и не разбирам защо това поколение да е подвластно на плутон.
Аз не съм съгласна с тези дати - просто цитирах дискусии от друго място - Др Тури, където ТОЙ смята, че са родени тогава. Но случаите засягат и по-млади и по-стари. Известно е, че повечето терористи които убиват всъщност са подготвени от много по-стари.
Страшното е, че създават култове и въвличат други, страшното е че създават МУЗИКА, която депресира, психирва и създава биполярни персонажи.
Аз лично водейки се от принципа на Бялата и Черната ложа, смятам, че и двете ложи са изключително активни в "набирането на души". Докато тези души, които сеят смърт са се поддали на Черната ложа има и други, които са привлечени от Бялата ложа. Света никога не е виждал толкова много холистични лечители. Например политици хващат китайски звънчета или кристални купи и започват да посещават психиатрии да лекуват с музика, инжинери хващат синтезатори или китари и почват да създават ню ейдж музика, бизнесмени и бизнесменки се учат на масажи и ароматерапия. Маркетинг мениджъри учат рейки и рефлексология... Чиста лудост! ИЛИ? И колко лекуват и колко развалят?
На 25-ти Януари Плуто (Разрушителя, но на
нестабилното) влезе в знака на Козирог и ще бъде там до 2023-та. Спас Мавров нарича Козирога - "Вратата на АДА". Аз съм склонна да обединя двете и да помисля, че сега заставаме на прага на Ада и ще има борба за души...но ми се изправя косата като помисля, че периода ще е ЦЕЛИ 15 години...Какво ни очаква?