Автор Тема: Какво ми казаха сензитивите!  (Прочетена 39026 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Станчо

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 37
  • Интересно място относно нечовешкото присъствие!
Какво ми казаха сензитивите!
« -: Август 14, 2008, 12:07:18 pm »
  Вече се подготвя втори сезон на предаването "Ясновидци" по "bTV". Макар и работата чрез хора с подобни способности да не е като пряко наблюдение на проблемите (има доста "подводни" камъни за преодоляване) - много често това е единствения начин да разберем повече за толкова сложен проблем, като НЛО и нечовешкия разум, който стои зад подобни прояви. В продължение на години аз достигнах до интересни неща с помощта на неколцина хора с екстрасензорни способности. С времето ще споделя резултатите с всички тук, които се интересуват от подобен подход.

  Освен това, бих помолил всички тук, които разполагат с информация от подобен произход за нечовишката активност, да я споделят с мен (било на това място, било чрез лично съобщение). А пък ако се намери и някой, който сам да разполага с екстрасензорни способности - дискусията по проблема може да стане особено плодоносна!

  Следва продължение...

  Ето и едно място, където играе единствено логиката: http://theworld.blog.bg/viewpost.php?id=216503
« Последна редакция: Септември 06, 2008, 18:35:06 pm от H. »

Неактивен Станчо

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 37
  • Интересно място относно нечовешкото присъствие!
Какво ми казаха сензитивите! - 2
« Отговор #1 -: Август 15, 2008, 10:12:52 am »
  Да започнем с първото пускане на част от алтернативната информация, с която разполагам (наричам информацията с екстрасензорен произход "алтернативна", защото този начин на добиване на информация все още не е публично общоприет. Пък и особеностите при работа със сензитиви изискват повишено внимание!). Всичко надолу произхожда от различни източници по различно време, но всичко - преди средата на 1997 година. Тази част се състои от сведения, които не съм придобил в непосредствен контакт със сензитивите, а посредством друг човек (посредник между мен и тях). Ето резултатите:

  Има пси-генератори, но те са изцяло земна разработка. (Мое уточнение: Въпросът е бил свързан с това, дали така наречените пси-генератори не са създадени с помощта на извънземни същества. Примерно, чрез контакти на определени човешки кръгове с чуждоземците да е получена помощ от страна на чуждопланетния разум за разработването на тези технологии. За пси-генераторите се твърди, че представляват устройства, предназначени да въздействат целенасочено по различни начини над съзнанието на широк кръг обществени маси.)

  Аутопсираното "същество" от филма на Сантили е макет. (Мое уточнение: Става дума за една, доста нашумяла след 1995 година филмирана аутопсия на "извънземно същество". Кадрите са предоставени от лондонския филмов продуцент Рей Сантили. И днес съществуват спорове относно автентичността им.)

  Има някакъв метал с особени свойства, ценен от научна гледна точка, но той е по-надолу и малко встрани от копаното. (Мое уточнение: Отговорът се отнася до разкопките при село Царичина.)

  Малко преди края на Втората световна война немски подводници са отплавали към Южния полюс, като са били последвани по-късно от американския флот. Американците са търсили нещо. (Мое уточнение: Тук не става дума за широко дискутираната експедиция до Антарктида на адмирал Бърд през 1947 година, а за момент от края на Втората световна. Демек - 1945-46 година. С времето се оказа, че по време на Втората световна нацистите са разполагали на Южния полюс с временна малка база за складиране на оръжие и на разни други материали и суровини. Но разните твърдения за нацистки мащабни инсталации и летящи чинии, укрити на Южния полюс са преднамерени фалшификации и/или в най-добрия случай - неумишлени самозаблуди, резултиращи от по-развито въображение и от слаба критичност. Към края на Втората световна война американците са преследвали нацистките подводници, отправени към Южния полюс, но това било правено, за да не се позволи на нацистите да организират оттам или от другаде съпротива или дори ответен удар. Нацистите пък са бягали към Южния полюс, за да се укрият там. Но само временно и не е имало нацистки летящи чинии или разни други екзотични технологии, за които да не знаем. Защото ако Хитлер е разполагал действително с подобни технологии, той веднага е щял да ги използва в хода на войната. И да я спечели! Най-вероятно американците са търсили около Южния полюс съвсем обичайни нацистки съоръжения. И такива е имало - малката нацистка база в Антарктика! Най-обичайна малка базичка, изградена посредством съвсем обичайните технологии за онова време!)

