Уважаеми Станчо,
Имаш добър и целеустремен подход към изследването на проблема НЛО и Извънземните, от която и страна да го погледнеш! Работиш с широка ръка и отлично мислене!
Но не ми стана ясно едно. Според теб проблемът НЛО и Извънземните ИМА ЛИ ДУХОВНА СТРАНА! Не дали извънземните имат духовна страна въобще, А ДАЛИ ПРОБЛЕМЪТ НЛО ПРИ ОТНОШЕНИЯТА С ЧОВЕЧЕСТВОТО ИМА ДУХОВНА СТРАНА? Сложи вътре в проблема И ФИГУРИТЕ В ЖИТАТА И ЦАРЕВИЦАТА! Как разглеждаш нещата от тази гледна точка? Питам, защото тази страна на въпроса, Духовната страна на проблема НЛО, има кардинално значение за човечеството! Ти, като изследовател, въобще сещал ли си се за "такова животно"? Интересно ли ти е да се занимаеш с тази гледна точка? Задавал ли си на сензитивите въпроси от подобен характер и какво си установил от отговорите им? И ако случайно сам не си достигнал до подобни изводи, отговорите на сензитивите не те ли наведоха на подобни мисли?
Разбирам, че отварям голяма тема за размисъл, но въпросът ми е породен от мисълтта, че извънземните и НЛО присъстват в почти цялата записана история на човечеството, а това рефлектира и върху всички същности на човека, върху неговата духовна страна най-вече /защото кое ни различава от животните най-много? Духовната страна естествено. Наличието на интелект и съзнание за "Аз", наличието освен на представи, каквито имат и животните, НО И НА ПОНЯТИЯ./
Предполагам, че автор на посочения по-горе блог си ти. Опитваш се разглеждаш нещата многостранно и задачата ти е отчайващо трудна. Не ти завиждам за трудностите, но поне имаш ентусиазъм! Тъкмо затова ти предлагам да търсиш в източниците на информация за НЛО и най-малката троха информация за тяхната духовна същност, КОЕТО БИ НИ ДАЛО КАРДИНАЛЕН ОТГОВОР НА ВЪПРОСА: КАКВО, АДЖЕБА, ТЪРСЯТ ТЕ ТУК ПРИ НАС! Според мен за намирането на отговора на този въпрос, трябва да се разгледат всички налични информации, засягащи Духовните Страни на всеки един вид отделна гостуваща ни цивилизация. А това е трудно, впредвид писанията на някои автори, че бройката им достига поне 60.
Абе, никак не ти завиждам за задачата, която си поел... Скоро очаквай, ако не контакт с НЛО, то поне среща от първи вид! При моето семейство и мен тази година се случва вече трети път, без да смятаме нощните светлини, които детето ми вижда вече доста често след стъмняване, когато НЛО-тата минават над града ни. Предполагам, че при мен това ще се задълбочи!