Автор Тема: Какво може да стане през 2012 г.  (Прочетена 160470 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

firma

 • Гост
Какво може да стане през 2012 г.
« -: Декември 15, 2005, 11:14:30 am »
Земята става райска планета след потоп.

* В 2012 г. влизаме в четвърто измерение и слиза Дух Господен, за да ни извести, че иде края на Сатаната.

След половин век Земята ще се превърне в Райска планета. Безмъртни хора ще живеят в четвърто измерение, . (Бургас под морето), а Африка и Америка унищожени, а ангел-господен и казал казал, че човечеството няма да загине. Ще умре само Злото.
Дяволът и неговата свита ще бъдат прогонени в преизподнята след тиха война между силите на светлината и на мрака. Тъмните сили ще бъдат погълнати от магмата в земното ядро, заедно с всички атеисти и цялото сатанинско войнство.
Смъртоносната битка ще започне след около месец, а на 23.12.2012 година Дух Господен ще извести, че иде края на Сатаната. След девет години ще се сбъднат и пророчествата в Библията. Небето ще се отвори, мъртви и живи ще се завърнат и ще настане страшен съд за грешниците. Те ще видят своите грешки, но ще бъде късно и натежалите им от низки страсти души няма да намерят покой, докато преизподнята не ги погълне. Тогава Земята, притеглена от силното гравитационно поле на нова планета, 350-пъти по-голяма от нашата, ще попадне в четвърто измерение. Времето ще спре да тече, а разстоянията ще се превърне в константа. Това ще позволи на душите, пречистени до святост, да чуят гласа на самия Господ и да се телепортират в други светове, за да се спасят от предстоящия Апокалипсис.
Бог не може да търпи разхищаването на земните блага и самоунищожителните ни технологии. Той ще използва най-добрите си ангели, за да ни пречисти. Те ще се върнат на Земята като духовни учители и заедно с Ангели-хранители ще спасяват души. Негативната енергия обаче, която всички магове насочват към Земята, ще доведе до бедствия - наводнения, земетресения, урагани. Климътът на Земята рязко ще се промени. Полюсите ще си сменят своите посоки. Северния ще стане Южен и тропиците ще се покрият с лед.

Африка ще се превърне в леден континент. После ще настане ново глобално затопляне и адското царство ще бъде потопено. Америка, Ирак, Израел и Палестина, и всички сега воюващи страни ще бъдат ликведирани. Само Европа - люлката на Богородица, Индия и Тибет ще останат непокътнати, Бургас обаче ще остане под морето. На чуждата земя хората, достигнали до най-висшето енергийно ниво, не се различават съществено от нас на органично ниво. Тяхната плът обаче е във вид на плазма. Te са завършили своето духовно развитие и са достигнали до съвършенството. В техния свят няма отвъдно, няма Астрал, няма смърт, няма и прераждане, има само любов.
Червена планета, над 300 пъти по-голяма от нашето слънце, ще приюти Божиите чеда. Тя пътува към нас със скоростта на светлината. Траекторията й не се подчинява на нашата логика, а на Създателя. Той решава и кой да бъде спасен. Плащаме за всички злини, които сме сторили в живота си. При ново прераждане, когато човек не е изпълнил своята мисия, той се инкарнира отново на Земята и продължава да изкупува греховете си тук при Луцифер. Падащият ангел, който искал да управлява вместо Господ, е дошъл на планетата ни след като е бил прогонен от ангелите и Архангел Божий Михаил. И затова сатанинската сила преобладава тук, сега държи над 60 процента от душите. Но това няма да е задълго, пророкува сътрудничката на Едуард Константинович Наумов от московския Институт НЛО. Нейният колега, с когото в продължение на 11 години търсили висш разум на чужда планета, изчезнал при много загадъчни обстоятелства малко след като през 1998 г. основал Център по народно целителсво и психотроника. И до днес никой не знае къде е именития ядрен физик.

До 2035-та година Земята ще бъде пречистена от Злото.

Катастрофални цикли от 10 години ще я превърнат от царство на Сатаната в Рай за безмъртните души. Toгава ще настане световен мир, ще се възцари божествена хармония и хората ще са безкрайно щастливи. Сребролюбците, убийците и прелюбодейците ще намерят смъртта си. Те ще видят новата планета, изпратена ни от Бог, но натежалите им от злоба души ще ги повлечат към преизподнята заедно с империите на Злото, в които религията на парите е най-могъща. Няма да намерят ключа към безсмъртието и некръстените, чиито души не са регистрирани в Божествените летописи. За поддалите се на сатанинските изкушения, самоубийците и магьостниците никога няма да има покой. Атеистите и хората, отдали се на плътските съблазни, трябва да приемат в сърцата си Христос. Със светото кръщения Бог ни дава Ангел - хранител и ако следваме пътя на съдбата си, ако носим достойно своя кръст и изкупим кармата си в този живот ще намерим спасение за душата си.
Ако в отчаяние се появи дори само мимолетно мисъл за самоубийство, отидете на църква и запалете свещ, кажете молитвата "Отче наш" и Господ ще ви пречисти от гибелното влияние на Сатаната. Не го ли направите лукавия ще продължи да ви досажда, докато накрая не ви погуби. При първия опит за самоубийсво Прънцът на Мрака слага енергиен хомот на шията на своите жертви. При всяка следваща мисъл за смъртта той нараства, докато накрая човек не бъде задушен от този невидим хомот. Душата на тези хора не може свободно да се издигне, тя остава при Дявола и той я вселява в своите биороботи.

Най-страшното оръжие след ядрената бомба е клонирането:

Клонингите никога няма да бъдат хора, защото ще бъдат изцяло зависими от Сатаната. Ще изпълняват безропотно неговите заповеди, а не на псевдоучените, които са ги създали. Понякога зомбираните души се вселяват и в малки деца. Тези хора се превръщат в магьосници и престъпници. Най-добрия начин да се предпазите от тях е като ги подминавате с молитва Господ да ви даде сили да продължите по пътя си. В Москва е осъщесвен най-чудовищния психотропен експреримент. Малки деца, зомбирани от "Бялото братство" на Юрий Кривоногов просят и крадат. Когато бъдат разкрити слагат край на живота си и обществеността не може да стигне до техните подбудители. Бог обаче знае кои са те и злодеите ще отговарят пред него за делата си - за невинните детски души и за сълзите на майките.