  Следва продължение...

  Интересно място: http://theworld.blog.bg/viewpost.php?id=221311

Неактивен Станчо

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 37
  • Интересно място относно нечовешкото присъствие!
Какво ми казаха сензитивите! - 3
« Отговор #2 -: Август 18, 2008, 12:57:45 pm »
  Продължавам с пускането на част от алтернативната информация, с която разполагам (наричам информацията с екстрасензорен произход "алтернативна", защото този начин на добиване на информация все още не е публично общоприет. Пък и особеностите при работа със сензитиви изискват повишено внимание!). Информацията произхожда от различни източници по различно време, но всичко - преди средата на 1997 година. Тази част се състои от сведения, които не съм придобил в непосредствен контакт със сензитивите, а посредством друг човек (посредник между мен и тях):

  Като вярно може да се счита около 50 % от изложеното. (Мое уточнение: Въпросът е свързан с автентичността на материал, съставен от бившия флотски подофицер Милтън Уилям Купър. Названието на материала е "Историята на отношенията между хората и извънземните". Днес Купър е мъртъв. Убит е от полицията в ранчото си в Аризона на 05 Ноември 2001 година. Според твърденията на властите, Купър бил загубил психическата си стабилност и започнал да тормози своите съседи. Накрая полицията пристигнала в ранчото му да го арестува, но бившият военен започнал престрелка и бил убит. По-късно беше споменато, че Купър трябвало да бъде убит значително по-рано, но било взето решение да бъде оставен жив. Най-вероятно, за да бъдат тествани обществените реакции на твърденията му или по-точно - да се потвърди липсата на такива реакции!)

  Джордж Адамски е снимал и истински НЛО. Например, някои от снимките на така наречената "Триада" с по една, две или три полусфери са истински (автентични). Автентични са и някои от снимките с черни обекти, от които излизат малки светлинни тела. (Мое уточнение: Джордж Адамски е известен американски контактьор от средата на 20-ти век. Под "Триада" се имат предвид снимките, направени от Адамски, които представят обект, много подобен на лампов полюлей. По-късно се установи, че истински са само снимките с черните обекти, докато тези с "Триадите" са на макети - американските власти предложили на Адамски и той приел да изпълнява и техни поръчки. Поръчки, свързани с дезинформирането на обществеността!)

  Следва продължение...

  Интересно място: http://theworld.blog.bg/viewpost.php?id=223655
« Последна редакция: Август 19, 2008, 12:07:16 pm от Станчо »

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Относно: Какво ми казаха сензитивите!
« Отговор #3 -: Август 18, 2008, 18:23:51 pm »
Би ли конкретезирал точния източник на горните неща и най-вече от един и същ източник ли са или различни ? Също ако все пак по някаква причина трябва да са анонимни може ли все пак да уточниш начина за получаване на информацията - ченълинг ли, автоматично писане ли (ако да с кого) или друг метод. Така спуснати неконкретни въпроси с още по-неконкретни отговори на различни теми нямащи пряка връзка между тях не помагат особено. Още повече е важно всеки отговор в какъв контекст е даден и информацията "която се дава" какво цели.

Неактивен Станчо

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 37
  • Интересно място относно нечовешкото присъствие!
Към Alien!
« Отговор #4 -: Август 19, 2008, 08:45:11 am »
Би ли конкретезирал точния източник на горните неща и най-вече от един и същ източник ли са или различни ? Също ако все пак по някаква причина трябва да са анонимни може ли все пак да уточниш начина за получаване на информацията - ченълинг ли, автоматично писане ли (ако да с кого) или друг метод. Така спуснати неконкретни въпроси с още по-неконкретни отговори на различни теми нямащи пряка връзка между тях не помагат особено. Още повече е важно всеки отговор в какъв контекст е даден и информацията "която се дава" какво цели.


  На този етап все още представям информация, която не съм придобил лично. Предоставена ми е от познат, който е задавал въпросите на сензитивите. Информацията, която съм придобил след лични контакти със сензитиви ще представя, след като приключа с излагането на тази в момента. Тогава няма да споменавам конкретни имена на сензитиви (не съм ги питал за позволение да го направя), но ще показвам дали дадена информация е от един или от друг източник.

