Автор Тема: Убийте белите хора!  (Прочетена 86432 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 692
Убийте белите хора!
« -: Август 28, 2006, 01:34:23 am »
Съжалявам, но не мога в момента да преведа всичко, но така или иначе видеото е само-обяснително.

Първото филмче е призив за убийството на белите: Камбау Камбон - Америка: http://www.youtube.com/watch?v=CMOkDOXAovQ&NR. "Проблема на тази планета са белите хора и ние трябва да почнем да ги избиваме веднага!"
 
Второто - неконтролируемата епидемия от убийства на бели фермери в Южна Африка, следвайки примера на останалите африкански държави: http://www.youtube.com/watch?v=VFN8WDEe6BE

Министъра на Охраната и сигурността в ЮАР: "Ако не ви харесва престъпността се МАХАЙТЕ (от държавата)!": http://www.youtube.com/watch?v=WwXSIDp3RSM&mode=related&search=

Факти: 51 убийства, 151 изнасилвания и 347 обира на ден. Министъра: "Те могат да се оплакват докато посинеят или да продължат да се оплакват или ...просто да напуснат страната...."

Нека да припомня последната политическа линия:

- Крепостта Европа продължава да дава привилегии на не-европейци и да провежда политика на геноцид срещу белите европейци.

- Най-многобройната раса в света са индийците ( и подобните им пакистанци + цигани). Тяхната политика - броя прави силата.

- Черните африкански учени - историци и археолози доказват вече няколко години, че белите са им откраднали историята и Египет е техен.

- Индийците от дълги години доказаха, че ведическата култура, която видимо е създадена от европеиди е тяхна - дравидическа и това беше прието от лакеите на зионистите. (Нека IYI да си провери малко твърденията за Българите и ведическата култура срещу световното мнение, щото вече изпушвам от помпозни изказвания!)

- Вчера черните, които са гладни и отчаяни пратиха лодка с 700 деца на Канарските острови - 18,000 само от началото на годината, знаейки, че испанците ще ги пожалят. (Това е продължение на историята, че Брюксел УСПЯ да сключи договор само с ДВЕ африкански държави за обратни връщания!)

- Бркюксел държи от 1.5 година молбите за засилена охрана на Испания и Италия срещу емигранти от Африка и Близкия Изток без да вземе решение. Междувременно емигрантските лагери в Испания и Италия се пръскат по шевовете издържайки 15 ПЪТИ повече емиграмни от капацитета си. Испния вдигна 3-метрови огради по границите си и пак успяват да прескочат по 1500-3000 на нощ!

- До момента така наречените кол центрове в Индия са продали над 1 милион банкови данни на потребители чийто банки или застрахователни компании са си изнесли бизнесите в Индия заради евтина работна ръка. (максимум $3.00 Включително пароли, майчини момински имена дадени като мерки за сигурност и дати на раждане). Водят се съответно над 1 милион съдебни дела за източване на средства от сметките на тези хора.

- През 2002-ра подводните трансконтинентални кабели до Индия бяха повредени на дъното на Средиземноморието (когато ни спряха GSM-ите за месец, ако помните). България участва в наддаване за предлагане на високотехнологична връзка (за корупция) между Азия и Западна Европа ...и загуби за сметка на Латвия и Русия. Междувременно България се съгласи на още по-позорна връзка за нефт от бившите Съветски републики към Западна Европа.

- Англя в момента е над 100 милион души ПОЧТИ легално, а правителството твърди, че са около 60 милиона при които 97% са англичани. Факти: На острова не достига питейната вода, строителните къщи изкупуват ферми и паркове, за да строят за имигрантите, строи се и в блатата, а социални помощи дават 28 ПЪТИ повече помощи на бежанци от цифрите на правителството. Факт: в Англия (не в Шоландия и Уелш) са останали само 28% англичани, а Лондон е 96% не-английски!

- Да се върна на и на статистиката от книгата на Самюел Хънгтинтон - "Сблъсъка на цивилизациите" - сега бялата раса е едва 16% от населението на земята (включвайки Америка, Русия и останките в другите континенти - никоя от латино-американските.) През 2010 - ще останем 10% - ЮНЕСКО.
 
