Автор Тема: Ра - парламентьор на Плеядинските Емисари, за Галактическата история  (Прочетена 36699 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Вие и вашата планета в днешно време извършвате уникален и чудесен преход в своята духовна еволюция. Вие се подготвяте за квантов скок, който не прилича на нито един от тези, които са ставали по-рано. За да разберете това по-добре, аз трябва първо да ви разкажа за орбитата на цялата Галактика около Великото Централно Слънце на Всичко Съществуващо. Точно така, както вашият „Слънчев пръстен” – така ние наричаме „слънчевата система” – се върти по орбита около центъра на Галактиката, самата Галактика се движи през пространството по огромна космическа спирала. В крайната точка на едно завъртане около Великото Централно Слънце, което продължава много милиарди години, нашата Галактика преминава диагонално на следващата навивка на тази спирала. Когато се извършва такъв преход от една витка на космическата спирала към следващата, всички планети, слънчеви системи и техните обитатели едновременно правят първата стъпка в новия еволюционен цикъл. Именно това става сега. Вие не само се намирате в края на 26 000 годишния цикъл на системата „Земя – Слънце – Плеяди”; цялата система на Плеядите, в която влиза това слънчево колело се намира в края на пребиваването си в орбитата около Центъра на Галактиката, която е с продължителност 230 000 000 години, а цялата Галактика се намира в крайната точка на безкрайно по-дълга орбита около Великото Централно Слънце. Всичките три цикъла завършват синхронно – може да се каже, че в този случай със завършването на танцовата стъпка завършва и цялата фигура, и целия танц. Ето защо този преход е особено важен. Задачата се състои в това да бъде завършен танца без никой да бъде настъпван по крака. След това точно навреме ще започне нов, по-сложен и изящен танц.
Какво ново внася това в картината на планетарната еволюция на Земята? Ето какво: когато ледниковият период с продължителност от 100 000 години е завършил преди 150 000 години, Галактиката наполовина е завършила своя диагонален преход към следващата витка на великата космическа спирала – старият танц завършил и се провеждала подготовка за нов. За да се подготви за новата еволюционна спирала, цялата Галактика навлязла в период на очистване от кармичните структури на миналото, който ще завърши в края на 2012 година.
Винаги става кармично очистване в края на главния цикъл. Всичко, което е останало нерешено по време на преходната еволюционна спирала излиза на повърхността и се изпълнява за последен път с цел трансмутация и трансцедентиране. След завършването на това „генерално почистване” започва друг еволюционен цикъл по отношение на Бога-Богинята на Всичко Съществуващо. В днешно време „генералното почистване” е точно към края си.
В преходния период често се случват иницииращи духовни „скокове”. Съзнанието на новите хора е Продукт на новия светоглед и новите потенциали. Цялото знание от предшестващата спирала става достъпно на хората, макар те да го ползват преди всичко безсъзнателно. Вие като че ли още веднъж отработвате всички танцови стъпки, които сте научили в предишните уроци, шлифовате ги, довеждате ги до съвършенство и след това започвате да добавяте нови стъпки, по-увлекателни и по-сложни. Даже ритъмът на музиката се ускорява и все повече ви увлича.
В 2013 година едновременно ще започнат следващата витка на великата космическа спирала на Галактиката и следващия 26 000 годишен цикъл на Земята. По това време ще се случи следното:

1. Преместването на полюсите ще измени положението на Земята спрямо Слънцето.
2. Едновременно Слънцето ще измени своето положение спрямо Плеядите с аналогично преместване на полюсите.
3. Плеядите ще завършат спиралата, което ще измени положението на тази система спрямо Орион.
4. Орион ще изпита огромно разтърсване и ще премине духовно очистване. Цялата система на Орион ще бъде затъмнена за период от време съответстващ на земните 24 часа, а полюсите на всяка звезда и планета в тази система ще се изместят. Много планети от тази система ще се изпарят, в крайна сметка Орион ще бъде отново отворен за ново посвещение в качеството си на галактическа врата към Центъра на Галактиката и отвъд нейните граници. В продължение на последните примерно 300 000 години тази функция изпълняваше Сириус – от времето, когато обитателите на Лира нахлули в Орион и възпрепятствали достъпа до галактическите врати.
5. Сириус се издига до положението на галактическа духовна школа на мистериите (сега той отговаря само за този слънчев пръстен и местния ръкав на Галактиката).
6. В днешно време вашият слънчев пръстен се върти около Адкиона, централно слънце на Плеядите. Към 2013 година цялата система на Плеядите ще започне да се върти по орбита около Сириус. Сириус ще стане новото централно слънце за този ръкав на Галактиката, а Плеядите ще станат част от звездната система на Сириус.

В началото на 2013 година, когато цялата тази подготовка завърши, цялата система на Плеядите, в която вашето Слънце влиза като осма звезда, ще стане система на високо знание и местопребиваване на Градовете на Светлината. Градовете на Светлината са такива места, където цялото население духовно осъзнава факта на еволюцията и святостта на всичко. Всички, които живеят постоянно в Градовете на Светлината признават еволюцията и живеят за нея, за собственото си израстване като личности, за духовното израстване на останалата част от групата и за всичко съществуващо. С други думи техният живот е посветен на служенето на Божествения план и те, като минимум, се намират на нивото на съзнанието на Христос. Земята и вашето слънчево колело са последните в системата на Плеядите, на които ще се извърши такава промяна. Всичките други седем слънчеви пръстени на Плеядите, Седемте Сестри, в днешно време са се реализирали като школи на мистериите и места на Градовете на Светлината; всеки от тези седем слънчеви пръстена ще се издигне до своята следваща, по висока еволюционна функция, когато в 2013 година започне новият танц, наричан Епоха на Светлината.
Преди промените в края на 2012 г. и началото на 2013 г. Земята ще бъде подложена на духовно и физическо очистване. Тези промени, както вътрешни така и външни, вече са започнали и се задълбочават тъй като вашият слънчев пръстен все повече се потапя във „фотонната лента” с високочестотно космическо излъчване от Центъра на Галактиката. В продължение на няколко години вие ту влизахте в тази лента ту излизахте от нея, но към 2000 г. напълно ще се потопите в нея за следващите 2000 години. Свещените кодове, необходими за духовното пробуждане и еволюционен скок на вашия слънчев пръстен ще бъдат предадени на Слънцето, Земята и целия ваш слънчев кръг през Центъра на Галактиката, Сириус, Алцеона и Майа (още една звезда от Плеядите). Със завършването на тези иницииращи предавания вашето Слънце ще продължи да предава кодовете на целия слънчев пръстен. Тези фотонни излъчвания и кодове ще вибрират на много висока честота. Ако вашата централна нервна система, емоционалното тяло и електрическото тяло не са настроени по необходимия начин вие просто няма да можете да издържите тези вибрации.
Мнозина от вас вече чувстват ускоряването на своето израстване и Процесите на очистване сега, когато вашата планета ту влиза в границите на фотонната лента, ту излиза от нея. Честотата неотклонно ще нараства в продължение на 17 години дотогава, докато Галактиката като цяло не заеме своето място в новата орбитална структура и Земята не бъде инициирана като школа на мистериите и местопребиваване на Градовете на Светлината.
Наводнения, земетресения, премествания на земни маси, изригвания на вулкани и в крайна сметка преместване на полюсите ще стават през годините оставащи до 2013 г., когато ще се извърши галактическа инициация на Земята. Вие, сега живеещите на Земята, трябва да решите: готови ли сте да станете духовно отговорни хора, за да останете на Земята след изтичане на това време. Тези, които няма да пожелаят да останат на Земята ще бъдат пренесени на друга планета в друга част на Галактиката, където ще продължат кармичните уроци и триизмерната еволюция. Тези, които имат намерение да останат на Земята, трябва да научат новия танц на Епохата на Светлината, който изисква отваряне и активизиране на Божествената Ка. Ако Ка започне да функционира в пълна сила, вашите тела няма да могат да издържат увеличената честота, когато все по интензивната фотонна светлина ще напълва атмосферата на вашата планета и телата на останалите върху нея...
Когато човек достигне определена точка в еволюцията на съзнанието, той може да живее в области, където мощно земетресение или наводнение убива всеки – в този случай той просто вибрационно се възнася на нивото на следващото измерение и преживява духовно възвисяване вместо смърт. Такъв човек може даже да помага на други, които са готови да се обърнат към Светлината за създаване на вибрационно издигане. В районите на силни земетресения, наводнения, пожари и други земни катаклизми, където страха, несъгласието, ненавистта, алчността и яростта са създали плътни, аморфни ниско астрални енергийни планове, душите при смъртта могат да бъдат уловени от тези илюзорни реалности. Но Съществата на Светлината винаги се намират там, за да окажат помощ на онези, които желаят да се освободят. В такива случаи съществата, които се възнасят, вместо да изпитат физическа смърт могат да възвисят цялата област около себе си към полето на светлината, където тези, които искат да се развиват и да влязат в светлината могат да намерят пристанище и да направят плавен преход. Тези, които извършват такова служене, правят своя избор още преди влизането в текущия си живот и обикновено имат опит от предишни животи в работата с душите, осъществяващи смъртния преход.
Няма от какво да се боите. Този, който искрено е предан на Светлината и живее в нея просто ще се премести в следващата по-висока алтернативна реалност. На другите ще се предоставя избор на всяка крачка от пътя; те могат да избират и да прогресират духовно чрез опит или да останат в страха и илюзията. Много е важно да бъде премерено отсъждането по отношение на онези, чиито тела ще загинат в тези земни промени. Някои хора ще изберат естествените „катастрофи” като начин за заминаване, тъй като тяхното висше съзнание разбира, че човешката им същност е отишла твърде далече в илюзията, за да могат да се променят през този живот. Други, както вече се каза, ще напускат Земята по този начин, за да помогнат на съществата да се преместят в Светлината по време на смъртния преход и да осигурят канал за възнесение. Но ще има и такива, които ще изберат такава смърт тъй като те са готови да напуснат Земята и да преминат на следващата планета на еволюционния им избор. И ще има такива, които ще умрат физически тъй като тяхната телесна генетика и клетъчните мутации са толкова големи, че е трудно те да бъдат преобразувани в оставащото време на планетата. Независимо от това защо умира тялото на личността или, в случай на възнесение, приличащо на умиращо, колективното висше съзнание има достатъчно влияние, за да се убеди в това, че тук няма случайности. На тези, които напускат физическия свят им се предоставя възможност да заминат. Тези, които остават на Земята ще носят отговорност за това да си оказват помощ един на друг както във физическото оцеляване така и в духовната еволюция.
До 2013 г. всеки, който остане на Земята трябва да разбира следните четири еволюционни принципа:

1. Целта на човека на Земята е физическо, емоционално, ментално и духовно развитие.
2. Всяко човешко същество има Божествена Същност, създадено е от светлина и любов, природата на които е доброто.
3. Свободната воля е абсолютно универсално право; безупречността призовава „аз” да подчини своята свободна воля на божествената воля с вяра и доверие.
4. Цялото мироздание е свещено, независимо от това доколко то удовлетворява нуждите на отделното „аз”.

