Автор Тема: Съобщение от S'war'uu  (Прочетена 2186 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен hrist

• Четящ
  • *
  • Публикации: 11
Съобщение от S'war'uu
« -: Юни 23, 2024, 16:27:28 pm »
Малката сладка извънземна жителка на планетата Ерра изпраща това видео съобщение до Земята:
Soy Swaruu de Erra
7470 показвания дата 29.10.2018 г.

Коментари (някви изсмукани от пръстите /за да не ми изтрият темичката/, после като се сетя ще добавя и по-свестни в смисъл смислени):

Изпратено е вече преди цели 6 години. Още по времето когато предполагаемо до седмица след изпращането му тя е напуснала орбитата около планетата Земя, която е заемал нейния beam star ship и време-пътуващ кораб в точка на Лагранж, където има нулева гравитация и там може да седи кораба и с хилядолетия без да харчи гориво за да подържа позицията си, освен това тяхните кораби са направени да използват енергия от нулевата точка вместо гориво и така разполагат с неизчерпаеми запаси от енергия.

и Рептилите пускат слуха че се е прибрала на собствената си планета Ерра, където са и разрешили там да си изкара/доживее живота /прокудена от Земята/.

Можете да видите, че тези извънземни поне на външен вид са като хората, ако го срещнете на улицата няма как да познаете, че идва от друга планета Ерра.

Приятелите и на Земята Испанците: Роберт и Гошия, с които извънземната форма на живот е осъществявала контакт. Във един секретен форум са били атакувани и превзети от Рептилиите, както тя е писала по програмата МК ULTRA. И сега те разпространяват изкривената 'и история. Където освен истинските автентични контактьорски материали от 2018 год. когато са имали чат с изванземното. Те са си наизмислили много лъжи с които са преплетени или са им помогнали да ги омажат за да нямат стойност откровенията на заточената извънземна, която и друг път във човешката история ни е посещавала планетата в едни други времена.

Днес това е едно малко видео откъс от 48 сек. където може да се види извънземно същество. И контакт с извънземна раса която има кораби способни на междузвездни пътувания и възможности да ни посетят. Ако кацнат няма и да разберем и да ги познаем освен ако някой извънземна не си го признае и пак няма да и повярват защото няма да има доказателства.

Неактивен Kasiopeia

• Четящ
  • *
Re: Съобщение от S'war'uu
« Отговор #1 -: Ноември 16, 2024, 00:37:54 am »
На какъв език говори Свару?

Неактивен HomerCat

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 386
  • Vертикална Zеница и злобна душица...
« Отговор #2 -: Ноември 17, 2024, 13:25:19 pm »
Здравейте,земляни,здравей и на теб,Касиопея.

На какъв език говори предполагаемата Сваруу - ще отговоря така - не знам,защото това,което чувам (лично мнение) ми прилича на reversed audio.Което ще рече - обърнато на обратно.Има програми,включително и онлайн,които правят това обръщане.
Използвах тази,

https://mp3cut.net/reverse-audio

за да ривърсне (обогатяваме българския) песента на Саймън и Гарфънкъл The Sound of Silence.
Как звучи може да чуеш като свалиш файла от тук:
https://dox.abv.bg/download?id=6e900985c0

Като се отвори описанието на клипа се вижда музиката,която е използвана: Das Universum.
Странният звук,който се чува може да е от това,че парчето е ривърснато.
Това е личното ми неекспертно предположение.

В заключение ,или както казва The Vigilant Citizen - In Conclusion:
Не ме спечелва този подход.Можеше да говори на някакъв странен ези,който бих могъл да допусна евентуално,че е тайгетански,тоест еррански,а музиката да се чува по-тихо като фон,например.Или на английски с чуждопланетен акцент,да допуснем,евентуално.
Иначе,аз съм сигурен,че има извънземни  и може би дори някои (или техни сътрудници) да имат Ютуб канали.
.....