Моля ви, не пречинявайте на никого Зло, защото то се ви се връща с десетократно по-голяма сила!!!
« Последна редакция: Март 07, 2006, 19:30:27 pm от Ricardo »

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re:Какво може да стане през 2012 г.
« Отговор #1 -: Декември 15, 2005, 14:03:10 pm »
Моите извинения към автора на написаното по-горе, но тази боза не става за пиене. Такива свободни съчинения може да напише само някой религиозен фанатик.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Re:Какво може да стане през 2012 г.
« Отговор #2 -: Декември 15, 2005, 14:07:03 pm »
Точно това и аз щях да кажа  - прекалено религиозно звучи   а тва с кръщенето - ми горките будисти май никой от тях няма да влезе в царството небесно  ;)

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re:Какво може да стане през 2012 г.
« Отговор #3 -: Декември 15, 2005, 14:27:32 pm »


Изтъркан сценарий:)Но е доста опасно да се разпространяват такива ... "видения".  >:(
Не мисли като човек!-Крион

firma

 • Гост
Re:Какво може да стане през 2012 г.
« Отговор #4 -: Декември 15, 2005, 14:30:04 pm »
ЗЛАТНИЯТ ВЕК

Пророкът Мохамед (с.а.с.) описва Последният период с великолепните му характеристики. Множество хадиси на Пророка Мохамед (Бог да го благослови и с мир да го дари) сочат съществуването на период, през който по света ще властва моралът, на който ни учи Коранът. Този период, известен под названието "Златният век", ще продължи повече от половин век и в много аспекти ще прилича на "Века на благоденствието" от времето на Пророка Мохамед (с.а.с.).
Според един хадис хората ще бъдат толкова задоволени, че ще прекарват дните си, без да усещат как тече времето и как единият ден преминава в друг. Те ще се молят на Бог да им удължи живота, за да могат да се възползват по-дълго от тези блага. В един друг хадис на Пророка Мохамед (с.а.с.) се казва така:

"...малките ще искат да са пораснали, а възрастните да са млади... Доброто става още по-добро, а лошото бива превърнато в добро." (Aл-Mуттаки ал-Хинди, Aл-Бурхан фи `Aламат aл-Maхди Aкхир аз-Заман, стр. 17)

Невиждано изобилие.

Множество хадиси разкриват, че ще настъпи такова невиждано изобилие на продуктите и културите, че всички ще бъдат раздавани без мярка:

По онова време моят народ ще получи такова благополучие, чието подобие никога преди това не е забелязвано. Земята ще изхвърли навън своите богатства... (Ибн Маджах)

През Последния период ще има халиф (управник), който ще разпределя богатството дори без да го брои. (Сахих Муслим)

Жителите на небесата и жителите на земята ще бъдат доволни от него, и земята ще роди такива растения, че живият ще иска мъртвия да се съживи, за да ги види. (Aт-Табарани и Абу Ну'айм)

Земята ще се превърне на сребърен поднос, от който пониква растителност... (Сунан Ибн Маджах)
 

Технологическите постижения ще осигурят изобилие през Златния век. Човек ще посее едно количество пшеница, а ще пожъне 700… Хората ще хвърлят няколко шепи семе, а ще пожънат 700 шепи… Въпреки че ще има обилни дъждове, нито една капка от тях няма да отиде напразно. (Ибн Хаджар Хайтахами, Aл-Каул aл-Мукхтасар фи'aламат ал-Mахди ал-Mунтазар, стр. 43)
В хадисите е обърнато внимание на повишаването на производителността през Последните времена в резултат на съвременните селскостопански техники, развитието на нови производствени методи, проучванията за подобряване на семената и по-доброто използване на дъждовната вода чрез построяването на нови язовири и изкуствени езера.

Скъпият живот и бедността ще изчезнат.

Тъй като Златният век ще бъде време на благоденствие и голямо богатство, всички хора ще получават повече отколкото искат. Нищо няма да се преброява или претегля. Пророкът Мохамед (с.а.с.) е съобщил, че народът му, особено през Последните времена, ще живее в благоденствие:

Часът няма да настъпи, докато не настъпи изобилие на богатството - то ще е толкова изобилно, че човек ще се притесни, за да не би никой да не му приеме милостинята закат и когато я дари на някого, той да му каже: "Аз нямам нужда от нея." (Сахих Букхари)

Тогава моят народ ще бъде благословен, броят на добитъка ще нарасне и земята ще даде своите плодове. (Ибн Хаджар aл-Хайтами, Aл-Каул aл-Мукхтасар, стр. 26)

Тогава имуществото непременно ще бъде в изобилие и ще се сипе като вода. Никой обаче няма (да благоволи) да го взема. (Мукхтасар Taзкирах ал-Куртуби, стр. 464.)


