Автор Тема: Маймуни,хора,богове  (Прочетена 26810 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен K14

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 8
 • Waiting...
Маймуни,хора,богове
« -: Май 25, 2011, 21:13:05 pm »
Искам да споделя с вас моята теория и да разбера мнението ви по въпроса.
Може първоначално да звучи малко налудничаво,но моля за търпение.
Човекът е в основата на тази теория.В днешно време,хората живеещи на земята не са 100% хора,а 85% маймунско ДНК и 15% човешко,с други думи ние сме ГМО от маймуни.
Тъй наречените "извънземни" са със 100% човешко ДНК.Ние сме техен продукт(Експеримент)и за това се чувстаме наблюдавани,контролирани и направлявани.
Лично аз смятам,че моментът за нашето еволюиране е близо т.е. обогатяване на нашето ДНК с човешко,но ще има голяма съпротива от старана на другите "извънземни" (Орион,Сириус,бунтовниците и др. без Еа)
SEARCHING FOR THE TRUTH

Неактивен darena.666

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 39
Re:Маймуни,хора,богове
« Отговор #1 -: Май 25, 2011, 22:01:34 pm »
Това с процентите е част от теорията ти, или си го чел? ???Не искам да се съгласявам!Промени малко процентите,моля те :-X.По втора точка от разсъжденията ти:В почти 100% от случаите на срещи с извънземни,те не са извън земни, а наши си човечета.В това съм убедена,но е дълго за обяснение.За останалите няколко процента някои твърдят че са зелени човечета,други-ефирна материя,и какви ли още не!Май и тук нещо куца в теорията.Че предстои скок в еволюцията-да.Може би ще се направят разкрития, които ще променят начина на мислене на средностатистическия човек/това си е моя теория/.Но и каквото и да става, то няма да е за един ден/спекулацията с дати имам в предвид/От много години се говори за индигови,кристални и др. деца.Но те не са деца от изкуствено уплождане.  :blush:Дай друга теория @---

Неактивен K14

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 8
 • Waiting...
Re:Маймуни,хора,богове
« Отговор #2 -: Май 25, 2011, 22:27:21 pm »
За пpоцентите и на мен ми се иска да са повече,но...
Моля те, не объpквай нещата,аз споменах извънземни в " ",аз съм обяснил, че извънземните са хоpа.
Естествено пpомяната няма да стане за един ден.
Освен това,да не забpавяме, че това е теоpия и нищо не е сигуpно.
« Последна редакция: Май 26, 2011, 08:22:41 am от Mirotvorec »
SEARCHING FOR THE TRUTH

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 465
Re:Маймуни,хора,богове
« Отговор #3 -: Май 25, 2011, 22:33:05 pm »
Тъй като в момента не съм в настроение да се заяждам, ще пиша съвсем мило и любезно.

Не зная защо наричаш твоето "теории", след като липсва каквато и да е аргументация. А също и факти.

Отделно да ви запитам, как си обяснявате причината за този бъдещ еволюционен скок?
Очевидно щом е бъдещ, то е в следствие на нечий план. Дали ще е план на хора, извънземни, Бог или не знам кой няма да обсъждаме. Но щом е план, то ще има и причина.
Коя е тази причина? Защо?
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен N*e*a

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 34
Re:Маймуни,хора,богове
« Отговор #4 -: Май 25, 2011, 22:35:47 pm »
 Твоята теория куца, защото природата, която ни заобикаля говори друго за нас, освен ако дърветата и растенията не са продукт на извънземните.
 За да ти е по-достоверна теорията, трябваше да се постараеш повече и да доразвиеш, че извънземните са построили Земята и са я пригодили за човешката ГМО маймуна и са направили така, че да успеят да залъжат 100% от хората.
 А и какво разбираш под 100% човешко ДНК?
 Ако си мислиш, че си продукт на извънземен 100 процентов човек, тогава не си по-добър от него и не си заслужава да съществуваш и да еволюираш.
 Копието, все пак не може да стане по-добро от оригинала =)

Неактивен Robo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 25
Re:Маймуни,хора,богове
« Отговор #5 -: Май 26, 2011, 00:24:42 am »
В днешно време,хората живеещи на земята не са 100% хора,а 85% маймунско ДНК и 15% човешко,с други думи ние сме ГМО от маймуни.

