дома сега..."
Много точно описание! Махнал съм това, което го няма при мен, което не значи, че при други няма да го има, защото познавам и такива. Съгласен съм и с това, че наистина се изчаква най-подходящия момент за кардинална промяна, а дотогава-дупе да ни е яко, както се казва  ;D  Едно съм разбрал-търпението му е майката!
Още един път поздрави за превода, защото не ми се чете на руски вече!
Благодаря! :D
Аз също като го зачетох днес (Наистина малко късничко) бях изумен от точността, с която описва не само моите усещания, но по мои наблюдения и тези на все повече хора около мен, познати или не; така че успя да ме грабне веднага и го преведох буквално на един дъх. :D
« Последна редакция: Февруари 25, 2008, 11:50:28 am от Martin »

Неактивен WhiteRider

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 518
 • *terrafim*
Относно: Енергиен бюлетин от Керън Бишоп
« Отговор #3 -: Февруари 25, 2008, 18:28:27 pm »
великолепно :) не знаех, че е популярна и тук  :P

Неактивен Fiery

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 540
Относно: Енергиен бюлетин от Керън Бишоп
« Отговор #4 -: Февруари 26, 2008, 02:41:00 am »
Аз също съм приятно изненадана  :-* Благодаря, Марти(н) :)
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен Martin

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 509
  • Music of the world
Относно: Енергиен бюлетин от Керън Бишоп
« Отговор #5 -: Март 01, 2008, 16:39:24 pm »
Ето и един обобщителен текст на това, за което ставаше дума и в енергийния бюлетин. Авторът е отново Керън Бишоп. Доста неща се повтарят 1 към 1, но мисля, че все пак ще бъде полезно за някои :)

Признаци на пробуждането


Знайте, че с ускоряването на нашия еволюционен процес, заедно с новите вибрационни енергии, ние изпитваме тези промени по свой собствен начин и в нашето собствено време, според това кои сме и според плана, определен преди раждането ни. Тези неща могат и ще се променят автоматично, след като изчистим и въплатим повече светлина в самите нас. За по-чувствителните и тези, силно отворени към по-висшите реалности, процесът на пробуждане може да бъде малко по-предизвикателен.

При мен, всички интересни и "странни" симптоми изчезнаха, след като  изцяло "пристигнах" в по-висшата реалност...и при вас те също ще изчезнат. Тези симптоми изглежда, че се появяват по време на нашия преход, или това, което аз наричам "тунел". Знайте, че той има край , и изключително красива, мирна и изпълнена с любов реалност ви очаква. Нека еволюционният ви процес бъде приятен, мирен, изпълнен със светлина и чудеса!

(Разбира се, не всички тези симптоми могат да се обвържат задължително с процеса на пробъждане. Следвайте вътрешния си глас и се консултирайте с лекар, ако пoчувствате това за необходимо).

 

*

Чувство, че се намирате в тенджера под налягане, чувство на стрес. Запомнете - настройвате се към по-високи честоти на вибрация и тази настройка ще се случи. Старите поведенчески модели и вярвания са избутани на повърхността. Много неща се случват вътре във вас!

* Чувство на дезориентация; незнание къде се намирате; загуба на чувство за място. Вече не сте в 3D, премествайки се в процеса на преминаване към по-висши реалности.

* Необичайни болки в различни части на тялото ви. Вие изчиствате и освобождавате блокирана енергия, вибрираща в 3D,докато вие вибрирате в по-висше измерение.

* Събуждане през нощта между 2 и 4 часа. С постигането на прогрес, събуждането става в 5 часа. Много се случва по време на съня ви. Не можете да бъдете там за дълги периоди от време и имате ужда от почивка. Това е също часът на "прочистване и освобождаване".

* Загуба на памет. Трудност при намирането на думи. Сериозна загуба на краткотрайна памет и само смътен спомен на миналото ви. Вие се намирате в повече от едно измерение по едно и също време и това е част от прехода ви. Вашето минало е част от старото, а старото си е отишло завинаги.

* "Виждане" и "чуване" на неща. Преживявате различни измерения по време на вашия преход, в зависимост от това колко чувствителни сте и как точно сте свързани.

