Някак си вътрешно го чувствам, че махането на този възел ще е грешка, защото може да махнат целия лоб и после цял живот на изкуствени хормони. За сега мисля просто да си правя рутинно изследване всяка година с ехограф и да си следя хормоните.
Защо реших да го споделя това тук? Защото тук са събрани повече хора отворени към алтернативния начин на лечение и против докторската/фармацевтична мафия.
Слушай си вътрешното чувство!
Ще ти разкажа и един случай с мой познат. Бяха му открили няколко възела от ляво на щитовидната жлеза. Човекът здрав прав, няма заболявания и оплаквания, но това лекарско откритие внесе такъв смут в съзнанието му че где човек срещнеше само за това говореше. Тръгна по доктори и по изследвания и всеки един му "даваше " своята диагноза, като основният съвет на лекарите бе че трябва обезателно да се направи биопсия на възела и да бъде отстранен. Обиколи едни от най-добрите клиники в България, като от едната излезе със съмнителна диагноза, поставена от лекар "болеста на хочкин"......Най-накрая, някой го посъветвал да се консултира с някакъв професор от Плевен - специалист по раковите заболявания, който като му погледнал изследванията се хванал за главата и възкликнал..... "Абе момче нищо ти няма...я отиди на зъболекар да нямаш някой скрит гранулом на зъба "......В много случаи в корените на зъбите се образуват грануломи(скрити) и кисти, които могат да доведат до образуването на възли около щитовидната жлеза.
Срещам го човекът след две години и го питам какво стана ...?.....оправи ли си възлите ?....Ами да - отговаря ми, гранулом беше....извадиха ми зъба и възлите от самосебе си изчезнаха.
Така че pph, ako нищо ти няма не им позволявай да си правят експерименти с теб. Също и един съвет от мен, ако си здрав да не допускаш да ти се вземе
биопсия от възела - знам го от майка ми, която е медицинско лице и ми е разказвала ужасяващи последствия и усложнения на здрави пациенти, които са позволили биопсия.