Автор Тема: Оттегляне  (Прочетена 5110 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

  • Много Писал
  • *****
  • Публикации: 8 658
  • In Lies We Trust...
Оттегляне
« -: Март 06, 2010, 09:43:29 am »
И така приятели - и моят час настъпи :)

Оттеглям се за неограничено време от форума.
Конкретни причини за това има, но не смятам да говоря за тях публично; също така ще помоля да не получавам купища лични съобщения с въпроси около мотивацията ми. Ако реша, че искам някой да знае "защо", то ще го направя сам, без да бъда питан изрично. В интерес на истината не смятам да давам обяснения на никой. Единствените, които този въпрос касае, са хората от администрацията и на тях съм казал, това, което имам да кажа.
Тук е мястото да отправя две последни молби към колегите, ако някой хитрец пита вас, а не мен какви са мотивите ми - да не давате отговор. И второ - ако някой реши да отваря теми в стил "Хорус върни се", тези топици да бъдат трити безкомпромисно, а въпросния човек - предупреден.

Не искам излишни драми, това наистина не е опит за привличане на вниманието, а кулминация на решение, което отдавна назрява в мен. Просто тези дни бе даден ясен знак от Висшия ми Аз, че именно това е нещото, което трябва да направя.
Ще продължавам да влизам в xnet, защото поддържам кореспонденция с много хора тук, макар да предпочитам това общуване постепенно да се прехвърля на мейла, на който все още отговарям: [email protected] - отворен съм към всякакви въпроси (несвързани с моето оттегляне), които са в знанието ми и ще помагам при нужда.

Към края на март, началото на април ще се върна да обявя някои неща, след което отново ще се отдръпна. Също така запазвам правото си, ако междувременно (след периода март-април) се случи нещо интересно (обикновено около мен се случват такива работи) да вляза и да го обявя, за благото на всички.

Като цяло:

  • Не смятам да пиша повече в темите.
  • Не смятам да модерирам/администрирам форумите на xnet. Мястото ми на администратор ще заеме този човек, който е лично моя кандидатура, а не такава наложена отвън. Тя е жена, надявам се, че ще внесе колорит и Баланс в мъжкия ни екип и знам, че много потребители ще се зарадват на това решение. Моля отнасяйте се към този човек с уважение, той е достоен и вярвам, че ще опита качествено и с усърдие да спазва стандартите на чистота, които аз създадох. Важна зебележка - този човек няма да бъде мое протеже и не смятам да управялявам форума чрез него. Просто ще бъде в помощ на екипа, тъй като редиците ще оредеят с един брой. Избрах я, защото й имам доверие и се познаваме от доста години насам.
  • Не смятам да взимам отношение относно решенията за съдбата на xnet.
  • Не смятам да пребивавам така често тук, както досега (с постепенна тенденция за постоянно изчезване от хоризонта).


Идва момент в живота на човек, в който Пътя става изцяло личен и като такъв - той е несподелим в дълбочина. Надявам се повече хора да разберат това някой ден и да се спрат нелепите и жалостиви призиви за всеобщо спасение, изпълнителни комитети и комуни. Обърнете се към себе си, защото там е единствената Истина, която можете да откриете. Постъпвайки по който и да е различен начин, просто отдавате силата си на външни структури, дъщерни на самата Система, независимо от цветните окраски, които тези конструкции може да имат.

Едно дълго и сърдечно "чао" (но не и сбогом) на целия xnet. Този сайт бе крайъгълния камък в моя живот, дал ми е и ми е взел изключително много, като ценя и двете еднакво скъпо! Гордея се, че имах честта да бъда един от създателите на това местенце, което се превърна от форумче, в което си говорихме точно 3-ма човека, в най-посещавания сайт в България в своята област. И макар да знам, че нивото на качеството главоломно ще продължава да пада, за сметка на количеството (нещо, срещу което винаги съм бил против), аз ви пожелавам да останете фокусирани и да цените истински важните неща тук; да се опитвате да поддържате огъня. В крайна сметка, макар да има няколко ключови личности тук, този форум се прави от всички вас - най-будното население в страната.

Благодаря на всички Ви, аз наистина Ви обичам до един (кой повече, кой по-малко - хи хи хи)! ;D

Н.
« Последна редакция: Март 06, 2010, 09:45:19 am от H. »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27