Автор Тема: Разкритията на Фил Шнайдер  (Прочетена 36234 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Eon

 • Гост
Разкритията на Фил Шнайдер
« -: Януари 23, 2006, 20:25:35 pm »
Разкритията на Фил Шнайдер

--------------------------------------------------------------------------------

   Фил Шнайдер имаше висша степен на засекретеност в САЩ и достъп до най секретните обекти Rhyolite clearance. През май той изнесе лекция за всичко, кдето знаеше и беше открил.

   "За да разберете по-добре кой съм ще посоча, че завърших инженерно образование. Половината си живот прекарах в терена и имах реноме на добър геолог-инженер, използван както във военната област, така и в космическата индустрия. Участвах в изграждането на двете основни бази в САЩ, които имат значение за онова, което вече се нарича Нов световен ред. Първата база беше в Дулси (щата Ню мексико).

   През 1979г. бях въвлечен в избухналите битки с извънземните хуманоиди и бях един от малкото оцелели. Вероятно съм единственият от тях, който започна да говори. Двама други, за които зная, че са още живи са под строго наблюдение. Но със сигурност съм единственият, който знае файловете на цялата битка, в която загинаха 66 тайни агенти на ФБР, черни барети и други. Аз бях там. Това, което ще ви разкажа ще бъде шокиращо. Част от онова, което ще чуете от мен ще изглежда невероятно. Но не бързайте със скептицизма. Нещата вече са толкова очевидни и са стигнали до такъв момент, в който цялото човечество е на ръба на катастрофата.

   Ще започна от дълбоките подземни военни бази и "черния бюджет". "Черният бюджет" е секретен бюджет, който поглъща 25 на сто от брутния национален продукт на САЩ. Той консумира 1,25 трилиона долара годишно. Поне такава е сумата използвана за "черните програми" като онези, свързани с изграждането на подземните военни бази. Сега има 129 такива бази в САЩ. Те са изграждани с нарастващо темпо от началото на 40-те години. Някои от тях бяха издълбани даже по-рано. Базите обикновено са големи подземни градове, свързани помежду си с високо скоростни влакве, чиято скорост достига до 2 маха. Средната дълбочина на базите е над една миля. Всичките са между 2,66 х 4,25 кубически мили. В тях има лазерни машини, които могат да пробият тунел от 7 мили само за един ден.

   Ако става дума за технологиите ще посоча, че още през 1943г. военните бяха в състояние, чрез вакуумна
технология да пренесат мигновенно кораб, който изчезваше на едно място и се появяваше на друго. Баща
ми Отто Шнайдер участваше във войната и от двете страни. Най-напред беше капитан на една немска
подводница, но беше пленен и изпратен в САЩ. Тук той участваше в различни програми като например подготовката на атомната и водородната бомба. Той конструира високоскоростната камера, която засне първия ядрен опит на САЩ на островите Бикини, на 12 юли 1946г. Имам оригиналните снимки, та които се
виждат НЛО-та, бягащи от мястото на взрива. Островите Бикини по онова време бяха направо обсадени от
извънземните, особено под водата. По същото време генерал Макартър бше убеден, че следващата война ще
бъде с извънземните.

   През 1954г. при президента Айзенхауер федералното правителство реши да наруши конституцията на САЩ и да сключи съюз с извънземните. Това беше договорът от Гренада от 1954г. В него се предвиждаше извънземните да вземат няколко крави и да изпробват своите техники за имплантиране върху няколко души. Но бяха длъжни да дават информация на хората, участващи в експериментите. Постепенно обаче извънземните нарушиха договора и накрая решиха да не го спазват въобще. През 1979г. това вече беше реалност като битката в базата а Дулси започна от един от случаен инцидент.

