Бих поспорила с Миротворец, че само определени хора усещат тези енергии, защото ВСИЧКИ ги усещат - ние сме общо взето еднакви енергийни системи, но малко ги ОСЪЗНАВАТ! Затова търсят и се интересуват от такива четива. Ако успеят да се защитят с "направи си сам" - добре, но тези които не могат?! Страшно е!
Ако влязат в една стая 10 човека колко от тях ще усетят негативизма в стаята? Само свръхчувствителните, другите даже няма и да се замислят, защото такова усещане е извън рамките на тяхната реалност и в случая наистина няма да осъзнаят защо един или двама дават зор да излязат от стаята.
Има и нещо друго-много от хората с такива симптоми не ги приемат като симптоми на трансформацията, а като признаци за някаква болест и като се почне едно припкане по кабинети... с няколко мои приятели имах много весели моменти по този повод, защото когато ми разказаха какво усещат ги посъветвах да не ходят на преглед, защото ще им кажат, че са абсолютно здрави. На един даже му бяха казали, че май нарочно си търси повод за болничен лист ;D Разказвам им аз горе-долу за какво иде реч, а те, милите, ме гледат "умно" и в погледа им чета "кви ги приказва тоя" и...айде пак на лекар, но този път при друг, защото първият "нищо не разбира". Циркът става още по-голям, когато ги посъветвам да не взимат предписаните лекарства, защото ще се почувстват още по-зле, а те естествено пак не слушат и ела да видиш какво става след седмица - "абе, ти откъде знаеш, че така ще стане, ти какво, по-вече от докторите ли знаеш?". Такива ми ти работи

ама всичко с времето си де...