Да ви кажа право, очаквах точно такива негативни реакции.
И все пак има светлина в тунела. Не очаквам всички да ме разберат и одобрят естествено. Тук е нужно познаване на ин и ян баланса, във вселената, в галактиката, на земята и в България. Кармичните закони на индивидите и народите по отделно.
Нека си спомним преди десетина години България кандидатстваше за ЕС. А днес български политик е Единствен кандидат за председател на една от най-големите партии в Евро парламента.
Това виждате ли го? Как става така?
Подминавам директно ниски коментари и т.н., смятам че сме дорасли за едно обсъждане на друго ниво.
Да, и аз искам да живеем добре, нормално, с летящи коли на слънчева енергия, но явно друга ни е съдбата, кармата.
Относно "Тайните подземия на България", да фентъзи е, засега. Както фантастика са били много книги написани в миналото и после настоящето странно напомня за събития и предмети описани в тях. Между другото тук се сещам че в замундата на филмовия каталог има два различни жанра, фантастика и фентъзи, защо не ми е ясно.
За стадиона в Пловдив мога да коментирам така: Рим не е построен за един ден.
до bojinkata:
Ако не ти стига горното обяснение, съжалявам нямам отговори за теб. Цитираш доклад на ЕС, а там кой дърпа конците? Предстои увеличение на заплатите на учителите. За тази разликата в заплатите по точно искам да коментирам така: В тези смутни времена предпочитам силна полиция. Учителите дават частни уроци, знаеш това. И днес ученето, четенето, не е както преди, чете се и много в интернет, включително и във този форум, всякакви книги има на пазара. Ролята на учители те не е каквато е била да кажем преди 100г. в България. Естествено в никакъв случай не бих искал да омаловажа тяхната трудоемка и не лека работа, както писах вече предстои увеличение на заплатите им ( четох го в интернет ). Днес се раждат различни деца, знаете предполагам, и някой от тях имат потенциала да учат учителите си.
до mitko: както казах по горе законите за кармата са си закони, това даже и на мен не ми харесва, но това е животът.
Корените на българите не са нито в китай, нито в армения. Това сега не можеш да го възприемеш, но скоро ще има доказателства ако потърпиш.
За годините няма да спорим сега.
Кажи каква е българската писменост.
Вапцаров не мога да коментирам, велик поет е.
Всичко добро.