Следното съобщение не е пуснато от титуляра на профила, пиша го аз – Xpuctoc Muxaul
ДО АДМИНИСТРАТОРА
Вече няколко пъти ми се случва да влизам в акаунти на други потребители без да знам как. Докато си преглеждах отговорите в темата за Манев изведнъж при смяна на страницата се озовавам в профила на въпросното лице, и решавам да се жалвам първо тук, а после и в Страсбург и Хага, щото се нарушават правата на човека. Мога да чета чуждите съобщения и да пиша от чуждо име, както в момента. Същото вероятно може да прави друг с моя профил, или с Вашия! Това не е майтап, проблем е. Решавайте го, щото форума е уязвим така, АМА ЯКАТА! Като сменям страниците при това положение от време на време се изписва съобщение в малко прозорче: "Stack overflow at line: 0".
Извинявам се на титуляра на този профил, да ме прости. За общото благо и сигурност го правя! И нарочно правя нова тема за да знаят всички какви шашми стават или могат да стават с техните профили тук!
Горното съобщение не е пуснато от титуляра на профила, пиша го аз – Xpuctoc Muxaul