  За информацията, която представям в момента, са ползвани няколко сензитива (екстрасенса). Не зная кой фрагмент от един и същи или от различен сензитив произхожда (друг е провеждал сеансите и не ми е дал чак такива подробности).

  Методът, по който е получена информацията, може да се нарече дистанционно наблюдение (поне с това название е най-популярен на Запад) или по народно му - ясновидство. Не става дума за типични контактьори (такива, които широко афишират в публичен план "връзките" си и представят много детайлни, но и много съмнителни картини за естеството на чуждия разум. Картини, които най-често са придружени от неразгадаеми "писмености" и от комични имена). Сензитивите са с доказани способности (тоест - реализират висок процент познаваемост, който категорично надхвърля резултатите от случайни попадения). Ясна представа за методиката може да се придобие, след като уточня, че тя е почти идентична с ползваната в предаването "Ясновидци" по bTV.

  Забележката за липса на конкретика е съвсем уместна, но с времето всичко тук ще се детайлизира и конкретизира, а връзката с представеното до сега ще се види по-ясно. Един и същи въпрос в символични модификации е задаван както на различни, така и многократно на един и същ сензитив (направо изтормозих хората!). Всичко е стриктно сверявано с достъпните обичайни сведения в множество книги и в Интернет. Понеже предпочитам всеки, който се интересува, да разполага с възможност да види всички детайли, през които съм преминал, за да достигна до днешните си убеждения - предпочетох да не пускам синтезиран и завършен материал, а да премина през цялата хронология на сведенията, които получих. Съвсем обичайно е всичко в самото начало да е хаотично, разпокъсано и на моменти дори невярно!
« Последна редакция: Септември 05, 2008, 23:42:24 pm от Станчо »

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Относно: Какво ми казаха сензитивите!
« Отговор #5 -: Август 19, 2008, 17:05:40 pm »
При дистанционното виждане - няма контакт с други същества от които се получава информацията, а всичко зависи от способностите на човека да "види" определени места.Обикновено това е подходящ метод за "разглеждане" на различни тайни бази въпреки че там има защити срещу подобно проникване. Ако наистина това е метода който се ползва ще ме бъде интересно за данни за подобни бази на територията на България и на САЩ (най-вече за справка с многото твърдения за конкретни бази). Иначе самия метод по никакъв начин не гарантира 100% достоверност на информацията. Нарекъл си го "ясновидство", въпреки че аз тази дума я свързвам с елемент на "предричане на събития" какъвто няма при дистанционното виждане.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Относно: Какво ми казаха сензитивите!
« Отговор #6 -: Август 19, 2008, 17:46:02 pm »
Мисля си че той не използва термина remote viewing, въпреки да ползва подобна българска терминология, която съответства на английската дума. Става дума за "ясновиждане" - т.е. - идваща информация и картини може би, но като цяло няма нищо общо с remote viewing.

Неактивен Станчо

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 37
  • Интересно място относно нечовешкото присъствие!
Към Alien!
« Отговор #7 -: Август 19, 2008, 18:24:14 pm »
При дистанционното виждане - няма контакт с други същества от които се получава информацията, а всичко зависи от способностите на човека да "види" определени места.Обикновено това е подходящ метод за "разглеждане" на различни тайни бази въпреки че там има защити срещу подобно проникване. Ако наистина това е метода който се ползва ще ме бъде интересно за данни за подобни бази на територията на България и на САЩ (най-вече за справка с многото твърдения за конкретни бази). Иначе самия метод по никакъв начин не гарантира 100% достоверност на информацията. Нарекъл си го "ясновидство", въпреки че аз тази дума я свързвам с елемент на "предричане на събития" какъвто няма при дистанционното виждане.

  По принцип, би трябвало дистанционното наблюдение да не зависи от въздействия извън сензитива. Да, но всички по-изявени и безспорно доказани сензитиви твърдят, че контактуват със всевъзможни същества. Някои определят подобни същества и като източник на способностите им (да си спомним Ванга, според коята способностите и` произхождали от конник, който по различни сведения пророчицата определяла като Йоан Кръстител и/или като Йоан Златоуст). Всички тези сензитиви са в състояние да отговарят, при това учудващо точно, и на зададени конкретни въпроси. И понеже все още липсва системно научно проучване на тези феномени - аз не бих се наел да излагам категорични становища, дали всички сензитиви са и контактьори или пък не са! Засега само се възползвам от способностите им.

