Автор Тема: Индиговите и Кристалните Деца - Следващата Стъпка в Човешката Еволюц  (Прочетена 54496 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Те се открояват сред своите връстници с необичаен ум и мъдрост.
С лекота майсторят сложни технически "играчки".
Езиковите и възрастови бариери не са пречка за тях.
Ненавиждат насилието и омразата, състрадателни са и привързани към семейството и приятелите.
Наричат ги "индигови" и "кристални" деца.
Първите представители на генерация от изключително способни и надарени хора се появяват преди около сто години.
Бум от раждания на "индигови" деца се наблюдава през 70-те години на ХХ век, а днес те вече са на възраст, която им позволява за да поемат своята роля на наставници, лидери и реформатори на човечеството. "Кристалните" деца започват да се раждат около 2000 година. Призванието им е да ускорят човешката еволюция, като разкрият на хората техните духовни сили и божествен произход, ръководени от "Закона на единството".

Изследователката Дорийн Вирту първа проучва същността на феномена и разкрива удивителните послания на индиговите и кристални деца. Названията им произтичат от цветовете на аурата и енергията, която излъчват. Аурата (астралното тяло) на индиговите деца е с мастиленосин (индигов) цвят. Това е цветът на чакрата, която екстрасенсите наричат "трето око" и представлява енергиен център в средата на челото. Тази чакра регулира ясновидските дарби за проникване в незримото и контакти с форми на материя и енергия отвъд познатите ни измерения. Кристалните деца имат прекрасна многоцветна аура в пастелни тонове, напомняща на огрян от слънчевите лъчи кристал. И двете генерации се отличават с висока чувствителност и свръхестествени дарби.
Индиговите деца са по-стара генерация и сега се проявяват най-вече във възрастовия диапазон от 7 до 25 години. Със своя астрален "детектор на лъжата" те безпогрешно усещат лъжата, безчестието и авторитарността. Индиговите деца са неспособни да бъдат лицемерни или да симулират толерантност към злобата и нетърпимостта в средата, която ги заобикаля. Тъй като тяхната колективна цел е да съборят стария световен ред, те са по-войнствени и енергични от по-късната генерация на кристалните деца. Те са тук, за да разрушат или реформират правителствените, образователни и законодателни системи, които възпрепятстват обединението на човечеството. За да осъществят своите намерения, те се нуждаят от изключителна непоколебимост и завладяваща решителност.
Необичайното поведение и мотиви на индиговите деца често се тълкуват превратно и психиатрите им поставят погрешни диагнози за умствени разстройства като например "Хиперактивност с дефицит на концентрация" - Attention Deficit with Hyperactivity Disorder (ADHD). Вирту е убедена, че правилната "диагноза" всъщност е "Концентрация, ориентирана към по-висши измерения" - Attention Dialed into a Higher Dimension. За съжаление, когато неправилно бъдат подложени на лечение, индиговите деца губят своята енергичност и паранормални способности. Според Вирту първото смущаващо впечатление при контакт с кристалните деца са техните излъчващи неземна мъдрост големи пронизващи очи, които сякаш ни хипнотизират и "разголват" душата ни. Най-големите от тях в момента са на не повече от 7-8 години. Кристалните деца са по-вглъбени, търпеливи и опрощаващи. Техните предшественици са духовни водачи, които драстично реформират съзнанието и управлението на обществото, докато кристалните деца са "верни на сърцето", които проповядват христовите ценности и следват вече проправения път към един по-сигурен и хармоничен свят. Кристалните деца са прелюдия към реалност на директно безсловесно общуване. Вместо с писмени символи и устна реч хората ще обменят мисли и знания посредством телепатия. Користта, лъжата и омразата вече няма да могат да бъдат скривани и ще бъдат изкоренени. Нарастващия брой индивиди с екстрасензорни способности в нашето съвремие свидетелства, че процесът на духовна трансформация и обръщане на човечеството към силите на незримото вече набира скорост.
Телепатичните дарби на кристалните деца се отразяват на вербалното им общуване с другите хора.
При много от тях има изоставане в развитието на речта и те проговарят едва на 3-4 години. Въпреки това родителите им споделят пред Вирту, че по неведоми причини никога не са имали усещането, че не могат да общуват с тях. Кристалните деца употребяват комбинация от телепатия, своеобразен език на символите и звуци (включително песни). Едва ли е странно, че тези форми на контакт се определят като "аномалия" от медици и педагози. От появата на кристалните деца броят на диагнозите "аутизъм" е рекордно висок. Според дефиницията засегнатият от аутизъм индивид се изолира в свой собствен свят и поради индиферентността си към случващото се в живота е неспособен да общува с околните.
Дорийн Вирту обаче е убедена, че кристалните деца не само не са аутисти, но всъщност са най-общителните, съпричастни и духовно просветени участници в човешката еволюция.
Посегателството върху техните дарби според нея е престъпление, което заплашва да "прекърши цивилизацията още преди да покълнат семената на промяната".
Кандидатът на техническите науки и автор на книгата "Перспективи на човешката еволюция" Юрий Фомин прогнозира, че вследствие на мутации, породени от техногенната активност на човека, в близко бъдеще ще се появи универсално същество, надарено с телепатични, ясновидски и други екстрасензорни способности. Парапсихоложката Селия Фен обаче е уверена, че причината за тези промени ще е не техническия прогрес, а осъществяван понастоящем "групов проект" на Вселенския разум. Следвайки неговите повели, хиляди просветени души слизат от по-високи нива на духовни вибрации в нашия материален свят и се въплътяват във физически тела като "индигови" и "кристални" деца, за да станат "учители" и "лечители" на човечеството. Целта на тази спиритуалистична интервенция е създаването на свят на единство, наричан "Нова Земя". В него хората ще преоткрият своите добродетели и уникалността си като разумен вид. Освободени от оковите на материалното, те ще се устремят към безбройните светове във Всемира, за да намерят отговорите на своите вечни въпроси и разкрият великото тайнство на Живота.

