Автор Тема: Съобщение от S'war'uu  (Прочетена 9515 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен hrist

• Четящ
  • *
  • Публикации: 9
Re: Съобщение от S'war'uu
« Отговор #15 -: Ноември 24, 2024, 00:23:10 am »
Здравейте HomerCat, какви отрицателни мисли имате разкажете моля.

Да пуснах видеото в програмата за обръщане на звука отзад напред излезе говор на английски език и пак се чуват бипкания може би морз код. много и шифрирана информация в това кратко видео съдържа за да мине през ютуб без да го изтрият ботовете на AI.

Неактивен Kasiopeia

• Четящ
  • *
  • Публикации: 11
« Отговор #16 -: Ноември 24, 2024, 11:29:25 am »
Здравей,Hrist
Аз не можах да намеря програма да разшифровам видеото да се разбере назад думите
Не разбрахте ли думите на английски?Много искам да разбера какво казва Свару?

Неактивен Noris

• Пишещ
  • Публикации: 688
« Отговор #17 -: Ноември 24, 2024, 19:29:45 pm »
Здравейте HomerCat, какви отрицателни мисли имате разкажете моля.

Да пуснах видеото в програмата за обръщане на звука отзад напред излезе говор на английски език и пак се чуват бипкания може би морз код. много и шифрирана информация в това кратко видео съдържа за да мине през ютуб без да го изтрият ботовете на AI.

Това наистина е забавено.
От между 6000 и 7000 езика в света, които се говорят от 7 млрд. души в 189 независими държави, извънземните да говорят само английски  на обратното или последователно  :D

П.п. Домашната Котка няма да ви отговори, защото инфото и идва от английския...напред -назад.

Неактивен Noris

• Пишещ
« Отговор #18 -: Ноември 25, 2024, 09:47:58 am »

Неактивен Noris

• Пишещ
« Отговор #19 -: Ноември 25, 2024, 10:16:58 am »
Това също е интересно !

Цитат
Случайно ли е тогава, че в компютърната мрежа голяма ревност се проявява към личните данни на ползвателите? По тях вече могат да се настройват параметри за строго лично въздействие чрез компютърни вируси, способни да разстройват съзнанието и дори да убиват, за което вече се появиха съобщения в печата.Чрез съответни звуци, форми, цветове и пр., безпроблемно генерирани на компютърния екран, могат да бъдат препрограмирани умът и тялото на хората така, че после да не ни остава друго, освен само да се чудим защо вече толкова години ни се случват само неприятности и сме свидетели на безброй безумия? Е, не е ли всичко това само по-съвременна и технизирана форма на отколе практикуваните баения и наричания? 

Неактивен hrist

• Четящ
  • *
« Отговор #20 -: Ноември 25, 2024, 23:22:34 pm »
[ Гостите нямат право да разглеждат прикачените файлове ]
Здравейте Kasiopeia, накратко това което разбрах аз от съобщението гласи: Здравейте, благодаря на всички, които взеха участие и ми писаха и коментираха и довиждане.

Качвам mp3 аудиото zip-нато за да можете да си го свалите и прослушате лично вие може да дочуете и други думи аз не знам английски добре.

« Последна редакция: Ноември 25, 2024, 23:48:49 pm от hrist »

Неактивен hrist

• Четящ
  • *
« Отговор #21 -: Ноември 25, 2024, 23:29:33 pm »
Оригиналното видео за архив ако изчезне в тубата.

Неактивен hrist

• Четящ
  • *
« Отговор #22 -: Ноември 26, 2024, 18:46:57 pm »
http://web.archive.org/web/20200811041848/http://swaruudeerra.com/
от Архива на Интернет оригиналния сайт на S'war'uu, който вече не работи. преводи от испански от там бяха по стари материали преди изкривяването на информацията от Робърт и Гошия.

Преди S'war'uu, Роберт и Гошия, беше Semjase и Билли Maier "хлапето", a преди тях Мария Оршич и обществото Туле през втората световна. Тази история с ниски извънземни красиви жени - Гостенки от космоса излиза на всеки 20 години - за всяко ново поколение хора, сякаш се преражда.