  Разполагам с ограничени сведения от екстрасензорен произход за бази. Например, потвърди се работата на американския физик Робърт Лазар в "S-4"! Както и уреждането му на тази работа от Едуард Телар (бащата на водородната бомба)! Също, беше казано, че Лазар е задържал (не е разказал за) много от това, което е научил и което е видял в "S-4". Получих сведения и за нещо, което до момента не съм срещал представено точно по този начин. А именно - за американски подводни разузнавателни съоръжения, разположени на ръба на атлантическия шелф (почти до ръба на шелфа. Малко преди рязкото спускане към големите дълбочини на Атлантическия океан.). Броят им беше определен на 25. Каза се, че са обслужвани чрез подводници и че понякога там са отвличани и хора (отново чрез подводниците)! Потвърдиха се донякоде и историите за прословутия случай "Монток"... Ще напиша всичко за тези неща, когато достигна до тях след време. Има интересни сведения и за извънземните разуми (затова реших да разположа пълния материал точно тук).

  Вярно е, че не съществува сто-процентова гаранция за пълната автентичност на сведенията (точно заради това доста изтормозих някои хора, включително и с леки уловчици...). Екстрасензорният сигнал е "крехък" - лесно се губи и влияе. Понякога е зависим от правилно тълкуване (това е специфично за всеки сензитив), от вижданията на самия сензитив (някои сензитиви се влияят от собствените си предубеждения), от вижданията и конкретните позиции на оператора (този, който задава въпросите на сензитива) и т.н., и т.н..

  По принцип, така нареченото "ясновидство" не се прилага само към бъдещето. Понеже масовият посетител на хора с екстрасензорни способности най-често пита за бъдещето (преди всичко за своето и за това на свои близки и съперници) - "ясновидството" приоритетно се отъждествява именно с погледа в бъдещето. Но дали сензитивът ще "вижда ясно" бъдещето или пък настоящето и миналото - според мен това не е определящо за понятието "ясновидство".
« Последна редакция: Септември 05, 2008, 23:45:02 pm от Станчо »

Неактивен Станчо

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 37
  • Интересно място относно нечовешкото присъствие!
Към H. !
« Отговор #8 -: Август 19, 2008, 18:43:21 pm »
Мисля си че той не използва термина remote viewing, въпреки да ползва подобна българска терминология, която съответства на английската дума. Става дума за "ясновиждане" - т.е. - идваща информация и картини може би, но като цяло няма нищо общо с remote viewing.

  Точно remote viewing имах предвид! Ние не знаем, какво са твърдели сензитивите, ползвани от Станфордския институт, извън конкретните изследвания, провеждани от Пътхов, Тарг и остналите участници в експериментите. Може и станфордските "ясновидци", както мнозина други, да са твърдели, че контактуват с извънземни, с ангели и т.н. ...

  Съгласно множество свидетелства, редица силни контактьори (такива, които представят преобладаващо верни резултати при конкретни въпроси) получават своите информации чрез процес, почти идентичен с процеса при останалите "ясновидци"-неконтактьори (доколкото има такива!). Този процес е идентичен и с процесът при сензитивите от станфордските експерименти. Включително наблюдаването на отчетливи фази (начало на проникването, при което информацията е все още ограничена и на моменти невярна, следвано от пик, при който детайлите идват с такова количество и скорост, че сензитивът не насмогва да изкаже всичко "видяно", следвано от "угасване", при което сензитивът се изморява и информацията прекъсва).
« Последна редакция: Септември 05, 2008, 23:46:58 pm от Станчо »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Относно: Какво ми казаха сензитивите!
« Отговор #9 -: Август 19, 2008, 20:05:47 pm »
Ами супер щом е remote viewing :) Хубавото при него е че информацията обикновено е 1 към 1, защото "далечно виждащия" вижда едва ли не в реално време, докато "канализиращия" разчита на това, което му се казва.
Т.е. би трябвало да имаш подробно описание на местата на които далеко виждащите са ходили.
И тъй като не видях подобен тип изложение до този момент, а по-скоро нещо в тип ченълинг - накъсани изречения сякаш в стил "въпрос-отговор", реших че не става дума за remote viewing.
Ще чакам с интерес това, което имаш да ни представиш ;)

