Автор Тема: Норвежки политик дава разтърсваща информация за подземните бази  (Прочетена 96207 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Следното съобщение беше получено кратко след като публикувахме нашата страница на почит към Беназир Бхуто. Въпреки че не можем да засвидетелстваме лично дадената информация, ние съвестно чувстваме, че не можем и не трябва да я крием от публикуване.
Човекът, който написа това съобщение до нас го направи с истинското си име (което ние проверихме) и предостави няколко негови фотографии с премиера на Норвегия и (отделно) с Беназир Бхуто. Ние сме сигурни в неговата искреност, но не можем да разкрием неговите имена или да публикуваме снимките, без съгласието му.


Съдържанието на това съобщение, ако е вярно, е изключително важно.

Аз съм норвежки политик. Бих искал да кажа, че ще се случат много неприятни неща от сега, до 2012 г.
Норвежкото правителство строи все повече и повече подземни бази и бункери. Когато ги питах, те просто казаха че е за протекцията на населението на Норвегия. Когато ги запитах за срока на тяхното завършване – отговорът беше: „Преди 2011 г.”
Израел прави същото както и много други страни.
Планетата Х идва и Норвегия е започнала да складира храна и семена в местността Свалбард в арктическия север както и на други места навсякъде в страната с помощта на САЩ и ЕС. Те ще спасят само тези, които са от елита на властта и тези, които могат да съградят отново всичко: лекари, учени и т.н.
Колкото до мен, аз вече знам че ще напусна преди 2012 г., за да отида в местността Мосйоен, където имаме дълбока подземна военна инсталация. Там ние сме разделени на сектори – червен, син и зелен. Знаците на норвежките военни вече са дадени и лагерите са отдавна построени.
Хората, които ще останат на повърхността и умрат с останалите няма да получат никаква помощ. Планът е да се спасят 2 милиона норвежци, а останалите да умрат. Това означава че 2,6 милиона ще загинат в нощта без да знаят какво да правят.
Всички сектори и ноеви ковчези са свързани с тунели и имат вагонетки, които могат да ви отведат от един ноев ковчег до друг. Това е за да може да стоят в контакт един с друг. Само огромните врати ги разделят, за да не се компрометират секторите по един или друг начин.
Аз съм много тъжен и плача често с другите, които знаят, че много хора ще научат прекалено късно и всичко ще свърши за тях. Правителството лъже хората от 1983 г. до сега. Всички големи политици в Норвегия знаят това, но много малко от тях биха казали нещо на хората, защото се страхуват че също могат да изпуснат 12-те вагонетки, които ще ги отведат до ноевите ковчези, където ще бъдат на сигурно място.
Ако те кажат на някого – със сигурност ще бъдат мъртъвци. Не ми пука повече за мен. Човешкият и биологичните видове трябва да оцелеят. Хората трябва да знаят това.
Всички правителства по света знаят за това и те просто казват че ще се случи. За тези от хората, които могат да се спасят, мога само да кажа да отидат на по-високо и да намерят пещери по високите места, където да имат хранителни запаси за поне 5 години с консервирана храна и вода за известно време. Хапчета за радиация и биокостюми са също препоръчителни, ако можете да си ги позволите.
За последен път казвам – дано Бог ни помогне, но Бог няма да ни помогне – знам. Само всеки самостоятелно може да направи разликата. Събудете се, моля...!
Можех да ви пиша използвайки друго име, но не се страхувам повече от нищо. Когато знаеш определени неща, ставаш недосегаем и никаква вреда не може да те сполети, когато знаеш че краят е близо.
Уверявам ви на 100%, че нещата ще се случат. Има 4 години да се подготвим за края на играта. Вземете оръжия и организирайте групи по оцеляване и намерете място където ще бъдете на сигурно с храна за известно време.
Питайте ме каквото и да е и аз ще ви отговоря доколкото знам всичко за норвежката връзка. И просто се огледайте: те строят подземни бази и бункери навсякъде. Отворете си очите хора. Питайте правителствата какво строят и те ще ви кажат: „О това са просто складове за храна” и т.н. Те ви заслепяват с всички тези лъжи.
Знаците на извънземното присъствие са също налице и аз виждам че норвежките политици от елита не са това за което се представят. Все едно всяка тяхна мисъл е контролирана и това което говорят сякаш им е предварително зададено. За мен е ясно кои са те и кои не са. Може да го видите в очите им и в умовете им.
Запомнете, че тези които ще останат в или около градовете през 2012 г., ще са първите които ще бъдат умъртвени. По-късно армията ще прочисти останалите оцелели и те ще имат заповед да убиват всички, които окажат съпротива, за да ги закарат в лагерите, където всеки ще бъде маркиран с номер и етикет.
Виждам че се говори за Беназир Бхуто на вашия сайт. Нейната смърт беше трагична. Аз я познавах както можете да видите. Също можете да видите от снимките, че съм се срещал и с други видни политици и лидери от цял свят.
Обществото няма да знае какво става до самия край, защото правителството не иска да създава масова паника. Всичко ще стане тихо и правителствата просто ще изчезнат.
Но аз казвам това: не влизайте тихо в нощта. Вземете предпазни мерки за да сте на сигурно място с вашето семейство. Съберете се с други. Работете заедно за да намерите начини да решите многото проблеми, които ще срещнете.

