Автор Тема: Озоновата терапия  (Прочетена 234779 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 692
Озоновата терапия
« -: Декември 17, 2006, 20:28:57 pm »
Откриване на озона:

1785г – Мартинус Ван Марум открива озона
1840г – Кристиян Фридрих Шьонбеин го класифицира правилно

Кислородната терапия е чадъра на много близки съвременни терапии, които лекуват тялото чрез насищането му с кислород.

Озоновата терапия е най-силната от всички кислородни тъй като озона се окислява по-силно от другите две – хипербаричен кислород и хидроген-пероксит. Причината това да не се знае, е че не носи печалба на фармацевтичната индустия която контролира западната медицина. Те нямат и не могат да имат печалби, защото и кислорода и озона са натурални природни елементи и не могат да бъдат патентовани, че да носят печалби. Вместо това те произведоха огромна и грешна информация за озона и най-главно на факта, че ако се вдиша в огромни количества може да раздразни дробовете.

Озона е активен три-атомен кислород. Кислорода е О2 докато озона – О3. За 20-30 минути озона се разгражда на два атома нормален кислород и един атом силно реактивен кислород О1. Медицинския озон се прави чрез активиране на кислород използвайки озонов генератор. Озона убива бактерии, вируси и гъбички. Кослорода също, но не толкова бързо и ефикасно. Озоновата терапия се използва от 1870-те след като елемента е класифициран успешно от Шьонбеин.
Кислорода е единствения най-важен елемент за поддържането на човешкото тяло. Тялото може да живее седмици без храна, дни без вода, но само минути без кислород. Всяка клетка в тялото се нуждае от постоянна доставка на кислород за био-химичните си реакции които генерират енергия и изчистват и вътрешно- и външно произведените отрови, както и поддържа образуването на нови клетки. Всяко намаляване на кислорода в тялото било то от лоши поза или дишане, вода, на която е отнет кислорода или рафинирани храни, пушене, липса на движения, натравяне на околната среда или излагането на карбон-моноксид, намалява оптималната работа на тези елементарни клетъчни функции.
Тъй като главните болести причинени от липса на кислород са: артрит, намален имунитет, постоянна умора, настинки и грипове, мигрени, намалена жизненост и т.н., хората които са подложени на озонова терапия рапортуват невероятни подобрения за тези болести.
Хора с дихателни проблеми като астма и бронхит също се оправят защото озона всъщност никога не се прилага директно за вдишване, а по начини които запазват дробовете – сауни, озонирана вода и озонирани кремове за кожа.
Озона в зъболекарската практика:
Едуард Линч от Кралското Викторианско Училище по зъболекарство откри техника, която позволява на слюнката да помогне на изгнилите зъби да се възстановят по натурален начин. Дупките в зъбите ни са резултат от съвременния ни начин на живот и специално сладкишите и карбо-хидратите които поемаме. Специфични микроби се хранят с тях като в процеса отделят киселини, които прибиват зъбите ни. След като е пробита дупка в емайла, бактериите продължават мръсната си работа и правят дупката свой дом, което пък утежнява нещата.
Лечението което Линч откри е озона -  вреден газ, който ако се вдиша може да повреди дихателната система, но когато се отнася за изгниване на зъбите има уникални качества. „Дупката в зъба не е постоянна, а динамична”. – обяснява Линч, но благодарение на това, че бактериите работят бавно, а озона не само ги избива но и изчиства идеално дупката, минерализацията на зъба започва веднага. Човешката сльнка е пълна с калции и фосфати, което позволява на дупките да се излекуват и затворят. Но тази технология има и своите опасности и затова практиците използват техники които не позволяват на озона да влезе в устата, а само в дупката. Малка шапчица се поставя на зъба и вътре се впръсква озон за около 40 секунди и после се изсмуква.
Колектива на Линч е започнал да експериментира с химически лечения през 80-те и са пробвали озона, при което бързо са разбрали потенциала му. Досега лечението се предлага в повече от 100 клиники в света и показва 99% успех. Няма също рапорти за нови изгнивания на лекуваните зъби.
Някои от жертвите на фармацевтичната и медицинската мафии в Щатите:
-   Едуард Маккейб: Здравен журналист който е рапортувал успеха на озоновата терапия. Осъден на 3 години затвор под претекст, че е избягвал данъци.
-   Др Уилям Кох – Медицински докор, Професор по химия, хистология и физиология. Изобретател на „Глоксилайд лечение за рак”. Съден от щатските медицински власти, но освободен след като 600 доктори са свидетелствали в негова защита. Умира отровен през 1967.
-   Др Ф.М. Юджийн Бласт – изобретател на оригиналния „хомозон” – убит пред къщата си в същата година когато и Др Кох.
-   Др Базил Ърл Уейнрайт – Физик – откривател на полиатомната афеуресусна кислородна терапия. Вкаран в затвора за 4 години. Преживял 6 покушения над живота си докато е бил в затвора.
-   Др Джордж Фрейбот IV – Президент на Американската асоциация за натурално лечение, консултант на Международната асоциация по кислородна терапия, Щатски правителствен експерт по кислородни / окислителни терапии. Преживява няколко покучения над живота си, както и мого телефонни обаждания със заплахи за смърт.
-   Др Джеймс Бойс – Обърнал 254 човека от СПИН позитивни на негативни с озонова терапия. Осъден, че е използвал научно недоказано лечение на 5 години затвор, както и отнемане на докторския лиценз.
-   Кен Тиифолт, който е продавал озонови генератори. Осъден на 7 години, че е твърдял фалшиви неща за ползата от озонаторите, а неговата жена е осъдена на 3 години.
« Последна редакция: Декември 17, 2006, 21:00:53 pm от Tina »