В днешно време тези четири духовни принципа се дават на всеки жив човек – по фин или директен начини. Планетарният закон се заключава в това, че преди завършването на основния времеви цикъл – а именно това става сега – на всеки жив човек трябва да се напомнят четирите еволюционни принципа, следването на които се очаква от него. Някои хора ще получат тези съобщения чрез книгите, други – чрез кинофилмите. Трети ще получат опит чрез смъртта и ще се върнат в своите физически тела променени и ще успеят да накарат да се променят и онези, които обичат. Много хора ще бъдат посещавани от ангели, от Възнесените Учители или от Майка Мария; за такива посещения вече често се съобщава в този век. Вест за еволюционното съзнание и святостта ще получават подсъзнателно всички, които разглеждат, носят върху себе си или държат в ръцете си някакъв вид предмети като кристали и скъпоценните камъни. Това са само няколко примера за начина на осъществяване на планетарния процес на разпространение на четирите духовни истини.
Вашето участие във всичко това се състои в това да живеете правилно, да се учите на безупречност и да я практикувате, да се молите за познаването на Божествения План и вашата роля в него, да се изцелявате и очиствате на всички нива доколкото е възможно. На колективно ниво съществуват седем главни кармични структури, които подлежат на премахване и трансцедиране. Структурите, които в днешно време особено се открояват и които вие трябва да осъзнаете и трансформирате – това са високомерието, болезнената пристрастеност, предвзетостта, ненавистта, насилието, жертвите и срама. Тези седем източника на болка са изброени в порядъка, в който са се развили в този слънчев пръстен, започвайки от Венера и разпространявайки се на Марс, Малдек и накрая на Земята. Те са достигнали дотолкова очевидна кулминация на Земята, че не е необходимо да се спираме върху тях в подробности.
Дали са настроени Съединените щати на постигане на превъзходство в света или представител на „Ню Ейдж” поставя себе си над по-малко съзнателните и без духовни хора – във всеки случай такава позиция се нарича високомерие. Дали алкохоликът лежи в сточния канал на Лос Анджелис или ума на човек е завладян от натрапчиви мисли за своя физически външен вид или тялото на съседа – във всеки случай ние имаме работа с болезнено пристрастие. Дали Ку-Клус-Клан изгаря кръстове в дворовете на чернокожите или духовна личност гледа отгоре надолу „селяндурина” – във всеки случай това е предвзетост. Дали капиталистите ненавиждат комунистите или „политически коректния” човек - бюрократите и рушветчиите – във всеки случай такова отношение се нарича ненавист. Дали Съединените Щати водят война във Виетнам или Централна Америка или родителят наказва и унижава детето си – във всеки случай тези действия са насилие. Дали белите хора убиват коренните жители на Америка, аборигените от други страни, като оскверняват земята им или шофьори неволно мачкат катерици и елени, като карат с висока скорост – във всеки случай остават жертви. Дали Германия носи върху себе си белезите от хитлеризма или бедняците усещат нищожността на своя беден живот – във всеки случай това чувство се нарича срам. Всеки човек трябва да изпълнява своята част от работата по разпознаване и изцеляване на тези кармични структури, от най-очевидните до най-фините. Съществуват много частни варианти на проявление на седемте основни кармични проблема. Но ако се огледате ще видите, че днес източник на всеки проблем на Земята се явява една или няколко от тези седем кармични структури на слънчевия пръстен. Тези структури са съпроводени с незнание на четирите еволюционни принципа, които сега просто е необходимо да се изучават.
За онези от вас, които са овладели поведенческите и светогледните нива на тези структури или искрено работят над тях, следващата стъпка е съзнателното изравняване със своето Висше Аз, висшето колективно съзнание и Божественото Единство. Именно в това е целта на нашия контакт. Емисарите от Светлината на Плеядите искат да окажат помощ на тези, които желаят да се подготвят за измененията на Земята, да еволюират и да се възнесат. Ние (плеядинците – б.пр) винаги съзнателно правим себе си достъпни за съществата от този слънчев пръстен във времената на смяна на еволюционните цикли и сегашното време не е изключение. Виждате ли, когато ние започнахме да взаимодействаме с отделни личности и групи на Земята в началото на този век, 100 години преди завършването на текущия 26 000 годишен цикъл, хората на Земята молеха да им се даде възможност да се пробудят самостоятелно, преди с тях да започнат крупномащабно пряко общуване йерархиите: плеядинците, Същества на Светлината от Сириус, Емисарите на Светлината от Андромеда, Върховното Същество, Висшия Съвет на Дванадесетте, Великото Бяло Братство и други, по-малки духовни групи. Ние се намираме сред вас – както в плътни така и в етерни тела. Многобройни вестители на Плеядите предават своите съобщения, както това винаги е ставало в края на основните еволюционни цикли на тази планета.
В края на последния земен 26 000 годишен цикъл върху планетата са останали по-малко от милион и половина човека след разрушенията предизвикани от преместването на полюсите и от другите промени. Може би това число изглежда голямо, на ако се отчете, че тези хора са били разпръснати по цялата планета и това, че до това време населението на Земята се приближавало към два милиарда човека, вие ще разберете колко малко са били останалите.
Колективното висше съзнание по това време не е било много развито, но то е съществувало и изисквало във всяка културна група на планетата да бъдат установени школи на мистериите. Всички земляни трябвало да имат равни възможности да се учат и да израстват духовно. Когато младите души, чиито тела загинали при земните катаклизми започнали отново да се раждат на Земята и населението започнало отново да се увеличава, се утвърдили духовни практики и учения и начинът на живот започнал да се съизмерва с духовната еволюция и осъзнаването. Даже и днес съществуват групи от коренни американци и маи, чиято история на духовната практика се оценява на приблизително 25 000 години. Това не е случайно съвпадение. Учители от Плеядите, Сириус и Андромеда приели физически тела и помогнали да се организират различни цивилизации, такива като Мачу-Пикчу, Египет и даже Атлантида. Лемурия (за „канала” приел посланието, Лемурия е пра-материк съществувал в Тихи океан и явяващ с
« Последна редакция: Октомври 27, 2006, 22:31:46 pm от Horus »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Във всеки регион започнали да функционират отделни школи на мистериите, макар техните учения и практиките на различите школи често да се пресичали. В Атлантида са били установени Орден на Мелхиседек и Храма на Алора. Възродило се изкуството за използване на кристалите за лечителство и многомерна връзка, някога широко разпространено, а след това изгубено. Тот донесъл в Египет слънчевото посвещение и слънчевото съзнание заедно с такива напреднали духовни практики като телекинезата и използването на Меркаба за пътешествие през измеренията и извън пределите на времето и пространството. В същото това време е била построена Великата Пирамида за приемане и предаване на слънчевите кодове и посвещения на хората на Египет и цялата планета. Във всяка култура обучавали на Свещеното съновидение, което с времето се развило в шамански практики, съно-целителство и други способи за многомерни пътешествия и комуникации.
 Плеядинци, сириусианци и андромедианци, обучаващи хората и помагащи за учредяването на школи на мистериите, често пътешествали от едно измерение в друго. Много от тях са се специализирали в материализация и дематериализация на телата си и изпълнявали ролята на посредници между съществата на Земята, подземните цивилизации и многобройните светлинни кораби, които в онова време висели навсякъде над планетата. Когато младите, по-малко развити души започнали да се реинкарнират преди около 25000 години, учители от висшето измерение продължавали своите отношения с хората в продължение на следващите 250 години, за да им помогнат да преминат към цивилизации, които биха обединявали душите намиращи се на най-различни стадии на еволюция и имащи различен галактически произход. Някои хора едва били излезли в своето развитие от границите на инстинктивното поведение и съзнание, насочено изключително към оцеляването. Следващата еволюционна крачка за тях била да се родят при по-развити родители, да встъпят в брак с по-развито същество и по такъв начин да разширят нивото на своето съзнание. Много от обитателите на Плеядите поели ролята на постоянни наставници на тези млади души, когато започнало смесването помежду им; някои плеядинци дори приели човешка форма на живот и влизали в брак с хората, за да им помогнат да очистят генетическите структури и да пробудят в тях стремежа към духовна еволюция. Този процес понякога наричат „звезден посев”.
Всичко това се правило в съответствие със запитванията или споразуменията с висшето колективно съзнание на обитателите на Земята. Земните същества молили да им се помогне да сформират собствени школи на мистериите и иницииращи школи с висше измерение – за това част от тях трябвало да еволюира, да получава просветление и да остава във висшите измерения около Земята, за да помагат на своите събратя. Великото Бяло Братство съществувало вече 15 000 години и за това време станало едновременно групово пробуждане на 1000 човека от различните култури на Земята. Тези 1000 човека единодушно се съгласили да основат Великото Бяло Братство, което тогава се наричало Орден на Великата Бяла Светлина. За да показва пример на духовно просветление и трансцедиране на Земята.
Някои членове на този орден на бодхисатвите решили да се превъплъщават понякога като Възнесени Учители. Физически те се раждали у духовно ориентирани родители и обикновено отново ставали просветлени на 21 години. На тази възраст те си спомняли своите минали животи, възнесението и духовната задача. Тези реинкарниращи се бодхисатви били прекрасни и мощни учители тъй като изпитвали към хората на Земята по-естествено чувство на приятелство, отколкото тези, които по-рано не са били хора. Понякога тези Възнесени Учители се раждали – и се раждат досега – в семейства на млади души с различни степени на генетични нарушения и кармични усложнения. Тези бодхисатви поемали върху себе си отговорност за трансформирането, трансмутацията и трансцедентирането на низшите енергии, за да създадат етерни „карти” и „карти” на съзнанието, които другите да могат да следват; те са били и си остават първопроходци на еволюцията.
Йерархиите се договорили да разширят Ордена на Великата Бяла Светлина и да приемат в него просветлени и възнесени хора в ролята на помощници на Христос, в ролята на Буди, в ролята на членове на Ордена Мерлин, в ролята на Богинята – Свещената Майка (тези задължения сега изпълняват Гуан Ин и Мария), в ролята на качини (1) и местни учители и наставници. До началото на текущия 26 000 годишен цикъл планетарни администратори, наставници, учители и духовни лидери са били основно Същества на Светлината от Плеядите, Сириус и Андромеда. Сега при хората се появиха достатъчно собствени просветлени и възнесени същества за осъществяване на ръководство и учредяване на свои школи на мистериите.
В началото на 26 000 годишния цикъл било също така поставено изискването, с изключение на критичните точки на еволюционния цикъл, висшите учения и ръководство да произлизат от онези просветлени, които имали опит в човешката инкарнация. Хората на Земята трябвало да еволюират до такава степен, че сами да могат да се свързват с висшите измерения и звездните системи. Тогава се появило и учението за Ка. На хората им било нужно да разберат как могат да достигнат своите духовни цели и да станат раса от стопани на Земята. Плеядинците учили хората за тяхното Висше Аз и за Ка, чрез което е възможно постоянно да се свързват с Висшето Аз, с висшите измерения и звездни системи. Като живеят правилно, като се развиват, медитират, молят се и овладяват своето съзнание, хората могат да се изравнят със своето Висше Аз. Пробуждайки Божественото Ка, те могат да сливат своето Висше Аз с физическото тяло и да въплъщават Присъствието на Божествения Учител или своето Христово Аз. За пълното просветление трябва да мине известно време, докато завършат генетичните трансмутации на хората благодарение на потока Ка през най-фините канали на Ка в техните астрални тела, през нервната система и жлезите на физическите тела и през системата от електрически меридиани, подобни на тези, които се използват в акупунктурата и шиацу.