С уважение,
(Име и доставени доказателства за идентичността.)

За още сведения от източника и като отговори на нашите специфични въпроси, можем да добавим следните изяснения със собствените думи на източника.

Бил съм в няколко подземни бази (дава се бройката). Използвахме вагонетките за да се разходим. Само някои специални хора бяха избрани да им се покаже какво има. Тези които са с елита знаят затова.
Имам доказателства за моите твърдения. Вярвам на източниците си 100%, но те се страхуват да кажат това, което знаят. Хората се страхуват за живота си и просто така стоят нещата. Аз искам обществото да знае какво по дяволите става. Не се страхувам от смъртта или от каквото и да е било.
Всички елитни политици в Норвегия знаят за това. Те също знаят че ако разкрият каквото и да е ще бъдат отстранени от офиса и ще им се забрани достъпа до различните подземни бази когато дойде времето.
Дванайсетте „ноеви вагонетки” са транспортни железопътни коли които свързват различните подземни бази. Те имат такива транспортни системи от една база до друга. Те се използват главно от военните и военните ги контролират. Има оранжеви триъгълни символи във всяка база и входовете са някакъв вид енергийно поле, през което всеки трябва да премине.
Бъдещето на моите деца е всичко за което мисля сега и за израстването на всички други деца в новия свят. Ние всички трябва да направим разликата за тях, за да пораснат знаейки какво техните родители са направили за тях – като например са дали тази информация на хора като вас.
През 2009 г. правителството от партията FRP ще дойде на власт и Сив Йенсен ще бъде избран за премиер. Това вече се знае. Важно е да се разбере, че всички избори са фалшиви и едни и същи личности и властови елит се избират всеки път поред. Разгледайте политическата история на Норвегия и хората, които управляват страната сега.
Моля споделете тази информация с останалия интернет. Когато времето настъпи, някои хора ще оцелеят заради тази информация, която са научили от различните сайтове.
Аз няма да получа нищо друго освен неприятности заради публикуването на това и нямам нуждата да заблуждавам когото и да било. Правя това само за да изоблича това което ще се случи в моята страна и може би някои хора ще оцелеят в това, което предстои.

С уважение,
(Име)

След като публикувахме горното предоставихме още въпроси към нашия източник, който отговори с интригуваща информация, която следва.
Параграфите които са маркирани с (*) показват допълнителна информация, която беше получена след като зададохме серия от допълнителни изясняващи въпроси.