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 692
Re: Озоновата терапия
« Отговор #1 -: Декември 17, 2006, 20:31:08 pm »
Още за водата - кулминацията е накрая - удебелено (преведох го от една моя книга и не мога да ви дам връзка):  Cheesy

Някои от най-страшните химикали в шампоаните, които предизвикват косопад, кожни алергии и даже и рак са:

Сода-лаурил сулфат (sodium lauryl sulfate), Сода Лаурил етер сулфат (sodium.lauryl.ether sulfate), Амония лаурил Сулфат (ammonium lauryl sulfate) и амония лаурил етер сулфат (ammonium.lauryl.ether sulfate). Всички те са производни на петрола и се използват за промишлени масло-чистители. Смешно и тъжно е, че медицинските наименования на два вида плешивост се наричат сулфатна и лауретна плешивост. Сулфата е киселина, която унищожава косата, а лауретната предизвиква алергична реакция , пърход и косопад.

Шампоани като Head and Shoulders, Suave, Clairol and Pantene Hair Conditioner всичките съдържат токсичен химикал methylisothiazoline, който разрушава нервната система. Например бременни жени, могат да увредят плода ако се мият с тях.

Други химикали като:

•   Propylene Glycol (Propanediol) – Безцветен химикал използван в антифриза – причинява дерматит, уврежда бъбреците и черния дроб. Може също да забави или спре растежа на клетките, а при по-чувствителни хора предизвиква повръщане, виене на свят, обриви и суха кожа.
•   Behentrimonium Chloride, Guar Hydrosypropyltrimonium Chloride, Linoleamidepropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate – Токсични алуминиеви съставки – ако се погълне е фатално. 0.1% може да унищожи тъканта и предизвиква очни инфекции.
•   Stearamidopropyl Dimethylamine – Синтетичен – дразни очите и причинява дерматит.

Някои хора със сериозни проблеми се мият само с преварена вода.

 Споделят, че до една година косата на плешивите започва да расте наново, побелелите коси си възвръщат цвета, кожата на главата “оживявя” и косата става лъскава и мека.  Някои от по-плешивите споделят как преживяват порастването на нова коса – чувствало се като убождане с игла, което ги карало рязко и ожесточено да си търкат главите и изпадали в смешни ситуации. Твърди се, че абсолютно голи глави се покриват за най-много 10 години.

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 692
Re: Озоновата терапия
« Отговор #2 -: Декември 17, 2006, 20:33:16 pm »
Мислех, че е опасна кислородната вода - нали пишеше на шишетата - "само външно!".


Дам и аз мислех обаче има доста материали които твърдят че лекува маса болести като:

Allergies Headaches
Altitude Sickness Herpes Simplex
Alzheimer's Herpes Zoster
Anemia HIV Infection
Arrhythmia Influenza
Asthma Insect Bites
Bacterial Infections Liver Cirrhosis
Bronchitis Lupus Erythematosis
Cancer Multiple Sclerosis
Candida Parasitic Infections
Cardiovascular Disease Parkinsonism
Cerebral Vascular Disease Periodontal Disease
Chronic Pain Prostatitis
Diabetes Type 11 Rheumatoid Arthritis
Diabetic Gangrene Shingles
Diabetic Retinopahty Sinusitis
Digestion Problems Sore Throat
Epstein-Barr Infection Ulcers
Emphysema Viral Infections
Food Allergies Warts
Fungal Infections Yeast Infections
Gingivitis

И най- важното има много подробна статия какво прави как го прави и как се ползва кислородната вода  :P Който има желание да чете ТУК

СЪЩИЯ ефект като с кислородна вода се получава и с озон. Като пиете преди всяко ядене или когато се сетите чаша озонирана вода.