Мирослав Минчев

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Кристална аура притежават най-съвършените жители на планетата ни, съобщава сп. Калейдоскоп. Те са родени около 2000 година и са слдващото стъпало в духовната еволюция на човечеството след т. нар. деца Индиго, за които Нощен труд писа в броя от 24 май. Хлапетата индиго са родени през 90- години на миналия век и имат лилава аура. Представителите на новото поколение, които имат многоцветна аура, са наречени "кристални". Очите им пронивкат дълбоко във вас и те имат телепатични и други способности, което ги доближава до децата индиго, Разликата обаче е там, е децата Индиго са затворени, а кристалните деца са много комуникативни, Те прощават лесно на всеки, а сърцетно им прелива от любов към целият свят.Единственото стряскащо за родителите на кристалните деца е , че малчуганите проговарят едва когато станат на три годинки.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Хорус вчера мернах една статия точно затова в  англиската версия на Правда. Някакво момиченце казвало на баща си как да си оправи трактора  и редовно си излизало на астрални пътешествия. Говореше се че тези деца имат различно ДНК. Твърдят че тези деца имат няколко  пъти по здрава имунна система и са предпазени от всички болести.

  ЕТО ТУК
« Последна редакция: Декември 10, 2005, 16:58:59 pm от Alien »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Да те имат изградена 3-та нишка. Раждат се с нея, както и всички деца вече. Поне така се казва...
Има и филм за индиговите деца, аз не мога да го намеря никъде обаче... Той беше направен за международният ден на индиговите деца от Нийл Доналд Уолш - автора на омразната "Ню-Ейдж" поредица "Разговори с Бога", дето са 1 милиард части... Та затова изпитвам сериозни съмнения относно филма...

operator

 • Гост
Имам го филма. Холивудска история. Е, има някои интересни моменти, но общо взето е доста "боядисано".
Не зная моят разбойник дали е индиго, но прекалено често ни стъписва с такива прозрения, предсказания и психоанализи, че понякога е страшничко. И помни като слон. Разказва случки от времето когато беше на няколко месеца. Преди седмица ми формулира по много оригинален начин един физичен закон за който не би трябвало да има база. Постоянно вижда някакви същества от които се страхува. А и тази хиперактивност... Просто не може да застане на едно място са повече от 3 секунди. Ако го накарам просто да постои, започва да подскача на място. Много е уморително. Вероятно затова в хамериката ги тъпчат с транквиланти и ги съсипват.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Ами индиго е сигурно. Не му ли виждаш аурата 8) И кристално може да е, зависи колко е голям.