Когато бях в армията бях с име (името и службата са дадени). В един момент ни беше дадена задача да донесем нещо извън базата и да го доставим до друга база.
Беше ни казано: „НЕ ЗАДАВАЙТЕ НИКАВИ ВЪПРОСИ.ПРОСТО СИ ВЪРШЕТЕ РАБОТАТА.” По-късно като се приземихме извън базата, ни взеха с камиони, където имаше големи врати пазени от военен персонал.
Или поне изглеждаха, че са военни, но имаха различни униформи: оранжеви и черни костюми като оранжевите имаха златен триъгълник, а черните имаха зелен триъгълник.
* Доколкото си спомням триъгълниците сочеха надолу, като пирамида, но обърната надолу и имаха някакъв странен знак на тях. На мен ми изглеждаше като буквата „Е”, но линиите не бяха свързани в „Е”-то както ние я пишем. Беше с формата на „Е” и в средата буквата сочеше навътре... не както в който и да е език, който мога да разбера или прочета и със сигурност не норвежки.
* Знаците доколкото си спомням не бяха на ръцете им, защото ги видях ясно... те бяха от лявата страна на черните костюми точно над гърдите и върху шапките, които имаха. Знаците не бяха много големи – колкото нормален размер кръпка, но достатъчно ясни за да ги видя.
Минахме през големите врати. Аз си мислех – какво по дяволите е това и в началото се почувствах уплашен. Беше нещо като излязло от научнофантастичен филм. Това беше първият път, в който бях в подобна база.
После минахме през 500 метра дълъг тунел и имаше още от този военен персонал чакащ с оръжия и транспорт за нас. Бяхме разделени на групи. Едни отидоха по друг път, а аз и моята група бяхме помолени да последваме гардовете с черните костюми, за да ни отведат до друго място. Когато стигнахме до края, ни казаха да си сложим маски „за наша собствена безопасност.”
Аз си мислех – за наша собствена безопасност... не сме ли вече защитени бидейки вътре в този огромен подземен комплекс с гардове и оръжия?
После ни казаха да влезем във вагонетките... и това е което знам за тези вагонетки. Те се захранват от някакъв вид енергия идваща от син кристал мисля, или поне така изглеждаше. После ние седнахме вътре и попитах единия гард: „Какво е това?” Той отговори: „Не ви трябва да знаете това сър”.
* Отпред където стоеше оператора имаше кутия с прозорец точно до него и точно преди да се захрани, можеше да се видят големи лилаво-сини кристали излъчващи лилаво-синя светлина... не те заслепяват, но са доста красиви за гледане. Аз си мислех, че трябва да са някакъв вид източник на енергия.
* По-късно, в базата видях че някои хора работят над тези лилаво-сини кристали. Те бяха по-големи от тези във вагонетката. Един метър дълги и бяха наредени един след друг. Те поемаха част от светлината през тях. Бяха фактически лилаво-сини и когато светлината минаваше през тях, те ставаха по-сини и имаха по-силен цвят. А хората имаха бели маски и очила и стояха далеч от тях когато светлината влизаше в кристалите. Аз бях на около 20 метра от тях и ме накараха да побързам като ми казаха: „Движи се сега”.
* Също мисля че енергийните полета през които минахме преди да влезем през контролния пункт, бяха захранени със същите кристали, защото беше същия вид светлина – или поне така ми се стори. Ако се сетя повече ще ви кажа.
Можех да видя че имаше тръбо-подобна система и другите вагонетки се движеха токова бързо че само се виждаше как минава светлина. Мисля че беше вакумна тръбна система, при която няма допир със земята.