Ето моя озонатор - на времето го купих защото имах остър гастрит и го излекувах за 5 дни...


Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 692
Re: Озоновата терапия
« Отговор #3 -: Декември 17, 2006, 20:35:20 pm »
Озона е нестабилна, но много полезна молекула. Това е три-атомен кислород. Вместо обичайните 2 атома, озона има 3 атома (О3). Но озона не остава в триатомно състояние за дълго време и се разбива на кислород О2 и единичен кислороден атом О1, който е безкрайно реактивен. точно той се съединява с вредните бактерии, ракови клетки, вируси и елементи и ги неурализира. Някои машинки, в зависимост от въздуха, който черпят произвеждат и други изотопи - О4, О5, О6 и О7. Те също са високо реактивни и спомагат за елиминирането на различни видове бактерии и микро-организми.

На времето германците са изтегляли по 1 литър кръв на безнадеждно болни, озонирвали са я и после са я връщали в кръвта на хората. Това е спасило много пациенти. Всъщност това е и начина по който действа озона - като се пие озонирана вода, тя прониква в кръвообращението и храносмилателната система на човека като по този начин доставя кислород О2 на клетките, а единичния атом О1 деактивира вредните микроорганизми, вируси и бактерии които после се изхвърлят от организма чрез отделителната система или порите на кожата.

Има 3 начина за произвеждане на озон:
- искра
- ултравиолетова светлина
- студена плазма

Моята машинка е купена от магазин за холистично лечение пред 2-3 години, но гледам че сега нараства предлагането и пада цената и. Купих я защото имах сериозен гастрит и история на язваджии в семейството. Както писах ми излекува гастрита, от който не можех да спя само за 5 дена пиейки по 3-4 чаши озонирана вода дневно (без никакви други лекарства).

Другото магическо приложение, както писах е лечението на кариеси на зъбите. Аз спрях да ходя при зъболекари откакто си купих машинката и започнах да се жабуря с озонирана вода - не само че ми спряха всички зъбни болки и изчезнаха кариесите, но и ми се избелиха зъбите за 10-тина дена.

Ето една снимка на зъболекарски озонатор:Аз използвам озона и за вана и за сауна. Освен, че пречиства водата, помага на кожата, лекува екземи, губички...изобщо абсолютно всякакви кожни заболявания, че и други. Озоновата сауна много се използва за лечение на рак и СПИН.

Сауната ми представлява това:Тук е показана прозрачна, но всъщност е от плътна материя. От един отвор отзад се вкарва маркуча за парата, а аз вкарвам и маркуча от озонатора. Озоновата сауна трябва да е задължителна и достъпна за всяка жена - чиста нирвана за кожата!

Холистичните клиники използват по-сериозни "озонови бункери" като този на снимката:Твърдят, че лекуват и изгаряния до III-та степен с озонови пликове като този на картинката. Изгарянията просто изчезвали пред очите на хората.Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 692
Re: Озоновата терапия
« Отговор #4 -: Декември 17, 2006, 20:40:08 pm »
Това са болестите, които се лекуват с озон 8):

Acariasis
 Cryptospiridiosis
 Ischemic optic neuropathy
 Proctitis
 
Acne
Cystitis
CrohnЃLs disease
Prostate enlargement
Acrodermatitis
Cytomegalovirus
Kyanasur Forest disease
Prurigo
Acute otitis media
Cutaneous larva migrans
Landry syndrome
Psoriasis
Acute otitis media
Dengue fever
Lassa fever
Pulmonary toxiplasis
Acute vestibulopathy
Dermatitis
Leishmaniasis
Pyoderma
Addisons disease
Diabetes
Leptospirosis
Rabies
Adenacarcinoma
Diverticulitis
Leukaemia
Radiculoneuritis
Adenovirus
Echovirus
 Leukoencephalopathy
 Relapsing fever
 