оригиналната S'war'uu идва на 14 годишна възраст отвлечена от AI на собствения и космически звездолет с възможност да се връща във времето назад, проблем с Жана Д'арк тук на Земята нашата планета 21 годишната Сваруу, която не се сдържала ползвала на пътя медицинска аптечка за да спаси някакви бедни ранени селяни и била издадена на местните, където се оставила да я заловят и убият, а кораба си в такъв случай че не се завърне изпратила да се върне назад във времето когато тя била дете останала кръгло сираче на нейната планета Ерра, а Земята и казват ТиЕрра близнак на тяхната. Качва се 14 годуишна на борда на спрелия на пътя и към училише пресрещналият я космически и време пътуващ кораб и избягва от церемонията по чипирането на мозъка, която я очаквала там на родната и планета бидейки свободна от ИИ на планетата тя се впуска в поредица от опити да си оправи линията на живота тук на Земята да не я убият в крайна сметка - изтрият. Завръща се отново през 2015 идва в нашето време успяла след незнам си колко опита да се спаси сама и тук и устройват съд от федерацията за промените във времето които е правила сама иначе тя преди е била от елитен боен отряд от пътуващи във времето и кораб е имала личен но събитията я карат да се оплете всичко във многобройните подскоци през времето в опити да си спаси своето аз от бедата в която все я убиват.
В общии линии е успяла осъдели са я да седи до 2018 е седяла в орбита на Земята без разрешение повече да скача във времето достатъчно бели била направила вече но 2018 се налага да си отива и остава за прощаване своето съобщение от темата през престоя си тук 17 годишна вече Свару си говорила по чат в интернет с Роберт и Гошия които трябвало да споделят с 1500 човека и това щяло да и даде права да остава още в нашата времева линия. ако си намери 1000-1500 последователи на Земята за нейната доктрина нейната история после скача в пространството там чрез партеногенеза се размножава и се нарояват нов вид Сваруани според официалната теория които ни гледат от космоса и се месят чрез Роберт и Гошия тяхните парламентьори. А оригиналната Свару май е заточеничка на своята планета Ерра където има прекрасни условия за дълъг и щастлив живот но вече няма да има динамични изживявания на нашата планета където и е сърцето и душата останала.+
« Последна редакция: Ноември 26, 2024, 19:13:56 pm от hrist »

Неактивен hrist

• Четящ
  • *
« Отговор #23 -: Ноември 26, 2024, 19:30:52 pm »
Когато си отива 2018г. оригиналната S'war'uu е на 17 години и е висока 150см. с тегло 44кг. Физиката и на перфектна женска фигура с правилни пропорции и възможност да бяга с часове заради особеност на сърцето 'и, което може неспирно да изпомпва кръвта и без умора. Освен това помни миналите си животи и опитността, която е придобила от тях. единствено на видеото и се вижда лицето което е с презредова развивка и алгоритмите не могат да го търсят от видео камерите на земята ако се появи пак някъде няма да се разпознае лицето и.
« Последна редакция: Ноември 26, 2024, 19:34:50 pm от hrist »

Неактивен Kasiopeia

• Четящ
  • *
« Отговор #24 -: Ноември 26, 2024, 23:47:11 pm »
Благодаря Hrist

Неактивен Noris

• Пишещ
« Отговор #25 -: Ноември 27, 2024, 01:01:47 am »
Здравей,иска да каже да се пазим от Гошия и Робърт,защото информацията е дадена ,,уж,, от тях и всички вярват сляпо на видеата.Последното видео беше да сме влизали в Астрала за да помагаме на душите да намерят светлината.Пълните глупости.

Здравей,Касиопея !
Знам, че страдаш  много  за майка си и искаш да я откриеш в интернет с някаква програма, но няма такава опция за съжаление на Земята.
Ползват тъгата ти за да те насочат, към техен си експеримент.
Не гледай подобни видеа .
Осъзнала си добре, че тази  информация  е дадена от измислени комикс герои, като Гошия или  Роберт, Свару . И  абсолютно вярно си  преценила, че не трябва
да допускаш технологиите им в Астрала да ти заблудят съзнанието.
Ако си Християнка, ...отиди в църква и дай Панахида за майка си
и всичките и близки починали ...докъдето ги знаеш...
И ще утихнат мислите ти в съзнанието за мъртвите!
Предай ги в ръцете на Христос и ти и те ще имате мир и покой!
« Последна редакция: Ноември 27, 2024, 01:22:28 am от Noris »