Религията ще бъде възвърната в първичното й състояние. Друго сведение разкрито в хадисната литература относно Последните времена е, че Божията религия няма повече да бъде разбирана погрешно. През Златния век всички погрешни вярвания, които са навлезли в Исляма след Пророка Мохамед (с.а.с.) ще бъдат премахнати и ще бъде възстановена първичната религия. Изискванията на религията ще бъдат изпълнявани по същия начин както по времето на Пророка Мохамед (с.а.с.).
След смъртта на Пророка Мохамед (с.а.с.) и неговите Другари (ученици) историята бележи, че в първичната религия биват въведени вярвания и форми на преклонение, които нямат нищо общо с нея, и че безброй много хадиси и мнения, по-голямата част от които са се запазили и до наши дни, са измислени и приписани на Пророка Мохамед (Бог да го благослови и с мир да го дари). Въпреки огромните усилия на истинските Мюсюлмани да отстранят тези измислици множество прояви, които днес биват извършвани в името на Исляма, не се основават на Корана. Тъй като Коранът е единственият източник, който може да разграничи правилните и неправилни дела, то само неговото напътствие би могло да изобличи и премахне тези измислени нерелигиозни вярвания. Ето така, истинската религия ще се появи наново. През Последният период Бог ще възвърне религията в първичната й форма и ще направи моралът на Корана да бъде властващ по света. Когато този период настъпи, Той ще премахне всички отклонения, които пречат на хората да живеат според Неговата религия и ще изчисти Исляма от всички погрешни вярвания и начини на преклонение.
« Последна редакция: Декември 17, 2005, 02:32:38 am от Horus »

firma

 • Гост
Re:Какво може да стане през 2012 г.
« Отговор #5 -: Декември 15, 2005, 14:33:29 pm »
Защо това става сега?

Защо всичко това става сега? Защо не преди 10 000 години или след 10 000 години например? - Това става сега, защото ние се приближаваме към края на един цикъл и ще стигнем до най-горните точки на всички видове нива. За да обясня това, трябва да изоставя за малко моя разказ и да насоча светлината на прожектора към Друнвало.
Мелхиседек твърди, че съществуват два вида критично движение за нашата планета. Първият вид, познат от хилядолетия, е процесията на равноденствията. Вторият вид е едно отклонение, което бе открито съвсем наскоро. Ние, тоест цялата слънчева система, се придвижваме в пространството, като описваме спирала по начин, който показва, че ние като че ли сме завързани за нещо. Астрономите, които са забелязали това явление, са започнали да търсят това друго тяло. Изчисленията са ги насочили най-напред към една област на едно съзвездие, след това към група звезди. Преди четири-пет години бе установена причината: една звезда Сириус-А. Ние се движим в пространството със Сириус-А, като описваме спирала, подобна на спиралата на молекула ДНК. Нашата съдба е свързана със Сириус. Като се движим заедно със Сириус по този начин, едно съзнание се разгъва по начин, подобен на начина, по който гените и хромозомите в молекулата на ДНК разгъват посланието си в строго специфични равнини. Съществуват определени ключови моменти, в които може да се случат някои събития и в които между Сириус, Земята и останалата част от космоса се появяват "генетични" редове от решаващо значение. Именно сега се създава един от тези редове.
Да се спрем на прецесията на равноденствията (ил. 3-1). Оста на Земята е наклонена 23,5 градуса. Когато Земята се движи около Слънцето, оста й остава наклонена, на което се дължат годишните времена. Но тъй като и самата ос се движи, получава се и осова промяна с изместването. Оста се придвижва с по един градус всеки 72 години. През 2160 години тя навлиза в ново съзвездие и прави по този начин пълна обиколка за 25 920 години.
Така за период от 25 920 години точката на северния полюс очертава една елипса. В една точка от тази елипса земята е най-близо до центъра на галактиката, а в друга точка е най-далече. И много древни народи са били забелязали, по-точно тибетците и индусите, че с отдалечаването от центъра на галактиката ние заспиваме, а когато завием, за да се приближаваме към този център, започваме да се събуждаме.
Древните мъдреци са разделили елипсата, получена от процесията на равноденствията, на сегменти, наречени юга. По-голямата част от информацията относно тези периоди юга, са натрупани през последните 2000 години, период, известен под наименованието Кали Юга. Случайно това е отсечката на най-дълбок сън от цялата елипса. Така почти всичко, което е било написано за космичния цикъл през тези последни 2000 години, е било тълкувано от заспали хора, които са се опитвали да търсят извадки от древните текстове, които те дори не са разбирали. И впоследствие така са променили тези текстове, че никой друг да не може повече да получи от тях някакво знание. С други думи, на по-голямата част от тези информации изобщо не може да се вярва.
Древните са открили две противоположни точки, които са отдалечени една от друга на разстояние 900 години, в едната от които ние заспиваме, а в другата се пробуждаме. И двете точки са свързани с невероятни изменения - промяна в съзнанието на отделните хора и изменение в положението на полюсите на планетите.
Сега ние се намираме точно в точката на обрат, в началото на движението за завръщане към центъра на галактиката и в началото на пробуждането. На 180 градуса спрямо последното обръщане, точно на обратната страна, и следващото обръщане е неизбежно предстоящо. Именно затова ние вече стигаме до критичния праг, който включва между другото и свръхнаселеността, и състоянието на околната среда.
Според Тот, когото ще ви представя малко по-нататък, степента на отклонение на полюсите на Земята е пряко свързана с равнището на съзнание върху Земята и с онова равнище на съзнание, до което тя ще стигне. Това означава, че има математическо съотнотношение между съзнанието и степента на отклонение на полюсите. Друг начин да се разгледа това явление е да се приеме, че нашият космичен сън и следващото ни будно състояние са
Аналогични на денонощния цикъл, при който Земята прави едно пълно Завъртане около оста си за 24 часа. През нощта повечето от съществата, които се намират в онова полукълбо, което е в сянката, спят, а през деня повечето са будни. Същото е и при цикъла на процесията на равноденствията. През онази част от цикъла, когато планетата е в състояние на сън, преобладава мъжкият принцип, за да ни защитава. А винаги женският принцип ни повежда отново към светлината. Според Друнвало това събитие вече е станало. Женският принцип вече е поел смяната около месец февруари 1989 година.
Въпреки големия страх от близкото изместване на полюсите - някои групи си строят скривалища и складират храна, опасявайки се, че континентите (по-точно Калифорния) ще бъдат погълнати от водата - Друнвало не смята, че точно това ще стане сега. Може би ще има по-спокойно изместване. През 1972 година едно събитие измени хода на нещата. Ще се върнем по-нататък към него.
Положението, в което ние сега се намираме спрямо процесията на равноденствията, обяснява защо всичко това става именно сега. Между 1998 и около 2000 година ние вероятно ще сме преживели вече по-голямата част от тези събития. Твърде вероятно..., но Бог има власт над всичко. Според Друнвало ние трябва да осъзнаваме факта, че всичко това, което ще се случи, ще бъде плод на мислите и чувствата на жителите на планетата. Ако променим нашата степен на осъзнатост, ще бъдем в състояние да променим сценария, по който се разиграва драмата, без да обръщаме внимание на каквото и да е друго пророчество.
Ние създаваме нашата действителност. Всеки миг ние създаваме нова обществена действителност. Нашите мисли, нашите чувства и нашите действия имат много по-голяма власт, отколкото бихме могли да си представим. А по-голямата част от нас съвсем слабо или никак не осъзнават тази отговорност. Това състояние е в процес на изменение, то ще се промени толкова бързо, че дори сега, в този миг, започват да се проявяват нови възможности, за които дори не сме се осмелявали да мечтаем.

