Автор Тема: Разкритията на Фил Шнайдер  (Прочетена 27036 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 675
 • WATCHER
Re: Разкритията на Фил Шнайдер
« Отговор #30 -: Юли 12, 2007, 18:25:16 pm »
Цитат
И все пак, те имат някаква полза от разкритията на Шнайдер, в противен случай с техните възможности, никога нямаше да допуснат да извади на масата тези разкрития.

Не е много редно да се абсолютизират нещата. Под ТЕ ако разбираме елита във всичките му форми трябва да кажем и че той (и това е съвсем естествено) няма еднакви интереси. На едни може да им е изгодно да се обявят едни факти а на други не. И още един елементарен пример който много добре изразява  борбата на различните елитски интереси. От една страна имаме  милиони публикации за течаща депопулация на света а от друга имаме фактичерски сериозно нарастване на населението ! Извода е ясен. И това е очевадно борба на интереси и съответно на различни виждания за устройството на света на различни групировки в самия Елит. А когато се намешат и различните извънземни интереси нещата се усложняват на десета степен!

Неактивен Scorpion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 160
Re: Разкритията на Фил Шнайдер
« Отговор #31 -: Юли 12, 2007, 22:58:39 pm »
Не е важно дали аз ги абсолютизирам, по-важното е дали те имат абсолютна власт над човечеството, макар и да имат търкания и между тях, което си е съвсем допустимо и нормално.
Освен това, аз мисля, че Елитът си има също Господар над главата, който има сметка, по законите на манипулацията да бъдат разделени, както и всичко под тях, за да ги държат по лесно на подчинение. Върхът на пирамидата също се намира под същите принципи, с които третират и всички надолу по нея, та до основата.
Принципът е винаги един и същ, няма значение дали се касае за най-долу или за най-горе.

Каквото горе, такова и долу, както казват и не напразно езотериците.
Не може да не сте чули, например, че тяхните деца и въобще близки хора също биват подлагани на терор, ментал контрол и какво ли не още, както и хората от всички други нива на пирамидата.

Или искам да кажа, че принципите, които използват срещу нас, се използват и срещу тях и между тях, никой не остава, така да се каже, на сушина. Само нивата са различни и властта, която упражняват над по долните нива.

Даже това е нещо, което с малко повече четене и информация може да бъде лесно доказано, но то от своя страна води до други въпроси, кой седи над всичко и над върха на пирамидата.
По моята си логика, дори отново с риска да ме обвините в абсолютизъм, не може да е друг, освен един извънземен разум. Не е нужно да се срещнеш лично с извънземните или да ги видиш в небето, може дори само и да изчислиш тяхното ръководно присъствие и без пергела на илюминатите.

 :-*
Danko http://enkade.blogspot.com/  Най-голямата властта е тази да властуваш над себе си, най-голямата

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 675
 • WATCHER
Re: Разкритията на Фил Шнайдер
« Отговор #32 -: Юли 13, 2007, 01:10:18 am »
Цитат
Не е нужно да се срещнеш лично с извънземните или да ги видиш в небето, може дори само и да изчислиш тяхното ръководно присъствие и без пергела на илюминатите.

Е там е работата че няма само една раса извънземни и затова нещата са толкова сложни щото се преплитат милиони различни интереси. Дори "човечеството" не може да се разглежда като едно цяло защото зад различните човешки раси и подраси  стоят различни  извънземни такива,които си провеждат собствени експерименти.Пълно покриване на интереси не може да има.Това което за едни е добро за други е лошо.Отделно че има такива които напълно осъзнават че причиняват вреда умишлено, но дори и да ги нямаше пак щеше да има много сериозни конфликти заради борбата по кой път да тръгне планетата. А тука имаме една невероятна мозайка от различни култури посадени точно с експериментална цел.Лошото е че тази "матрица" (игра, поле за развитие) в която живеем не функционира по първоначалния си замисъл а е манипулирана дотолкова че се е превърнала в затвор.Дали и това обаче не е част от плана за усложняване на играта така че да пасне на личните необходимости на играчите е вече въпрос на интерпретации...

