4-смелостта и дързостта на сърбите,дръзнали
да извършат масов геноцид над десетки хиляди хора...
Недей така, Еон-е!
1.Мисля ти трябва да знаеш и 'другите' причини за тази война;
2.Знаеш колко пари се генерират от наркотици - сърбите не обичат отчитането;
3.На масовия зрител се пускаха филми в които сърби трепят невинни, но има и филми за автомародерства на босненските мюсюлмани с цел дискредитиране на сърбите.
4. Атаката е била и срещу Сръбската църква с цел инсталации на USA based секти (тип "дай ни парите си, дай ни имота си, дай ни душата, дай всичко"), разбирай Православието (Църквата им е силна и сплотена), а не е като нашата, чиято сила е да събират наема от ХЕПИ с/у Св. Неделя или да включват генераторите на Йехова и подобни в Младост и др. за които не знам;
5.Аз също не харесвам сръбския империализъм+манталитет (колко велика е Србия), насаждан от люлката, но повече не харесвам УСА инвазиите и техните 'мирни' модели по света;
5.И тук в момента има геноцид, какъвто го искаш (духовен,финансов,недуховен,нефинансов) - това е нашата тема
6.Да се мъчим да отваряме кратуните на захлупените БГ-та, че аман от планетаТВ и подмяна на ценностната система ( но за това все още не съм сигурен 100% дали трябва да се прави, че все повече отпор срещам в стил "ама на мен така ми е добре и ми е удобно..'търкам' си кредитната карта и генерирам страх+стрес дали утре ще имам да внеса минималната погасителна вноска"
Еон-е, как мога да получа сайта ти на ЦД, че ми изгоря флаш-а на който го бях изтеглил и прибрал за идните години?