« Последна редакция: Май 01, 2007, 18:48:34 pm от RedGuy »

Antonium

 • Гост
Отг: Убийте белите хора!
« Отговор #1 -: Август 28, 2006, 09:27:08 am »
Съгласен съм с Тина!
Ниската раждаемост и  расовата култура на търпимост на бялата раса ще доведе до мрачни векове. Наближава момента, когато започваме да се държим, като римляни и започваме да се изпедерастяваме. Тогава цялата цивилизация на белия човек ще се срине. Дано ние, децата ни и т.н. никога да не стават свидетели на идвонето на власт на черният расизъм.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Убийте белите хора!
« Отговор #2 -: Август 28, 2006, 09:29:43 am »
Цитат
Поради генетично смесване Органичните портали съществуват измежду всички познати раси днес , въпреки това не са представени в еднакво количество в същите тези раси.

Тук може би следва да си зададем въпроса в кои раси са по-голямата част от хората  без душа ?

Eon

 • Гост
Отг: Убийте белите хора!
« Отговор #3 -: Август 28, 2006, 09:30:52 am »
В никоя.

Неактивен Xpuctoc Muxaul

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 447
 • Виждам мислите ти!
Отг: Убийте белите хора!
« Отговор #4 -: Август 28, 2006, 09:40:16 am »
... Тук може би следва да си зададем въпроса в кои раси са по-голямата част от хората  без душа ?

Какво разбираш под "душа" тук, че за значението има твърде много варианти в различните източници.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Убийте белите хора!
« Отговор #5 -: Август 28, 2006, 10:10:15 am »
В статията която публикувах за агентите на матрицата   - органичните портали специално  е изяснено какво се разбира под душа и аз  влагам същия смисъл.
 И във връзка с темата вече там където размонажаването на хората се доближава до голяма степен до животинското такова би следвало да си зададем и въпроса какви са тези "хора" ? Разбира се  без да се правят окончателни квалификации защото от всяко правило има и изключения, но все пак е добре да се направят някои размишления по тези въпроси. Дали количеството в случая не е за сметка на качеството ?

Неактивен Albinoni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 859
 • „L'amour est l'enfant de la liberte"
Отг: Убийте белите хора!
« Отговор #6 -: Август 28, 2006, 11:04:04 am »
В статията която публикувах за агентите на матрицата   - органичните портали специално  е изяснено какво се разбира под душа и аз  влагам същия смисъл.
 И във връзка с темата вече там където размонажаването на хората се доближава до голяма степен до животинското такова би следвало да си зададем и въпроса какви са тези "хора" ? Разбира се  без да се правят окончателни квалификации защото от всяко правило има и изключения, но все пак е добре да се направят някои размишления по тези въпроси. Дали количеството в случая не е за сметка на качеството ?
:)Alien,  нищо лично, но тази статия е пълен абсурд. В нея няма нищо хуманно и е много съмнително дали именно създателите на подобни "теории" не са служители на Матрицата. Целта на подобно умотворение е да създава и без това вече установяващото се повсеместно отчуждение между хората.  :(
Ако някой подкрепя такова творение на "болна"  фантазия действително потвърждава собственото си изключване от човешката раса, в която е вложен и дух и душа. Но това е абсурд! Това четиво предизвиква единствено болка и тъга, че  има хора, които искат да вярват  и  сътворяват подобни хипотетични предположения за да повярват и други и работят  подривно срещу човечеството, като създават единствено негативизъм и обезверение. Има хора, които не искат да чуят призива за "събуждане" - но това си е тяхно право;  които копнеят, които  го желаят, ТЕ го чуват и се готвят, и очакват голямото завръщане "у дома". 
« Последна редакция: Август 28, 2006, 11:47:34 am от Albinoni »
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 692
Отг: Убийте белите хора!
« Отговор #7 -: Август 28, 2006, 12:05:11 pm »
Вижте - геноцида срещу бялата раса на всички фронтове перфектно доказва теорията, че хората са енергийни роби на ?????.

Унищожението на хора които се осъзнават и могат да разбият "матрицата" (включвайки и малкия процент от индо-африканците които също са се осъзнали) явно е приоритет номер 1 и натиска се засилва до безумие и ножа е опрял до кокала.