Adrenalitis
 Eczema
 Leukopenia
 ReynoldЃLs syndrome
 
AIDS
 Ehrlichiosis
 Listeriosis
 ReynaudЃLs disease
 
Alopecia
 Emphysema
 Liver dysfunction
 Rheumatism
 
Allergies
 Encephalitis
 Lupus erythematosus
 Rheumatoid arthritis
 
ALS (Lou Gehrig disease)
 Encephalomyelitis
 Lyme disease
 Rhinitis
 
Alzheimer disease
 Endocarditis
 Lymphocytic choriomeningitis
 Rift Valley fever
 
Amebiasis
 Endometritis
 Lymphogranuloma
 Rubella
 
Amenorrhea
 Endophthalmitis
 Lymphoid pneumonia
 Salmonella
 
Amyloidosis
 Enteric fever
 Lymphoma
 Salpingitis
 
Anal fissures
 Enteritis necroticans
 Malaria
 Scabies
 
Anaemia
 Environmental hypersensitivity
 Mastoiditis
 Scleroderma
 
Angina
 Epidermoid carcinoma
 Measles
 Senile dementia
 
Angiodema
 Epidermolytic keratosis
 Melanoma
 Senile macular degeneration
 
Ankylosing spondytitis
 Epididymitis
 Meliodosis
 Sennutsu fever
 
Anthrax
 Epidermophytosis
 Meniere disease
 Septicaemia
 
Apthous stomatitis
 Epstein-Barr virus
 Migraine
 Shingles
 
Arterial occlusion
 Erysipelas
 Molluscum ecthyma
 Shock
 
Arthritis
 Erythema migrans
 Mononucleosis
 Sickle cell anaemia
 
Arthrosis
 Flavivirus
 Morbilloform
 Sinusitis
 
Asthma
 Folliculitis
 Mumps
 Skin burns
 
AthleteЃLs foot
 Food poisoning
 Multiple sclerosis
 Spinalioma
 
Babesiosis
 Fulminant varicella
 Myalgia
 Staphylococcus
 
Bacterial pneumonia
 Furuncle
 Myalgic encephalomyelitis
 Stomatitis
 
Bartonellosis
 Gangrene
 Myasthenia gravis
 Striatonigral degeneration
 
Basalinoma
 Genital warts
 Mycobacterium avium complex
 Stroke
 
Bell palsy
 Giardiasis
 Myocarditis
 Syphilis
 
Bornholm myalgia
 Glaucoma
 Mycosis
 Tardive dyskinesia
 
Botulism
 Glioma
 Myelitis
 T.cruzi
 
Bronchitis
 Glomerular membrane disease
 Myonecrosis
 Tendinitis
 
Bronchopulmonary aspergillus
 Glomerulonephritis
 Myositis
 Tetanus
 
Bronchospasm
 Goodpasture syndrome
 Neurodermatitis
 Tinea versicolour
 
Brucellosis
 Gout
 Neutropenia colitis
 Tinnitis
 
Bullous pemphigus
 Graves disease
 Ocular trachoma
 Thoracic zygomycosis
 
Burkit lymphoma
 Guillan-Barre syndrome
 Optic nerve dysfunction
 Thrombopenic purpura
 
Cancer of all types
 Hairy leukoplakia
 Optic neuritis
 Thrombophlebitis
 
Candidiasis
 Heart arrhythmia
 Oral erythema
 Thyroiditis
 
Carbuncles
 Heart disease
 Orbital cellulitis
 Togavirus
 
Cavernous sinus thrombosis
 Hematoma
 Orchitis
 Tourette syndrome
 
Cellulitis Cerebral atrophy
 Haemorrhage
 Osteomyelitis
 Toxic amblyopia
 
Cerebro vascular accident
 Haemorrhage fever
 Osteoporosis
 Toxoplasmosis
 
Chagas disease
 Haemorrhoids
 Osteosarcoma
 TravellerЃLs diarrhoea
 
Chicken pox
 Hemolytic anaemia
 Otosclerosis
 Trench fever
 
Chlamydia
 Hepatitis
 Pancreatitis
 Trypanosomiasis
 
Cholecystitis
 Herpes (of all types)
 Panniculitis
 Tuberculosis
 
Chronic pain
 Hystoplasmosis
 Papillitis
 Tulermia
 
Chronic pulmonary disease
 HIV, HTLV
 Parainfluenza
 Ulcers
 
Cirrhosis of the liver
 Hypercholstrolemia
 ParkinsonЃLs disease
 Urethritis
 
Coccidomycosis
 Hypertension
 Pediculosis
 Urticaria
 
Colitis
 Hypersensitivity
 Pelvic inflammatory disease
 Uterine spasm
 
Colorado tick fever
 Hyperthyroidism
 Pemphigoid
 Uveitis
 
Conjunctivitis
 Huntingdon chorea
 Pernicious anaemia
 Varicose veins
 
Contact dermatitis
 Ichthyosis
 Poliomyelitis
 Varicella pneumonia
 
Coronavirus
Ileitis
Polyateritis
Vascular retinopathy
Cryoglobulinemia
Impetigo
Polyoma virus
Vasculitis
Cryptoccosis
Influenza
Poor circulation
Warts
Intravascular coagulation
Postpartum fever
Wegener granulomatosis
Pneumocytosis
Pneumonia

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 692
Re: Озоновата терапия
« Отговор #5 -: Декември 17, 2006, 20:41:45 pm »
Тина дай линк към тези машинки отде се купуват и на какви точни цени са ? Най вече за озониране на вода за пиене и там за зъболекарските истории 2 различни уреда ли са ?