А филма откъде си намери? Линк можеш ли да ми пуснеш?

Неактивен Атила

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 887
 • Атила - бич божи
хорус пак ме изпревари .. тамън от една седмица само за тия индио кидс  четях, ама хор изровил вече материалите. Аз имам един куп линкове на немски ако някой го интересува - извадил съм най-интересните неща
I'm famous mexican killer and I kill everyone for only 5 cent, but you are friend of mine and I'l

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Моят племенник си е направо "индиго". Не искаше да приказва до 3-4год. възраст. Обаче по-интересното е какво правеше през това време-гледаше две-три детски ТВ-програми на английски. Навърши 5год. и ... вече говореше с баща си на английски, без да го е питал за нито една думичка. След още 2год. му предложиха пълен безплатен курс в уч-ще "Фарос". Отишъл на откриването първия ден, погледал малко сценки и песнички, изпълнени от напредналите ученици, па рекъл на баща си: ако това е, което ще уча-аз го знам и сега.
 
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Миро - хехехе :P Явно наистина се раждат все повече.

Атила, преведи/преразкажи 2-3 изречения, ако има нещо много интересно, което не сме чували досега ;)

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Един баща отива да си вземе щерката от детската градина. Заедно с тях тръгва да си ходи и приятелката на малката, двете са на по 4год. Пътьом таткото ги слуша какво си говорят.
Двете започват да си говорят за това, колко бързо лети времето. Ей го, като че ли вчера беше лято, сега е вече есен, и зимата ще дойде бързо-бързо, след нея - пролетта... И като погледнеш - ми тя годината се изтърколила. Брей, човек докато се огледа и ... годините си вървят.
След такива коментари попитали таткото-когато той е бил на тяхната възраст какви спомени има за хода на времето. Отговорил им, че много по-бавно му се струвало, че тече времето, особено пък през зимата, но сега и той мисли като тях-направо лети.
Спрели се двечките, много дълбокомислено се вгледали и след 15-20 секунди  размисъл, с много сериозен тон, едното казало: значи не ние сме различни, а времето е почнало да тече много бързо. След което си продължили по пътя, разговаряйки на друга тема.
Забравих да спомена, че и двете дечица са "кристални".  :D    Дечица, кво да ги правиш.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Това откъде :)

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Прочетох го в един руски форум. Родителите на такива деца са се видели в чудо с тях, та си споделят.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Имам го филма. Холивудска история. Е, има някои интересни моменти, но общо взето е доста "боядисано".
Не зная моят разбойник дали е индиго, но прекалено често ни стъписва с такива прозрения, предсказания и психоанализи, че понякога е страшничко. И помни като слон. Разказва случки от времето когато беше на няколко месеца. Преди седмица ми формулира по много оригинален начин един физичен закон за който не би трябвало да има база. Постоянно вижда някакви същества от които се страхува. А и тази хиперактивност... Просто не може да застане на едно място са повече от 3 секунди. Ако го накарам просто да постои, започва да подскача на място. Много е уморително. Вероятно затова в хамериката ги тъпчат с транквиланти и ги съсипват.

Да, и на мен веднага щом я видях обложката, усетих манипулативност. Не съм и чувал за филма, но вече знам, че е боза. Дори по-лошо - може умишлено да скланя към погрешни посоки...
Детенцето, което са изобразили на преден план, е една леко неинтелигентна свиня; максимумът на нейните възможности е да достигне до популярните в Америка масовки на обществената идеална цел, които са показани на малката снимка долу вдясно; вляво - типичното клише на младите в компанията на стар - отново поколенията, обществото, позицията. И цветът на обложката - в него отсъства дълбочина. Всичко това навява към наивност и клишета - идеално за занитване на [американското] общество.
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
А според вас възможно ли е човек, който не е роден като "индиго", но вследствие на определена трансформация да стане такъв?
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Cenestelle

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 587
 • stargazer
иска ми се да вярвам, май не съм единствената...:)
sing what you can't say, forget what you can't play, hasten to drown into beautiful eyes....

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27