* Загуба на идентичност. Опитвате се да достигнете вашата стара същност, но тя вече не е там. Може да не знаете кого гледате в огледалото! Изчистили сте голяма част от старите ви поведенчески модели и сега въплъщават емного повече светлина. Всичко е подредено както трябва...вие сте ОК.

* Чувство за състояние на излизане от тялото. Може да чувствате, че някой говори, но това не сте вие. Нашите тела наваксват най-бавно и не са на същото място, на което останалата част от нас. В допълнение, този феномен може да се прояви и като естествен защитен механизъм, когато се намираме в състояние на силен стрес, чувстваме се силно травматизирани или извън контрол. Тялото ви преживява много и вие може да не искате да бъдете в него.

* Периоди на дълбок сън. Почивате си от аклиматизирането, като същевременно се подготвяте за следващата фаза.

* Повишена чувствителност към заобикалящата ви среда. Тълпи. шум, храни, ТВ, човешки глас, и различни други стимулатори, които се оказват трудно поносими. Също така лесно се насърчавате и обезсърчавате. Вие се настройвате! Знайте, че всичко това ще премине.

* Световъртеж, загуба на баланс, болки във врата и гърба, звън в ушите, замъглено зрение

(много често срещано), инсомния, сърцебиене и затруднено дишане (също много често срещано).

Главоболия.

* Плач за всичко, без значение радостно или тъжно.

* Не си спомняте значението на нищо. Когато бях в най-интензивния период от моя преход, спомням си, че гледах към кофата за боклук и не знаех за какво е. Трябваше да достигам до моята памет за "старото". В по-висшите реалности енергията е просто енергия, без име или значение. Всичко е ново.

* Трудност да си спомните какво сте направили или с кого сте говорили през деня, понякога дори час по-рано. В по-висшите реалности, реалността е много повече в момента. Ако не държим нещо в съзнанието си, то просто спира да съществува. Ние създаваме собствения си свят около нас чрез вярванията и мислите си и това, което не е част от тях, не съществува.
Всичко е съвсем ново и започваме от самото начало. Можем да се възползваме от каквато възможност решим във всеки един момент и да създадем съответното преживяване. Това състояние идва и си отива, но е тренировка за живота в по-висшите реалности. Може да бъде малко плашещо, когато се случи.

 

* Не ви се прави нищо. В период на "рестартиране" сте. Вашето тяло знае от какво има нужда. В допълнение, когато започнете да достигате по-висши реалности, "правене" и "правене нещата да се случат" става нещо остаряло, като имаме предвид, че новите енергии предоставят възможността да се наслаждавате на получаването, създаването, самообгрижването и самоизхранването. Поискайте от Вселената да ви "донесе" каквото искате, докато се наслаждавате на вашата собствена реалност и се забавлявате.

* Нетолерантност към нещата, свързани с по-ниските вибрации (От 3D), изразени в разговорите, нагласите, социалните структури, лечебни модалности и т.н. Те буквално ви карат да ви се гади. Вибрирате на по-висока честота и вапите енергии вече не са в синхрон. Вие сте "избутан" да минете напред...да "бъдете" и да създадете новото. В допълнение може да си стоите вкъщи или просто да бъдете сам,защото всичко "там навън" вече не съответства на вашите по-високи вибрации.

* Загуба на апетит. Тялото ви се настройва към ново, по-висше състояние на съществуване. Част от вас вече не иска да бъде тук, в старото.

* Внезапно изчезване на приятели, дейности, навици, работа, местожителство. Еволюирате отвъд това, което сте били, и тези хора и обкръжение вече не съответстват на вибрацията ви. Новото скоро ще пристигне и ще се почувствате далеч по-добре!

* Повече не можете да правите определени неща. Когато опитвате да правите рутининте за вас дейности, чувството е ужасно. Същото като горното.

* Дни на екстремно изтощение. Вашето тяло губи плътност и преминава през интензивно реструктуриране.

* Нужда да се храните повече, заедно с това, което усещате като ниска кръвна захар. Качване на тегло (Особено в абдоминалната зона). Жажда за протеини. Тялото ви изисква огромни количества гориво в процеса на пътешествието ви. Качването на тегло и абсолютната невъзможност за свалянето му е един от най-типичните симптоми. Имайте доверие на тялото си и приемете, че то знае какво прави.

