Автор Тема: Съобщение от S'war'uu  (Прочетена 9516 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Noris

• Пишещ
  • Публикации: 688
Re: Съобщение от S'war'uu
« Отговор #30 -: Ноември 30, 2024, 19:29:25 pm »
Здравей Noris,в нищо не съм сигурна,само знам че не е лоша енергията,просто искам да разбера дали мога да сглобя някакви думички от това,което чувам.Казах, им да подават информацията бавно,и сега я разшифровам.

Не те смятам, че принадлежиш към това общество и програма,  но какво мислиш за тва  ??!!!

https://saintraffaelfoundation.bg/chuvane-na-glasove-i-upravlenie/

Неактивен HomerCat

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 391
  • Vертикална Zеница и злобна душица...
« Отговор #31 -: Януари 19, 2025, 11:20:44 am »
Здравейте,Hrist.

Моля да ме извините за забавянето с отговора,което би могло да изглежда като неуважително игнориране.

Изкарах много тежък период и когато последния път писах си мислех,че вече го приключвам,но се оказа,че бях дръпнат назад и надолу(*) , така да се каже.Не се оплаквам,това ми даде материал за продължаване по темите във Форума.
Сега само накратко щще отговоря така - темата за старсиидс и подобни е нещо,което допускам поради широкоформатното ми въображение и склонност да се филмирам,затова опитвам да прилагам скептицизъм към собствените си представи.
Но постепенно тази тема придоби неприятно реалистичен нюанс (от гледане на сума ти видеа).
С други думи,допускайки,че старсиидс е реален феномен (отчитайки някакъв процент шарлатани и искрено изперкали ентусиасти) ,тогава бих казал,че става въпрос за пълзяща окупация от различни външни формации.
Сори,ако ще разваля нечия романтична представа,но който иска да си я запази,може да приеме,че греша ,което също е валидна перспектива,както казват класиците.Засега е това,че имам да подреждам сума ти думи.

(*). Към дълбините,в корема на голямата риба,така да се каже.
"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен hrist

• Четящ
  • *
  • Публикации: 9
« Отговор #32 -: Февруари 01, 2025, 22:44:30 pm »
Благодаря HomerCat за откровенноста. Аз не разказах цялата история на S`war`uu, така както съм я сглобявал от отделните беседи на нея с Роберт и Гошия. Направо този сладникав сценарии тип холивууд го спестих. А трябваше да ги навържа с помоща на логика и разум да има реализъм. Според Легендата тази S`war`uu е Ренегат останала от война която се е водила тук и тя се е опитала да направи каквото може от нейната си перспектива. Расата им Тайгетяна има силно развити чуства на Емпатия, съпричастност и състрадание. Благодарение на тези им качества се чуства задължена да ни помага, както тя си разбира и според каквото може им е разрешено, а не каквото трябва да се направи. За да общуват с нашата цивилизация имат тяхна си първа директива както в СтарТрек The Next Generation. Която гласи подобно на тази от SciFi филма да не се намесват нямат право да ни се месят в развитието поне докато не осъществим първия мездузвезден космически полет и там осъществим контакти с друга цивилизация.
« Последна редакция: Февруари 01, 2025, 22:50:20 pm от hrist »

Неактивен x_name41

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 291
« Отговор #33 -: Февруари 04, 2025, 00:02:55 am »
"מוזיקה מאריכה את החיים"

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27