От къде взе тези проценти ? Официално според науката човека и маймуната споделят 98% от ДНК то си и само 2% са различни. И какво означава 100% човешко ДНК ? ДНК то отговаря за много функции на организма ние споделяме 50% от ДНК то си с мухите 30% с растенията, така че всякаква промяна ще промени не само облика ни а и действието на организма ни. 100% промяна на ДНК то е невъзможна поне според това което аз знам и е признато от науката(колкото и да греши тя). Няма смисъл да коментирам останалата част от поста защото той най-вероятно е прибързано публикуван и необмислен. Иначе Tangrata_ зададе много съществени въпроси на, които трябва да можеш да отговориш или поне представиш някакви доказателства за да стане постът ти добре формулирана теория.

Неактивен sedere

 • (sedere)
 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 606
Re:Маймуни,хора,богове
« Отговор #6 -: Май 26, 2011, 01:23:03 am »
K14 Процентите си ги объркал както ти написа Robo.

Цитат
В днешно време,хората живеещи на земята не са 100% хора,а 85% маймунско ДНК и 15% човешко,с други думи ние сме ГМО от маймуни.

Никога не е имало сто процентови хора. Просто, защото не са произлезли естествено.
И да има малка разлика с ДНК на маймуните(които са пак от извънземно естество както и всичко друго тука) тъй като върху тях е до награденото ДНК за да се получи нещото което се казва човек. И този процент си е пак от извънземно естество.

Цитат
Тъй наречените "извънземни" са със 100% човешко ДНК.Ние сме техен продукт(Експеримент)и за това се чувстаме наблюдавани,контролирани и направлявани.

Просто те са си произлезли естествено за това са си със сто процентово ДНК. Колкото за това, че се чувстваме наблюдавани, контролирани и прочие това са си вградените ДНК команди, които в зависимост от инкарнацията различни части ще бъдат преодолени или не.

Не забравяйте да впишете и духа(Висшият Аз) в тази картина.

Цитат
Лично аз смятам,че моментът за нашето еволюиране е близо т.е. обогатяване на нашето ДНК с човешко,но ще има голяма съпротива от старана на другите "извънземни" (Орион,Сириус,бунтовниците и др. без Еа)


Тук съм съгласен с Танграта. Това си е строго персонално за дадена инкарнация и духа и. Не може да има никаква масовка нито възнасяне нито нищо. Ако има масовка то ще е на някой план. Иначе просто не може да стане.
Даже както виждам по писането го пишеш през погледа на тялото( да ДНК командите в действие :P), но не и на духа.
Ако има обогатяване и тн. то ще си е изкуствено, ако е естествен процес просто ще ги надживееш така да се каже повечето команди и ще израстеш над тях и мислиш по друг начин.
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 828
Re:Маймуни,хора,богове
« Отговор #7 -: Май 26, 2011, 10:52:16 am »
              "За маймуните и хората 1"

Шимпанзета:

Като опит с етологията може да посочат експериментите за въвеждане на парични отношения при шимпанзета.
Маймуните доста бързо се учат да използват пари.
Жетони в случая, които се "плащат" при задвижване на тежка ръчка (полагане на труд) които могат да се пускат в автомати за храна, сок или играчки.
Маймуните демонстрират същите шаблони на поведение характерни за хората. Включително същите пороци или "положителни" качества.