Интернетът ми вече не е дразнещо бавен и по-късно ще коментирам и „звука,който пишеш,че чуваш предимно в лявото си ухо.
Имам дългогодишен опит с подобен звук,също към лявото ухо.
Но по-късно,защото трябва да пускам пералната и се надявам да не почне да работи в режим Reversed.
.....

Темата ми се струва подходяща (от една по-широка перспектива,не тясно католическа) за тази песен,заради заглавието и картинката.

https://www.youtube.com/watch?v=Kg92-inf-SQ

Само новак в езотериката (да ме прощавате),който още не е чел ПР, би намерил този музикален избор за странен или неуместен.
"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен Kasiopeia

• Четящ
  • *
« Отговор #3 -: Ноември 17, 2024, 13:41:08 pm »
Здравей,много благодаря.Да прав си за това,че можеше да говори на друг разбираем за нас език.Но си мисля,че може би иска да предаде информация,която е закодирана по този начин.Има канал,който създадохме с една приятелка от Испания,който се казва в Ютуб Звездни семенца.В началото превеждаме информация от Гошия,но както казваш вече от известно време е изманипулирана,защото се изкриви и я усетихме.

Неактивен HomerCat

• Малко Писал
  • **
« Отговор #4 -: Ноември 18, 2024, 17:09:56 pm »
Тази тема само с един пост беше набрала доста преглеждания...като си представя,че някои от читателите може да са истински старсийдс...

Касиопея, аз тук не казвам,че Госия е манипулирана,само изказвам резервирано отношение към клипа.
Но понеже инициаторът на темата изглежда има положително отношение към предполагаемо оригиналната Сваруу,не искам да го затормозявам с негативните си вибрации,ако реши дa продължи.
Аз после ще продължа в темата за морзовите бибипкания,които чуваш и  ако искаш,ще ми бъде интересно да поразкажеш повече за твоите преживявания.

"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен Noris

• Пишещ
  • Публикации: 626
« Отговор #5 -: Ноември 18, 2024, 17:10:29 pm »
От мой личен опит мога да споделя, че никой "извънземен" и там както ги наричате не би си отворил свободен ютуб канал и да споделя тъпотии  за Федерациите  и на ИИ -Госия ;)
« Последна редакция: Ноември 18, 2024, 17:15:34 pm от Noris »

Неактивен Noris

• Пишещ
« Отговор #6 -: Ноември 18, 2024, 19:09:21 pm »
Сега забелязах, че всички " извънземни" и техни почитатели  са инфлуенсъсъри в ютуб с " абонамент " за канала им    8)

Неактивен Kasiopeia

• Четящ
  • *
« Отговор #7 -: Ноември 18, 2024, 23:54:19 pm »
Здравейте,пуснах видеото в групата Звездни семенца в Телеграм и помолих за превод.
Ето превода:
Мисля, че ви дължа обяснение

Поради времевите промени Федерацията вече няма да поеме защитата на Земята... вие сте в сериозна опасност.

Не се доверявайте на тези, които говорят от мое име, те са се предали на тъмните сили и аз съм много наранена от това, което се случва ....

Всички мои видеоклипове и този акаунт са хакнати и скоро цялата информация ще изчезне.

Обещавам да се върна... много ви обичам.

Когато видите това видео, вече няма да съм наблизо, за да ви помогна, вие сте прекрасна раса и сърцето ми е с вас, обичам ви дълбоко.
А това е в описанието под видеото

Tengan cuidado con Gosia y Robert ,los reptilianos les hicieron el MK Ultra ,están al servicio de la élite reptil