Изместването на полюсите.

Ако това, което казва Тот, е вярно и точно, изместването на полюсите е свързано с нашия тип еволюция. Те са взаимно свързани. Последното изместване е имало огромно значение и пряко е било свързано с познанието. Това изместване не е било положително, било е негативно, ние сме паднали ниско в "познанието си".
До неотдавна, около 1950 година, хората вярваха, че изместването на полюсите никога не става или ако става, то е веднъж на милиарди години. Но
фактически полюсите се изместват през 12 500 до 13 000 години, или казано с други думи, всеки път, щом ние стигнем до тези специфични точки от процесията на равноденствията. Това явление става естествено и редовно. Учените откриват сега, че наистина е имало повече обръщания на полюсите в историята на нашата планета.
Не само че редовно е имало изместване на полюсите, но и те са разменяли местата си, северният полюс е ставал южен и, обратно, южният е ставал северен. Полярните шапки са били вече на екватора. Вие можете да откриете морски черупки на практика по цялата планета - на върха на Скалистите планини и дори в езерото Титикака, което се е намирало под водата, а сега е на 3 600 метра надморска височина. По-голямата част от тези данни са резултат от анализи, проведени от учени върху проби, извлечени от под морското дъно, като дължината на пробите варира от 15 сантиметра до 300 метра, при което става възможно да се направи "прочит" на седиментите точно така, както се прави при пръстените по стволовете на дърветата.
Изместването на полюсите е впечатляващо. С използуване метода за датиране чрез йони на въглерод 14, възможно е да се предположи, че преди около 12 000 години северният полюс се е изместил от залива Хъдсън, който сега е на 60 градуса северна ширина и 83 градуса западна дължина, до сегашното си местоположение в Северния ледовит океан или Арктика.
Сега ние физически се намираме на линията, разделяща съзвездията Дева и Лъв. Като наблюдаваме небето, виждаме, че преминаваме от ерата на Риби към ерата на Водолея, но физически преминаваме от Дева към Лъв. Това обяснява защо Сфинксът е едновременно и дева, и лъв, символите на съзвездията Дева и Лъв.
John White дава значителна информация по този въпрос в книгата си Pole Shift (Отклонението (Люлеенето) на полюсите). В северната част на Сибир има следи от хора, бизони и дървета, разкъсани и направени на парчета от някаква невероятна сила, а след това напълно замразени мигновено. В момента на замразяването бизоните са имали в стомасите си храна от тропическа растителност. Трябва да се отбележи, че при спадане на температурата се образуват повече от двеста различни вида лед в процеса на замразяването. Тези останки са така дълбоко заровени под горната част на ледовете, че храната е запазена и днес, 12 500 години по-късно. Отклонението на полюсите става много бързо. В действителност необходими са само двадесет часа, за да се извърши цялостното изместване.
Съществуват различни хипотези за причините за тези отклонения или обръщания на полюсите. Например разширяването и хлъзгането на ледниковите шапки може да наруши равновесието на Земята като жироскоп. Друга по-съвременна теория, произтичаща от изследванията на шведския
физик Hannes Alvenis, e наречена магнито-хидродинамика или МХД. Тази теория напомня, че под твърдата земна кора има полутвърд слой, който в отделни моменти действа като твърдо тяло и задържа земната кора на едно място, а в други моменти, именно при внезапни промени в земното магнитно поле, той действа като течно тяло и позволява по този начин на земната кора да променя положението си. Това явление е възпроизведено в лабораторни условия.
Никой не знае наистина какво предизвиква отклонението или изместването на полюсите. Щом като то започне, повърхността на Земята се измества със скорост около 3000 км/час и тогава ветровете достигат на практика скорост 1500 км/час. Очевидно това е достатъчно за опустошаването почти на всичко, което съществува по повърхността. И не е за учудване, че този път ние желаем да бъдем способни всичко това да стане под малко по-голям контрол.
Колкото и голямо да е това изместване на полюсите, с него ще бъде свързано и изменение на съзнанието. Тоест, ние ще извършим същевременно едно изместване. Колкото по-голяма е промяната в съзнанието, толкова по-голямо влияние ние ще имаме върху изместването на полюсите. И тогава нашата задача е да станем достатъчно съзнателни, за да контролираме начина, по който полюсите ще се изместят, така че по-скоро да бъде приятно, отколкото страшно.
Като специалист по rebirth, държа да кажа, че едно изместване на полюсите е подобно на едно раждане. Ако родилката е тревожна, раждането ще бъде трудно и болезнено. Ако родилката обаче е отпусната и не изпитва страх, раждането става без болки. Раждането може и би трябвало да бъде лесно. По един или друг начин, всичко винаги зависи от съзнанието.
Вие ще намерите може би ужасяващи информации. Не се страхувайте от нищо. На по-дълбоко равнище вече знаете, че няма никакъв проблем. Обикновено, когато стане изместването на полюсите, предвижда се, че ще има много призвани и малко избрани. Но в крайна сметка всички са спасени. Няколко души стигат заедно до Христовото съзнание, а другите слизат едно или две нива (което им изглежда по-хармонично). В един продължителен период от време, вероятно стотици хиляди години, тези няколко души, които са успели, увличат останалата част от планетата и в края всички ще стигнат до христовото съзнание. Но тук, сега, на планетата Земя, нещо друго е в процес на ставане. И това ще ви обясня в следващите глави.