Неактивен Станчо

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 37
  • Интересно място относно нечовешкото присъствие!
Към H. !
« Отговор #10 -: Август 20, 2008, 18:55:45 pm »
Ами супер щом е remote viewing :) Хубавото при него е че информацията обикновено е 1 към 1, защото "далечно виждащия" вижда едва ли не в реално време, докато "канализиращия" разчита на това, което му се казва.
Т.е. би трябвало да имаш подробно описание на местата на които далеко виждащите са ходили.
И тъй като не видях подобен тип изложение до този момент, а по-скоро нещо в тип ченълинг - накъсани изречения сякаш в стил "въпрос-отговор", реших че не става дума за remote viewing.
Ще чакам с интерес това, което имаш да ни представиш ;)


  За да бъда максимално коректен, трябва да направя някои уточнения, които могат да наклонят везните към ченълинга. Макар да се постарах да намеря хора със способности, близки до тези на участниците в станфордските експерименти (разполагам с качествена литература за тези експерименти и специално съм търсил сензитиви с близки на описваните способности), аз не подходих както станфордските изследователи. Така или иначе - моята цел не беше изследване на ясновидския феномен (примерно - на разликите между пътуването с така нареченото астрално тяло и между remote viewing), а решаване на проблеми от практическо значение. Голяма част от въпросите, които ме интересуваха, се отнасяха до събития от миналото (примерно - катастрофата край Розуел през 1947 година). На второ място - целта ми беше да не изтощавам сензитивите с прекомерни концентрации над един и същи въпрос, а да задам множество въпроси от най-различни сфери (включително такива, свързани с естеството на Бог, на така наричаните Космически йерархии, на разположението на извънземните разуми сред тези потенциални йерархии...). На трето място - нарочно съм задавал конкретни въпроси без непосредствена връзка помежду им, за да не може сензитивът да се "отпуска" и за да не започва да мисли (съответно - да деформира резултатите със собствените си предубеждения).
  От такава гледна точка, методиката може да се отнесе към "въпроси-отговори" или още "ченълинг", както си я нарекъл. (Не, че при станфордските изследвания не са задавали конкретни въпроси, но "запечатани" с координати в плик, а при един сеанс сензитивът е работел само над един въпрос.) И все пак, не съм склонен лесно да се откажа от remote viewing! Например, при един от въпросите за розуелския инцидент през 1947-ма, сензитивът видимо наблюдаваше мястото с катастрофата. Опита се да опише катастрофиралия обект. Опитваше се да покаже с ръце и каза, че обектът имал нещо като антени по себе си. "Видя" минаването на двете индианчета, които по-късно съобщили за видяното от тях на своя възпитател. Последният пък се обадил във военно-въздушната база Къртланд... Според моите резултати, военно-въздушната база в Розуел не е имала нищо общо нито с основната развалина на НЛО, нито с прибирането на нечовешките тела. В Розуел били прибрани и след това препратени другаде само необичайните фрагменти, разсипани по ранчото на фермера Мак Бразел. Всъщност, оказа се, че самият Мак Бразел не е бил непосредствен очевидец на събитието. Действителният собственик на ранчото по време на ограничената експлозия на НЛО-то над фермата му бил някакъв човек, на име Фостър! Веднага след злополучното събитие и след прибирането на фрагментите от военните, Фостър продал ранчото си на Мак Бразел и напуснал Розуел, а може би и щата Ню Мексико. Но разказал на новия собственик (на Мак Бразел) за случилото се. По-късно Мак Бразел представял историята от свое име.
  Освен от двете индианчета, основната развалина на катастрофиралия обект и нечовешките тела били видени и от хидроинженера Грейди Л. Барни Барнет, а и от пристигналата малко по-късно групичка от студенти-археолози с техния ръководител. Първоначално, катастрофиралият обект и нечовешките тела били закарани в базата Райт Патерсън, а по-късно част от телата, поставени в контейнери със специален разтвор, били преместени в подземно съоръжение в близост до Райт Патерсън. Такива са, в синтезиран вид, част от нещата около Розуел, до които успях да се добера.
  Струва ми се, че си става дума за чисто remote viewing! За мое съжаление ми беше доста трудно да запиша всички детайли, които бяха дадени след въпросите. Отбелязвал съм само това, което ми се е сторило най-важно за моите разследвания. Пък и едва ли очакваш да си губя времето с въпроси от сорта - има ли поляна, колко е голяма, какви са дърветата, има ли храсти и т.н. и т.н.. Ако заради този ми подход предпочетеш да наричаш полученото "ченълинг" - няма проблем!
« Последна редакция: Септември 05, 2008, 23:49:13 pm от Станчо »