   Участвах в изграждането на разклонение към подземната база в Дулси, която вероятно най-дълбоката. Тя е на седем нива и достига дълбочина 2,5 мили. По това време бяхме пробили четири шахти в пустинята и се готвихме да ги свържем като взривим няколко големи участъка. Моята задача беше да се спусна в шахтите, да взема проби от скалите и да препоръчам експлозивите. Докато се спускахме попаднахме в средата на огромна зала, пълна с извънземни, които иначе са известни като големите Сиви. Долу вече бяхме 30 души. По-късно при нас слязоха още около 40. След това започна битката и всички бяха убити. Бяхме изненадали подземната база на извънземните. След това разбрахме, че те са на нашата планета от древни времена, вероятно от милион години.

   Бях ранен в гърдите от едно от техните оръжия, което представляваше кутия върху тялото им. То направи рана върху мен с голяма доза кобалтова радиация. Заради това заболях от рак. Не разбирах нищо от технологиите на НЛО докато не започнах да работя в Area 51, северно от Лас Вегас. Около две години след инцидента през 1979г. постъпих в Morrison and Knudson и други компании. В Area 51 те изпробваха космически кораби. Друга фирма - Gunderson Steel Fabrication, получи огромна поръчка от федералното правителство да направи хиляди подземни вагони. За този гигантски контракт фирмата имаше 11 подизпълнители. Gunderson получи над 2 милиарда долара за проекта. В него бяха включени и Bethlehem Steel и другистоманодобивни предприятия. За какво бяха тези вагони?

   Сегашната ни структура е технокрация (не демокрация) и е форма на феодализма.  Над 68 на сто от военния бюджет отива в "черната каса". Така например Звездните войни на Рейгън разчитаха на невидимите бомбардировачи Stealth. Нито една от тези невидими програми нямаше да бъде реализирана никога ако не бяхме успели да разглобим една от катастрофиралите извънземни чинии. Те мълчат и за друга ужасяваща истина. В изработката на биологически оръжия американските лаборатории са използвали секретите от хора, животни и извънземни хуманоиди. Поради това няма никаква, абсолютно никаква защита например срещу СПИН, или други още по страшни биооръжия.

   Вече не ме е страх да говоря. Единадесет от моите най-добри приятели през последните 22 години проговориха, но бяха убити. Осем от тези убийства бяха окачествени като "самоубийства"."


--------------------------------------------------------------------------------

...седем месеца след като изнесе тези данни Фил Шнайдер беше убит от онези, за които беше работил...

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Разкритията на Фил Шнайдер
« Отговор #1 -: Януари 23, 2006, 20:53:12 pm »
Тука инфото доста се засича с тва на Терзийски в главата му за подземните строежи за машините за копаене за бързите подземни влакове Сега ще видя да сложа нещо за сравнение  :P

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Разкритията на Фил Шнайдер
« Отговор #2 -: Януари 23, 2006, 20:57:38 pm »
Само не от варината на текста дето е в колонка моля те :D Ако нямате преработеният вариант на Терзийски да ви го пратя ;)

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Отг: Разкритията на Фил Шнайдер
« Отговор #3 -: Януари 23, 2006, 20:58:32 pm »
Битката се води на всички нива.

Ако се намери и още малко инфо така че да мога да направя резюме за мойта тема...

-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Разкритията на Фил Шнайдер
« Отговор #4 -: Януари 23, 2006, 21:00:45 pm »
Имам всички лекции на Фил Шнайдер на диск. Както и аудио файлове. Ако някой се интересува...

Eon

 • Гост
Отг: Разкритията на Фил Шнайдер
« Отговор #5 -: Януари 23, 2006, 21:21:17 pm »
Мисля, че това за подземните тунели и хранилища големи колкото градове е 95 % вярно.
« Последна редакция: Януари 23, 2006, 21:27:49 pm от Horus »