John White, Pole Shift (Virginia Beach, VA: A.R.E. Press 1980) 17

Проблемите на планетата Земя.

Щом дойде моментът, в който съзнанието трябва да извърши значително изместване или промяна, се получава едновременен процес на смърт и раждане, водещ до сегашната промяна. Планетата Земя сега е изправена пред сериозни проблеми, много по-тежки от това, което съобщават правителствата. Около 1989 година властите започнаха да разпространяват информация от съществено значение, но само частично и в много малки количества. Ако само един от тези проблеми стигне до своята критична точка, целият живот на Земята ще бъде сериозно застрашен. А вече всички проблеми са почти пред тази критична точка.
Например, към 1980 година Жак Кусто заяви, че моретата и океаните на Земята са в състояние на умиране. В началото никой не го възприе на сериозно, но от 1990 година 85 % от живота в Средиземно море е изчезнал. Атлантическият океан не е много по-назад. Тихият океан е малко по-добре, защото има най-голяма водна площ.
Ако океаните умират, това ще стане и с планктона и фитопланктона. Те именно са не само крайъгълният камък на хранителната верига, но представляват огромен извор на кислород за планетата.
Разрушаването на озоновия слой на Земята е друг проблем, тъй като това позволява да преминава все по-голямо количество ултравиолетови слънчеви лъчи, които са смъртоносни. Според директора на Програмата на ООН за Околната среда, става въпрос за една от най-големите опасности, на които човечеството е могло да бъде изложено...
Слоят на земния озон се разрушава безпрецедентно и в изключително голям мащаб. От декември 1991 година до февруари 1992 година 10 до 20 % от озоновия слой над Европа е бил разрушен - това е върхът на едно явление, което никога по-рано не е било в такъв мащаб. Joe Farman, британският учен, комуто дължим откритието на дупката в озоновия слой над Антарктида от 1985 година, заяви, че през 2000 година сезонната загуба на озон над Северна Америка може да стигне до 20-30 процента.

„Ozone, Making a Killing: How Workers And The Planet Are Disregarded.. at Du Pont", публикувано от Greenpeace, 1436 U. Street, N.W., Washington, D.C. 20009, avril 1992,
Ozone levels found to be lowest on record, The Independent, London, United Kingdom, April 8, 1992.
Joe Farman, European Ozone Research Coordinating Unit, United Kingdom Department of Environmental Press Conference, October 15, 1991.

Проблемът ще става все по-тежък и все по-сериозен през следващите две десетилетия поради досегашното изхвърляне на газове във въздуха, които все още не са стигнали до най-горния слой на атмосферата. След двадесет години може би въобще няма да съществува озонов слой. А ние не можем да живеем без него.
Тук става въпрос само за два проблема сред огромното количество трудности на околната среда, с които ние ще се сблъскаме. Понастоящем те са толкова много, че бихме могли да си представим как се намираме на борда на кораб в мига на корабокрушението. Един специфичен аспект на планетата Земя, аспект в три измерения, който ние наричаме наш ежедневен живот, не ще може да остане дълго време незасегнат.
Според Друнвало, ако вие трябва да се върнете на нашата планета само след няколко години, ще я намерите мъртва в триизмерното пространство. Но на Земята ще има живот. Всички ние ще преминем към една по-висша дължина на вълната на място, което вече е подготвено за нас, едно прекрасно място, където няма проблеми. Ние ще се изместим на малко по-къса вълнова дължина и на едно по-високо вибрационно ниво на енергията. Библията говори за това състояние като за Небето. Всъщност ние ще преминем от третото в четвъртото измерение.
Според Друнвало, извънземните редовно посещават такива планети като нашата. Но вселенският закон им забранява да влизат в контакт и да интерферират с нас. Именно затова те са разположени на едно хармонично ниво, което е по-високо от хармоничното ниво на планетата Земя, и именно затова те са невидими за нас. Но от своето ниво те могат чудесно да ни наблюдават. Всъщност, в настоящия етап, следващото по-висше хармонично ниво на планетата е толкова гъсто изпълнено с кораби-носители, на които чакат любопитни, че по-новите посетители вече са принудени да заемат места на следващото по-висше ниво, което също е почти пренаселено. Нашето положение е уникално и не прилича на нищо, което е известно досега в тази Вселена. Дори има същества, пристигнали от далечни галактики, дошли специално само да ни наблюдават. И при естествени условия те въобще не биха се занимавали с нас. Повечето от извънземните, които са тука, са не само със светлинни тела, всъщност природата им е такава, че техният носител и тяхното тяло са едно и също нещо.

В ТАЗИ КНИГА НИЩО НЕ Е ВЯРНО, НО НЕЩАТА СА ТОЧНО ТАКА

БОБ ФРИСЪЛ
« Последна редакция: Декември 17, 2005, 02:52:12 am от Horus »

