Z-931 , а ти би ли ни обяснил твоята "простотия" , че "
човешките души се създавали в микролаборатории на луната? "
(
http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,8920.msg243855.html#msg243855 )
Съфорумците така ли реагираха , когато ти беше въодушевен от нещо , което си прочел ? Дори и да не го разбираха, бяха толерантни към теб..
Или си свикнал само да консумираш толерантност ,без да даваш и грам от себе си ?
Не знам колко пъти си ходил на "термобад" в "цивилизованите страни" , но понеже това твоето е реакция на непораснал човек , бих те посъветвал да не се излагаш така кифладжийски , коментирайки неща , за които си нямаш хабер.
/ това го може всеки посредственяк. Щом искаш да си оригинален ,заложи малко по-висока летвичка де

/
За hung бих могъл да кажа:
Да, Залманов е едно от големите имена в Руската ( не съвсем традиционна

) медицина. Уважават го и го цитират ( наред с други подобни учени като Вернадски, Микуллин, Болотов, Мечников, Уголев ) почти всички днешни популярни натуропати ( като Малахов, Семенова, Елисеева, Неумивакин и пр. )
Аз лично не съм пробвал тези вани, но със сигурност ще го направя скоро и ще споделя. Има лечителка ,която вече трупа опит, но още не съм достигнал до нея ( издирвам я)
Има значение обаче какъв ще е точно терпентина , който ще се използва. (Не е "терпентин като терпентин", както не е и "газ като газ" суровината , която се използва за направата на легендарния препарат Тодикамп.)
По отношение на самата книга - много е слаба,с ниска съдържателност и почти никак не ентусиазира.
Много по-добри в това отношение са книгите на Олег Мазур за капиляротерапията. засега не са преведени от руски.
А колкото до тези "цивилизовани държави", които възпяваш, "Z-тко"...

Ти щом си бил в тях , не ти ли е направило вече впечатление , че ако кажеш откъде си родом, те изглеждат като туземец? Както тук биха изгледали бушмен.. И в техните очи ти винаги ще си останеш такъв, без значение от поста , който заемаш. И това ще ти тежи, колкото и да не си го признаваш..
Докато в страната на Залманов ( рускоговорящите, да обобщим) ще те уважават като свой , и ти дори ще го усетиш. Възможно е дори да не ти вземат никакви пари за 2-3 часови консултации , както се е случвало нееднократно при мен.
Русофобството е типично за хора , които никога не са ходили в Русия.