Здревей,Норис.
Няма да отричам личния ти опит,но той е точно това - личен,което значи,че не е всеобщо валиден.
А за „извънземните“ инфлуенсъри с каналите и абонаментите им - и аз съм ги забелязал,но не сега а от по-преди.
Пазарна ниша са намерили и тиражират разни извънземизми и езотеризми,които са модерни сред целевата им аудитория.
Иронията според мен е,че така дори да не вярват в нещата,които разправят (и от които изкарват по нЕкой лев),те са агенти на влияние,прокарващи определени наративи на недружествени към човешкия род формации (конкуриращи се помежду си).
И затова съм в този Форум,а не на някоя платформа на рационално мислещи (според тях си ) привърженици на овциалната(*) нАука.
(*). Не е правописна грешка.
Но рационалното мислене е важно за да се ориентираме в храсталаците на езотеро-конспирологията,където наистина има фалшиви теории,някои спонтанно възникнали,а други умишлено разпространявани.Те на т’ва му викам информационна мъгла.
Темата за звездните семена не е изключение.Тук има натурално произведени самозаблуди,които са под влияние на реални дезинформации,разпространявани от от споменатите недружествени към човечеството формации...които са нечовешки...примерно,да допуснем,евентуално...теоретично.
Това е личното ми мнение на широко известен в тесен форумен кръг изявен неексперт.
.....
Касиопея, във връзка с горния абзац ,мисля да напиша некои (критични) съображения,но в някоя друга тема.
Некои звездни семена може да се почувстват недоволни...като някои,които са недоволни от победата на Тръмп
в Щатите...недоволни,та чак истерични.
Но истинските старсийдс ще преминат през недоволството си от критиката...защото са истински (според мен).
Би трябвало да са преминали прединкарнационна подготовка там,откъдето са ги пуснали тук...да щъкат по Нашата Земя.
Когато попаднах на вашите преводи си мислех какво ли би било ако можеше да си поприказвам с вас (които и да сте).
Не знаех,че ти си от екипа,но след като вече си тук и казваш ,че искаш да обменяме опит и да търсим отговори,ето аз ще обменя малко опит:
Шегата настрана,като обикновен пишещ читател ще ми е интересно да споделиш подробности за твоите сънища с извънземни.
Как ти се струва идеята да си направиш отделна тема?
Споделянето на тези сънища може да е от полза...за преодоляването на амнезията.
Ти решаваш,разбира се,но ето ти една окуражаваща песен(кавър):
https://www.youtube.com/watch?v=tLK30bExth4&list=RDGMEMQ1dJ7wXfLlqCjwV0xfSNbA