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Разкритията на Фил Шнайдер
« Отговор #6 -: Януари 23, 2006, 21:23:18 pm »
Една от най-важните секретни програми, свързана с опазването на тайната на антигравитационните проекти в Третия райх,  е невижданото до  тогава в глобален мащаб гигантско строителство на цял архипелаг от стотици  подземни  концлагери. Това е  един  скрит от погледите на немското население ГУЛАГ от подземни производствени и изследователски центрове, някои от които са наистина с монументални размери. Те са използвани от нацистите, от SS, и от техните задкулисни задморски господари, финансисти и вдъхновители, за преместването под земята в последните две години на войната на голяма част от немската оръжейна промишленост. Най-вече са използвани за скриването на мнoгoбройните частни суперсекретни проекти преди всичко от самите непосветени немски учени, от германското население и накрая от целия останал  свят. За тази цел по времето на Втората световна война в Германия са построени близо 1000 подземни изследователски бази и производствени комплекси. Някои от тях са големи колкото цял град, и имат население от десетки хиляди души.

За  да  можем  да разберем състоянието на немските технологии  за подземно строителство преди половин век, необходимо е първо  да разгледаме положението в съвременните частни подземни строежи на Илюминатите по Земята. Защото много от използваните в тях технологии също бяха разработени от немците преди повече от половин век. На една от многобройните конференции на алтернативната дисидентска американска субкултура, които редовно посещавам, слушах лекцията на мистър Уилиям Купър,  посветена на стотиците подземни бази на американските военни. Те бяха тайно построени през последните 50 години в САЩ под  мнимата заплаха от съветската опастност. Това огромно подземно строителство е тема за цяла отделна книга. Ще  кажа само, че  в  момента в Щатите съществува гигантска автономна мрежа, построена частно с пари на Илюминатите, и съставена от стотици, може би от хиляди подземни евакуационни бази-градове.

Оборудвани са със супермаркети, паркове с водопади и зоологически градини, заводи, складове, училища, университети, жилищни комплекси, конферентни зали, администрартивни центрове, места за отдих и увеселителни комплекси, автостради и подземни железници. Този подземен архипелаг от автономни бази е предназначен за разквартируването и оцеляването на  посветения илюминатски елит в една бъдеща глобална ситуация - независимо дали естествено природно бедствено явление, или  много по-вероятно изкуствено инженирана трета световна война и следващата я апокалиптична ситуация, която би довела до драстичното намаляване на незащитеното население на повърхността на планетата. Не трябва да забравяме, че контролът на населението е една от най-важните точки в протоколната програма на Илюминатите.  (Купър, 93).

Всичко това звучи доста не за вярване, но още през ранните петдесет години секретният тинк-танк (мозъчен тръст) на ВВС на САЩ - Корпорацията Ранд - проведе таен научен симпозиум по подземно строителство. На най-високо ниво на него бе обсъдено началото на тази епохална програма. Бяха показани фотографии на огромни тунелокопни машини с размерите на тези, прокопали 30 години по-късно тунела  под Ламанша. Също и фотографии на вече завършени гигантски подземни бази и трансконтинентални тунелни  истеми. Преди няколко години в американския дисидентски ъндърграунд се появи копие от оскоро секретния сборник със статиите  и  докладите, изнесени пред тази конференция, пълен с фотографии на уникални подземни съоръжения.Някои от подземните зали са големи колкото стадион.

От тогава е минал почти половин век. Американските учени-дисиденти са на мнение, че в момента в САЩ съществува цяла трансконтинентална суперсекретна военна система от подземни вакуумизирани тунели, която свързва всички големи градове на САЩ, големите военни бази и фирми. По тези тунели се движат магнитно-левитирани влакове със скорост от 2000 км/час. Едно  пътуване от Вашингтон до Лос Анжелис за тайния илюминатски елит трае 2 часа. Цялата система е завършена към 1970 година.  Досега тя е свързана под Беринговия проток с подобната руска трансконтинентална система. Вероятно е свързана също и с европейската и южно-американската мрежи. Последната е построена от немците, за да свърже техните подземни бази,  разпръснати по частни плантации и имения из цяла Латинска Америка. Според разкази на очевидци, тя има връзка с тяхната колония на Южния полюс, и другите техни бази по-навътре в дълбините на Земята.
« Последна редакция: Януари 23, 2006, 21:47:43 pm от Horus »