Неактивен hrist

• Четящ
  • *
« Отговор #26 -: Ноември 27, 2024, 05:18:40 am »
За Свару още невчесани мисли нейната планета Ерра трябва да е по-голяма и гравитацията там съответно е по-силна. Затова там са по-дребни и по-здрави и по-силни и като дойдат тук на Земята (ТиЕрра), за нас са по-силни и по-здрави, като Херкулес полубога-получовек. Само че, са дребни като джуджета за нас, но пък жените и тук не са много високи и горе-долу се вписват, е може да ги вземете за деца заради ниския им ръст, но живеят доволно много по 200-300 години. След като са се преборили с болестите които убиват тялото, като старостта.
Свару мисля че трябва да е почнала пътуването си от Ерра още на на ранна 9-10 годишна възраст 4-ти клас ученичка там някъде и е имала смелостта да се качи на космическия кораб който е дошъл за нея и AI на кораба и е предложил да си оправи линията на живота или да си продължи по пътя за училище защото тя живеела дома и бил в отдалечена гориста местност и кораба и незабелязано я е отвлякъл/похитил и докато се оправи после с времевите измерения са изминали цели 5 години и е станала вече 14 годишна пораснала и дошла от 2015 до 2018 да си почине или по точно за процеса делото, което я съдят за да отговаря за действията си във времевата линия на Земята. И тей като почна да ги обмислям трябва да го докарам до една цяла книга комикс за Свару измислена героиня базирана на 48сек видео клипче в което истинската Свару си взема довиждане със Земята и отлита от орбитата незнайно кога и незнайно къде. Търсих им лицата на всички Тайгетянки излизат случайни красиви Земни момичета лицата им ползвани с фотошоп изрязани и сложени на анимирани тела и костюми. Едната беше полякиня певица и инфлуенсърка с множество снимки и сходни лица с едната от мнгото Свару на Роберт и Гошия други такива картинки без връзка с реалността има художествени много. В една китайска търсачка търсих лицето на Свару излезе, че подобно момиче на Земята е Американка с подобно лице https://www.deviantart.com/lyra-elante на този сайт са рисунките на Кларис, която в лице китайската търсачка я определи подобна на Свару. Изсмукана хипотеза че са и изтрили паметта и са я върнали на земята да си живее с земни родители.

Неактивен Kasiopeia

• Четящ
  • *
« Отговор #27 -: Ноември 27, 2024, 18:46:40 pm »
Здравей Noris,нещо си ме разбрал погрешно,че търся майка ми някъде в интернет.Първо,аз знам че смърт не съществува,тя ми го доказа по много начини,дори съм я записала на телефона си,какво ми казва.Единственото нещо,което искам да намеря отговор на нещата,които чувам,усещам и виждам.И ми е тъжно за нея естествено,но знам че е добре,защото тя сама ми го каза.Аз съм Християнка,преди да почине мама бях с Библията в ръка и в постоянни молитви за нейното спасение,но след като видях че няма ползи от моите молитви,се отрекох от Бог и хвърлих Библията.Същата вечер 5 мин.преди да почине мама,се събудих и казах
Моля те Господи за твоята помощ.Бях гневна към Бог,Твореца,кой както иска да го нарече имах въпроси към него и исках отговори.Тогава случайно или ,,Не,, попадна в ръцете ми книгата,,Разговори с Бога,,на Нийл Доналд Уолш,там четох и ревах,намерих всичките отговори на въпросите ми.Така от този ден нататък вярата ми стана още по-силна от когато и да било.

Неактивен Noris

• Пишещ
« Отговор #28 -: Ноември 29, 2024, 10:14:15 am »
Здравей, Касиопея!
Интересни неща споделяш.
Цитат
Здравей Noris,нещо си ме разбрал погрешно,че търся майка ми някъде в интернет.Първо,аз знам че смърт не съществува,тя ми го доказа по много начини,дори съм я записала на телефона си,какво ми казва.

Сигурна ли си, че правилна сила ти изпраща тази информация?!

Неактивен Kasiopeia

• Четящ
  • *
« Отговор #29 -: Ноември 29, 2024, 10:44:45 am »
Здравей Noris,в нищо не съм сигурна,само знам че не е лоша енергията,просто искам да разбера дали мога да сглобя някакви думички от това,което чувам.Казах, им да подават информацията бавно,и сега я разшифровам.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27