В течение на следващите 5200 години няколко хиляди човека, които били посветени в Храмовете Ка в Египет и Атлантида, станали просветлени, а много от тях също достигнали следващото ниво, Христовото съзнание. Някои решили да останат на Земята и можели да живеят до 2000 години в едно и също тяло благодарение на поддържането на своите Канали Ка и духовна практика. В същия този 5200 годишен период се появили нови пътища към просветлението, които се оказали успешни за по-развитите хора на планетата, готови за това.
В края на тези 5200 години станало обширно земетресение, което унищожило повечето останали храмове на Лемурия и половината суша на Атлантида. Онези представители на лемурийската раса, които останали на Земята решили да се преселят и да основат подземна култура под планината Шаста. Някои от лемурийците се интегрирали в племената на коренните жители на Америка, Хаваите и Тибет, станали впоследствие маи, инки и будисти. Бившите лемурийци играли в тези култури ролята на духовни лидери и учители. Останали достатъчно много обитатели на Атлантида, за да продължат своята култура. Тяхното групово съзнание молило съществото, чието земно име било Тот да се въплъти сред тях и да възстанови древните учения, които били изгубени по време на разтърсването. Тот, бивш член на плеядинското архангелско племе Ра, удовлетворил тяхната молба, като приел физическо тяло. Той станал духовен лидер на Атлантида.
Скоро след идването на Тот на Атлантида станал обширен разрив на атмосферния пространствено-времеви континуум на Земята, по време на който група същества, които първоначално нахлули на Орион от системата Лира, пристигнала на Земята. Те били ръководени от Луцифер, който помогнал да се създаде разкъсването и да се възползват от него за нахлуването. Разкъсването било създадено посредством интензивни високочестотни предавания в атмосферата на Земята извън слънчевия пръстен; след това през разкъсването незабавно бил прехвърлен космически кораб. Тези същества от Орион или лирианците, с помощта на Луцифер овладели метода за пътешествие „без време и пространство”, което им позволило да проникнат през разкъсването за броени секунди и никой не могъл да ги спре. Тяхното взаимодействие със Земята в някакъв момент от времето било неизбежно благодарение на кармичните връзки между лирианците, Луцифер и някои хора на Земята. Те, както се планирало, се приземили в Атлантида тъй като това било най-подходящото място за изпълнение на задачата им. Веднага след това те започнали да обучават жителите на Атлантида на своето „висше” технологично знание. Атлантите се гордеели с това, че по него време те били най-развитата раса на Земята и винаги са търсили нови области за установяване на своето господство. Лирианците ги манипулирали като им обещавали неограничена сила, технология на влияние и им демонстрирали своето „превъзходство” в частта технологии, психически контрол и интелект. На Атлантите било обещано, че те ще притежават същите способности ако приемат Лирианците и им позволят да се внедрят в тяхната култура. Много от жителите не повярвали веднага на лирианците и виждали подготвения духовен капан. Други били по доверчиви, жадували за сила и превъзходство и приветствали лирианците със цялото си сърце.
През следващите 10 000 години Атлантида се разделила на две различни по състав на населението части: в едната живеели лирианците и е имало по-висока технология, другата останала духовно чиста. В Храма на Мелхиседек се внедрили много разузнавачи и техни агенти за влияние, които се стремили към установяване на контрол. Сформирала се специална група, която отначало се наричала „Сивите Расà”, а впоследствие „Черните Расà”. Тя се съсредоточила върху развитието на психичните сили и черната магия. Някои от жреците на Мелхиседек останали чисти, но голяма част изгубила чистотата си. По това време в Атлантида се намирали Храмовете на Алора. В тях живеели жриците на ордените на Богинята, учения, които дошли от деветото измерение чрез йерархическия орден под названието „Съвета на Деветте”. Тези учения останали неопетнени от лирианците и Луцифер, а жриците открито не се подчинили и препятствали вмешателството на Тъмните Братя, както още ги наричали. По-рано атлантите, които искали да практикуват изкуството на магията и алхимията, отначало преминавали духовна подготовка, гарантираща правилното използване на силите. Но в течение на времето този порядък бил нарушен и обучението в използването психичните сили и на алхимия станало широко достъпно. Луцифер винаги бил невидим за хората, но въпреки това оказвал мощно влияние на подсъзнанието. Той управлявал лирианското Тъмно Братство и можел във всяко време да овладее телата на членовете на Тъмното Братство, за да се свърже с тях или чрез тях – с другите жители-атланти. Луцифер често използвал този начин за влизане в контакт с хората. Неговата цел била да разруши вярата на атлантите в силите на Светлината, които управлявали планетата и слънчевия кръг; в края на краищата той се надявал да установи своята власт в качеството си на Върховно Същество на Земята.
Луцифер и Тъмните Братя проникнали в съзнанието на много мъже на Земята, които били уязвими за психичен контрол заради собственото си подтиснато желание да управляват и господстват, особено над жените. Бил създаден подземен астрален план, а също и подземни церемониални площадки и селища където се обосновало низшето колективно съзнание на Тъмното Братство и откъдето то изпращало енергийни вълни и подсъзнателни внушения чрез Земята на хората, живеещи на повърхността. Това колективно съзнание, което вие наричате „Сатана” било и както и преди си остава там. То било създадено посредством сливането на нисшите съзнания на всички членове на Тъмното Братство. Тази „сатанинска” сила е способна да действа като единна голяма същност. Колкото повече растяло това колективно съзнание с неговата способност да манипулира и неговото мнимо превъзходство над Богинята, Земята, вашият слънчев и Божествен пръстен, толкова повече тази тъмна сила набирала енергия за продължаване на собствения си растеж. Поляризацията на Тъмата и Светлината на Земята бързо се увеличавала, тъй като подсъзнанието на хората се бомбардирало с негативни мисли и образи, свързани с неверието в Бога и Божествения План, непълноценността на жената и превъзходството на менталната сфера над емоционалната и духовната сфери. Технологията и черната магия израснали до степен, никога по-рано не виждана на Земята. Храмовете на Светлината все повече и повече ставали сфера на жените, а храмовете на Тъмата – сфера на мъжете. Разбира се такова разделение не било абсолютно, но за по-голямата част от хората било така. Към края на атлантската ера – 10 000 години след идването на Тот – в тази цивилизация свирепствали хаос и страх. Конкуренцията за власт и превъзходство станала за Атлантида нормално явление и даже Храмовете на Алора били обхванати от страх и ограниченост.
Преди края на Атлантида ръководителите на ордени и храмове все още съхраняващи Светлината, получили предупреждение и съвет за необходимостта да разпръснат своите учения по цялото земно кълбо. Поради сатанинското въздействие върху хората на Земята трябвало да измине достатъчно дълго време, преди да е бъде възможно да се допусне държането на цялото висше знание на едно място. Затова хората подготвени във всички сфери на духовното развитие започнали да напускат Атлантида на малки групи. Те взели със себе си много кристали, съдържащи информация от „Хрониките на Акаша”, заложена в тях от Светлината на Истината. Единият от кристалите, които отнесли със себе си в Гърция старшите жрици на Храмовете на Алора имал формата на черепа на Тот, който напуснал Атлантида почти 900 години преди това. Кристалът череп бил скрит под Храма на Делфийския Оракул – създаден от тази група жрици – и е служил за защита на храма от тъмните подсъзнателни внушения и енергийни вълни, изпращани изпод Земята. Доколкото храмът не можел да бъде замърсен психически, членовете на Тъмното Братство, прикривайки се под името „Войни на Зевс”, в края на краищата хвърлили в затвора и убили жриците, а храма запазили за своя патриархален бог.
Други групи пренесли кристали и учения в Централна и Южна Америка, Западна Европа, Южна Африка, Хималаите, Източна Азия, Австралия и Египет. (Туземните племена на Северна Америка в това време се намирали в уникална фаза на своята собствена еволюция, затова проникването там на атлантите било нежелателно). Най-голямата група състояща се от мъже и жени, съгласно инструкциите на Съвета на Деветте пристигнала в Египет. Хората от всички групи били много предани на делото за запазване на божествената истина, която е Светлина, и отдали целия си оставащ живот за основаване на иницииращи храмове и учения в различни страни. Най-голямата група останала в Египет, най-вече защото там се намирала Великата Пирамида; тя винаги е пазила и пази до сега вибрациите на божествената истина и еволюционния слънчев код.
Предстояло да се построят още много пирамиди в Египет, а също така и на други места. Те трябвало да се строят над големи кристали със записи на Хрониките на Акаша, които се помествали в специални решетъчни устройства, съхраняващи светлината и предотвратяващи проникването на вибрации с по-ниска плътност. Няколко пирамиди били построени в Атлантида от лирианците и техните роби с цел изкривяване на слънчевите кодове и за да ги управляват. Но всички те потънали в Атлантическия океан или излетели във въздуха при катаклизма унищожил Атлантида.
Окончателното разрушение на Атлантида било предизвикано най-вече от предаването изпод земята на звукови вълни, толкова интензивни, че предизвикали подземен звуков удар. Той трябвало да разруши високочестотните светлинни структури в запазилите се святи храмове и да позволи да проникнат в тези храмове черната магия и енергиите на сатанинския контрол на Тъмното Братство. Но звуковият удар бил толкова мощен, че се отразил като ехо и се върнал към своя източник, предизвиквайки реверберация в ядрените и кристални центрове на енергиите захранващи звуковия генератор. Това предизвикало мощен взрив, който създал верижна реакция в другите подземи силови генератори, в резулатат на което станали земетресения, каквито не е имало дотогава на Земята (и никога не са се случвали оттогава). Много пирамиди буквално се разлетели на парчета, докато в същото време други не са пострадали. Глобалните земни катаклизми продължили повече от два месеца докато цялата Атлантида не потънала на дъното.
Хората, които преди това напуснали Атлантида, за да възстановят духовния порядък на другите места, в основни линии избягнали опасността и можели да изпълняват своето предназначение. Няколко групи, които се опитвали да се спасят от катастрофата и не успели да се отдалечат достатъчно били пометени от гигантските вълни възникнали в резултат на взрива. Това окончателно разрушаване на Атлантида е станало примерно преди 10 400 години.
Луцифер събрал лирианците на астралните планове и започнал да замисля своята следваща стъпка. Лирианците решили да останат на астралните планове както в атмосферата на Земята, така и в подземните сатанински сфери, за да усилят своето влияние върху подсъзнателния ум на хората на Земята. В резултат на това зачестили войните и разприте между племената. Много коренни народи на Америка, Африка и Европа се разцепили на отделни племена, макар в миналото те да са били част от обширно братство. Териториални претенции, спорове за правата върху минералните ресурси и водата, духовните различия и необяснимата подозрителност станали причина за разделението. Все повече и повече подсъзнателни внушения за патриархалното превъзходство се просмуквали в психиката на хората, но някои групи с помощта на атлантите и собствените си духовни лидери успели да издържат на натиска на лъжата и негативните психически мисъл-форми.
Били създадени „решетки”, подобни на тези, които досега са запазени в Стоунхендж и „медицински колела”, които спирали разрушителните астрални енергии и създавали безопасни места, където