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: Разкритията на Фил Шнайдер
« Отговор #7 -: Януари 23, 2006, 22:44:16 pm »
Добре де, ама цялото това подземно строителство и прокопаване иска много работна ръка...или се е наблегнало на техника ?
Все ми се струва, че при тези мащаби не е могло да остане скрито толкова време. Да не би да е в друго измерение?
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Разкритията на Фил Шнайдер
« Отговор #8 -: Януари 23, 2006, 22:53:33 pm »
За Щатите незнам точно какъв е бил принципа но в Германия ето:

По-късно в рядка английска книга намерих и чертежа на Нордхаузенския подземен комплекс. Чак  тогава осъзнах наистина  гаргантюанските размери на този подземен град с дължина 1.9 км. и ширина 1.2  км., създаден от десетки паралелни главни тунели за основните монтажни конвейери, и още по-многобройни перпендикулярни странични тунели за монтажа на възлите и агрегатите.  Това беше едва първата фаза на строителството на завода, която немците успяват да завършат. По сечението на огромните  въздуховоди на вентилационната уредба със сечение от 2 м 2, които се виждаха на снимката, всеки инженер в тази област може да изчисли и да потвърди наистина гигантските размери на този подземен град-завод. В него 60,000 концлагеристи живеят  и работят на 3  смени, без прекъсване, и без изобщо да излизат на повърхността.


« Последна редакция: Януари 23, 2006, 23:00:44 pm от Horus »

Eon

 • Гост
Отг: Разкритията на Фил Шнайдер
« Отговор #9 -: Януари 24, 2006, 09:41:31 am »
Добре де, ама цялото това подземно строителство и прокопаване иска много работна ръка...или се е наблегнало на техника ?
Все ми се струва, че при тези мащаби не е могло да остане скрито толкова време. Да не би да е в друго измерение?

Няма нужда да го усложняваме и да мислиме, че е в друго измерение. За това няма нужда от МНОГО работна ръка.

Виж какво пише: "В тях има лазерни машини, които могат да пробият тунел от 7 мили само за един ден. "

Компанията BECHTEL е много навътре в тези работи!!! www.bechtel.com

То и извънземните не могат да останат дълго скрити, но виждаш какво е положението сега...
Я излез и кажи Сивите са тука и правят опити... Същото е и положението с тунелите, но те остават малко встрани от прожекторите...


Alien - Точно това имам предвид. Мисля, че много голяма част от инфото е вярно...

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Разкритията на Фил Шнайдер
« Отговор #10 -: Февруари 22, 2006, 03:33:34 am »
Патенти на машините, за които говорим.

I sort of wish we applied this to the problems of traffic and pollution. The earth would be a lot nicer if all the interstates were underground, and the pollution was filtered out before it reached the air.

Eon

 • Гост
Отг: Разкритията на Фил Шнайдер
« Отговор #11 -: Февруари 22, 2006, 10:00:15 am »
А точно така...
а сега представи си секретните разработки, които не ни ги показват.. 8) 8)

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Разкритията на Фил Шнайдер
« Отговор #12 -: Февруари 22, 2006, 23:49:24 pm »
Във филма "The Core" има такава машинария, която пробива дупки точни до милиметър и с нея стигнаха до ядрото на Земята. Май пробиваше със звук - някой който си спомня по-добре филма да припомни...


Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Разкритията на Фил Шнайдер
« Отговор #13 -: Февруари 23, 2006, 22:37:52 pm »
Аз от този филм си спомням парадокса че пак "спасиха" Земята с АТОМНА БОМБА   :P

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Разкритията на Фил Шнайдер
« Отговор #14 -: Февруари 24, 2006, 22:45:45 pm »
Да бе мани - тъпите американци - хахахаха :P
Друга беше идеята де. Иначе като на кино :P 8)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27