(Тялото изглежда се нуждае от допълнително тегло за задържането на тези нови вибрации. В допълнение, черният дроб също се товари, тъй като рязко се променя и детоксикира. Това може да доведе до натрупване на абдоминално тегло и често събуждане около 3 часа през нощта (Часът на черния дроб, в Източната медицина). В негова помощ могат да бъдат магарешкото мляко, разходките, дишането и вярата в бъдещето.)

* Изпитване на емоционални изригвания и сривове; плач от радост и от тъга. Нашите емоции са нашият отдушник за освобождаваме, ние освобождаваме много в този период.

* Желание да си идем вкъщи, придружено от чувството, че всичко е свършено и вече не сме за тук. Завръщаме се към източника. Всичко е приключило (Но много от нас остават, за да преживеят и съсдадат новия свят).

* Чувство, че полудявате или развивате някакво ментално разстройство. Вие преживявате едновременно няколко измерения и сте силно отворени. Много е налично за вас сега. Вашето съзнание е било издигнато и бариерите ви са паднали. Това ще премине и ще се почувствате у дома си, както никога друг път не сте се чувствали, тъй като домът ви сега е тук.

* Тревога и паника, чувства на истерия. Егото ви губи голяма част от себе си и се страхува. Чувството може да бъде сякаш всичко свършва (До голяма степен е така!). Вашата система е претоварена. Случват ви се неща, които може да не разбирате. Губите ваши поведенчески модели с по-ниска вибрация, които сте създали в 3D с цел оцеляване. Това може да ви накара да се чувствате уязвими и безсилни. Поведенческите модели, които губите, не са необходими в по-висшите реалности. Това ще премине, и вие ще почувствате изобилие от любов, сигурност и единство. Просто почакайте!

* Депресия. Външният свят може да не е в синхрон с вашето ново "аз", вибриращо на по-висока честота. Не се чувствате добре там навън. Също така вие се освобождавате от по-нисшите, тъмни енергии, и "виждате" през тях. Дръжте се!

* Ясни, диви и понякога жестоки сънища. Освобождавате много от енергията, вибрираща на ниски честоти. Сънищата ви постепенно ще се подобрят и ще започнете да им се наслаждавате отново. Някои преживяват това освобождаване докато са будни.

* Нощно изпотяване и топли вълни. Тялото ви се затопля, изгаряйки вече непотребното.

* Плановете ви внезапно се променят по средата и поемат съвсем различна посока. Вашата душа балансира енергията ви. Обикновено чувството е страхотно в тази нова посока, тъй като душата ви знае повече от вас. Тя разбива вашите "рутинни" избори и вибрации.

* Създавате ситуации, които изглеждат като най-лошия ви кошмар, с много "най-лоши кошмарни" аспекти в себе си. Вашата душа ви направлява към аспекти от вас, които са ваша слаба страна. Вашата енергия се самобалансира. Намирането на пътя към душевен мир в рамките на тези ситуации е тест, който сте приготвили за себе си. Това е вашето пътешествие, и вашата душа не би го подготвила, ако не сте готови. Поглеждайки назад, ще бъдете благодарни за опита, който сте получили, и ще бъдете различен човек.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Цитат
* Повишена чувствителност към заобикалящата ви среда. Тълпи. шум,
Хм, така беше до преди 2-3год., имах чувството, че всеки един момент ще се свлека на земята докато се движех из града.
Цитат

* Световъртеж, загуба на баланс, болки във врата и гърба, звън в ушите, замъглено зрение

(много често срещано), инсомния, сърцебиене и затруднено дишане (също много често срещано).
Световъртеж вече няма, но незнайно защо понякога някоя стена в коридора реши да се отърка в мен  ;D  За болките във врата и гърба пък изобщо няма да приказвам-те са си като константа. Мислех, че е от работата, но ... кой знае...
Сърцебиенето и затрудненото дишане вече го отработих  ;) Ако все пак се появи(много рядко), то вече не е така страшно както преди беше.
Последното , което при мен е актуално е замъгленото зрение. Отново мислех, че е причина от работата и в същото време дълбоко в себе си знам, че не е така.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен WhiteRider