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Почти 5000 години храмовете на Богините били силни в много нови земи на атлантите. Женските и мъжките храмове еднакво представяли и пазели свещените учения на Мелхиседек, Тот и Алора; освен това те разширявали своите учения, включвайки в тях местни архетипни божества и духовни практики. Ученията за мъжката и женската роли, духовната инициация, храмовете Ка, целителски практики и методи на духовната еволюция се разпространили в Египет Гърция и различни части на Централна и Южна Америка. Не на всички племена в другите места повлияло астралното замърсяване; някои от тях останали чисти и смирени. Но поляризацията на Светлината и Тъмата определено се увеличавала.
Преди около 5000 години лирианците и техните съратници, обърнали се в Тъмно Братство, започнали да се реинкарнират на различни места по целия свят. Тяхната главна задача била да проникнат в регионите с духовно напреднала култура и да предизвикат в тях войни и разрушения. Макар това да ставало постепенно, разстановката на силите, управляващи хората на планетата се изменила много. В Египет, Гърция, Европа и Централна Америка се установили цикли на Светлината и Тъмата. Тъмното Братство убивало, разрушавало, насилвало и установявало свое управление; след това силите на Светлината въставали и ги сваляли. След това цикъла се повтарял отново.
Земята като цяло винаги е запазвала настройка към Светлината, Върховното Същество и Висшия Съвет на Дванадесетте. Но балансът на силите на планетата е претърпявал много изменения. Твърде интересно е, че по-голямата част от хората на Земята винаги е вярвала в любовта и добротата, но тя е било слаба и не е могла ефективно да противостои на напора на правителствените и религиозни сили, целта на които е била установяване на контрол над хората. Населението на Земята, в по-голямата си част се е чувствало безсилно да повлияе на управляващите класи в продължение на дълго време; това е най-странното явление в историята на Земята. Една от причините за такъв страх и безпомощност е астралния контрол от четвъртото и петото измерение, осъществяван от Луцифер, лирианците и нибируанците, или Ануннакитe (2). В днешно време за вас е важно да знаете, че вие притежавате достатъчно сила, за да се освободите от психическия контрол от страна на тези астрални същества.
Когато определени групи за първи път започнали да населяват Земята преди около 150 000 години, се провело голямо събрание на колективното съзнание, в което участвали плеядинците, андромедианците и етерните Наставници и представители на царствата на девите. Било взето решение за необходимостта от създаването на йерархична структура, която би обезпечила максимално възможна степен на доверие и безопасност. Това решение било взето с отчитането на миналия опит на отново пристигащите на Земята и тяхното дълбоко вкоренено недоверие в собствените им сили. Неувереността в себе си е била главната причина за това групата да поиска ръководство. Новите обитатели на Земята просто не вярвали, че сами могат да вземат важни решения и да бъдат независими. Тяхната молба била удовлетворена от йерархиите, които се договорили, че когато дойде време да назначат за вашата планета Върховно Същество, ще бъде създадена структура на низходяща духовна власт имаща право да отклони всяко решение взето от Върховното Същество. Структурата, която ще се намира на първата степен под Върховното Същество ще бъде Висшият Съвет на Дванадесетте. Негови членове ще бъдат по четирима делегати от Плеядите, Сириус и съседната Галактика Андромеда. Всички членове ще бъдат високо развити Същества на Светлината. Ако Висшият Съвет на Дванадесетте не одобри чрез консенсус всяко разпореждане на Върховното Същество, това разпореждане трябва да бъде отклонено. Благодарение на това хората на Земята ще знаят, поне подсъзнателно, че са защитени от възможността за грешки в дейността на духовната йерархия. В Структурата на Висшия Съвет ще има даже двойна защита: най-малко двама членове с различен произход ще отговарят за всеки сектор на властта в следващата нисша сфера. Например в сектор инструктиране и надзор за работата на ангелите-лечители ще се припокриват отговорностите на един представител на Плеядите и един представител на Андромеда и нито един от тях няма да може да направи това, с което другият не е съгласен. Такъв тип структура досега съществува във всички учреждения и групи на висшите измерения.
Сега е необходимо да се освободите от вашата планетарна вяра в необходимостта от власти, които трябва да ви управляват и да вземат важни решения. Вие сте готови да станете независими същества с пълна отговорност. Досега наличието на Земята на такава силна корупция в правителството е резултат от недостатъчното доверие един към друг и самите себе си. Когато настане Епохата на Светлината, наричана също така Епоха на Просветлението, извънредно важно ще бъде да се приключи с патриархалните системи и да се върне истинската власт на народа. Този, които не е способен да се разпорежда с такава отговорност, без да причинява вреда на другите, може да се отстранява от процеса на групово вземане на решения. Няма да има никакви изборни ръководители. Такива длъжности като председател на събранието и други, от които ще има необходимост ще заемат подред всички желаещи членове на съобществото. При такъв начин на управление нито отделна личност, нито голяма група ще успеят някога да получат пълна власт над другите.
В днешно време е необходимо хората на Земята да намерят в себе си духовна смелост и потърсят това, което искат. Разбира се много благонамерени жители на Земята са затънали доста в борбата за оцеляване и са забравили за духовните идеали. Но голямата част от хората разбира основите на морала и желае любов. Затова сега пред Земята се отваря потресаваща възможност да извърши духовен квантов скок. Висшето колективно съзнание на всички човешки същества на Земята е помолило да й се даде възможност да осъществи това, което никога по-рано не се е случвало: планетарно възнесение. Ако това се случи, Земята и всички нейни хора заедно ще се преместят в четири и пет измерното съзнание и напълно ще избавят своето съзнание от сатанинските и контролиращи ги астрални планове. Сегашният контрол осъществяван от разрушителните сили е основан на две неща:

1. Илюзията за превъзходство на ненавистта и страха над любовта и
2. Вярата в това, че Тъмата е по-силна от Светлината. Ако до 2013 година всичкото останало на Земята население успее да се избави от тези две идеи и разбере и приеме вече споменатите четири духовни принципа, тази планета ще стане Първата от планетите, осъществила някога такъв духовен скок.

За да има надежда, че такова велико събитие ще се случи, трябва в промеждутъка от днешния ден до 2013 година, 144 000 човека минимум (но може и повече) да станат просветлени и да въплътят в себе си съзнанието на Христос. Когато бъде достигната тази критична маса от пробудили се същества, ще се състои „масово второ пришествие на Христос”. Вибрационната вълна на енергията на просветлението ще премине през цялата планета и нейното население, унищожавайки нисшите астрални форми и разтваряйки завесата, която отделя хората от техния собствен Вътрешен опит на божествена същност и истина. Цялото население на Земята ще почувства как вълната на просветлението прониква във всичко живо на планетата. По това време ще бъдат активизирани планетарното просветление и вродената целеустременост на душата към духовна еволюция. Ако лирианците, Ануннаките, Луцифер, членовете на Тъмното Братство и хората, които са се обърнали към тъмата, решат в това време да се очистят духовно, то те просто ще се присъединят към планетарното възнесение и ще бъда освободени от миналото. Тези, които няма да изберат Светлината ще изпитат върху себе си разрушението на планетата и ще се окажат, така да се каже, в галактическия възстановителен център. На тях ще им бъдат предоставени възможности за еволюция и божествено изравняване, но няма да бъдат заставяни. Ако след определено време те поискат да изследват тъмата, ще ги отправят на някоя друга Галактика, където такава възможност, както и преди съществува.
Даже ако в този момент се случи нещо извънредно, например планетарен взрив, 144 000 или повече Христовоподобни Същества просто ще преминат в своите възнесени тела и ще вземат със себе си останалите отново пробудени земляни. Ако бъде достигната „критичната маса” от 144 000 човека, тогава влиянието на Христовоподобните Същества върху останалите хора ще бъде толкова силно, че всеки от тях ще може да изтегли 144 000 човека на висшите планове на съзнанието. С други думи 144 000 Христовоподобни ще създадат квантов скок за 20 736 000 000 човека. Тъмната завеса или „мрежата” както още я наричат, обхващаща външната атмосфера на Земята ще се разтвори. Това ще позволи на всички галактически кодове да достигна Земята чрез Слънцето. Няма да останат никакви астрални планове и всички хора ще усетят „бялата светлина” или шактипат, след което ще открият себе си на новата Земя, която ще бъде по-прекрасна и чиста, от тази, която е останала зад тях. Те ще се намират на Земята, но в четвърто измерение. Тези, които са се възнесли в предишни животи ще преминат направо в пето измерение и даже по-високо. Предварително ще бъдат подготвени школи за обучение за новите духовни същества, които ще станат четириизмерни. Тези същества ще узнаят за своите собствени творения в миналото и за произхода и целите на своята душа, и ще постигнат всички духовни учения, съответстващи на това ниво на еволюцията. На Земята ще настъпи благодатен период с продължителност 1 000 години, по време на които ще преобладава мира и съсредоточеността върху духовната еволюция. С други думи школите на мистериите ще бъдат център на цялата дейност в продължение на цели 1000 години. В края на този период Земята официално ще приеме галактическата роля като място за пребиваване на Градовете на Светлината и школите на мистериите за другите триизмерни планети. Вие ще станете опекуни и учители на тримерните форми на живот, каквито ние плеядинците сме били за вас. Ако постигнете успех (а ние вярваме в това) гигантска вълна на любов и радост от съюза на висшите колективни съзнания с три и четириизмерното съзнание ще прозвучи из цялата Галактика. Тази вълна на просветлението мигновено ще преобразува всичката останала карма и нисшите астрални енергии на вашия слънчев кръг в чиста светлина – както планетарната вълна на просветлението ще направи това за Земята и нейните хора. Мощта на тази вълна ще бъде усетена в цялата Галактика и във всичко живо и ще им окаже въздействие. Защо? Положението на тази Галактика по отношение на Великото Централното Слънце на Всичко Съществуващо току що е претърпяло Циклично изменение, както вече се спомена. Еволюционното название на този нов галактически цикъл е „Еволюционната Спирала на Майсторството”. Всеки слънчев кръг на тази Галактика трябва да прекрачи в своята следваща по-висока еволюционна система. Например Земята и вашият слънчев кръг трябва да станат място за пребиваване на Градовете на Светлината на Светлинните Същества преминали през физическо въплъщение и достигнали просветление. В края на този стогодишен световен период вие ще станете раса изключително от Христовоподобни Същества. Плеядинската Работа със Светлината и особено нейният Ка аспект е един от пътищата за целителство и пробуждане, който ние плеядинците довеждаме до вас в днешно време. Много е важно вашите Канали Ка да бъдат очистени от кармическа утайка и енергийни блокажи – само в този случай вашето Христово Аз ще може да се закрепи във физическата сфера чрез вашето физическо тяло. Вие сте един от онези 144 000 или повече човека, които ще донесат на Земята Епохата на Просветлението, Епохата на Светлината, Златния Век или Новата Ера...
Ние вярваме във вас и във висшето съзнание на вашата планета. Въпреки, че бъдещето е прекрасно вие не трябва да допускате мързел, съпротива или високомерие, които могат да спрат вашето движение към възнесението. Докато изпълнявате своята част от работата и желаете да станете по-добър, доколкото това е възможно за вас - ние ще ви помагаме по всякакъв удобен за нас начин. Но ние никога няма да се намесваме във вашето лично обучение и ръст. Вие сте тук, за да станете Учители, а не инвалиди, които трябва да бъдат спасявани. Настъпи време вие сами да се спасявате с помощта на упорито и предано целителство, ръст и непрекъснато духовно пробуждане. При наличие на воля и решимост са възможни всякакви божествени неща.
 
(Ра – парламентьор на колективния разум, наричан „Плеядински Емисари или Архагели на Светлината”. Тази група работи с жизнената сила и еволюцията в сектора на Плеядите и в нашата Слънчева система. Те пазят божествената мъдрост, излъчват божествена храброст, защитават живота – човешкия, животинския и растителния. Ра – това е не само лично име на един от Емисарите, но и название на цяло „племе” плеядинци. Названията на всички плеядински „племена” съответства на имената на древно египетските богове.)

_____________________________________________

(1) Качини: и индианците пуебло (Юго-Запад САЩ) – духове покровители, които хората имали, както и всички останали обекти във Вселената. В по тесен смисъл – духове на предците.
(2) Ануннаки: в шумерската митология – многочислена група божества, които влияят върху съдбата на хората.


Източник: http://soznanie.org/ra8.html

Превод: Т. Темелков

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Не че нещо,ама тоя текст е 90% абсолютни глупости.Такива материали само снижават качеството на форума
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Ако на теб ти влияят зле подобни текстове, това не значи, че са глупости. Ако според теб истината е друга-кажи я, сподели я. Критикарстването като спорт може да смъкне качеството, а тази тема я приеми като...приказка.  :)
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Albinoni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 859
 • „L'amour est l'enfant de la liberte"
За да има надежда, че такова велико събитие ще се случи, трябва в промеждутъка от днешния ден до 2013 година, 144 000 човека минимум (но може и повече) да станат просветлени и да въплътят в себе си съзнанието на Христос. Когато бъде достигната тази критична маса от пробудили се същества, ще се състои „масово второ пришествие на Христос”. Вибрационната вълна на енергията на просветлението ще премине през цялата планета и нейното население, унищожавайки нисшите астрални форми и разтваряйки завесата, която отделя хората от техния собствен Вътрешен опит на божествена същност и истина. Цялото население на Земята ще почувства как вълната на просветлението прониква във всичко живо на планетата. По това време ще бъдат активизирани планетарното просветление и вродената целеустременост на душата към духовна еволюция.
                                 ...
Даже ако в този момент се случи нещо извънредно, например планетарен взрив, 144 000 или повече Христовоподобни Същества просто ще преминат в своите възнесени тела и ще вземат със себе си останалите отново пробудени земляни. Ако бъде достигната „критичната маса” от 144 000 човека, тогава влиянието на Христовоподобните Същества върху останалите хора ще бъде толкова силно, че всеки от тях ще може да изтегли 144 000 човека на висшите планове на съзнанието. С други думи 144 000 Христовоподобни ще създадат квантов скок за 20 736 000 000 човека.

 :-*
« Последна редакция: Октомври 28, 2006, 03:17:01 am от Albinoni »
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
И за приказка е лоша
1. Преместването на полюсите ще измени положението на Земята спрямо Слънцето.
2. Едновременно Слънцето ще измени своето положение спрямо Плеядите с аналогично преместване на полюсите.
3. Плеядите ще завършат спиралата, което ще измени положението на тази система спрямо Орион.
4. Орион ще изпита огромно разтърсване и ще премине духовно очистване. Цялата система на Орион ще бъде затъмнена за период от време съответстващ на земните 24 часа, а полюсите на всяка звезда и планета в тази система ще се изместят. Много планети от тази система ще се изпарят, в крайна сметка Орион ще бъде отново отворен за ново посвещение в качеството си на галактическа врата към Центъра на Галактиката и отвъд нейните граници. В продължение на последните примерно 300 000 години тази функция изпълняваше Сириус – от времето, когато обитателите на Лира нахлули в Орион и възпрепятствали достъпа до галактическите врати.
5. Сириус се издига до положението на галактическа духовна школа на мистериите (сега той отговаря само за този слънчев пръстен и местния ръкав на Галактиката).
6. В днешно време вашият слънчев пръстен се върти около Адкиона, централно слънце на Плеядите. Към 2013 година цялата система на Плеядите ще започне да се върти по орбита около Сириус. Сириус ще стане новото централно слънце за този ръкав на Галактиката, а Плеядите ще станат част от звездната система на Сириус.
1.Интересно как смяната на полюсите ще доведе до смяна на орбитата?
 2.Слънцето асменя своите полюси на всеки няколко часа
 3.Орион има форма само гледан от земята.Всяка от неговите звезди се намира на огромни разстояния от другите.
4.ПЛеядите са звезден куп,в които има хиляди звезди.
 5.Изместването на полюсите на всяка звезда е индивидуало и варира от минути до може би години(не знам горната граница каква е)
6.Нашето слънце се върти около галактическия център не около плеядите


В началото на 2013 година, когато цялата тази подготовка завърши, цялата система на Плеядите, в която вашето Слънце влиза като осма звезда, ще стане система на високо знание и местопребиваване на Градовете на Светлината.
Слънцето НЯМА НИЩО ОБЩО с ПЛеядите. Те не са и система  а звезден куп.Ето ги и тях


Градовете на Светлината са такива места, където цялото население духовно осъзнава факта на еволюцията и святостта на всичко. Всички, които живеят постоянно в Градовете на Светлината признават еволюцията и живеят за нея, за собственото си израстване като личности, за духовното израстване на останалата част от групата и за всичко съществуващо.
Идеята за град на светлината идва от юдео-християнската митология,и конкретно "Откровението на Йоан".
Иначе идеята не е никак лоша.

