Танграта, не знам ти какво точно имаш в предвид , критикувайки ме за споделено мнение, че.не съм достатъчно етична към тези които се завръщат.
Добре дошли мога да кажа!
Но без да размахваме томахавки, оръжия и тем подобни теории да внасяме.
И онези " образованите" от ПП...в Харвард , като ги пратиха в България, защо не се съобразяват с етиката на цялостното население на България.
Примерно аз не искам да участвам в техния сценарий. Но те деликатно те вкарват в него без да си съгласен. И говорят без всякакъв морал и етика,че ние всички сме ЕС и НАТО. Но, ние не сме. Или поне аз не се вмъквам в проекта им.
Създават политически цирк. Ние сме ЕС...ние сме НАТО...ще пращаме оръжия на Украйна.....
Трябва да продължим промяната.
Къде е етиката?..Морала..?!
****"
На тези прибрали се емигранти?;
Лично аз, не съм съдила никой тук във форума . Изказвала съм мнения, за които отговарям винаги
Криптирах директно възвърналите се в България българи, които се захващат с окръжеен бизнес на територията на България?!
Не споменавам имена ...а и те не четат форуми за конспирации и извънземни технологии.
Просто са решили , че с този си бизнес ще станат богати и щастливи временно, понасящи си кармично и родово последствията