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 518
 • *terrafim*
когато светлината навлиза в тялото, тя започва да разтваря всички дисхармонични енергии (всъщност думата, която се използва на английски и която е много по-правилна е disaligment, което означава нещо много специфично - енергии, които не се движат по потока или не принадлежат на потока). тези енергии са били наблъскани в много кондензиран вид във всяко от фините тела, а след това започват да гравитират около системата. енергии, които причиняват слабост или болки в краката са отработени на съзнателно ниво, но нещо на подсъзнателно пречи да се изчистят. енергии, които гравитират около ниската част на кръста са свързани с физически заболявания. до нивото на сърцето са емоционални, до главата - ментални. и аз съм чувствал замъгляване на зрението или дори невъзможност да фокусирам нещо. отговорът беше в доста ментални натрупвания, които бяха около мен.

Неактивен Vader

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 289
Легнах да дремна вчера следобеда и като се събутих гледах в синьо,примигнах пак същото,премигнах замъгли се зрението и вече не беше синьо,незнам можи да няма общо със случая,обче беше яко  :P А болките във врата ги имам,но дали не са от преумора,всъщност повечето белези са ми познати особенно  за тълпат и врата и това дето вика Миротвореца за стените също ,но дали показват наближаващ преход или преумора незнам  :P ,мноо сен адявам да е  първото.
Brotherhood of the Intergalactic Federation of Bulgaria Bulgaria on three seas,mango to Saturn!

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 692
Легнах да дремна вчера следобеда и като се събутих гледах в синьо,примигнах пак същото,премигнах замъгли се зрението и вече не беше синьо,незнам можи да няма общо със случая,обче беше яко  :P

Това е един от документираните признаци когато се прекали с Виагра - ако вземеш повече таблетки почваш да виждаш в синьо, а дългогодишна злоупотреба значи че може и да ослепееш...но щастлив! Казвам го да се знае просто :)
« Последна редакция: Март 02, 2008, 01:26:14 am от H. »

Неактивен optimus7

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 18
Аз ги имам всички признаци без да съм плакъл само защото се опитвам да си подтискам емоциите което ми е доста трудно тъй като все има някой да си излее цялята злоба и негативизъм върху мен . Не знам дали е добре това  ???
In the spark of the enemy there will be salvation and in the darkness hour there will be light !!!

Неактивен Julia

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 25
Преживявала съм почти всичките симптоми в различни периоди от живота си, сега е просто поредния за мен....малко плашещо звучи като събрани на едно място, а още по-плащещо е да го изживяваш наведнъж....честно казано звучи ми като деменция или нещо подобно  ;D Надявам се причината да е издигане, а не лудост  ::) Успех на всички !
Изборът е ваш, последиците – също.

stiver

 • Гост
А на мен всички тези симптоми ми приличат на симптоми на напреднала бременност  :) :P

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Аз честно казано имам някои логически въпроса които ме притесняват относно изнесените "симптоми".И причината не е в това че те са "отрицателни" ;) Разбира се само от  този факт могат да се извадят 100 конспиративни тези, но мен друго ме притеснява. Ако просто обобщим казаното илиза че ТОВА ЧЕ СЕ ЧУВСТВАМЕ ЗЛЕ Е ДОБРЕ  ;) До тук въпреки че може да има съмнения относно това то може да бъде обяснено логично защото при всяко едно подобрение първоначално е възможно да има влошаване. Примери има много. Това което е притеснителното е че поне аз никъде не можах да открия обяснения на симптомите в следващата фаза! Как би трябвало да се развият нещата - какви подобрения може да се очакват или пък влошавания. Това което знаем е различни обяснения на "крайния резултат" само че ми се губят една или две фази преди него.Така че ако някой може да изнамери нещо подобно като обяснение тогава нещата биха приели и по сериозен вид. И това е така защото  поне в момента всичките "негативни" симптоми могат да се обяснят спокойно и с доста негативни влияния и вместо да се възприемат като предупредителен звънец, хората да си мислят че са на "прав" път  ;)
« Последна редакция: Март 10, 2008, 19:20:44 pm от Alien »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
И аз исках това да питам, но не исках да развалям ентусиазма на всички :P

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27