С други думи техният живот е посветен на служенето на Божествения план и те, като минимум, се намират на нивото на съзнанието на Христос.
Тоест всеки малко по-интелигентен човек


Земята и вашето слънчево колело са последните в системата на Плеядите, на които ще се извърши такава промяна. Всичките други седем слънчеви пръстени на Плеядите, Седемте Сестри, в днешно време са се реализирали като школи на мистериите и места на Градовете на Светлината; всеки от тези седем слънчеви пръстена ще се издигне до своята следваща, по висока еволюционна функция, когато в 2013 година започне новият танц, наричан Епоха на Светлината.
Вижте по-горе за Плеядите

Преди промените в края на 2012 г. и началото на 2013 г. Земята ще бъде подложена на духовно и физическо очистване. Тези промени, както вътрешни така и външни, вече са започнали и се задълбочават тъй като вашият слънчев пръстен все повече се потапя във „фотонната лента” с високочестотно космическо излъчване от Центъра на Галактиката. В продължение на няколко години вие ту влизахте в тази лента ту излизахте от нея, но към 2000 г. напълно ще се потопите в нея за следващите 2000 години.
Че промените са почнали,е ясно.НО те нямат нищо общо с никакъв фотонен ръкав.
 Фотонът е елементарна частица пренасяща светлина.Т.е. Ние всеки ден сме обливани от огромно количество фотони,а и през нощта не намалява толкоз много


Тези фотонни излъчвания и кодове ще вибрират на много висока честота. Ако вашата централна нервна система, емоционалното тяло и електрическото тяло не са настроени по необходимия начин вие просто няма да можете да издържите тези вибрации.
И ще носим слънчеви очила-фотонно излъчване означава светлина

Наводнения, земетресения, премествания на земни маси, изригвания на вулкани и в крайна сметка преместване на полюсите ще стават през годините оставащи до 2013 г., когато ще се извърши галактическа инициация на Земята. Вие, сега живеещите на Земята, трябва да решите: готови ли сте да станете духовно отговорни хора, за да останете на Земята след изтичане на това време. Тези, които няма да пожелаят да останат на Земята ще бъдат пренесени на друга планета в друга част на Галактиката, където ще продължат кармичните уроци и триизмерната еволюция. Тези, които имат намерение да останат на Земята, трябва да научат новия танц на Епохата на Светлината, който изисква отваряне и активизиране на Божествената Ка.
И какво ново?
 В крайна сметка тея дето го пишат това съзнават ли че малцина го четат,и още по-малко му се връзват

Ако Ка започне да функционира в пълна сила, вашите тела няма да могат да издържат увеличената честота, когато все по интензивната фотонна светлина ще напълва атмосферата на вашата планета и телата на останалите върху нея...
както казах-слънчеви очила
Когато човек достигне определена точка в еволюцията на съзнанието, той може да живее в области, където мощно земетресение или наводнение убива всеки – в този случай той просто вибрационно се възнася на нивото на следващото измерение и преживява духовно възвисяване вместо смърт. Такъв човек може даже да помага на други, които са готови да се обърнат към Светлината за създаване на вибрационно издигане. В районите на силни земетресения, наводнения, пожари и други земни катаклизми, където страха, несъгласието, ненавистта, алчността и яростта са създали плътни, аморфни ниско астрални енергийни планове, душите при смъртта могат да бъдат уловени от тези илюзорни реалности.
Чакай сега,нали тези катаклизми щяха да са пречистващи-защо е това натрупване на отрицателни неща?

До 2013 г. всеки, който остане на Земята трябва да разбира следните четири еволюционни принципа:

1. Целта на човека на Земята е физическо, емоционално, ментално и духовно развитие.
А тя е?
2. Всяко човешко същество има Божествена Същност, създадено е от светлина и любов, природата на които е доброто.
Е нали Боговете са създали и злото?Нима то не е в природата.И обичайния въпрос:Какво е добро?

3. Свободната воля е абсолютно универсално право; безупречността призовава „аз” да подчини своята свободна воля на божествената воля с вяра и доверие.
Някой горе май поставяше ограничения.А свободна воля и подчинение са противни понятия

4. Цялото мироздание е свещено, независимо от това доколко то удовлетворява нуждите на отделното „аз”.
тук съм съгласен

На колективно ниво съществуват седем главни кармични структури, които подлежат на премахване и трансцедиране. Структурите, които в днешно време особено се открояват и които вие трябва да осъзнаете и трансформирате – това са високомерието, болезнената пристрастеност, предвзетостта, ненавистта, насилието, жертвите и срама.
Въпреки че първите четири наистина не са хубави,едва ли скоро ще изчезнат.
КОлкото до наасилиет-то си е част от природата и винаги е било.Това,което е ненормално е ужасяващият пацифизъм,които много автори на такива текстове изразяват.Срама е едно от нещата което спомага за осъзнаване на грешките.А нагоре май авторът говореше нещо в духа на това че трябва да се жертваме за другите.

Дали Съединените Щати водят война във Виетнам или Централна Америка или родителят наказва и унижава детето си – във всеки случай тези действия са насилие.
А онези катализми не са ли пак насилие?А при детето наказанието води до научаване.
Колкото до САЩ и Виетнам-просто са вдигнали инстинктите до едно по-високо ниво.

Дали белите хора убиват коренните жители на Америка, аборигените от други страни, като оскверняват земята им или шофьори неволно мачкат катерици и елени, като карат с висока скорост – във всеки случай остават жертви.
това май пак е част от насилието

Дали Германия носи върху себе си белезите от хитлеризма или бедняците усещат нищожността на своя беден живот – във всеки случай това чувство се нарича срам
А срамът е осъзнаване
Лемурия (за „канала” приел посланието, Лемурия е пра-материк съществувал в Тихи океан и явяващ се прародина на човечеството. В днешно време е прието този континент да се нарича със исконното му име – Му) изгубила голяма част от своята територия и население, но първоначалните храмове и учения са се съхранили на остатъците от ТАЗИ земя – Хаваите и планината Шаста в Калифорния.
Му,или по-правилно Мю,не е истинското име,а просто ДРУГОТО име


Йерархиите се договорили да разширят Ордена на Великата Бяла Светлина и да приемат в него просветлени и възнесени хора в ролята на помощници на Христос, в ролята на Буди, в ролята на членове на Ордена Мерлин, в ролята на Богинята – Свещената Майка (тези задължения сега изпълняват Гуан Ин и Мария), в ролята на качини (1) и местни учители и наставници.
Ордена на Мерлин? Мерлин като персонаж се появява в Средновековието-12-13 в.
Мария си е просто евреиска девойка,от царски произход.За Христос няма да се обаждам
Тот, бивш член на плеядинското архангелско племе Ра, удовлетворил тяхната молба, като приел физическо тяло. Той станал духовен лидер на Атлантида.
Ако не се лъжа според Платон Тот е живял в Египет,гръцкото име  е Хермес Трисмегист.
 Ра е бог!Точка
Те били ръководени от Луцифер
Две думи:подписа ми
, който помогнал да се създаде разкъсването и да се възползват от него за нахлуването. Разкъсването било създадено посредством интензивни високочестотни предавания в атмосферата на Земята извън слънчевия пръстен; след това през разкъсването незабавно бил прехвърлен космически кораб. Тези същества от Орион или лирианците, с помощта на Луцифер овладели метода за пътешествие „без време и пространство”, което им позволило да проникнат през разкъсването за броени секунди и никой не могъл да ги спре.
за орион обяснявах
Единият от кристалите, които отнесли със себе си в Гърция старшите жрици на Храмовете на Алора имал формата на черепа на Тот, който напуснал Атлантида почти 900 години преди това. Кристалът череп бил скрит под Храма на Делфийския Оракул – създаден от тази група жрици – и е служил за защита на храма от тъмните подсъзнателни внушения и енергийни вълни, изпращани изпод Земята. Доколкото храмът не можел да бъде замърсен психически, членовете на Тъмното Братство, прикривайки се под името „Войни на Зевс”, в края на краищата хвърлили в затвора и убили жриците, а храма запазили за своя патриархален бог.
А другите два идентични черепа на кой са?На братята близнаци на Тот

По отношение на Съвета на деветте-"Конспирацията Старгейт" ще свърши работа

Били създадени „решетки”, подобни на тези, които досега са запазени в Стоунхендж и „медицински колела”, които спирали разрушителните астрални енергии и създавали безопасни места, където хората можели да провеждат церемонии и други събрания.
Авторът показва изключително лошо познаване на културните и религиозни символи


Населението на Земята, в по-голямата си част се е чувствало безсилно да повлияе на управляващите класи в продължение на дълго време
Тц.В по-голямата част от времето хората възприемали че управниците имат божествен произход,второ авторът показва непознаване на културата на келтите,където кралят се избирал със съвет,Атина и демокрацията и,Рим...да продължавам ли?

 
Ако това се случи, Земята и всички нейни хора заедно ще се преместят в четири и пет измерното съзнание и напълно ще избавят своето съзнание от сатанинските и контролиращи ги астрални планове.
И в момента си живеем в 12-измерно пространство.А да четвъртото измерение  е времето

 Сегашният контрол осъществяван от разрушителните сили е основан на две неща:
1. Илюзията за превъзходство на ненавистта и страха над любовта и
Че къдее тая илюзия?Нали всеки ни разправя колко хубава е любовта?А другите неща спокойно могат да се разгледат като продукт на любовта

2. Вярата в това, че Тъмата е по-силна от Светлината. Ако до 2013 година всичкото останало на Земята население успее да се избави от тези две идеи и разбере и приеме вече споменатите четири духовни принципа, тази планета ще стане Първата от планетите, осъществила някога такъв духовен скок.

Вярата че светлината е по-силна от тъмата е също толкова пагубна
За да има надежда, че такова велико събитие ще се случи, трябва в промеждутъка от днешния ден до 2013 година, 144 000 човека минимум (но може и повече) да станат просветлени и да въплътят в себе си съзнанието на Христос.