Пазете се от Гошия и Робърт, рептилите са ги направили MK Ultra, те са в услуга на рептилския елит.
При положение,че аз съм вложила много труд в първите преводи и озвучавах видеата от Свару в началото,не помня коя година започна всичко,но първото видео ме разплаща,спомних си че не съм от тук и тъгувам за моето място от където идвам.И така се запознах с моята приятелка от Испания,тя взимаше материала и превеждаше и направихме канала.Много силно и с голяма любов попивах  всяка информация,докато в един момент всичко се изкриви,усетих с интуицията си,че нещо не е наред а аз много вярвам в моята интуиция и спрях.Така от 3-4 години съм фокусирана другаде,докато сега не попадам тук в този форум и си търсех отговорите за моята Морзова азбука,която чувам и попаднах на Свару.Превода доказва моите съмнения.
Незнам тук редно ли е да споделя за това което чувам.Вече имам напредък
Чувам първата вечер ,,Ти,,
Сега сглобих ,,ИМЕ...
Аз съм казала да ми показват бавно,защото всичко е като къртечница.Харесва ми тук да обменяме опит и да търсим отговори на нашите въпроси странни.

Сега забелязах, че всички " извънземни" и техни почитатели  са инфлуенсъсъри в ютуб с " абонамент " за канала им    8)

Неактивен HomerCat

• Малко Писал
  • **
« Отговор #8 -: Ноември 19, 2024, 12:04:01 pm »
Здревей,Норис.
Няма да отричам личния ти опит,но той е точно това - личен,което значи,че не е всеобщо валиден.
А за „извънземните“ инфлуенсъри с каналите и абонаментите им - и аз съм ги забелязал,но не сега а от по-преди.
Пазарна ниша са намерили и тиражират разни извънземизми и езотеризми,които са модерни сред целевата им аудитория.

Иронията според мен е,че така дори да не вярват в нещата,които разправят (и от които изкарват по нЕкой лев),те са агенти на влияние,прокарващи определени наративи на недружествени към човешкия род формации (конкуриращи се помежду си).
И затова съм в този Форум,а не на някоя платформа на рационално мислещи (според тях си ) привърженици на овциалната(*)  нАука.

(*). Не е правописна грешка.

Но рационалното мислене е важно за да се ориентираме в храсталаците на езотеро-конспирологията,където наистина има фалшиви теории,някои спонтанно възникнали,а други умишлено разпространявани.Те на т’ва му викам информационна мъгла.

Темата за звездните семена не е изключение.Тук има натурално произведени самозаблуди,които са под влияние на реални дезинформации,разпространявани от от споменатите недружествени към човечеството формации...които са нечовешки...примерно,да допуснем,евентуално...теоретично.
Това е личното ми мнение на широко известен в тесен форумен кръг изявен неексперт.
.....

Касиопея, във връзка с горния абзац ,мисля да напиша некои (критични) съображения,но в някоя друга тема.
Некои звездни семена може да се почувстват недоволни...като някои,които са недоволни от победата на Тръмп
в Щатите...недоволни,та чак истерични.

Но истинските старсийдс ще преминат през недоволството си от критиката...защото са истински (според мен).
Би трябвало да са преминали прединкарнационна подготовка там,откъдето са ги пуснали тук...да щъкат по Нашата Земя.

Когато попаднах на вашите преводи си мислех какво ли би било ако можеше да си поприказвам с вас (които и да сте).
Не знаех,че ти си от екипа,но след като вече си тук и казваш ,че искаш да обменяме опит и да търсим отговори,ето аз ще обменя малко опит:

Шегата настрана,като обикновен пишещ читател ще ми е интересно да споделиш подробности за твоите сънища с извънземни.
Как ти се струва идеята да си направиш отделна тема?
Споделянето на тези сънища може да е от полза...за преодоляването на амнезията.
Ти решаваш,разбира се,но ето ти една окуражаваща песен(кавър):

https://www.youtube.com/watch?v=tLK30bExth4&list=RDGMEMQ1dJ7wXfLlqCjwV0xfSNbA

Неактивен Kasiopeia

• Четящ
  • *
« Отговор #9 -: Ноември 19, 2024, 12:33:42 pm »
Здравейте,повече ми се иска да разбера за Морзовата азбука,която чувам.За сънищата аз ги смятам за нещо нормално,но ще ги споделя в друга тема,ако има вече направена такава.

