Ето това сте вие,Норис - ти и въпросният „някой“.
Който неведнъж е разправял как са го налазвали разни паразити и как ги е изкарвал.Останах с впечатление,че това му се случва,ако не постоянно,то поне периодично.
Въпросът „Защо?“ е легитимен.
И моят отговор е само субективно предположение.
Защото
Човекът е проводник.
Във всеки смисъл,буквален и преносен.
Психо-патогените са тела с примитивно съзнание, които обитават информационното пространство.
Разпространяват се вирусно, подобно на биологични микроорганизми. От един човек се прехвърлят на друг, ако условията и енергийно-информационната среда на другия приемник са благоприятни.
Ако информационната среда на приемника е благоприятна.
Може би защото подобното привлича подобно.
Ако сме съвместими с нещо, то минава през филтрите на съзнанието. Ако не сме - не минава по никой начин.
С други думи - ако „някой“ е нападан от некакви неща,то е защото „някой“ на някакво ниво е съвместим с тях.
Или пък казано така,по-образно: ако ви захапе вампир,причината не е в него,а
в захапания.
И когато „някой“ ми казва,че заразявам форума,аз ще предложа гледна точка такава: а не е ли това обвинение към мен,всъщност проекция на „някой“, който хвърля по мен мизерията си,понеже не може да се справи с нея.
А не може да се справи,защото няма сили да си я признае пред себе си.Защото ще трябва да понесе една болезнена истина.
Истината може да ви нарани или обиди само ако живеете в лъжа.
И ако живеете в лъжа,която отричате,това значи,че се сдобивате с определена енергийно-информационна „сигнатура“, демек - ставате като светеща мишена в „енергийното“.И разни паразити ви намират като самонасочващи се ракети;а всъщност ги насочвате вие.
Защитата се нарича „невинност“,но не в псевдоморалистичен смисъл,а енергийно-информационно-вибрационен.
Но не значи,че имате мощен енергиен „щит“,в който паразитите ще се блъснат и ще си строшат гъза.
Невинност значи,че сте невидими за всякаква енергийно вредоносна сган,защото живеете в истината.
Но каква невинност,когато живеете в лъжа,бе?!
Така че,ако някой го е страх,че нещо ще го налази/зарази,ако чете нещо написано//преведено от мен - причината е в собственото му мракобесие.