Предателството е нарушение във вярност, дълг, лоялност към кауза или личност.Ще си позволя да цитирам Конституцията на РБ
....
Чл. 6. (1)
Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.
Чл. 35. (1)
Всеки има право свободно да избира своето местожителство, да се придвижва по територията на страната и да напуска нейните предели. Това право може да се ограничава само със закон, за защита на националната сигурност, народното здраве и правата и свободите на други граждани.
Чл. 37. (1)
Свободата на съвестта, свободата на мисълта и изборът на вероизповедание и на религиозни или атеистични възгледи са ненакърними. Държавата съдейства за поддържане на търпимост и уважение между вярващите от различните вероизповедания, както и между вярващи и невярващи.
Чл. 38.
Никой не може да бъде преследван или ограничаван в правата си поради своите убеждения, нито да бъде задължаван или принуждаван да дава сведения за свои или чужди убеждения.
....
Акцентиръл съм върху най-важните неща, а те са следните:
Свободни - Свободата е право, гарантирано от Конституцията на РБ
Избор - Всеки е свободен сам да избира по своя преценка и убеждение, а не да му бъде вменявано такова!
Свободата на мисълта - Мисля си, че като избягам някъде ще бъда щастлив. Никой и по никакъв начин няма право да ме обвинява в това. Всеки сам избира как и къде да търси личното си щастие!
Своите убеждения - Убежденията се изграждат на някаква база. т.е. има повод някой да мисли по някакъв начин. Аз мисля, че Държавата не е направила нищо за мен и затова аз няма да направя нищо за нея. Тя не ме заслужава като кадър. Всичко, което съм постигнал е с труд и пот и Държавата вместо да помага, ми е пречила с административни спънки, бюрокрация и т.н. Как да я обичам тази Държава и как да и бъда вярен, лоялен и нейното развитие да бъде мой дълг. Е няма как да стане
Ако това ми бъде вменено от някой полуграмотен националист, то това е нарушение на чл.38 от КРБ ............ и т.н. и т.н.
Нямам за цел да обидя хората, които обичат България, но погазването на чуждите права е престъпление.
България може да бъде страхотно место за живеене, но в момента условията не го позволяват. Образованите хора бягат. Запитвали ли сте се защо? Един млад доктор, току що завършил медицина, трябва да кара няколко години специализация. Тук за нея му заплащат 280 лева, а в Германия сумата е 4 цифрена и е в Евро. Според вас кой балък ще остане тук? Ето защо лекарските грешки зачестяват и се допуска деца да умират в клиниките.
Другото което е: младежите бягат, по-възрастните, но трудоспособни и те .. И в крайна сметка тук остават банда идиоти, на които данъците ще им бъдат вдигнати съвсем скоро /осигурителната вноска/, за да има пари за пенсии
т.е. Минималната работна заплата ако се вдигне на 500 лева, едно посещение при личния лекар ти става 5 лева. Но като ти удържат данъците за социални и здравни осигуровки, чисто получаваш до 50% по-малко, т.е. към 250 лв. ;D ;D айде нема нужда
п.с. Социалните пенсии в Австрия и Швейцария са по 700-800 евро. Така, че .. струва си и на 50 години да избягаш. За 7-8 години получаваш гражданство и после пей сърце
)
Предателя и родоотстъпника като се пенсионира ще ходи на екскурзии по света, а патриота ще ходи на екскурзии с автобуси на атака и рзс да стачкува пред парламента ;D вечно ще е кисел, сърдит, ще мрази и ще завижда, ще порка ракия под асмата и ще се моли на Господ, дано преживее и следващата зима .., цигани ще го изгонят от апартамента му и ще се настанят там, защото ще се чувстват безнаказани, понеже имат 5-ма роднини, които работят в Западна Европа и им пращат пари за адвокати, а националиста в крайна сметка ще изглежда ето така ..
Затова приятели, образовайте се в България, специализирайте навънка. Работете навънка като специалисти, а не бачкьори и си поддържайте собствеността в България. Защото да можете някой ден да се завърнете при приятелите и семействата си и за да има кой да ви погребе и да се знае къде е гробът ви! С европейска или американска пенсия, по-добре, да не кажа блажено се живее в България. Питайте Жорж Ганчев
Прочетете и за живота на Койчо Белчев, както и много други като тях...