След време когато бреговете на Европа почернеят от лодки и кораби на афро-азиатски бежанци...и когато те почнат да срещат само себе-подобни, техните шамани ще наредят на най-изкусните каменари да издялат следното:

"Имаше една велика цивилизация наречена Европа, но боговете ги наказаха, защото те дръзнаха да се изправят срещу боговете - направиха си машини с които да летят и машини с които да пътуват по земята.....те имаха страшни оръжия и управляваха енергиите....Нашите пра-деди които са виждали тези хора твърдят че те са били са светла кожа и техните легенди говорят за още по-стара цивилизация, която също е била наказана от боговете и се е наричала Атлантис..."

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Убийте белите хора!
« Отговор #8 -: Август 28, 2006, 12:30:31 pm »
Albinoni преди да си прочел цялата публикация <защото преведеното от мен засега е само част, не си прави предварителни заключения щото статията определено не е негативно настроена а и накрая се дава и коментар относно фактите. Никъде не се призовава да се трепят органични портали или нещо подобно а прости съвети как да неутрализираме тяхното въздействие. И най-вече да игнорираме фактите мислейки си че щом невярваме в нещо то не съществува е все едно да излезем на улицата със затворени очи мислейки че няма какво да ни блъсне. Много по-добре е да я пресечем с широко отворени очи и да заобиколим препятствията.

И да се допълня по темата  с расите  - въпроса  не е да се нахвърлят те една срещу друга, но това животинско възпроизвеждане трябва да спре и в този аспект аз си заставам твърдо на мнението че тези, които го правят по този начин в  голяма степен се доближават до животните - раждат колкото могат за да оцелеят повече за сметка в огромната част от случаите на каквато и  да любов при отглеждането на тези деца за съжаление   те са използвани като роби от семейния клан или пък изоставени на произвола на съдбата. И когато тези членове на Земята съставят огромната част от населението й ще се превърнем в една животинска цивилизация.
« Последна редакция: Август 28, 2006, 12:31:28 pm от Alien »

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 692
Отг: Убийте белите хора!
« Отговор #9 -: Август 28, 2006, 12:52:23 pm »
Цитат
И когато тези членове на Земята съставят огромната част от населението й ще се превърнем в една животинска цивилизация.

Да развъждането на тези раси е изкуствено според мен - повече тела повече енергия.

Или обяснено по друг начин - по-малко хора на планетата, но живеещи хармонично с нея без да изтощават ресурсите и...или безумно много хора, за които няма вода, храна, пространство.

Да УБИЙТЕ БЕЛИТЕ, ама вижте какво стана с Африка като се изтеглиха белите от там - няма кой да им произвежда храна, караха си откраднатите коли докато се счупят защото няма кой да им ги поправя или прозвежда нови...дупките по пътищата им станаха по няколко метра, защото те не могат да си ги поддържат....произвеждат храна, колкото могат да изровят с голи ръце от земята защото селско-стопанската им техника отдавна ръждясва и никой не знае как да я използва....не е чудно че като жест на отчаяние са пратили децата си сами с лодки в крепостта Европа - поне те да оцелеят!

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 581
Отг: Убийте белите хора!
« Отговор #10 -: Август 28, 2006, 15:48:24 pm »
(...) нищо лично, но тази статия е пълен абсурд. В нея няма нищо хуманно (...) изключване от човешката раса, в която е вложен и дух и душа (...) Има хора, които не искат да чуят призива за "събуждане" - но това си е тяхно право;  които копнеят, които  го желаят, ТЕ го чуват и се готвят, и очакват голямото завръщане "у дома".

Да "не искаш" или "да копнееш", да си "черен" или да си "бял", са все противоположни положения (180 градусови), както е и това да "имаш душа" или "да нямаш душа". За едно си права, Albinoni - такова заключение предизвиква тъга. Но ако предпочетем да се самозаблуждаваме с илюзорни уравниловки заради някакъв общочовечен идеал, ще се окаже, че "служим на други богове". Демократичният предразсъдък, че всички са равни, просто не е истина - казвам го аз, който винаги съм принадлежал към "малките групи" и макар да съм от Европа, почти никога не съм приемал лаврите на тази култура. Преди да ме обвиниш в расизъм, искам да ти задам един въпрос: живяла ли си в една къща с мангасари?; имаш ли личен поглед над ценностите, които тяхната култура утвърждава? Или, твоето расово-толерантно застъпничество се крепи единствено върху хуманистичната литература, писана от хора, които също никога не са живяли с мангасари и просто си пишат така - по принцип.
« Последна редакция: Септември 28, 2006, 14:21:50 pm от flyDragon »
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Eon

 • Гост
Отг: Убийте белите хора!
« Отговор #11 -: Август 28, 2006, 15:51:16 pm »
Има мангасари и мангасари...
Бели и бели...
Черни и черни...