Неактивен Scorpion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 160
Re: Разкритията на Фил Шнайдер
« Отговор #33 -: Юли 13, 2007, 10:38:27 am »
КОЙТО ИСКА ЩЕ РАЗБЕРЕ, КОЙТО ИСКА ЩЕ ВИДИ, КОЙТО ИСКА ЩЕ ЧУЕ И КОЙТО МУ Е УДОБНО ДА СИ ЖИВЕЕ В ТЪМАТА И ЗДРАЧА НА ЗАБЛУДИТЕ, ТАМ ЩЕ СИ ОСТАНЕ.
Значи и при извънземните се разиграва същия принцип на разцепление, което всъщност си е съвсем логично и по тази логика трябва да търсиме тогава, кой пък тях ги цепи и противопоставя и каква му е целта. Но се страхувам, че тука вече ще го зациклиме яката.
Щом има разцепление и на извънземните, значи има и над тях някой, който има сметка от това

Един езотерик би казал, че Господ ги подрежда така нещата, за да предизвика еволюция, като подлага човечеството на безброй изпитания. Но на мен лично ми е много трудно да я възприема тази еволюция като резултат от борбите за надмощие от най-ниското ниво до най-високото, а по-скоро за деградация и от логически последващото разпадане.

;D Еее, явно има нещо много гнило в тази работа и в глобален космически мащаб, но явно още ни е рано да го схванем и да го почувствуваме, но сигурно и това ще стане.

За сега виждам само много ясно и всеки ден, как изключително умело превръщат хората още от люлка от много човешки и добри същества в пълни садисти и еничари, един вид плодове на една цивилизация и на всичките й научно-технически постижения и този процес се засилва с изключително голяма сила, паралелно с всичките й изключителни постижения.
Или казано с две думи, постиженията на цивилизацията във всички области на живота се използуват ударно срещу човека и което е още по-страшно той го възприема като нормално, вследствие на модификацията на която е подложен още от люлката. Реагира само на думи и заповеди по програмките на Матрицата, но не на собственото си съзнание и човещина .
Повече от очевидно е, че това няма да доведе до нищо добро и по всичцко личи, че този момент приближава, ;D дори и без календарите на маите.

А, може би експериментът е, дали подчиненото на Матрицата и нейните закони човечеството ще намери сила да надхвърли програмацията и си извоюва свободата, като се пребори с нея и нейните закони и това да е неговия скок едно стъпало по нагоре в еволюцията.

Аз лично съм склонна на този вариант и бих се съсредоточила върху него, отколкото да се разсейвам да търся поредните извънземни и техните помагачи на земята и да се боря да излеза от програмацията.
Като се има предвид, че ТЕ - всичките вкупом правят всичко възможно това да не стане за повечето хора, не е чудно, че ни заливат с информация, която допълнително да намали тези желания за излизане от Матрицата и да се чувствуваме безсилни пред толкова много сблъсъци на интереси, експерименти и прочее.

Не е лошо да се инфорнмира човек за всичко, даже вече е задължително, за да е наясно, но след това би трябвало да има сила да се абстрахира, концентрира и се опита да надмогне всичките им опити първо на лично ниво и после около себе си да разчиства пътя от цялата тая пасмина, която ни е нападнала. В противен случай само преживяне на огромни количества информация ще е един вид преливане от пусто в празно, докато те действуват усилено и в последна сметка целият експеримент ще свърши с унищожението на човечеството.

Или както често казвам фолклорно, борбъта му е майката и няма как да я избегнем, дори и безкрайно добре да сме информирани, това с нищо не помага, ако не осъзнаеме, че само тя - борбата за надхвърляне програмите на Матрицата ще ни спаси от нея и матричарите...

