Съжалявам.....
Да, ама не съжалявам за многото часове отделени от мен и доста от редовните събеседници в този форум... (за пример H., Alien, EON, Mirotvorec, Gil-Galadh, asdfghjkl, ultrafutur, SMSI-H, Tina..... да не изреждам, че ще пропусна много човеци...)
Има една наша бивша съфорумничка
, която изпълни профила си в youtube с прекрасни материали за България и българите - Поздравявам те, LoraMarina!
Едни се изживяват, като учители - други като критикари.... и почти всики като знещи... мали-мали... а малцина са искрените......малцина си признават, че говорят за мечтите и вярванията си като за реалност....
От прочетените последни 5-6 страници с нови мнения... нищо съществено и сериозно...
Преди години имаше много сериозни анализи, коментари, както и междуособни спречквания.... но имаше и искренни и честни мнения (е тук-таме и копи-пейст)
А сега виждам само празни и безсъдържателни мнения....
Нямате вече за какво да се борите ли?
Или сте успели?
Ами защо ми живуркате в това чистилище - Земята?
Застанете пред огледалото и си отговорете сами на себе си на най-важните според вас въпроси! Забравете света и статистите му! Отговорете лично на себе си...
Успеете ли - споделете го!
Извода до който стигнах, след годините в xnetbg и след това:
Човечността главоломно се срива...
Човеците се стопиха...
хората станаха притеснително мнозинство...
безсъдържателността стана основа за разговорите...
емоциите а не чувствата са ръководни...
импулсивността но не и разума взимат връх...
5-6 страници от последните публикации и нищо смислено...
НО,...
Щом така Ви харесва, Дерзайте!
Това е за новите активисти, чийто управници си мислят, че са спечелили битката и войната.
xnetbg.com
Форум за Уфология, Мистика и Конспирации
уви
Беше наводнен от неосъзнати черноработници на онези, срещу които се бори (по определение) форума.
Защото съм на това мнение?
Защото само истината ще ви направи свободни.
Колцина са онези от Вас, които с
двуостър меч в сърцето си ще поведат който и да е в реалността?
Аз познавам няколко и те не са активни във форума...
Тук мнозина идват с прикрито или не намерение да се покажат, като точката в изречението на Всичкото.
Като последната снежинка на връх Джомолунгма...
И все се пропуска, че въпреки чувството за собствена значимост, земята е една прашинка във Вселената... а човека е само една 7 милиардна част от прашинката....
Грандиозно нали?
А какво стана с "венеца на природата"?
А сега си представете, че един от всички нас съфорумците, е Сътворителя на Вселената!
Такава комедия не съм си и представял до момента.... Блазе му на Зрителя - Създател.....