Някои стават работохолици, някои си трупат жетоните (спестовници), а други бързат да ги изхарчат веднага. Появяват се бандити (крадат или грабят от другите), просяци, проститутки и т.н.

http://borsi.blog.bg/biznes/2009/03/19/za-maimunite-i-horata-1.310281
============================================================================

                 "За маймуните и хората 2"
             
Павиани:  Нещо което гледах по Дискавъри.

Голяма група павиани се хранят на бунището на фабрика за месо. В стадото има строга йерархия. Всеки ден, първо се нахранват, Алфа мъжкарите, преяждат, а после ако благоволят допускат другите до пира, ако е останало нещо. За най-малките, старите или болните в повечето случаи нищо не е останало, защото и останалите се делят на касти.
В продължение на години статуквото е такова, до деня в който на бунището не се намират две умрели болни крави.
Алфите като първи, се наяждат до спукване след което умират от отравяне.
И тук става нещо интересно!
Няма нито един жив Алфа. Всички са мъртви, но никой не заема мястото им.

От останалите силни мъжкари, нито един няма амбиции да се прави на алфа и в групата настава мир и демокрация. Никой с никого не се кара, никой никого не бие, всички се разбират помежду си, стадото заживява по-задружно и се брани по-добре от външни атаки.
http://borsi.blog.bg/politika/2009/03/19/za-maimunite-i-horata-2.310284

Неактивен BatvAN

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 48
Re:Маймуни,хора,богове
« Отговор #8 -: Май 26, 2011, 13:13:52 pm »
Нека първо да видим какви са фактите.
Твърди се ,че сме еволюирали от маймуните. Но вече 150 години се търси така нареченото "липсващо звено", което ни свързва с тях. Няма намерен нито един кокъл. Ама, нито един!
Историята с "Пилтдаунския човек" най-ярко илюстрира тези безплодни търсения.

Положението става още по зле с напредването на научните изследвания. С откритието на ДНК, и  на гените (носители на генетична информация), и най-вече с разчитането на човешкия геном , мистерията става още по-голяма. Оказва се че човек притежава над 220 гена, които не се срещат при нито един от неговите предшественици ,дори и на много по-ниски етапи на развитие.
Що за еволюция е това? Тези гени ги няма дори в земноводните ,от които сме произлезли, а изведнъж цъфват на най-високото място в еволюцията ни.
Работата силно напомня за генетичен експеримент. НО при това, този който го е направил, много добре е знаел какво прави, за да създаде напълно завършен животински вид.Защото изведнъж се появяват тонове със кости на напълно завършени хора.
Как го обяснява науката , ли? След дълго почесване по капацуната, се опитва да ни пробута извода, че сме ги "прихванали"(223 гена!!!) от бактерии. Да бе, да!  ;D
Това са фактите.
И те ни говорят, че засега си нямаме и най-малка представа за произхода си.
За самопроизволно възникнала генетична мутация дума не може да става.
За плавно и постепенно изменение - също.
Засега само гадаем.


 

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 465
Re:Маймуни,хора,богове
« Отговор #9 -: Май 26, 2011, 16:00:37 pm »
Евлолюцията е пълна с такива скокове. Това не е само при хората.

По същия начин чрез скок се появява например ОКОТО, като орган.
Изведнъж, изцяло завършено. Както си е кръгло, с мускулите за движение на очната ябълка, ириса, зеницата и тн.

Т.е. може и да има интелигентна намеса, но от кого?
Няма гаранция да е от извънземните.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 465
Re:Маймуни,хора,богове
« Отговор #10 -: Май 26, 2011, 16:05:11 pm »
              "За маймуните и хората 1"

Шимпанзета:

Като опит с етологията може да посочат експериментите за въвеждане на парични отношения при шимпанзета.
Маймуните доста бързо се учат да използват пари.
Жетони в случая, които се "плащат" при задвижване на тежка ръчка (полагане на труд) които могат да се пускат в автомати за храна, сок или играчки.
Маймуните демонстрират същите шаблони на поведение характерни за хората. Включително същите пороци или "положителни" качества.