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Относно: Към Станчо.
« Отговор #11 -: Август 20, 2008, 20:42:41 pm »
Уважаеми Станчо,

  Имаш добър и целеустремен подход към изследването на проблема НЛО и Извънземните, от която и страна да го погледнеш! Работиш с широка ръка и отлично мислене!
  Но не ми стана ясно едно. Според теб проблемът НЛО и Извънземните ИМА ЛИ ДУХОВНА СТРАНА! Не дали извънземните имат духовна страна въобще, А ДАЛИ ПРОБЛЕМЪТ НЛО ПРИ ОТНОШЕНИЯТА С ЧОВЕЧЕСТВОТО ИМА ДУХОВНА СТРАНА? Сложи вътре в проблема И ФИГУРИТЕ В ЖИТАТА И ЦАРЕВИЦАТА! Как разглеждаш нещата от тази гледна точка? Питам, защото тази страна на въпроса, Духовната страна на проблема НЛО, има кардинално значение за човечеството! Ти, като изследовател, въобще сещал ли си се за "такова животно"? Интересно ли ти е да се занимаеш с тази гледна точка? Задавал ли си на сензитивите въпроси от подобен характер и какво си установил от отговорите им? И ако случайно сам не си достигнал до подобни изводи, отговорите на сензитивите не те ли наведоха на подобни мисли?
  Разбирам, че отварям голяма тема за размисъл, но въпросът ми е породен от мисълтта, че извънземните и НЛО присъстват в почти цялата записана история на човечеството, а това рефлектира и върху всички същности на човека, върху неговата духовна страна най-вече /защото кое ни различава от животните най-много? Духовната страна естествено. Наличието на интелект и съзнание за "Аз", наличието освен на представи, каквито имат и животните, НО И НА ПОНЯТИЯ./
  Предполагам, че автор на посочения по-горе блог си ти. Опитваш се разглеждаш нещата многостранно и задачата ти е отчайващо трудна. Не ти завиждам за трудностите, но поне имаш ентусиазъм! Тъкмо затова ти предлагам да търсиш в източниците на информация за НЛО и най-малката троха информация за тяхната духовна същност, КОЕТО БИ НИ ДАЛО КАРДИНАЛЕН ОТГОВОР НА ВЪПРОСА: КАКВО, АДЖЕБА, ТЪРСЯТ ТЕ ТУК ПРИ НАС! Според мен за намирането на отговора на този въпрос, трябва да се разгледат всички налични информации, засягащи Духовните Страни на всеки един вид отделна гостуваща ни цивилизация. А това е трудно, впредвид писанията на някои автори, че бройката им достига поне 60.
  Абе, никак не ти завиждам за задачата, която си поел... Скоро очаквай, ако не контакт с НЛО, то поне среща от първи вид! При моето семейство и мен тази година се случва вече трети път, без да смятаме нощните светлини, които детето ми вижда вече доста често след стъмняване, когато НЛО-тата минават над града ни. Предполагам, че при мен това ще се задълбочи!

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Относно: Какво ми казаха сензитивите!
« Отговор #12 -: Август 21, 2008, 01:30:08 am »
Чакай малко сега :D

Remote viewing-а е виждане на отдалечени места и обекти (без ограничения - може и под вода, а са правени и сесии и на Марс и Луната) в реално време. Затова, когато е открито и внедрено за постоянно от военните, един генерал възкликнал яростно, че вече няма никаква секретност (такава, на каквато са свикнали).