Алиен - да трябва да обясня малко повече заради засиления интерес и въпросите които получих.

Първо - както писах бях много болна и не ми помогнаха лекарства. Тогава открих материали за медицинската конспирация срещу озона и как лекува. По онова време - преди 3-4 години този озонатор се продаваше само в специализирани магазини и струваше доста (моя например беше £300), но като се върна през годините и изчисля болките и цената на лекарствата сега ми се струва че бих платила и 1000!

Направен е специално за озониране на вода и е обяснено защо. Не бива да се диша озона директно от озонатора. Има много видове озонатори и трябва да се внимава какъв се взима. Някои са просто за прочистване на въздуха и са безкрайно слаби - обикновено тези апарати са комби - йонизатор (с отрицателни йони) и озонатор. Има други за промишлено производство, а има и медицински с изключително висока степен на концентрация.

За съжаление дългите пръсти на медицинската мафия успяха да достигнат и този благороден опит да се направи озонирането на вода за лично ползване и сега спряха продажбите му в Англия. Все още го има в Щатите и в Южна Африка обаче, което е все пак добра новина:

http://www.elixa.com/water/ozonator.htm

Останаха за продажба само озонаторите за сауни които се продават само на лицензирани компании.
 
Аз не съм ползвала зъболекарски озонатор - само се жабурих с озонирана вода и това ми помогна. Но да - те са различни уреди - зъболекарските имат изключително голяма концентрация и се използват с маски и защитни платна, за да не проникне озона в дихателните пътища на пациента или зъболекаря.

Има озонатори за аквариуми, за пречиствателни станции, за почистващи препарати, както и озонови таблетки за пране и риби, които се продават в супермаркетите. Това НЕ Е същото!

Апарата, за който говорим направен по модела на Тесла е изкров и симулира светкавица. Знаете как след буря се усеща миризмата на озон (тоест кислород, защото О1 се съединява с полютантите веднага). Това е друга огромна тема в областта на конспирациите. Лъжат ни, че озона е вреден, но озона се натрупва над замърсени места като химически или индустриални заводи, както и огромни градове. ТОВА Е ЕСТЕСТВЕНИЯ МЕХАНИЗЪМ НА ЗЕМЯТА ДА ОЧИСТИ АТМОСФЕРАТА И ПОЧВАТА (Почвата - чрез озонирания дъжд, който пада след буря). Разреждането на озоновия слой е резултат на концентрацията на озон в други точки на планетата, които имат "задачата" да пречистят атмосферата там. Не случайно разреждането е над чисти страни като Австралия и Южна Африка, защото там полюцията не е голяма и няма нужда от толкова озон.

И пак да ви обърна внимание - О3 ВЕДНАГА се разгражда на О2 и О1 при досег с атмосферата или водата или каквото и да е. И едниничния атом кислород О1 е елемента, който прочиства докато другото сотава чист кислород - действа еднакво и в атмосферата и в човешкия организъм...............

Когато си излекувах гастрита, който никога повече не се върна - сега даже се сещам да си озонирвам вода само 2-3 пъти месечно, аз започнах да проучвам и други приложения на озона и открих озоновата вана и сауна.

Сауната - това е безумно просто нещо - една гумирана палатка с цип - дупка за главата и дупка за маркуча - с капачета. Самата пара идва от най-обикновена вода, най обикновен чайник с маркуч. Което е хубавото е, че освен озона във водата на сауната могат са се налеят масла и става "направи си сам" аромотерапия.