;D Ще трябва да си поиграеме всички на прескочи кобила, щом Матрицата ни наскача, ние ще трябва да я прескачаме и даже високо надскачаме, а не да и превиваме гръб.
Ако всеки го направи, тя няма да има с какво да се храни и по този начин главното 8) оръжие на извънземните ще отпадне, пък после ще му мислиме как да ги прецакаме, ;D ако не се прецакат сами. Затова се иска обаче пълно осъзнаване, че всеки човек е много важен в тази борба и че от него зависи изхода, което ще доведе до едно лавинообразно спускане и увикожевие на Матрицата. И обратното, ако всеки си мисли, о аз съм никой от мен нищо не зависи и кротко и тайничко си се подчинява на нейните закони, защото никой не вижда какви ги дроби, просто нищо няма да стане и цялото човечество ще си плаща за тези си грехове.
Съзнанието със сигурност ни е дадено, за да го използуваме, а не да го потулваме и да се правиме, че го няма и със сигурност ще има лоши последствия за всички.

Аз все пак си мисля, че по-важно е да знаем и да се съобразяваме с този, който ни е вдъхнал съзнанието и духът, а не този, който ни е направил черупката, която е временно убежище.
А може би, просто ТЕ и тук си правят опити с принципът да има разделение между тялото и духът и гледат сеир, кой ще победи, тленното тяло или безсмъртието на душата.

Не може да се каже, че съм езотерик, но от тях едно нещо съм разбрала, че когато един принцип е застъпен някъде, той се проявява на всички нива, така че това разделение и противопоставяне явно е застъпено навсякъде и номерът е да реши човек, коя страна да вземе и за коя да се бори и пребори.
Духовното или материалното ???

Това е въпросът от Космоса та до плазмодия ???

КОЙТО ИСКА ЩЕ РАЗБЕРЕ, КОЙТО ИСКА ЩЕ ВИДИ, КОЙТО ИСКА ЩЕ ЧУЕ И КОЙТО МУ Е УДОБНО ДА СИ ЖИВЕЕ В ТЪМАТА И ЗДРАЧА НА ЗАБЛУДИТЕ, ТАМ ЩЕ СИ ОСТАНЕ.:-*
Danko http://enkade.blogspot.com/  Най-голямата властта е тази да властуваш над себе си, най-голямата

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Относно: Разкритията на Фил Шнайдер
« Отговор #34 -: Февруари 25, 2008, 13:36:36 pm »
Цитат
...никой не остава, така да се каже, на сушина...
Нима някой твърди, че Злото е вездесъщо?!
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен nibirux

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 26
Относно: Разкритията на Фил Шнайдер
« Отговор #35 -: Април 12, 2008, 17:58:35 pm »
Моето любимо стихотворение:
Истинска приказкаДва дявола седнали да си говорят

От дума на дума, започнали да спорят.

Този преувеличил това, друг онова

и хванали се за острите рога.


Всеки искал другия да убеди,

че е направил повече злини...

Викали, крещели, накрай се сбили,

с погледи кръвясали и диви.


И олелия вдигнали такава,

че Шефа се събудил от дрямка здрава.

А щом гласът му страшен прогърмял,

пронизал ги като с кинжал:


- Единствен мога аз да преценя

чия е най-голямата злина!

- Я, се хващайте на работа веднага,

преди да съм ви пратил долу, в Ада!


- И след три дни, обратно тука!

Внимавайте, ще ви следя под лупа!

А бил Шефа дявол вероломен,

друг такъв нямало подобен;


по-чер от най-безлунна нощ,

зъл, свиреп и със огромна мощ.

И дяволите с ужас осъзнали

как в капана собствен се навряли.


Знаели, че ако не измислят нещо,

в пъкъла ще плачат безутешно...

Приложили какви ли не хитрини;

и намразили хората, уви.


Тоз излъгал брат си, друг убил жена си,

майка пък продала дъщеря си...

Но дяволите не намирали покой

и стила си хитро променили свой:


Занашепвали на непросветените души,

че и без Бог, и вяра, пак всичко ще върви,

а парите са единствен господар,

даже за любов и болест пак те са цяр...