Някои стават работохолици, някои си трупат жетоните (спестовници), а други бързат да ги изхарчат веднага. Появяват се бандити (крадат или грабят от другите), просяци, проститутки и т.н.

http://borsi.blog.bg/biznes/2009/03/19/za-maimunite-i-horata-1.310281
============================================================================

                 "За маймуните и хората 2"
             
Павиани:  Нещо което гледах по Дискавъри.

Голяма група павиани се хранят на бунището на фабрика за месо. В стадото има строга йерархия. Всеки ден, първо се нахранват, Алфа мъжкарите, преяждат, а после ако благоволят допускат другите до пира, ако е останало нещо. За най-малките, старите или болните в повечето случаи нищо не е останало, защото и останалите се делят на касти.
В продължение на години статуквото е такова, до деня в който на бунището не се намират две умрели болни крави.
Алфите като първи, се наяждат до спукване след което умират от отравяне.
И тук става нещо интересно!
Няма нито един жив Алфа. Всички са мъртви, но никой не заема мястото им.

От останалите силни мъжкари, нито един няма амбиции да се прави на алфа и в групата настава мир и демокрация. Никой с никого не се кара, никой никого не бие, всички се разбират помежду си, стадото заживява по-задружно и се брани по-добре от външни атаки.
http://borsi.blog.bg/politika/2009/03/19/za-maimunite-i-horata-2.310284
Правдоподобно ми звучи до момента със заживяването в мир и щастие.
Според мен, а и според други хора (включително и етолози), ако алфите умрат, от останалите ще се проявят нови алфи. Защото всеки, буквално всеки носи тези черти, които биха го направили алфа и лидер. Или и да не е всеки, поне голям процент от хората (и животните). И е въпроса за дадено племе кой е с най-силни алфа характеристики за момента. Т.е. с най-силна алфа амбиция.
Винаги ще се появи някой с амбиция да управлява. Дали ще чака предишния алфа да умре, или пък ще го срещне в двубой, винаги ще има нови кандидати. Така е било от милиони години насам. И още продължава.
Със смъртта на 2-3 алфи да се говори за изчезване на алфите по принцип (макар и в конкретно стадо) е абсурд.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Sangre

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 294
Re:Маймуни,хора,богове
« Отговор #11 -: Май 26, 2011, 17:31:48 pm »
Разликата(ДНК) между хората и шимпанзетата Бонобо е по-малко от процент. Те също правят секс за удоволствие и социализиране ;)
Places change, Faces change, Life is so very strange...

Неактивен blade

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 467
Re:Маймуни,хора,богове
« Отговор #12 -: Май 27, 2011, 10:54:59 am »
Прасето е най-близкото животно генетически до нас.  ;D ;) Може би там се крие причината жените да викат на мъжете свине.
“And neither do I! I want to have a wife, children & a home, I want to live! But it's all for nothin

Неактивен Mercury

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 83
Re:Маймуни,хора,богове
« Отговор #13 -: Май 27, 2011, 12:39:27 pm »
Темата, така, лекичко, ме заинтригува и реших пък да потърся някаква информация за еволюцията на човека. Няма да повярвате какво намерих. Маймуната била произлязла от човека. Двама руски професори опровергават теорията на Дарвин. По какъв начин - не ми стана ясно, ще потърся после, единственото доказателство което дават, е че около руини на древни градове няма села с диваци, а само маймуни. Малко като фантастика ми звучи това нещо, ама...  :) Ето я статията. http://novinar.bg/news/chovekat-proizliazal-ot-majmunata_NTYxOzQ3.html
"Въображението е по-важно от знанието." Албърт Айнщайн

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 500
Re:Маймуни,хора,богове
« Отговор #14 -: Май 27, 2011, 14:36:01 pm »
Цитат
Маймуната била произлязла от човека
Ами за толкова години няма маймуна станала на човек, но пък виж... доста хора все повече заприличват на маймуни.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27