В момента може да се закупи за £140 и ги има навсякъде: http://www.bodykind.com/productdetails/CatIDx93/ProdIDx497/portable-steam-sauna-1x.htm

Даже и всеизвестния магазин, който уж беше само за книги - Amazon: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000F7BMS2/202-4169565-6639018?v=glance&n=11052661&s=personal&v=glance

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 692
Re: Озоновата терапия
« Отговор #6 -: Декември 17, 2006, 20:45:10 pm »
Аз пък реших да съм полезна на делото и си разглобих озонатора. Според мен е важна тръбата, в която се образува светкавицата - гледам, че на нея пише "102 TUBE CSA LR116075". Значи в правоъгълната черна кутия влиза въздух - (късото маркуче) и се вкарва в тръбата за "светкавици". От там се образува озона и се изкарва през маркучето което се вижда зад кутията вдясно. Останалата част от електрониката не я разбирам.  :)

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 692
Re: Озоновата терапия
« Отговор #7 -: Декември 17, 2006, 20:54:36 pm »
Преместено от постовете за водата:

Цитат
остава да разберем само дали и колко има лимит,или доза на озонираната вода която трябва да се пие на ден.

Gogo, организма сам подсказва. Слушай си тялото! В началото постоянно изникваше в главата ми образа на ледено студена вода с мирис на озон. Мириса не може да се сбърка - точно както след буря със светкавици и гръмотевици. После почнах да забравям и накрая се усетих, че се сещам 1-2 пъти седмично. Но първия и втория ден имам чувството че изпих по 10-тина чаши. Водата трябва да се изпие веднага или до 1 минута, за да се поеме и едноатомния кислород О1, който се е образувал във водата. После този едноатомен кислород се съединява с минералите и микроорганизмите на водата и изчезва. Забравяла съм чаши и съм откривала на дъното доста стабилни утайки. Когато се пие водата тази утайка, колкото и да е малка до 1 минута не трябва да се изпива защото това са всъщност микро-организми и бактерии които са били във водата и О1 е елиминирал.

Колкото по-студена е водата, толкова по-бързо се озонирва - например 250 мл се озонирват в подходяща доза за 2 минути, а ако водата е със стайна температура - за 10 минути. (Това беше извадка от упътването на машинката, но това е при положение, че ти произвежда толкова озон - копирвам защото не знам какво значи:

O3 степен: 200mg/Hr @ 2.0 LPM изход.
O3 концентрация: 3.6 Gamma (ug/ml or mg/l) @ 0.5 LPM )

Цитат
кеф ти за стаята и за въздуха който дишаме

Сега втора бележчица - аз писах някъде, че този е само за вода и в никакъв случай не трябва да се вдишва озона директно от него, защото е в много голяма концентрация и може да нарани лигавицата на дробовете. Има други машинки които пускат озон за пречистване на въздуха, но разрешеното количество е 0.05LPM, а тази машинка произвежда 0.5 LPM, тоест 10 ПЪТИ повече от допустимото за дишане.

Цитат
както казваш щото трябва този озонирания въздух да се прекара през водата

Да - концентрирания озон може да нарани лигавицата на дробовете, но в момента в който озона докосне водата (или пара в сауна) се разгражда на О1 и О2 и тези два - едноатомния кислород и нормалния кислород са абсолютно безвредни.

Намери се и озонатор в България. Един по-умен форумец (Да е жив и здрав!) се сети да се обади на компанията която продават озонатора за въздух и те пратили информация и за озонатор за вода. Не знам защо тази личност не иска лично да го пусне, но аз ще го направя с удоволствие:

Комапнията не е публикувала озонатора за вода на сйта си, но го имат и го продават за 250 лева. ДВА пъти по-мощен е от моя и е много по-хубав, защото има два маркуча - и за вана и за питейна вода. Освежава и въздуха...

Е-mail: [email protected] - страницата им е: http://www.TehnoMag.net

Това ще е и моя следващ модел!  :D

СГОВОРНА ДРУЖИНА ПЛАНИНА ПОВДИГА!!!!!!  :D :D :D

Цитат
защото озона заедно с остатъчния хлор излитат от водата".

Това пада на дъното на чашата като утайка, не излиза от чашата. Виждала съм различно оцветени утайки - вероятно в зависимост от химикалите които са наблъскали. Това НЕ ТРЯБВА да се изпива заедно с водата!

За 10 минути единичните атоми на кислорода О1 ще са се свързали със всичко възможно и няма да останат за тялото - затова трябва да се изчака само 1-2 минути - колкото да прочисти бактериите и химикалите, но да останат все пак О1 за тялото, за да прочистят микроорганизмите от храносмилателната система и кръвта. При по-продължително време кислорода О2 ще излети от чашата, а това също ни е необходимо да обогати кръвта ни.

Цитат
Тина, какъв е вкуса на водата от озонатора?

 :D На мен ми харесва, защото го приемам като лекарство, ама всички други се мръщят от миризмата.... ;D

Ей да не се упоите от много пиене - помнете, че това което остава е кислорода! Едноатомния озон се съединява моментално и си заминава по храносмилателната система....