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re:Какво може да стане през 2012 г.
« Отговор #6 -: Декември 15, 2005, 14:51:10 pm »
Това вече е друго нещо  :D
Само едно нещо като допълнение...В материалите за 2012г. пише, че нашата бъдеща Земя е в 5-то измерение, а 4-то измерение е само като проход към него.
Не мисли като човек!-Крион

firma

 • Гост
Re:Какво може да стане през 2012 г.
« Отговор #7 -: Декември 15, 2005, 15:15:56 pm »
Ние българите трябва да престанем с тази наша отколешна мечта за излаз на Бяло море. Гърция скоро ще потъне и отново ще имаме пристанища на юг, казва известният последовател на Петър Дънов, Христо Марчевски. Той е автор на множество изследвания върху теориите и пророчествата на Учителя, едно от които е прочутото му произведение "Беседи и Пророчества". Марчевски е сред най-ревностните изследователи на Дъновото творчество - дотолкова, че той самият вече има свои последователи. Учителят от Рила е пророкувал СИЛНИ ТЕКТОНИЧНИ РАЗМЕСТВАНИЯ в началото на нашия век, близо сто години по-рано. Страшното земетресение в Гърция е само един от белезите за наближаващото нейно потъване. Гърците си мислят, че им се е разминало със стотина съборени сгради и жертви, разсъждава Марчевски. Но те не знаят всъщност какво ги чака. Според дъновиста това е заслужено наказание за южната ни съседка, което византийците и фанариотите съвсем справедливо заслужават. Те винаги са искали да бъдат хитреците на Балканите. Е, рано или късно е редно да ги сполети такава съдба. По принцип лошите мисли и лъжовното живеене предизвикват земетресенията. А тези "състояния на духа" са особено характерни за гръцката нация, такава, каквато я познаваме отпреди Любен Каравелов насам, казва Марчевски. По неговите сметки пророчеството на Дънов се отнасяло за най-късно 2010 година.

Петър Дънов е ПРОРОКУВАЛ И ИДВАНЕТО НА КОМУНИЗМА поне 20 години преди 9 септември 1944, твърди Христо Марчевски. В своя беседа от началото на Двадесетте световноизвестният окултист предупредил, че България я чакат 9 петилетки в компанията на болшевиките. Русия не послуша Толстой и духовенството доведе болшевизма, казал Дънов. Болшевиките - това са камшикът на Бога. Те са неверници и те действат с оръжие. След 1945 година болшевизмът ще дойде в България и няма да си тръгне от тук най-малко 45 години.
Петър Дънов изтъкнал в беседата си, че причината за идващата комунстическа власт е в лошото отношение на болшинството от българите към самия него. И сега те мислят, че могат да се повдигнат против мен, казал духовникът. Това, което аз говоря, са Божии думи, това са Божии закони. Ако те се опитат да заличат Божиите закони, ГОСПОД ЩЕ ГИ ЗАЛИЧИ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА. Със спирането на събора тук (Велико Търново, септември 1923 година) дойде земетресението в Япония. Една връзка има. Това показва, че цялото човечество е като в един организъм. Преди 5 години ме глобиха 25 лева, че съм проповядвал без позволение, без да взема разрешение от началството. И моят повереник каза "Да заведем дело". Не, казвам, да платим. Два милиарда и половина глоба наложиха на България заради тези 25 лева. Ще кажете - една случайност, съвпадение, но нека направят още един път опит - пак същото ще дойде.
Неведнъж в лекциите си Дънов е споделял пред своите поклонници разочарованието си от българите. Когато Христос дойде между евреите, какво им остави, питал той. Нищо не им остави, задигна си филмите. Така ще направя и аз. Няма да дам нито един косъм от главата си на българите. Каквото давам, един ден ще си го взема. Ще си вдигна тялото - цигулката и лъка си, и ще си замина, а те ще останат само със свиренето си.
Аз исках да направя едно добро на българите, да им покажа как да намерят еликсира на живота, но сега вече нищо няма да им дам. Те ме нарекоха какъв ли не - идолопоклонник, самозванец, ругаха ме и затова: да правят каквото искат, повече не се интересувам от тях. Употребих близо 12 години да изследвам българската глава, но я намерих много дебела. В дебелата глава няма много ум. Това не е за докачение, а факт. Исках да напиша нещо върху тия мои изследвания, което щеше да ползува българите. Това ще си остане за мене. И затова колкото научни данни съм събрал, ще ги задържа за себе си.
ОЩЕ 2000 ГОДИНИ БЪЛГАРИНЪТ ЩЕ СИ БЛЪСКА ГЛАВАТА, докато тя узрее. С цел по-бързото "узряване" на тая глава трябвало да дойдат комунистите. Свършекът на века се изразява в едно чистене на старото човечество, за да може на негово място да дойде новото човечество, обяснил духовният водач. Един период завършва през 1945 г. Тогава започва друг период, който ще трае също 45 години, до 1990-а. Идват такива времена и идва такава власт, че който й се противопостави, ще си положи костите в земята. Настъпва една голяма диктатура, допусната да изчисти застоялата тиня. Когато се размъти една вода, трябва да мине време, за да се изчисти. През тоя период ще тече мътната вода, отсякъл Дънов, цитиран от неговия последовател Христо Марчевски.
Причина за всички земетресения са лошите мисли на хората, твърдят единодушно окултисти от различни времена и националности. Според антропософа Рудолф Щайнер, творил в първата половина на двайсети век, ЗЕМЯТА Е ЖИВО СЪЩЕСТВО, което мисли и чувства не по-зле от представителите на човешкия биологически вид. Една от първите работи на желаещия да влезе в редиците на посветените е да почувства, че е едно цяло с планетата, твърди Щайнер в своята книга "Осем стъпки към посвещението". Това единство съществува, просто трябва да се проумее и от там нататък човек може да се развива, проповядват антропософите. Съвсем логично е в тая връзка, ако нещо в мисленето на масите се промени, това да повлияе и на състоянието на планетата. Школата на Щайнер се създава през 1923 година като реакция на процъфтяващия и господстващ в началото на века позитивизъм. Тя възниква във време, когато се смята, че естествените науки могат да обяснят всички явления на човешкия живот и че всички проблеми са разрешими. Прочутият езотерик е създател и на упражненията, наречени евритмия, които десетилетия по-късно влизат в учението на Петър Дънов под името паневритмия.
Самият Дънов не се признава открито за последовател на австриеца Щайнер, но много от вижданията му се покриват с неговите. Той например открива връзка между своето заточение в Северна България и голямо земетресение по негово време. Други окултисти изобретяват НАУКАТА ГЕОПАТОЛОГИЯ, занимаваща се с това, как земните "болежки" се отразяват върху здравето на хората. За геопатолог се обявява и пловдивският лечител Боян Мага. Според него може да се търси пълно съответствие между акупунктурните точки на човека и подобни енергийни съсредоточия върху земната кора. Фантасмагорично звучи твърдението му, че с механично или електрическо въздействие на определени места може да се влияе върху земния релеф, но кой знае, може пък и да е истина. Боян Мага заяви неотдавна: "Трябва ми достатъчно тънък лост и знание за подходящото място, където да го забода, и аз мога да потопя Америка".
Предупреждение за катастрофалното земетресение в Измит беше пуснато в Интернет още през 1997 година. Американецът Робърт Стайн беше забелязал, че напрежението в земната кора бавно се премества от изток на запад - от разлома в Кавказ към РАЙОНА МЕЖДУ ИЗМИТ И ИСТАНБУЛ. Хилядолетна тенденция е цивилизацията да се мести от изток на запад, а заедно с нея и земетресенията, твърдят последователи на Дънов: от Китай и Индия към Персия, Египет, Гърция, Европа, Щатите и... кръгът се затваря в поредната околосветска сеизмична вълна.
Човек въздейства на околната среда с торсионното поле, което излъчва, твърди руският физик Алексей Фомин. Емоциите всъщност са гама лъчи, които имат свойството да усилват своя интензитет, когато се съчетаят повече източници със сходни емоции. Около църковните куполи може да бъде регистрирана, а и заснета, своеобразна аура, когато богомолците се съсредоточат върху благоговението си пред Господа. Ако обаче много хора се съсредоточат върху някоя лоша мисъл, въпросните торсионни вълни могат да пречинят големи бедствия.
Неслучайно земетресенията следват по петите постоянно преместващия се център на цивилизацията - обикновено икономическият и политическият възход е съпътстван и с упадък на нравите.
Земята е жива. Тя се ражда и умира. Земната твърд се повдига и спуска по 50-60 сантиметра всеки ден, диша, но ние не го чувстваме, пише вестник "Аргументи и факти". Всичко в нея клокочи: ние не разбираме това и изпитваме смъртен страх. За да прогоним този страх, трябва да го заместим със знание и с повече любов.
« Последна редакция: Декември 17, 2005, 03:03:06 am от Horus »