* Вагонетките бяха като самата тръба но отвътре. Тръбата беше по-голяма. Главната кола или транспортна совалка мисля че беше 12 метра дълга и имаше заострена форма отпред и отзад, и имаше места за 10 човека с оператора. Можеха да се карат напред и назад без да се обръщат. Запечатваха се от едната страна щом се влезеше и беше горе-долу добре, но скоростта беше прекалено висока и ми стана зле след превоза.
* Имаше място и за товар, който можеш да вземеш със себе си – но не много. Имаше много такива вагонетки както изглеждаше и те минаваха като светлини, само за миг. Но когато си вътре не можеш да разглеждаш много, защото е толкова бързо, че трябва да се концентрираш върху стомаха си.
По-късно когато се заех с политика, разбрах какво имаше в останалата част на базата и за какво са базите, което вече ви казах. Знам, че когато тези вагонетки се движат, а се движат бързо – не съм виждал нещо подобно преди. После когато пристигнахме на крайната станция се чувствах зле и другите които бяха с мен се чувстваха така. Един от гардовете каза че така се получава при всички първия път.
Когато слязохме ни дадоха очила и ни казаха да минем през проверката за сигурност. Тук започна да става странно.
Имаше гардове с оръжия навсякъде... и мисля ви казах за енергийните полета, през които всеки трябва да мине. Мислех си: аз не трябва да съм тук на това място. И бях малко уплашен.
После минахме през енергийното поле и влязохме в друга стая. Видях че имаше екран на едната страна на стената на който пишеше, ЧОВЕК-НЕ ЧОВЕК; ЧИСТ – НЕЧИСТ.
След като видях това си помислих: Има и НЕХОРА???
* На входа на енергийното поле имаше екран за който споменах преди. Имаше странен език на този екран, не бях виждал нещо такова преди. Под него имаше букви, които приличаха на „Е” за които ви казах, но едиственото нещо което можех да прочета беше ЧОВЕК-НЕ ЧОВЕК; ЧИСТ-НЕЧИСТ.

(Забележка на Проект Камелот: ние търсим допълнително изясняване на това).

Гардовете ни спряха и ни казаха да си сменим дрехите в една друга стая и да ги последваме. Когато го направихме казаха че е време да отидем още по-надолу. Отново аз си мислех колко ли е голямо това място? Точно бяхме слезли от железопътната система, която продължаваше с мили и мили... и има още?
След това ни заведоха до лифтова система със седалки, която щеше да ни отведе надолу... или поне аз така си мислех че ще направи. Но отидохме настрани за около 3 минути. На това място времето не ми беше познато, нямахме никакъв начин, по който да определим колко беше часа. Те взеха всичко което носехме на входовете за проверка.
* На лифта си спомням че видях буква, която приличаше на слушалка за ухо – точно като на слушалките за уолкмен, когато слушате музика. Беше поставена така, че ако я видиш от предната страна сочеше надолу.

Всичко, което мога да кажа, е че когато работата ни беше завършена си мислех че светът не е това което изглежда и че много неща са скрити от обществото. Това ме натъжи и уплаши.
По-късно, когато се захванах с политика, започнах да се ровя в подобни неща, защото имах нужда от повече отговори. Това което открих, е че тези бази са ноеви ковчези за правителството и за някои хора и военни, които да оцелеят в тях. Имаше заплаха отвън, която щеше да се състои през 2012 г. и човешките същества трябваше да оцелеят.
Планетата Х e тази заплаха от това което съм видял досега. Правителството знае за това и го крие от обществото. Те следят този обект от дълго време и им беше дадено първото предупреждение от САЩ.
Знам че съществуват 18 бази в Норвегия. Не знам какви са повечето от опасностите свързани с планетата, защото не съм учен. Но това което знам, е че преди 2012 г., различните правителства ще напуснат местата си и ще се отправят към базите които са построили в последните 40 или 50 години.
Ако този обект дойде наблизо, ще има много проблеми на повърхността на Земята. Това е всичко което знам. Затова те ще отидат под земята.
Ако настъпят такива събития те са убедени че 5 години или повече под земята ще им позволят да избегнат това. Когато узнаят че е безопасно на земята, те ще препостроят всичко отново. На нас ни беше казано само, че трябва да напуснем преди 2012 г. и че има нещо в космоса което ще донесе големи разрушения.
* Не знам дали има заплаха от самото слънце. Не си падам много по научните неща, казвам само това което съм видял и нищо повече.
Мога да кажа че вече казах прекалено много, но хората сега са предупредени за това.
Нямам нужда да си измислям това или да създавам масова паника. Само искам да кажа на обществото какво предстои и направих това което е по възможностите ми.
Има неща на този свят, които не са познати на широката публика. И мога да кажа нещо относно това:
Бъдете готови и вярвайте в себе си. Няма да имате помощ ако вярвате на правителствата. Вярвайте само на себе си.

