Няма нужда да плащате 1000лв. на разни фирми за генератора на браунов газ,аз си правя такъв и не е толкова скъп,електрониката е около 20лв. Ако си я направиш сам,и водородната клетка е около 200лв.
http://www.hho-bulgaria.com/hho-generator-hc12v-pro-4e
Браво! Не можах да схвана, но оставам с впечатлението, че се регистрира във форума, за да си почешеш егото? Нямало нужда да плащаме по 1000 лв, понеже ти си ги правил за 220 лв?
Няколко уточнения за генератора на Илия Вълков (Юл Браун):
1. Тези "шитни", които са посочени от линка на
agharta много се отдалечават от генератора на браунов газ на Илия Вълков. Първите му експерименти са били с такива джаджи, които се продават от горепосочения линк, но след това Вълков, използва откритията на Никола Тесла, за импулсния ток. Ток който преминава през пространството и с него можеш да захранваш консуматори без проводници и т.н., има достатъчно информация за откритията на Тесла. Освен това Вълков е разделял в два отделни съда образувалия се водород и кислород и преди да ги възпламени, отново ги е събирал.
2. Идеята която е имал Вълков за използването на генератора на браунов газ в автомобила е използването на двигател работещ единствено с вода, базиран на ефекта на имплозията, а не като допълнителен газ към основното бензиново или дизелово гориво с което да увеличиш пробела с не знам колко си процента, да намалиш консумацията на гориво с незнам колко си процента и т.н. Думите на Вълков са следните (преразказвам ги): експлозията от разширяващите се газове, образува налягане с което избутва буталото. Колкото повече буталото се отдалечава - намалява налягането от експлозията, съответно и натиска върху буталото. Обратното - при имплозията създадения вакуум е константа и силата която този вакуум оказва по целия ход на буталото е постоянна. Т.е. ефективността на имплозията на газовете на водата е многократно по-голяма от ефективността на експлозията на фосилните горива. Това не са мои думи, на бай Илия са
Така че, ако ви се спори, оборвайте експериментите му, а не това което аз пиша.
Ако трябва да направим една аналогия на откритията на Вълков и начина по който се прилагат в момента ще бъде нещо от рода на това:
Тесла открива променливия ток и променя посоката на развитие на цялото човечество. Но представете си, че през всичките тези години от както е открит променливия ток, неговото приложение (на променливия ток) се използва единствено за създаване на някакъв ефект на мигаща лампичка в апаратурата на някакво изделие.
Ето това е положението с откритията на Вълков - неща които могат да преобърат човечеството, но ние използваме някакви бълбукатори, за да обогатим гориво-въздушната смес на бензиновия и дизеловия двигател и да постигнем икономия с не знам колко си процента, да увеличим пробега с не знам колко си процента, да вдигнем мощността с не знам колко си процента.
Може би, като за начало тези бълбукатори от линка на
agharta са начин за въвеждане на откритията на Вълков, но що за наглост е това, да продаваш една кутийка с няколко ламаринки (били те и лазерно нарязани) и прилежащите му джаджи за 600 лв???