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Re:Какво може да стане през 2012 г.
« Отговор #8 -: Декември 15, 2005, 18:45:19 pm »
Абе то хубаво имам си преход и туй онуй,обаче ми се струва че изкарват всичко прекалено розово.Най-малкото след прехода докато се стабилизират нещата ще е доста забавно
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re:Какво може да стане през 2012 г.
« Отговор #9 -: Декември 15, 2005, 20:53:59 pm »
То розово, ама може и да почервенее след прехода.  ;D
Наскоро четох някъде (ей, хич не помня какво къде съм чел), че след прехода на новата Земя всеки един ще има по двама нови родители, по-скоро нещо като наставници. Те ще ни посрещнат и ще ни обучават как да използваме новите си способности.
Може да звучи малко като приказка, но предвид стреса, на който ще бъдем подложени при прехода, та едно такова посрещане няма да е излишно.И сега е твърде високо напрежението, а представям си какво ще бъде тогава ... или може би не мога да си представя... :o
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Re:Какво може да стане през 2012 г.
« Отговор #10 -: Декември 15, 2005, 21:09:15 pm »
Звучи ми като двама надзиратели.Ще взема да се омета възможно далеч от тях(или тях да ги омета)
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re:Какво може да стане през 2012 г.
« Отговор #11 -: Декември 15, 2005, 22:47:10 pm »
Не бе, кви надзиратели  :D
Не забравяй, че обстановката ще е друга-високо вибрационно ниво, ефирни тела, различно съзнание от сегашното. С една дума-нека си ни посрещнат, че да не направим някоя магария докато сме новобранци  :D
Не мисли като човек!-Крион

firma

 • Гост
Re:Какво може да стане през 2012 г.
« Отговор #12 -: Декември 16, 2005, 08:17:19 am »
В българските сайтове много се различава информацията.Някой ако знае руски може да погледне този форум:
Новый форум Пробуждения
http://forumy.ru/awakening1/index.php?part=2

Според календара на маите,от 2004 г. е започнал прехода.За повече информация тук:
http://newtime.earthsky.ru/newtime/endoftime.html
« Последна редакция: Декември 16, 2005, 08:18:50 am от Ricardo78 »

Неактивен Albinoni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 859
 • „L'amour est l'enfant de la liberte"
Re:Какво може да стане през 2012 г.
« Отговор #13 -: Януари 25, 2007, 10:25:22 am »
Земята влиза в ново измерение

(според календара на маите след 2012 г. ни чака живот извън времето и парите)

Какво представлява времето, еднакво ли то тече във Вселената, има ли посоки? Това са въпроси, които са вълнували хората от всички епохи. Цивилизацията на древните маи, населявали някога земите на Централна Америка, е най-напредналата по отношение на знанията за времето. Техният основен календар е най-точният на планетата - никога не е грешал. Маите всъщност са имали 22 календара, които включвали много времеви цикли във Вселената и в Слънчевата система. Хронологичните им познания са удивителни и някои от тях все още предстои да се разгадаят.
Забележително е, че за маите петият свят (или петата раса, както наричат посветените днешната цивилизация) свършва през 1987 г. Шестият започва през 2012 г. Сега, явно, се намираме “между” световете. Този преход е наречен от маите Разкриване, Развиделяване, Апокалипсис. В това “безвремие” Истината е призвана да разкрие себе си, да стане явна.
Шестият свят за маите е “празен”. Според тълкувателите на техните уникални познания това означава, че изцяло ще зависи от нас като творци как ще започнем да сътворяваме новата цивилизация. Ето какво се казва в древните текстове на маите за битието след 2012 г.: “Земята ще премине отвъд технологиите, които познава, отвъд времето и парите. Човечеството ще влезе в пето измерение, след като премине през четвъртото. Планетата Земя и Слънчевата система ще влязат в галактичека синхронизация с останалите светове във Вселената.
Нашата генетична информация (ДНК) ще бъде усъвършенствана и репрограмирана от Центъра на галактиката, поясняват изследователите. Този процес според тях вече е започнал. Всеки човек сега се изменя - някои осъзнават това, други не. Човечеството и планетата Земя претърпяват огромна промяна - извършва се преди всичко качествен скок в съзнанието и възприемането на реалността.
Тайнството на маите предрича, че през 2012 г. плоскостта на нашата Слънчева система ще се подравни съвсем точно с плоскостта на нашата галактика (Млечния път). Това става на всеки 26000 години. Изследователят Върджил Армстронг твърди, че и други две галактики ще се изравнят с нашата по същото време, което е космическо събитие.