Неактивен Noris

• Пишещ
« Отговор #10 -: Ноември 19, 2024, 16:40:28 pm »
Здравейте,повече ми се иска да разбера за Морзовата азбука,която чувам.За сънищата аз ги смятам за нещо нормално,но ще ги споделя в друга тема,ако има вече направена такава.

Здравей, Касиопея!
Попита няколко пъти за Морзовата азбука, която чуваш и реших днес да ти споделя моя личен опит за това - разбира се той е личен, а не всеобщ, както колегата казва. Когато чичо ми почина в ъгъла на една от стаите чух тези звуци, които монотонно се повтаряха цялата вечер, за да се убедя, че не ги чувам само аз извиках майка ми и тя ги потвърди. След, което баба ми излезе от стаята където  се чуваха звуците и започна да влиза във всяка една стая от къщата, като светкаше лампите  и плачеше  за чичо ми, всички крушки във всяка една стая, баня, и помещение гърмяха.
 Живущи съседи нямахме наблизо тъй, като съседната къща беше новостроящ обект. Не разчетох посланието, което цяла вечер пиука в ъгъла, но видях резултата в къщата.
Ще продължа, когато имам време по темата. Като цяло само веднъж ми се е случвало да чуя тези звуци и то при смъртен случай . Но смятам, че не трябва да ги допускаш, като послание до главата си .....особенно ако са системни...Опасно е!

Неактивен Noris

• Пишещ
« Отговор #11 -: Ноември 19, 2024, 18:24:17 pm »
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%BC%D1%8E%D1%8A%D0%BB_%D0%9C%D0%BE%D1%80%D0%B7

Виж това:

Самюъл Финли Бриз Морз (на английски: Samuel Finley Breese Morse) е американски изобретател и художник. Най-известен е с изобретяването на електромагнитния пишещ телеграф („Апарат на Морз“) и „Морзовата азбука“.
Първото телеграфно съобщение, изпратено с апарата на Морз, е с дата 24 май 1844 г. То е предадено от сградата на Върховния съд във Вашингтон до гарата в Балтимор и съдържа текста от Библията:

(на български:   Числа, 23:23)

Неактивен Noris

• Пишещ
« Отговор #12 -: Ноември 19, 2024, 18:42:40 pm »
Цитат
Пазете се от Гошия и Робърт, рептилите са ги направили MK Ultra, те са в услуга на рептилския елит.

Касиопея как де се предпазя от тези двамата, като не ги познавам :D

Нещо не е наред в информацията, но наистина е забавно.
Не Богохулствай,...за под Земята..!!!

Неактивен Kasiopeia

• Четящ
  • *
« Отговор #13 -: Ноември 19, 2024, 21:14:54 pm »
Здравей,иска да каже да се пазим от Гошия и Робърт,защото информацията е дадена ,,уж,, от тях и всички вярват сляпо на видеата.Последното видео беше да сме влизали в Астрала за да помагаме на душите да намерят светлината.Пълните глупости.

Неактивен Kasiopeia

• Четящ
  • *
« Отговор #14 -: Ноември 19, 2024, 21:23:55 pm »
Noris,благодаря за споделянето.Сега когато сподели това ми дойде една идея в главата,Ами ако могат духовете да комуникират по този начин,незнам давам предположение,защото ще ти кажа как при мен се случиха нещата.Мама почина преди 13 години,много я обичах и след нейната смърт станах много сензитивна,в смисъл започнах да усещам докосвания по лицето и бузата,и за да си потвърдя усещането отидох при една жена,която разговаря с мъртвите,тя ми потвърди с неща,които само аз и мама знаехме ,че това беше тя.От тогава,когато трябва да взема важно решение,и усета,че тя ме докосва знаех какво да направя.Но аз не бях доволна от това,само да я усещам и се молех да я чувам.Не помня от коя година чувам Морзовата азбука .Но мислите ли,че може да комуникират духовете по този начин?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27