Здравейте,Hrist.
Моля да ме извините за забавянето с отговора,което би могло да изглежда като неуважително игнориране.
Изкарах много тежък период и когато последния път писах си мислех,че вече го приключвам,но се оказа,че бях дръпнат назад и надолу(*) , така да се каже.Не се оплаквам,това ми даде материал за продължаване по темите във Форума.
Сега само накратко щще отговоря така - темата за старсиидс и подобни е нещо,което допускам поради широкоформатното ми въображение и склонност да се филмирам,затова опитвам да прилагам скептицизъм към собствените си представи.
Но постепенно тази тема придоби неприятно реалистичен нюанс (от гледане на сума ти видеа).
С други думи,допускайки,че старсиидс е реален феномен (отчитайки някакъв процент шарлатани и искрено изперкали ентусиасти) ,тогава бих казал,че става въпрос за пълзяща окупация от различни външни формации.
Сори,ако ще разваля нечия романтична представа,но който иска да си я запази,може да приеме,че греша ,което също е валидна перспектива,както казват класиците.Засега е това,че имам да подреждам сума ти думи.
(*). Към дълбините,в корема на голямата риба,така да се каже.