Ти ми говориш за гледане назад (примерно Розуел), което си е чисто и просто ретрокогниция, което е виждане в миналото. Няма нищо общо с предишното. Ретрокогницията и ченълинга обикновено се съпътстват с изменено състояние на съзнанието, което при далечното виждане липсва. Няма трансове, няма (кой знае колко) влизане в различни честоти на мозъка, има само настройка като при радиото. И затова remote-a се води най-лесната за усвояване способност от масовия човек.

Както и да е, това по никакъв начин не омаловажава твоята информация, просто да сме наясно с метода и съответно терминологията :)
Очаквам продължението, защото виждам че си обективен и последователен :)

Неактивен Станчо

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 37
  • Интересно място относно нечовешкото присъствие!
Отговор на SMSI-H и H. !
« Отговор #13 -: Август 21, 2008, 13:07:19 pm »
  Благодаря за оценките, SMSI-H! Моето лично мнение е, че проблемът НЛО (и проблемът "извънземни разуми", като двете - НЛО и извънземните разуми - не винаги са свързани помежду си) в болшинството случаи е неразривно свързан с ДУХОВНАТА СТРАНА, че и със строго индивидуалния личен опит (включително религиозните представи) на наблюдателя и/или наблюдателите на НЛО-прояви. Тази особеност на НЛО-феномена е отдавна отбелязвана от Жак Вале и от други утвърдени НЛО-изследователи. Потвърждава се от редица странности на НЛО-проявите, а именно - от компактна група хора, които наблюдават НЛО-проява, нерядко се случва различните индивиди да виждат различни (несъвместими помежду си) подробности, макар всички да са единодушни, че става дума за НЛО (тук не става въпрос за начина, по който свидетелите тълкуват наблюденията си, а за самите наблюдения, които те смятат, че възприемат с обичайното си зрение). Дори съществуват случаи, при които част от свидетелите в групата наблюдават НЛО-проява, която описват съвсем еднакво, а друга част от групата не виждат абсолютно нищо, въпреки че външно не съществуват никакви пречки пред погледа им! ДУХОВНАТА особеност се потвърждава също от отвличанията от така наречените грейове, които отвличания в почти всички случаи представляват отвличания на човешкото съзнание (но са съвсем реални и манипулациите по време на отвличането оставят белези по реалното физическо тяло! Оставят и съвсем материални имплантанти.). Моята работа със сензитивите също потвърди този ДУХОВЕН аспект на НЛО-феномена и на нечовешките разуми.

  Относно фигурите в царевичните, житните и други поля смятам, че в повечето случаи представляват човешки фалшификации. Но не всички! В последното ме убеждава този адрес: http://vbox7.com/play:828cb87d.

  Задавал съм на сензитивите въпроси, свързани с духовната страна на извънземните разуми, че и за духовната страна въобще. Получих някои резултати! Ще представя и тях по-нататък. Всичко с времето си! Отначало аз самият бях песимист относно духовните аспекти на НЛО-феномена, въпреки свидетелствата на авторитетни имена като Жак Вале и други! Точно работата със сензитивите ме убеди, че съм бил на погрешна посока.

  Към H. : Нека приемем, че си прав за remote viewinga-а и ретрокогницията. При моята работа със сензитивите аз не открих някаква осезаема разлика между "погледа" в настоящето и този в миналото, но кой знае! А и при станфордските изследвания сензитивите били водени в института Монро и били проведени с тях и изследвания с "излизание" на така нареченото астрално тяло (всеки човек при правилна практика може да "изкара" астралното си тяло, но не всеки разполага с екстрасензорни способности). Установило се, че "излизанията" с астралното тяло пречат на развитието на екстрасензорните способности (същите, които били използвани за remote viewing-а).

  Както и да е! И аз не смятам да навлизам в семантични спорове! Благодаря за подкрепата, H. !
« Последна редакция: Септември 05, 2008, 23:55:29 pm от Станчо »

Неактивен Станчо

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 37
  • Интересно място относно нечовешкото присъствие!
Какво ми казаха сензитивите! - 4
« Отговор #14 -: Август 26, 2008, 18:20:49 pm »
  Продължавам с пускането на част от алтернативната информация, с която разполагам (наричам информацията с екстрасензорен произход "алтернативна", защото този начин на добиване на информация все още не е публично общоприет. Пък и особеностите при работа със сензитиви изискват повишено внимание!). Информацията произхожда от различни източници по различно време, но всичко - преди средата на 1997 година. Тази част се състои от сведения, които не съм придобил в непосредствен контакт със сензитивите, а посредством друг човек (посредник между мен и тях):