Политиците първи забравили народа,

в храма влизали попове за изгода,

в болниците лекували дори

само онзи, който може да плати!


Но дошъл определеният от Шефа ден.

Посрещнал ги необичайно разведрен:

- Брей, надминахте и мен! Виж ти...

Застанете от двете ми страни!


- От днес ви назначавам за министри!

След мен, от вас всичко ще зависи!

И потекли по Земята кървави реки,

малцина запазили се от злини...


Затворили врати на своя дом,

наплашени от зверства и погром!

Надявал се, напразно чакал Бог,

към Него някой да отправи зов;


в молитва чиста, от сърце,

с вяра, колкото поне зрънце...

защото чувал той душите да ридаят,

но сякаш не знаели какво да правят...


Потресен изпратил Ангелите - воини,

да унищожат Ада и противните му козни...

После, докоснал нежно със ръка

и приласкал всяка изгубена душа...


И ето, бавно настъпила промяна,

отдавна чакана, така желана,

внушена на писатели, поети,

на пророците днешни чрез завети...


И човекът започнал да твори,

но не за слава, нито за пари...

Във култ издигнал Любовта!

Спасил себе си, Земята и света!


Усмихнал се едва тогава Бог,

справедлив, любящ, макар и строг.

И благословил човешкия ни род

с наградата за вечния живот!
 :)В природата нищо не е правилно.Следователно,ако всичко върви добре?.значи нещо не е в ред.

Неактивен silence

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 15
Относно: Разкритията на Фил Шнайдер
« Отговор #36 -: Юли 13, 2008, 23:46:34 pm »
И сега какво става? Базата Дълеси наша ли е на хората или е пленена , то се оказва, че и на хората да е пак е в лоши ръце.
« Последна редакция: Юли 14, 2008, 00:39:18 am от Mirotvorec »

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 136
Re:Разкритията на Фил Шнайдер
« Отговор #37 -: Август 31, 2009, 14:48:00 pm »
Цитат
Той конструира високоскоростната камера, която засне първия ядрен опит на САЩ на островите Бикини, на 12 юли 1946г.
Чакай малко, каква 46-та, какви Бикини, какви 5 лева ::)   Първият атомен тест е проведен на 16 Юли 1945 година в Тринити.
http://en.wikipedia.org/wiki/Trinity_(nuclear_test)


И защо им е да го убиват, след като могат да го дискредитират като Лазар :o

Неактивен rado89

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 225
Re:Разкритията на Фил Шнайдер
« Отговор #38 -: Септември 01, 2009, 14:54:27 pm »
може ли линк за даунлоад на лекциите
« Последна редакция: Септември 01, 2009, 14:57:49 pm от rado89 »
A Coward Dies A Thousand Deaths! A Real Man Dies But Once!! 2PAC

Неактивен Raw Deal

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 944
Re:Разкритията на Фил Шнайдер
« Отговор #39 -: Февруари 21, 2010, 16:06:08 pm »
Цитат
Той конструира високоскоростната камера, която засне първия ядрен опит на САЩ на островите Бикини, на 12 юли 1946г.
Чакай малко, каква 46-та, какви Бикини, какви 5 лева ::)   Първият атомен тест е проведен на 16 Юли 1945 година в Тринити.
http://en.wikipedia.org/wiki/Trinity_(nuclear_test)
Тринити е първият в света ядрен опит, а първият ядрен опит, проведен на атола Бикини е именно през 1946 г. (знам, че е стара темата, но само да разясня :blum1: )

Неактивен x_name41

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 283
  • this is my website!
Re:Разкритията на Фил Шнайдер
« Отговор #40 -: Декември 12, 2011, 17:29:11 pm »
Здравейте :bye:, снощи гледах филма "Томи чукалата" и ми направи впечатление поразителната прилика на някои от сцените във филма с онези кадри от базата в Дълси. Та как смятате, възможно ли е Стивън Кинг да е бил предварително наясно със тези неща ставащи в базата?
"музиката удължава живота!"

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27