С уважение,
(Дадено име)

Коментар на Проект Камелот:

Няма солидни научни доказателства в предупрежденията на нашият източник. Информацията не обяснява защо „Планетата Х” е такава заплаха (въпреки че можем да предполагаме). Също така, няма и специфична информация за точната нужда да отидем под земята.
Нашият източник казва точно това което знае и нищо повече. Доста е правдоподобно, че като политик съобщението се фокусира на важни социалнополитически проблеми, а не на наука.
Повече информация за „Планетата Х” и какво представлява, или не представлява, посетете великолепния сайт на Лойд – http://www.darkstar1.co.uk/ или този http://yowusa.com/. Беше ни казано от Хенри Дийкон (и това беше широко разпространено и от други), че телескопа на южния полюс е бил построен да следи това, което Хенри нарича „второ слънце”. Ние насърчаваме читателите да направят собствено разследване.
Между сега и 2012 г. и отвъд много различни виждания, ченъл съобщения и вътрешни признания, ще излязат наяве. Проект Камелот работи здраво над документален филм, който ще покрие както позитивните така и не толкова позитивните възможности за нашето бъдеще.
Няма нужда да казваме че е наша най-искрена надежда, молитва и пълно намерение, събитията които са представени по-горе да не се случат.
Ние всички сме съ-създатели на нашият свят от време на време. Насърчаваме всеки от вас да участва в съзнателното създаване на светло и позитивно бъдеще за човечеството, да работи с нас в събуждането на спящите и да осветява истината независимо докъде ще доведе това.

Редактирани са граматиката и правописните грешки, където е било необходимо, за да осигурим пълна яснота. Като пролог към съобщението, авторът се извинява за неговия английски, който не му е роден език.Източник: http://projectcamelot.org/norway.html

Превод: Alien


Независимо потвърждение на историята на норвежкият политик.
« Последна редакция: Март 09, 2008, 16:33:18 pm от H. »

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Допадна ми коментара накрая на "проект Камелот", коректен е и задава точни въпроси. Наистина, защо планетата Х е заплаха? Направи ми впечатление и още нещо. След идването на планетата ще последва масова смърт, но коя ще е причината? И защо след това военните ще доунищожават оцелелите?
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
За жалост не задава правилните въпроси-Коя е тая планета,откъде идва,съществува ли изобщо и т.н. абе в Бадастрономи си е добре разбита цялата история за Планетата Икс. А строителство в таива мащаби е невъзможно да мине незабелязано-хвърлете едно око когато са строили базата в планината Шайен какво е било,и си представете кк се строятмножество подземни бази.... за мен текста е фейк
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
По същество най-малко инетерес представлява информацията за планетата Х в тази информация а и почти нищо не е казано за нея. Обаче сценарии с подземните бази може да има хиляди и там  е по-интересното инфо - в описанието на базите.Не е изключено самия им персонал да не е наясно с каква цел се правят и да са лъгани от някой по-нагоре в пирамидата. Съвсем отделен въпрос е че това вероятно си е поръчка за създаване на страх - но това го има напрактика във всяка публикация от този сорт. Разбира се винаги е възможно това да е и някаква инсценировка на самият проект Камелот.Ще се види после дали ще има подкрепа на фактите за базите и от други източници.

Неактивен Oberon

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 092
Браво Алиен! Чудесна работа.
Аз мога да разясня малко, какво би причинила Планетата Х, ако :

1. Удари Земята - едва ли и тези под повърхността ще имат шанс. Затова изключвам тази възможност, иначе автора би посочил космическа база като вероятен спасител на елита.