Между другото аз и семейството ми сме интензивно на озонова вода пак, защото се заразихме от салмонела от питейната вода - има страшна епидемия (не в България - не се стряскайте). Билиони шоколади на Cadbury (Кадбъри) са иззети от магазините защото са ги произвели със същата заразена питейна вода..... Не яжте от тях. И аз (глупачката) понеже бях заета да обяснявам тука за озона, не включих, че завода се захранва от същата вода, от която и ние готвим и се мием .... >:( ( Иначе за пиене - само бутилирана - не че е гарантирана, ама какво друго? Не ми дават да си пусна помпа в градината, а и да си пусна - разправят че земята е отровена на около 1000 метра от повърхността.... :'()

Това за преварената вода и миенето на косата е от тази книга:Връзка тука: http://www.detoxyourworld.com/acatalog/dyw.html

Сайта и книгата е основно за ядене на сурова храна, но има и голям раздел за токсичните вещества - като флуорид, аспартам, шампоани и козметика.... В книгата имаше и снимки на плешивци преди и след като са изчистили отровите от живота си и са минали на сурова храна, както и на хора на които са им се сгъстили косите. Учудващо поне за мен беше, че резултатите почват след 6 месеца до 2 години, защото първите 6 месеца били страшни за организма - докато се изчисти. Много хора които са ядяли месо или са ползвали всичките храни с химически добавки са преживявали изчистващия период много тежко докато "прескочат трапа".

(Оф-топик дето викате - аз пробвах за 3 месеца 66.6% суровоядство (2 от 3 яденета) и беше супер. Ама аз не бях и много натровена както са били някои от описаните в книгата.... ;D)

Цитат
Перманентно ли пиеш озоновата вода или само когато имаш нужда?

Когато имам нужда, защото иначе е страшно изморително и психиращо - какво да озонирам първо - водата за пиене ли, водата за готвене, зеленчуците си, ваната си....Затова се случи и този удар под кръста със салмонелата, ама за разлика от други които са в болниците или на системи, ние не сме на лекарства и си гледаме живота...по натурален начин - изчиствайки бактериите с озон. На антибиотиците им трябват 7 дни - озона свърши същата работа за 2 дена.

« Последна редакция: Декември 17, 2006, 20:55:26 pm от Tina »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: Озоновата терапия
« Отговор #8 -: Декември 17, 2006, 21:01:21 pm »
Tina, респект!

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Re: Озоновата терапия
« Отговор #9 -: Декември 17, 2006, 21:12:38 pm »
Хиляди благодарности за  инфото, Tina !!!

 :D


http://a53046.obiavi.portal.bg/Ozonatori-ochistiteli_Na_Vuzduh.html
« Последна редакция: Декември 17, 2006, 21:22:08 pm от ultrafutur »
musica universalis

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 692
Re: Озоновата терапия
« Отговор #10 -: Декември 17, 2006, 21:21:53 pm »
А ако ви кажа как се сетих за озона и обещанието си.... Ха-ха - ще паднете!  ;D

Ами просто - хванах бронхитния вирус и докато роднини и приятели са на хапчета атибиотици до инжекции - аз пак оцелях с озонова вода за 2 дни - е добре днес е 3-тия....Ама съм добре, щом се сетих за обещанието си, нали?  ;)

IYI

 • Гост
Re: Озоновата терапия
« Отговор #11 -: Декември 18, 2006, 01:11:00 am »
Обещах преди три, четири дни да изнеса информация за това, как се прави "жива вода", която ще ти струва 2-3 левчета.
Да този озонатор и цялата информация е сериозна и веднага бих си купил ако имам възможност.

