ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ ХОРА!
Този сайт е направен с цел да спаси колкото може повече от вас за да не попаднете вие или ваши роднини и приятели в ръцете на група психопати които убиват просто за забавление.
Става въпрос за екипа на ОКУЛТЕН ЦЕНТЪР ПСИХЕЯ със следните работещи в него психопати:
1. СВЕТОСЛАВ ИВАНОВ
2. ДИЯНА БУЗЕВА
3. ИРИНА МАРИНОВА
Основното, върху което ще се наблегне по-долу е как и защо тези хора убиват, разболяват, експериментират върху нищо неподозиращи хора.
Начина: Привличат чрез вестници, списания, телевизии хора с обещание да им помогнат за каквото и да е.
Как: Привличат хората с благи думи и с така наречения 25 кадър, когато имат участие в телевизионно предаване. Който знае какво е 25 кадър знае какво следва след него ако текста е : „Ела при нас защото си много болен, нещастен, самотен. Ние ще ти помогнем.”
Цялата написана тука история се основава на факти, които сами ще разберете могат да бъдат проверени и на няколкогодишното ми познанство с екипа.
Всеки влязъл в офиса им в град Варна, улица Студентска бл. 12 излиза с промит мозък след което последствията са и фатални. Начините да го правят са няколко. Ако не сте достатъчно лабилен за да ви приложат психотриковете си следва да ви почерпят с напитка ,в която има хапче. Целта на хапчето е да ви приспи за да работят спокойно с вас.
Защо го правят: водени са единствено от злобата и болната си психика провокирани от собствения им жалък живот. Експериментират единствено за да задоволят любопитството си доколко и как може да се зомбира човек и докъде стигат възможностите на това. Дали например човек може да се самоубие против волята си, да убие друг, да халюцинира, да не яде, да не пие, да не спи и много, много други. И всичко това е правено на нищо неподозиращи хора или роднините им. Повечето го отдават на лоша случайност, незнаейки че има и други такива.
Ще ви разкажа и историята на всеки един от тези трима болни и както казах по-горе всичко може да се провери в съответните инстанции.
1. СВЕТОСЛАВ ИВАНОВ - Осиротял рано. Баща му умира от инсулт. Учи музика и става преподавател в малки училища, но бързо е уволнен поради нанасяне побой на ученици. След уволнението съдбата го среща с негов съученик – Димитър Милушев. Милушев го въвежда в зърнения бизнес,където започва прането на ДДС, измамите и многото хиляди лева дълг към държавата поради което Иванов е преследван от Икономическа полиция и Данъчни служби и до момента. Фирмата му, заради която сънува кошмари се казва „МАРКЕТИНГ ЕКСПРЕС” ЕООД с даден фалшив адрес. Живее много добре - скъпи коли, кръчми и прочие.Пропива се до степен Хроничен алкохолизъм. Вади ножове и пистолети дори пред полицаи. Шофира в нетрезво състояние много пъти. Шофьорската книжка му е отнемана над 5 пъти. ОСЪЖДАН. Накрая получава инсулт. Става първа група инвалид който е неработоспособен и затова единственото което остава е да стане МАГ. Иска щом той е болен, самотен и сакат и другите да бъдат. А как го прави вече ви написах.
2. ДИЯНА БУЗЕВА - Баща и майка алкохолици, а брат й наркоман. Любовница на Димитър Милушев откъдето се запознава и със Светослав Иванов. Любовница на Милушев защото той е семеен, прави поредица аборти от него а „магическите способности" не и помагат да го разведе. Когато Милушев я изритва отива да работи със Светослав. Прочита по някоя друга книжка по Астрология и се опитва да пробута това на хората като ясновидска дарба. Работата в Психея и харесва защото това е начин да си отмъсти за лошия живот, срамното и семейство и поредицата аборти.
3. ИРИНА МАРИНОВА - същото иска и тя. Отначало е наета по обява като секретарка, а след няколко месеца и тя се преквалифицира като ясновидка. А като слабо място за да се доразвие злобата и към хората беше налице - майка която заминава в чужбина когато Ирина е на 2 годинки и повече не я търси. Парите от мъжете заради които отива там са по важни. Съдбата не й е дала и външен вид и да си намери партньор.
Така се заформя екипа за причиняване на нещастия.
Не само обикновени хора са си патили. Патят си постоянно, ако не със зомбиране то с тормоз ясновидци, магове, екстрасенси и лечители. Не искат никой да помага на хората.
Ще попитате, а мене не ме ли зомбираха. Да. Но слава богу появи се страничен човек, който трудно, но успя да ме измъкне от там.
Направих този сайт за да опазя повече от вас. От болната психика на трима Сатани които за съжаление използват доста сериозна техника от вида на психогенераторите. Аз знам как да се пазя, но на вас казвам че най-сигурното ви опазване е въобще да не ги срещате, дори на улицата.
Написаното е от мен Вероника Койчева като работила със Светослав доста години и запозната с методите му, Йордан Койчев - също очевидец и човека, който успя да ме измъкне от там, и след напускането ми оплакванията и молбите на над 200 човека, които са ходили при Светослав с надеждата, че само аз мога да им помогна като веща в работата му.