2. Премине на критично близко разстояние - не знам и не мога да определя какво ще е това разстояние. Едно обаче е ясно - ако премине твърде близо с голяма скорост, би предизвиката огромни планетарни разрушения. Цунами, земетресения, вулканична дейност и т.н. Принципа на гравитационното поле ще важи на 100%. Самата планета Земя ще се разтресе. Може да се промени орбитата и - ъгъл спрямо еклиптиката и разстояние до Слънцето. Тогава армията няма да се налага да избива никого според мен.
Възможен вариант е, атмосферата на Планетата Х, да е много висока, имам предвид атмосферния пояс около планетата да е много голям, и при близкото преминаване двете атмосфери, на Земята и Х, да се смесят. И ако има наличие на опасни вируси или отрови, те ще попаднат в нашата атмосфера и може да предизвикат мутация на останалите живи, или няква гадна болест. Това може би иска да каже автора, като обеснява, че живите ще бъдат избивани  :(

Ако говорим за Планетата Х, според мен това са вариантите - или директен сблъсък ( и тогава бай-бай Елит, дори и под Земята ), или твърде близко преминаване. Това би могло да откючи механизма за смяна на Полюсите, при една силна гравитационна сила, или най-малкото придвижване на земната кора, на принципа на Чарлз Хепгуд.

Неприятно при всички случаи...
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
По същество най-малко инетерес представлява информацията за планетата Х в тази информация а и почти нищо не е казано за нея. Обаче сценарии с подземните бази може да има хиляди и там  е по-интересното инфо - в описанието на базите.
Всъщност-да...с някакви други сценарии има повече смисъл,отколкото предполагаемата планета Хъ...все пак има адски много приложеня за подземни бази и повечето доста по-логични


п.с. Искам си частен Старгейт команд център!!!
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Описанието на секретните бази е вярно и не е дезинформация за мен. Има застъпващи се детайли и неща, които едва ли могат да се измислят ей така.

Другата информация в стил: "Краят идва и вие нищо не можете да направите!", е за да палши и то не е толкова като координирана акция на Елита, а по-скоро го придавам на нивото на пишещия, който е изключително свързан с материята като цяло.

Между другото Авторът на Матрицата 5, казва че е истина това писмо.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Прави сте за подземните бази, че дават много голямо поле за размисъл, но нали все пак е добре да тръгнем от причината за тяхното построяване, а за такава се сочи планетата Х. Да се опитам да допълня Handle  :P
Допадна ми вариант 2, в който Х минава твърде близо до Земята. Разните катаклизми, както той ги описва, си се случват, а допълнението е, че от Х на Земята се изсипват някакви...същества, след като вече и армията е прочистила терена. Това предполага едно предварително уговаряне между тези същества и земните правителства.
То направо си стана сценарий за филм  ;D
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Никва планета Х :P Правят експерименти в базите с хора и извънземни както се проектират и нови технологии. Функцията им на места за укриване е на 4-то, 5-то място, ако не и по-долу...

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
За първи път срещам толкова песимистичен възглед и предположение за 2012.

Неактивен Gurgel

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 25
Крайно любопитно четиво! Благодаря на Пришълеца, че си е дал труд да превежда!

В мен се възбудиха следните въпроси:
1. Защо армията ще изтрепва остатъците, ако целта е "човешкият вид да оцелее"?
2. От какво/кого точно ще се крият хората под земята?
3. Къде другаде има подобни съоръжения?

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 824
Основното е да се насади страх в хората. Манипулация и дезинформация.

Неактивен Vader

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 289
Добре де като ,идва тази Планета Х/Нибуру?/няма ли да се забележи на небосвода ,все пак има само 4 години ?
Brotherhood of the Intergalactic Federation of Bulgaria Bulgaria on three seas,mango to Saturn!

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Да. За това казвам. Никаква Планета Х :P Въпреки че тя е кораб де, но това е отделен въпрос.

Неактивен Miller

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 27
Доста от нещата ми останаха неясни... Защо ще спасяват политическият и управленски елит (които в повечето случаи надвишават 50-те), а не дадат предимство на най-младите и най-здравите физически и умствено и разбира се на най-добрите специалисти във всяка една сфера на нашето общество??? Защо споменава да се използват костюми и хапчета против радиация? Трябва информацията за 2012 да се прецезира и конкретизира! Че в сума ти чужди форуми се изписват фермани и в youtube филми на ужасите. Като знаем със сигурност срещу какво ще бъдем изправени ще можем да вземем адекватни мерки за личното си оцеляване.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27