  От снимките, направени от Едуард Били Майер: снимките на "хромираните" НЛО-та с множество топчета по тях, представени на черен фон и уж с мяркащи се "автомобили" в далечината, в действителност са снимки на макети; при снимките на сложни метални обекти: снимките със само един неидентифициран обект са снимки на автентични продукти на нечовешки разум, а при снимките на повече от един НЛО - действителен НЛО е само единият от двата обекта, по-големият, докато другите са нещо различно; снимките на "енергийните" НЛО са на съвсем истински обекти с нечовешки произход; снимките на "извънземни жени" са снимки на холограми. (Мое уточнение: Едуард Били Майер е известен швейцарски контактьор, който твърди, че общувал с извънземни същества от звездния куп Плеади. До днес той си остава противоречив свидетел, за когото има съмнения, според мен - основателни, че на моменти си е измислял случки и че дори е фалшифицирал снимки. Снимките, които бяха определени като фалшиви съдържат обекти, снимани в много близък план, на изцяло черен фон, а далече "надолу" се виждат, добре осветени, както и самите обекти, но доста размазани, за разлика от обектите, един или повече автомобила. Автомобилите много наподобяват детски играчки. Тези кадри са предизвикали съмнения у много хора. Изглежда - основателно! Чудесните дневни снимки на синкави чиниеподобни обекти на естесвен фон, изглежда са си съвсем автентични и действително на тях са заснети продукти на нечовешки разум. При снимките с повече от един НЛО - отново са заснети автентични обекти с нечовешки произход, но само един от тях, най-масивният, представлява реално НЛО, докато останалите са нещо друго. На шега можем да наречем допълнителните обекти "ремаркета", чието движение и въобще летенето им се контролира от основния НЛО. "Енергийните" НЛО са снимки на Едуард Били Майер, които съдържат необичайни близки светлини с разнообразни, аномални форми и без видимо наличие на типичен метален обект. Холограмните "извънземни жени" са снимки на "плеядинки", за които Майер твърди, че временно се интегрирали сред човешкото общество, за да наблюдават, без да бъдат забелязвани. Макар снимките да са на холограми, според сензитивите видът на чуждопланетянките е представен автентично. Тоест - някои нечовешки форми на разум се представят пред хора точно в този вид. Не беше изяснено, дали самите холограми са дело на Майер или пък на нечовешкия разум, с който Майер действително е контактувал.)

  Някои секти са инспирирани от извънземни цивилизации. (Мое уточнение: Това не се нуждае от кой знае какъв коментар! Само ще уточня, че други секти са инспирирани пък от манипулативни човешки кръгове. Тук става въпрос не само за секти, които твърдят, че контактуват с извънземни разуми, но и за такива, които заблуждават, че общуват с Бог, с Исус Христос и с прочие други светци. Също е необходимо уточнението, че дори когато сектите са инспирирани от нечовешки разуми - повлияването от тях може да бъде не по-малко опасно от повлияването от типичните фалшиви секти с най-обичаен човешки произход.)

  Човек може да се предпази от въздействия на нечовешки разуми над себе си, като силно не желае контакт. (Мое уточнение: На различни места се споменава, че контактите с нечовешки същества и дори отвличанията от така наречените грейове стават със съгласието на контактьорите и на отвличаните. Най-често не се говори за типично съзнателно съгласие, а за съгласие на по-дълбоко, подсъзнатилно ниво. Подсъзнателни човешки нива, до които извънземните разуми, изглежда, имат достъп. Ако приемем тези твърдения за верни - изглежда, че да не желаеш никакви взаимоотношения с нечовешки разуми означава, да не желаеш това на всички свои нива! Както съзнателни, така и подсъзнателни! Всичко това води до извода, че не е никак просто да се отървеш от неприятни въздействия с нечовешки произход. При това - гадния "номер" може да си си скроил ти самият!)

  Следва продължение...

  Проблем, който не е тясно свързан с феномена НЛО, но би могъл да има нещо общо: http://theworld.blog.bg/viewpost.php?id=223749
« Последна редакция: Август 28, 2008, 12:39:27 pm от Станчо »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27