И при мен е много често срещано явление, да не кажа ежедневие. Имам случаи , в които получавам ясни картини за събития и хора. Картини , които са ме отвеждали на места , за които никога не съм подозирала ,че съществуват, но пък откривам хората , които търся
Сънищата ми, също са богат източник на информация, и често това, което ми подсказват се проявява.
Друго, което често ми се случва, е да предвидя развитието на дадено събитие с голяма точност, включително и репликите, след което се превръщам И в наблюдател, с тази разлика, че никак не ми е скучно, напротив ! Има някаква особена магия в тези преживявания
въпреки , че знаеш всеки следващ ход.
Никога не съм проявявала желание да променям сценария, след като веднъж е започнал да се случва, така както съм го " видяла".
Наскоро , най - неочаквано осъществих телепатична връзка с човек, който се намира на хиляди километри, и за когото почти нищо не знаех .Дори нямах визуална представа. Започнах да го усещам на енергиино ниво. Да чувствам състоянията, в които се намира и да предугаждам какво предстои да се случи. Първоначално бе едностранно, но в последствие и другата страна започна да приема.
До сега се е случвало само с много близки хора, с които съм била емоционално обвързана.
От малка си имам и други странни опитности - споменавайки нещо, то да се случи в рамките на няколко часа. Наложи се да ми забранят да говоря.Такава забрана поличих наскоро и на работното си място
Надявам се, да не ми отнемат това право и във Форума !
Предполагам всички имат подобни преживявания