 144 000 ги има.Но в сравнение с останалите 6 милиарда са нищо.
 И идеята за 144 000 идва отново от юдео-християнската митология

Вие ще станете опекуни и учители на тримерните форми на живот, каквито ние плеядинците сме били за вас.

 ние не сме тримерни форми на живот.
Христовоподобни Същества.

 ние и сега сме такива-хора

Плеядинската Работа със Светлината и особено нейният Ка аспект е един от пътищата за целителство и пробуждане, който ние плеядинците довеждаме до вас в днешно време. Много е важно вашите Канали Ка да бъдат очистени от кармическа утайка и енергийни блокажи – само в този случай вашето Христово Аз ще може да се закрепи във физическата сфера чрез вашето физическо тяло.

 абе все пак Ка на египетски не беше ли сянка или се бъркам?
Вие сте един от онези 144 000 или повече човека, които ще донесат на Земята Епохата на Просветлението, Епохата на Светлината, Златния Век или Новата Ера...

 Радвам се,но какво става ако това го прочетат 200 000 или 1000 000 човека?

 Значи целият текст гоори за лоша информираност,кавато не би трябвало да има в едно толкова развито същество,откровени глупости и купища духовна фантастика...лоша при това
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

milenski

 • Гост
Gil-Galadh, хайде да оставим цитираните факти настрана и да погледнем малко по-мащабно на темата.
Тук много по-важни са изводите и насоките, които се дават за развитие.
Дори да приемем, че фактологията куца, което ми е последна грижа сега, са посочени няколко възлови момента, които съвсем категорично сочат какво трябва да направи всеки и на кои свои слабости да обърне внимание. За мен това беше много ценно като систематизация и конкретизиране. Скептицизмът е хубаво качество, когато обаче не ти пречи заради подробностите да виждаш цялостната картина. Даваш ли си сметка колко енергия изразходва, за да посочиш грешките, вместо да използваш това време и да направиш нещо полезно за себе си и другите? Бих приветствала усилията ти, ако виждах някаква опасност материалът да повлече един лековерен човек в пагубна за него посока, но в случая ти виждаш ли подобна опасност? С какво може да навреди това на когото и да било? Според мен може само да помогне :)

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Gil-Galadh, хайде да оставим цитираните факти настрана и да погледнем малко по-мащабно на темата.
Тук много по-важни са изводите и насоките, които се дават за развитие.
Дори да приемем, че фактологията куца, което ми е последна грижа сега, са посочени няколко възлови момента, които съвсем категорично сочат какво трябва да направи всеки и на кои свои слабости да обърне внимание. За мен това беше много ценно като систематизация и конкретизиране. Скептицизмът е хубаво качество, когато обаче не ти пречи заради подробностите да виждаш цялостната картина. Даваш ли си сметка колко енергия изразходва, за да посочиш грешките, вместо да използваш това време и да направиш нещо полезно за себе си и другите? Бих приветствала усилията ти, ако виждах някаква опасност материалът да повлече един лековерен човек в пагубна за него посока, но в случая ти виждаш ли подобна опасност? С какво може да навреди това на когото и да било? Според мен може само да помогне :)
Да според мен има достатъчно лековерни хора,които биха се вързали,а изводите,които би могъл да си направи биха били грешни,поради грешната представена информация.
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Albinoni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 859
 • „L'amour est l'enfant de la liberte"
Gil-Galadh, остави всички тези "приказки". Добре, ... и така да е, ако инфото е само 10% / или колкото и да е там/, това пак не променя обстоятелствата.  Това, което ще се случва, то ще се случи  дори да има още стотици хиляди мислещи като теб, а то за съжаление май са милиони. Качествената промяна така или иначе се случва, ми тя си е в ход защото е процес течащ с последователно развитие и не са ни нужни екстрасенси  и контактьори за да знаем това. То се случва с нас, това е заобикалящия ни свят, който чрез ежедневни събития, открития и постижения ни информира за назрелия процес на трансформацията на който кулминацията само не е дошла. За това става дума, процеса е в  период на завършване, така че не че нещо предстои, то само остава да се завърши. Въпреки всичко което не ти харесва,  има основни моменти, които са от съществено личностно значение, защото на базата на свободния избор само хората  изпитващи и разбиращи необходимостта и потребността от облагородяване на естеството си / имам предвид цялостната личност на всички нива/ биха могли да се променят качествено, защото не биха  имали никакви вътрешни психологически пречки пред промяната на моделите на мислене, което е една от най-важната част на обновлението на една личност.
Готви се даже по добре за 2008, за да не се окажем изненадани ;)
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

milenski

 • Гост
Gil-Galadh  като види в някоя тема "Христово съзнание" и го хващат бесовете :)
Нормално, като се има предвид до каква степен е извратено посланието на Христос и какви чудовищни престъпления са се извършвали и продължават да се вършат от и в негово име.

А Христовото съзнание се заключава в няколко основни момента:

1. Съзнанието за Единството с Абсолюта и самоосъзнаването на отделната същност като част от цялото.

2. Вторият момент е Съпричастието - способността да се "разшириш" и да обхванеш другия, да го разбереш, поставяйки се на мястото му и да го приемеш така, както приемаш и себе си.

3. Оттам следва идеята за Любовта. Научиш ли се да приемаш другите, както приемаш себе си, неизбежно започваш да ги обичаш, защото всички сме едно и ако не обичаш всичко и всички, които възприемаш като външни от себе си, не можеш да обичаш и себе си.

4. Всичко това съществува в Светлината. Светлина-Енергия-Материя. Това още Айнщайн го е открил, макар че е възможно да не си е давал сметка до какво огромно чудо се е докоснал - Е=mC^2. Изборът да живееш в Светлината е въпрос на свободната ни воля. Смятам, че до известна степен той е обусловен, но това вече е странична тема.

5. И последно, но не на последно място е въпросът за Вярата и Смирението. Като под смирение нямам предвид овче раболепие и малодушно примирение, а способността да се довериш на Висшия промисъл и с пълно съзнание да кажеш "Но нека бъде волята ТИ." Всички сме част от този Промисъл, но поради факта, че се изживяваме като индивидуалности, сме неспособни да се проникнем изцяло от него и да синхронизираме всичките си действия с него. Затова се налага да му се доверим и когато нещо не ни се дава или ни се отнема, да се опитаме да извлечем ползата от това, вместо да изпадаме в отрицание.

Държа да уточня, че не се самоопределям като християнин и това, в което вярвам, не ми е наложено от някакви религиозни писания. Стигнала съм до него сама и то по доста нелек за мен начин. Пътят към същността ни може да се окаже много труден. И всяко изпитание по него е урок, съобразен с възможностите ни.

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Gil-Galadh, остави всички тези "приказки". Добре, ... и така да е, ако инфото е само 10% / или колкото и да е там/, това пак не променя обстоятелствата.
напротив,променя ги.Именно тези десет процента примесени към останалите създават илюзия до истиност и оттам до погрешни заключения,заради манипулираната информация
Това, което ще се случва, то ще се случи  дори да има още стотици хиляди мислещи като теб, а то за съжаление май са милиони.
Мисля че Платон беше казал че трябва д аподлагаме всичко на съмнение,и само така ще достигнем до истината

Готви се даже по добре за 2008, за да не се окажем изненадани ;)
оо,готвя се,и на всичкото отгоре  все по-често попадам на информация че може и да мине без толкова много катаклизми


Gil-Galadh  като види в някоя тема "Христово съзнание" и го хващат бесовете :)
Нормално, като се има предвид до каква степен е извратено посланието на Христос и какви чудовищни престъпления са се извършвали и продължават да се вършат от и в негово име.

А Христовото съзнание се заключава в няколко основни момента:

1. Съзнанието за Единството с Абсолюта и самоосъзнаването на отделната същност като част от цялото.


2. Вторият момент е Съпричастието - способността да се "разшириш" и да обхванеш другия, да го разбереш, поставяйки се на мястото му и да го приемеш така, както приемаш и себе си.

3. Оттам следва идеята за Любовта. Научиш ли се да приемаш другите, както приемаш себе си, неизбежно започваш да ги обичаш, защото всички сме едно и ако не обичаш всичко и всички, които възприемаш като външни от себе си, не можеш да обичаш и себе си.

4. Всичко това съществува в Светлината. Светлина-Енергия-Материя. Това още Айнщайн го е открил, макар че е възможно да не си е давал сметка до какво огромно чудо се е докоснал - Е=mC^2. Изборът да живееш в Светлината е въпрос на свободната ни воля. Смятам, че до известна степен той е обусловен, но това вече е странична тема.

5. И последно, но не на последно място е въпросът за Вярата и Смирението. Като под смирение нямам предвид овче раболепие и малодушно примирение, а способността да се довериш на Висшия промисъл и с пълно съзнание да кажеш "Но нека бъде волята ТИ." Всички сме част от този Промисъл, но поради факта, че се изживяваме като индивидуалности, сме неспособни да се проникнем изцяло от него и да синхронизираме всичките си действия с него. Затова се налага да му се доверим и когато нещо не ни се дава или ни се отнема, да се опитаме да извлечем ползата от това, вместо да изпадаме в отрицание.

Държа да уточня, че не се самоопределям като християнин и това, в което вярвам, не ми е наложено от някакви религиозни писания. Стигнала съм до него сама и то по доста нелек за мен начин. Пътят към същността ни може да се окаже много труден. И всяко изпитание по него е урок, съобразен с възможностите ни.
Първо почвам оттам че "Христово съзнание" е изцяло ню-ейдж термин.Второ тези неща,които описваш са
са си в по-голямата част типични добродетели,леко примесени с християнски такива(в лицето на смирението)

Смирението е това,което води до толкова много промени,щото буквално те използват независимо за какви цели.И именно това,че се изживяваме като индивидуалности е част от този промисъл,и това което води до нашето израстване. Щото Именно тези божествени същности,часто от чиито промисъл сме,имат нужда от силни хора,които да прозрат през илюзиите наложени им и да застанат редом до божествата като равни.
 