Ритъмът става по бърз

В резултат на ставащите изменения времето се забързва, “колабира”, както казват хронолозите. За хиляди години Шуман резонансът (сърдечния ритъм) на Земята е бил 7.83 цикъла на секунда. Но от 1980 г. този резонанс се покачва - в момента е 12 цикъла на секунда. Това означава, че времето бърза: вместо за 24 часа то изтича за по-малко от 16 часа, а ще стане 12.
През Апокалипсиса, или времето между световете, хиляди хора ще преминат през дълбоки лични промени. те ще бъдат много и най-различни, тъй като са част от смисъла на живота на земята - да се преживее определен опит. Какво може да ни се случи? Да приключим дългогодишни лични връзки, да променим местожителството или страната си, професията и работата. Всичко ще е следствие от качествената промяна, която ще става в мисленето ни.
Във всеки момент ние вземаме малки или големи решения. всяко от тях се основава или на страх или на любов. Ако човек следва чувствата и интуицията си, благородството на сърцето си, а не хладния разум, взима по-правилното решение. Мислите са много важни и повлияват всекидневния ни живот. Ние сътворяваме своята реалност чрез мисъл-формите си. Ако те са негативни спрямо другите, това и привличаме. Ако са положителни, такива хора и събития прииждат към нас. Ето защо е толкова важно човек да премахне ненужните отрицателни и осъждащи мисли.
Предизвикателството към хората в годините между 1987-ма и 2012-а е огромно и то цели да събуди човечеството от кошмарния сън, изпълнен с агресия, егоизъм и омраза, които то невежо нарича живот. Едно от предизвикателствата е човек да прояви своята проницателност и способността си да различава, да търси скрития подтекст защо една или друга информация му се поднася. За реакция на проблем или за решението му става въпрос? Дали някой не ни поставя пред омагьосан кръг, за да реагираме по определен начин и да зациклим, а след това да ни даде и решението?
Нищо не става случайно. Всички събития са планувани от някого: агенция, институция, правителство, един или друг кръг. Но в интерес на управляващите винаги е било хората да са с притъпено чувство за правдата, за да бъдат по-лесно манипулирани. Така, системно изкривявайки критичната си способност, изгубваме усета да различаваме истината от лъжата.

Съзнанието се разширява

ПВ периода преди навлизането в четвъртото измерение човечеството ще изживява явлението “разширение на съзнанието”. Това ново измерение е по-скоро ниво на съзнание, отколкото действително място. Когато човек живее с отворени не седем, а 12 чакри и всички около него възприемат действителността по същия начин, той ще се намира в 4-то измерение.
Ето защо способността да се различава, приложена към различни източници на информация, ще стане толкова важна. А днес истината се заглушава по всевъзможни начини, съзнанието е манипулирано и приспивано от различни сили. Много събития  за Земята и нейните обитатели идват от различни извънземни източници. Напоследък техни представители говорят за разни сценарии, които са възможни в близките години. Някои предупреждават за пълен контрол на съзнанието, нов световен ред от 2003 г., унищожение  от негативно настроени извънземни и т.н. Други “успокояват”, че много от хората заедно с планетата Земя, подпомогнати от положително настроени извънземни, ще се преселят в нов свят.
Всички тези и други сценарии са възможни. Зависи от това, в какво човек вярва, дали следва сърцето си и интуицията си или интелекта, чрез който често говорят  чуждопланетни сили, преследващи своите цели. Проницателният за информацията и чувствата, които текат в него, докато я усвоява, съответно ще я приеме или отхвърли. Този, който следва посоката за изцеляване на Земята от агресията и омразата, от страха и бездушието, ще отхвърли чуждите на сърцето му мисли. Така според пророчеството, заложено в календара на маите, някои ще преминат отвъд омагьосания кръг на парите и времето, като освободят съзнанието си от всякаква негативност и отворят път към новия свят - на безмерната любов.


Жени Костадинова
« Последна редакция: Януари 25, 2007, 20:55:04 pm от Horus »
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Неактивен DreamCatcher

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 368
Re:Какво може да стане през 2012 г.
« Отговор #14 -: Януари 26, 2007, 17:01:13 pm »
Оберон, това по-скоро е някой, който си тълкува какво са казали маите според неговите си разбирания.

Миротворец, това за двамата родители го четох и аз. Сайтчето е на английски и има доста материали, ако естесвено е същото де. Както и да е, струва ми се, че линкчето му е точно в тази тема мястото.

http://www.2012.com.au/Site.A.html

По-интересните неща според мен са последните линкове отляво. Абе, изобщо разгледайте го заслужава си четенето.

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
0 Отговора
5372 Прегледи
Последна публикация Юни 22, 2008, 13:30:31 pm
от ton
102 Отговора
41921 Прегледи
Последна публикация Август 09, 2009, 23:54:17 pm
от marhs
2012 г.

Започната от H. « 1 2 ... 90 91 » Езотерика

1354 Отговора
466806 Прегледи
Последна публикация Март 02, 2014, 01:43:03 am
от Joro Velev
4 Отговора
5974 Прегледи
Последна публикация Май 05, 2009, 12:14:00 pm
от cccpkgb
19 Отговора
11173 Прегледи
Последна публикация Април 11, 2012, 01:22:14 am
от Tangrata_

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27