"Налейте в 5литрова емайлирана тенджера вода от чешмата, оставете я да престои и я кипнете на огън.След това бързо я охладете в студена вана.Това е първият стадий на структуризация на водата, тя вече е една степен по-полезна от просто преварената.Сетне пуснете в тенджерата 5-7 камъчета черен силиций, после покрийте с марля и я оставете два дена.После внимателно я прелейте в друг съд, като изхвърлите долният слой от 2-3 сантиметра, защото силицивият двуокис поема патогенните микроорганизми и чуждите химически елементи.Тази вода вече притежава лечебни свойства.Тя още повече е структурирана и наситена със силиций- най-необходимият микроелемент, при липсата на който в организма не се усвояват почти всички останали.Получената вода поставете в камерата на хладилника.Щом на повърхността и по стените се образува ледена коричка, я прелейте в пластмасов съд и отново го поставете в камерата.Изхвърледе леда, като по този начин изхвърляте тежката вода.Тя съдържа изотопи на водорода деутерий и тритий, замръзва при темп. 3' С и вреди на организма.Последното замръзяване трябва да извършите в пластмасов съд, защото емайлът на тенджерата може да се напука.КОгато две трети от водата замръзне, пробийте дупка в леда и излейте назамръзналата-тази "саламура" съдържа всички нежелани примеси.Оставата леда да се стопи при стайна температура .Ще получите разтопена вода с най-високо качество, която се нарича протиева, защото в изчистена от тежките изтотопи.
И най-накрая я прелейте през магнитен кръг за, за да окрепите още повече структурата.Свойствата са ясни, срокът за съхранение е  7часа. :)
« Последна редакция: Декември 18, 2006, 01:16:51 am от IYI »

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Re: Озоновата терапия
« Отговор #12 -: Декември 18, 2006, 03:16:42 am »
...
Има 3 начина за произвеждане на озон:
- искра
- ултравиолетова светлина
- студена плазма
...
Сега ми е ясно защо в първия миг когато включих озонатора в съзнанието ми изникна спомен от детството.
Като ученици са ни поставяли с някакви очила на очите пред едни лампи. Аромата, който се носеше наоколо и специфичния вкус в устата са аналогични на усещанията ми при озонатора.
Явно са били с ултравиолетова светлина.
Такива лампи имаше по болници и поликлиники.
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

georgi_nz

 • Гост
Re: Озоновата терапия
« Отговор #13 -: Декември 18, 2006, 23:17:19 pm »
Ами да. Масово ни облъчваха с UV лъчи и нама лошо в това. Смисъла беше, че зимата не ни печеше СЛЪНЧО и имахме нужда от това облъчване. Караха ни да си слагаме черни превръзки на очите за педпазване от лъчението.
« Последна редакция: Август 27, 2009, 19:33:41 pm от Mirotvorec »

Неактивен Gogo

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 275
Re: Озоновата терапия
« Отговор #14 -: Декември 21, 2006, 02:51:39 am »
Тина  прочетох отново всичко в тази тема с интерес.Мисля си че сигурно имаш още информация и ако е възможно всичката информация да я постнеш в един  документ изчистено  и подредено като в научна статия ,или книга ще бъде от много голяма полза за много хора, защото е много лесно само един документ/например ворлд/ да се копи и пастне от форума на диска и да се чете на спокоиствие,или да се принтира като се икономисат излишните неща.
Аз например още когато излезна първото ти съобщение започнах и направих няколко озонатора и йонизотара но с подръчни материали-каквото имам като части по стари платки и т.н.,като се водих от принципа на действие, а схемите си ги мислех сам за да мога да ги направя с такива елементи каквито имам.Та значи с какви проблеми се сблъсквах и още се блъскам и не мога да си отговоря поради липса на такава специфична литература:
1.В някои от източниците който намерих пише че напрежението трябва да е над 25киловолта за да бъде ефикасно устроиството, а на твоя озонатор тръбичката е само на 10киловолта?
2.Нямам си на идея как да меря озона по стандарт/има ли някви такива стандарти/?Мисля че не ми е проблем ако знам принципа да направя и някъв уред които да мери озона ,и в самия озонатор да има копче с което да се регулира, и скала ,или дисплеи по която да се вижда какво и колко излиза.Иначе мога да регулирам дебита и мощноста във доста големи граници сега, но само по мирис  ???.
3.При дишане на отрицателни йони и,или озон вечерно време примерно 20-22 часа повече от 5-20 мин. получавам някво чувство за бодрост,всяква умора изчезва и изобщо не ми се приспива,при положение че цял ден съм работил друга работа и би трябвало в 22-23 часа да съм уморен и заспал-това нормално ли е ,или съм прекалил с времето на работа на озонатора,или йонизатора и дали има няква скрита вреда?
ПС:в нета е пълно с какви ли не глупости и прочие неща, но тръгнете ли да търсите схеми на озонатори и йонизатори, то няма да намерите повече от 3-4 с гугала или друга търсачка и то те са на ниво и материална база от 60те години,когато са били използвани масово по болници и санаториуми?В същото време за всеки един друг продукт да кажем телевизор,самолет, или спътник на наса има стотици схеми и точни технически чертежи.Мисля че това означава че тези схеми нещо се потулват,което пък значи според мойта тъпа логика че има няква конспирация и тук. 
« Последна редакция: Декември 21, 2006, 02:53:50 am от Gogo »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27