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Gil-Galadh благодарим ти че ни спаси от тази чудовищна дезинформация :) Както обикновено ти не написа нищо повече от това, с което обикновено се опитваш да промиваш мозъци.
Дуене, многознайстване, много страшна категоричност, която може би очакваш да респектира, но все повече има обратен ефект. Всичко това Gil-Galadh показва доста голмо его и абсолютна несъстоятелност ти да водиш нормален разговор, без да изтъкнеш как ти си Универсалният носител на Истината и колко ние си тъпчем на едно място. И както може би си забелязал Gil-Galadh аз взимам да позатривам някои от твоите постове, защото те са толкова дълбоки, че преценям, че самият форум не е подготвен за такова същинско знание. И тъй като знаеш, че същинското знание може да вреди в лоши ръце, преценям, че тази информация не трябва да вижда бял свят засега. Знам - не съм този, който да го решава това, но и явно съм, защото някои хора решиха да ми дадат права в този електронен панаир на мнения.

Въпреки, че всички разбрахме за мъдростта, чийто обитател си ти, все пак не разбираме, защо се държиш така грозно Gil-Galadh? Да, наистина поведението ти е грозно, а начина по който се опитваш да се налагаш говори за манталитет на крайно елементарно същество. Не се опитвам да те обиждам, ти сам го правиш с всеки твой пост. Обиждаш собствения си интелект, който иначе притежаваш. И това ще ти го кажат много хора, ако имат доблестта да го направят. Знам че цениш откритостта, именно затова съм такъв с теб.

Разбери едно. Хората тук са се събрали под общата идея за Светлина, Любов, Единство, Духовна, Нравствена Еволюция и Растеж. Всеки твой пост без смисъл, изпълнен с лекомислие, категоричност, надменност, безпардонност, липса на толерантност и поне една положителна дума (!), ще бъде изтриван, дори и от Recycle Bin-а без никаква пощада. Аз скоро от теб не съм чул ни една положителна мисъл. Единственото което правиш тук е критика, която би помогнала единствено за задоволяването на собствените ти потребности. Противно на мнението ти за себе си, не знаеш страшно много неща, изпълнен си с някаква омраза само при споменаването на Христос, като не отчиташ, че той няма никаква вина за това, което се е извършвало в "името Му". Честно казано, започваш да тежиш много на всички с това. Разбрахме колко сме заблудени, разбрахме колко сме зомбирани и също така разбрахме, че е много смешно да казваш кое е Ню-ейдж и кое не е, при положение, че съм сигурен, че си нямаш А-Б-С-О-Л-Ю-Т-Н-О никаква идея какво е Ню-ейдж.
Христовото съзнание като идея съществува много преди нашата Земя да е създадена, тъй че си мери приказките. Ако самия термин те дразни го наричай Уика-съзнание, та да не е влудяващото за теб "Христово". Ако те притеснява идейната конструкция на този тип съзнание обаче, мисля че имаш проблем. Защото на тази Земя в момента царства Тъмнината и й трябва лъч Светлина. За да се възстанови Балансът Gil-Galadh, не за друго. Нали само за него говориш отстрани, без да съзнаваш колко си далеч от него, както и всеки един от нас разбира се. Наместо обаче да възстановим Баланса със липсващата половина Светлина, ти май се възхищаваш на Тъмнината. Да, по-cool е, привлича жените и другите неща, ама някак си губиш Човешкото в себе си приятелю само с едната половина. А ти демонстрираш липса на половината.

Като заключение ще те помоля да не правиш твоето прословуто и тоооолкова велико раздробяване на дума по дума на моето обръщение към теб с цел да покажеш колко несъстоятелно е всъщност. Защото наистина е страшно велико и самията аз изтръпвам. Пък и е толкова категорично, че всички ние ставаме малки четейки. Не се и обръщай към мен, защото аз съм само вестител на едно общо впечатление на много хора :)

H.


За темата.
За да съм я публикувал, значи съм преценил че из талаша има и зрънца жито. Пак моя преценка разбира се, която не се опитвам да натрапя. Смятам, че е добре да има повече гледни точки относно галактическата Ни история и предстоящите събития. Не за друго, просто така редим пъзела сами за себе си - няма нещо, което да хванем от етажерката в книжарницата и да е 100 %-овото знание, което ще ни освободи.

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
 Радвам се че има хора,които могаят да оценят дълбоката ми мирова мъдрост и да определят дали тя е достъпна за простосмъртните или не.

 Стремежът към развитие е хубав,а положителни мисли има и в обстойнта критика на текстовете,които си пуснал.
И колкото повече задълбавам в конспирациите и проверявам "фактите" толкова повече се разочаровам,и то не от това че на много места има откровени лъжи,а от това че има хора,които им се връзват ,и не правят елементарни проверки.А би трябвало да е ясно че 99% от тези текстове материали и т.н. идват от самите т.нар. тъмни.
 КОнспираси сентрал,ли?Книги?Филмчета? Всичко си се цензурира.Нали сам беше препоръчал филма Метрополис?
 И как да не критикувам откровените глупости,които понякога се пишат.
А всеки в този форум си пише мнението,а моето, и всяко друго мнение в този форум е свързано със задоволяване на собсвените потребности на пишещия.Никъде не съм казвал че знам много неща, изказвам се само по въпроси, за които претендирам че знам нещо.
 За Иисус съм споменавал и пак ще спомена-нямам нищо против човека.Омраза?Не,просто се забавлявам с иобраза,изграден от църквата,и хората които се връзват на него и го доизграждат.
А колкото до Ню-ейдж:
 Ти ако беше запознат щеше да знаеш историята на движението,идеите,основни термини и произхода.
Щеше да знаеш и че всичко което пишем тук си е чист Ню-Ейдж.Щеше да знаеш че всички приказки за извънземни,плеядинци,Орионци и т.н. са продукт на ню-ейдж.Щеше да знаеш и че половината приказки за масони и конспирация пак са продукт на ню-ейдж.Щеше да знаеш и че именно ню-ейдж разпространяват идеята за идването на Нова Епоха(да Ню-ейдж) на светлина любов и т.н.
 Христовото съзнание не ме дразни,а Само някои пунктове в него.

Далче не смятам че човек,които само разправя колко са гадни гадните и как трябва да сме на светлата страна е постигнал наланса.И едните са същите като другите
 Така или иначе балансът ще се възстанови,той не зависи толкова много от действията ни.В един момент просто няма да ни има и готово...Обаче много обичаш да ме тропаш че се възхищавам на тъмннината.Противоположното на Бялото не е Черното.Нито цветовете са само два.
 Ето не раздробявам,макар,че  една подобна постройка е удобна и за мен и за теб и за другите потребители,тъй като показва директно часта към която е коментара.
 Обръщам се към теб,защото ти си постнал мнението,ако някой се чувства засегнат,значи е за него


п.с. Не  е лошо да има различни гледни точки към галактическата ни история,наистина,но нека имат нещо общо с истината,а не неща от типа на "Плеядите спрямо Орион"
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
А би трябвало да е ясно че 99% от тези текстове материали и т.н. идват от самите т.нар. тъмни.
Конспираси сентрал,ли?Книги?Филмчета? Всичко си се цензурира.Нали сам беше препоръчал филма Метрополис?

Всичко без книгите за Уика и магии - съгласен съм :)


И как да не критикувам откровените глупости,които понякога се пишат.

Глупостите според теб. Според много хора ти критикуваш истинските неща, а тъпотиите излизат само от собственото ти перо.


А всеки в този форум си пише мнението,а моето, и всяко друго мнение в този форум е свързано със задоволяване на собсвените потребности на пишещия.Никъде не съм казвал че знам много неща, изказвам се само по въпроси, за които претендирам че знам нещо.

Изказваш се във всяка тема като затрупваш с баласт, наистина малко ценните неща в този форум.
Знаеш нещо ли? Точно по темите, за които претендираш, че знаеш се изказваш като най-големият лаик на няколко пъти поразително смешно. И навсякъде се изказваш като последна инстанция. Това за нормално ли го намираш?


За Иисус съм споменавал и пак ще спомена-нямам нищо против човека.Омраза?Не,просто се забавлявам с иобраза,изграден от църквата,и хората които се връзват на него и го доизграждат.

Тук има ли такива които да вярват в този образ изграден от църквата? Май не. Напротив, всички пледираме към преоткриването на истинския, езотеричен Христос.


А колкото до Ню-ейдж:
Ти ако беше запознат щеше да знаеш историята на движението,идеите,основни термини и произхода.
Щеше да знаеш и че всичко което пишем тук си е чист Ню-Ейдж.Щеше да знаеш че всички приказки за извънземни,плеядинци,Орионци и т.н. са продукт на ню-ейдж.Щеше да знаеш и че половината приказки за масони и конспирация пак са продукт на ню-ейдж.Щеше да знаеш и че именно ню-ейдж разпространяват идеята за идването на Нова Епоха(да Ню-ейдж) на светлина любов и т.н.

С риск да заприличам на теб, ще кажа, че това са пълни глупости и отново показваш поразяващо незнание в стил чел-недочел.
Всичко за което спомена е измислено много преди да се появи Ню-ейдж движението спонсорирано и дирижирано от илюминати


Далче не смятам че човек,които само разправя колко са гадни гадните и как трябва да сме на светлата страна е постигнал наланса.И едните са същите като другите.

Правиш същото но от другата страна, дори не го виждаш.


Така или иначе балансът ще се възстанови,той не зависи толкова много от действията ни.

Съветвал съм те като не разбираш нещо да си мълчиш.


п.с. Не  е лошо да има различни гледни точки към галактическата ни история,наистина,но нека имат нещо общо с истината,а не неща от типа на "Плеядите спрямо Орион"

Там е работата приятелю, че нито ти, нито аз знаем кое е истината що се отнася до Галактическата Ни история, защото нито ти, нито аз сме били там и сме предавали на живо по радиото :) Затова не ми лепвай изрази като "но нека имат нещо общо с истината", защото не я знаем. Именно и затова публикувам толкова много гледни точки и варианти. Така се "изражда" истината, ако трябва да се позова на маевтиката на Сократ :)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27