Мога да дам пример с черни, цигани и т.н., които струват 100 пъти колкото някой бял например.

Всичко опира до личността.

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 692
Отг: Убийте белите хора!
« Отговор #12 -: Август 29, 2006, 02:18:51 am »
Има мангасари и мангасари...
Бели и бели...
Черни и черни...


Мога да дам пример с черни, цигани и т.н., които струват 100 пъти колкото някой бял например.

Всичко опира до личността.

Виж ЕОН - води се ВОЙНА срещу нас! За нещастие сме потърпевшата страна и не смятам, че е нужно филосостване и размекване на мозъците тука. Не можеш да обичаш палача си освен от мазохизъм!

Неактивен nord

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 15
Отг: Убийте белите хора!
« Отговор #13 -: Август 29, 2006, 02:51:00 am »
Виж ЕОН - води се ВОЙНА срещу нас! За нещастие сме потърпевшата страна и не смятам, че е нужно филосостване и размекване на мозъците тука. Не можеш да обичаш палача си освен от мазохизъм!

Нищо чудно бели да са впрегнали черните орди в своя изгода. Един много вероятен сценарий. Война има, но не се знае кой е истинския враг. Ако приемем твърдението ти, че черните не могат да свършат нищо сами, то ми се струва нелогично сами да си правят военната тактика.

Неактивен Albinoni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 859
 • „L'amour est l'enfant de la liberte"
Отг: Убийте белите хора!
« Отговор #14 -: Август 29, 2006, 08:52:42 am »
(...) нищо лично, но тази статия е пълен абсурд. В нея няма нищо хуманно (...) изключване от човешката раса, в която е вложен и дух и душа (...) Има хора, които не искат да чуят призива за "събуждане" - но това си е тяхно право;  които копнеят, които  го желаят, ТЕ го чуват и се готвят, и очакват голямото завръщане "у дома".

Да "не искаш" или "да копнееш", да си "черен" или да си "бял", са все противоположни положения (180 градусови), както е и това да "имаш душа" или "да нямаш душа". За едно си права, Albinoni - такова заключение предизвиква тъга. Но ако предпочетем да се самозаблуждаваме с илюзорни уравниловки заради някакъв общочовечен идеал, ще се окаже, че "служим на други богове". Демократичният предразсъдък, че всички са равни, просто не е истина - казвам го аз, който винаги съм принадлежал към "малките групи" и макар да съм от европа, почти никога не съм приемал лаврите на тазикултура. Преди да ме обвиниш в расизъм, искам да ти задам един въпрос: живяла ли си в една къща с мангасари?; имаш ли личен поглед над ценностите, които тяхната култура утвърждава? Или, твоето расово-толерантно застъпничество се крепи единствено върху хуманистичната литература, писана от хора, които също никога не са живяли с мангасари и просто си пишат така - по принцип.

Вярвам,  че хората имат равен старт, когато "идват" в живота, от там нататък се задействат смазващи механизми на тежкото ни материално битие, които допринасят за различното развитие на всяка индивидуалност. Убедена съм, обаче, че това не е извинение и пречка човекът да не се изгради като Човек. Нали това е задачата ни тук - да се научим, да бъдем , да се подготвим, да изградим висшето Аз, или по-точно да установим връзката с Него :) не съм живяла с цигани, но зная, че ако отгледам циганче МОГА да  му помогна да се превърне в създание изпълнено с висша ценностна система. Това исках да ти кажа, просто го вярвам, може да е наивно - аз не твърдя, че ТОВА е истината, засега така мисля.  Знаеш ли Флай, Любовта е велика сила :)

П.с.Имам приятелка, която е копанарка, тя е умна, чиста и честна жена и има много ценен характер, расата не определя нищо.
« Последна редакция: Август 29, 2006, 16:26:34 pm от Albinoni »
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27