Автор Тема: Масонството - тайна или не  (Прочетена 151834 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Rosenkreuz

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 273
Масонството - тайна или не
« -: Декември 27, 2010, 15:30:04 pm »
Здравейте!  :hi:

Изчетох доста мнения относно масонството тук и бих искал да споделя с вас моята лична гледна точка. Споменавам, че не съм тук за да кажа кое е правилно и кое не нито за да налагам мнение или да натяквам нещо на някого.

Бих казал, че по-голямата част от мненията тук са базирани на чиста проба фантазия и целенасочена дезинформация, на която много хора са склонни да вярват.

На първо място за да има човек собствен поглед над тези неща има нужда сам да ги иследва, да навлезе на дълбоко в тези среди и да стане част от тях, този е единствения начин и няма никакви други. Оставите ли се на текстове писани незнайно от кой по незнайна за вас причина, повярвате ли без да сте се допитали до себе си, вие директно ставате членове на ордена на профаните. Известната в нета и в някои книги информация в същност изобщо не е такава за каквато доста хора тук явно са я взели. Има си поставени лица работещи усърдно и точно по този въпрос - създаване на дезинформация. Също така ще ви кажа за да не вярвате на разни платени автори, че бивши масони няма, просто няма такива хора. Един човек, който не е запознат с темата има нужда просто от така да го кажем стимул за да даде воля на въображението си и според собствените си неправилни/неясни или объркани виждания/знания да се обърка още повече. До като на голямата част от нас им се иска да има конспирации, конспирации винаги ще има, никак не е трудно да се манипулират масите от хора, защото самите хора са част от нечие стадо и без да знаят подаряват себе си на илюзиите създавани точно с тази цел - да объркват. Без да знаят кой точно е създал стадото и по каква причина, съвсем безотговорно и по овчи се присъединяват, защото нещо ги било кефило или поради това, че им е само интересно са готови да станат част от стадото. Там е и проблема според мен, в стадното мислене, няма индивидуализъм а точно той е нужен за да може човек да има ясен поглед над тези теми, които са много важни и касаят 90% от начина по който съществуваме в този момент.

Информацията на Български език относно масонството не е достатъчна според мен. За да имате правилна представа за масоните трябва първо да разучите един по един отделните ордени от самото им създаване до ден днешен, да проследите действията и да възприемете начина на мислене на масоните. Трябва да разгледате степените, описанията на всяка една от тях крият тайната какво се разучава там. Детайлите са важни, хората се съсредоточават върху символите без да забелязват самите думи! Това е екивалент на да влезеш в армията и да искаш да стартираш военната си кариера с чин бригаден генерал. Няма как да стане по този начин.

Що се касае за самите братства, моралния и етичен масонски кодекс е най-съвършен. Нито една религия не е способна да даде подобен кодекс заради собствените си НАРОЧНО разпространявани предрасъдаци. Масонството дава ИНДИВИДУАЛЕН избор на членовете и всеки член се учи да себепознание, тази е масонската тайна, себепознанието, дялането на грубия камък, т.е на собственото АЗ (его, придобити разбирания, характер, предрасъдаци, страхове и прочие). Там се крие и самото просветление. Разбира се има много различни техники и похвати за самоосъвършенстване, не е нужно човек да е масон за да познае тайната на просветлението.

Тук се говори за сатанизъм, аз ще ви кажа, че докато имате предрасъдаци от какъвто и да е тип било то религиозни или всякакъв вид идеологически такива, никога няма да добиете реален поглед върху реалността. Самата църква, и най-вече католическата използват елементи на сатанистки ритуали като пиенето на вино символизиращо кръвта на Исус или символичното ядене на плътта на Пророка.

Замислете се, че всяка една политическа идеология като комунизъм, социализъм, националсоциализъм, фашизъм и абсолютно всички останали са НАРОЧНО създадени от някой хора с една единствена цел - РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ. Сега се замислете над следното - Съединението прави силата и се опитайте да видите разликите, в тях се крият истинските цели и похватите за противодействие или не на цялата история. Изчистете се от всички ваши предрасъдаци и досегашни заучени знания, които не са ваши, вие просто сте ги възприели от някъде и ако се запитате вие самите за себе си защо сте ги възприели и имате доблестта пред себе си да си признаете, ще стигнете до много интересни лични отговори.

Че има световна конспирация има и то на всяко едно ниво от нашия човешки живот, от самите държавни институции, минавайки през днешния икономически модел и стигайки до времето когато спим. И на сън се води война срещу обикновенните хора, които даже и не подозират колко е лесно да бъдат манипулирани и държани в състояние на индуцирано подчинение.

Очаквам вашите коментари и въпроси. Поздрав!
 
Вие трябва да схванете, че сте отговорни за света, с който се срещате. Ако неможете да схванете това

Неактивен daskala

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 611
Re:Масонството - тайна или не
« Отговор #1 -: Декември 27, 2010, 17:29:17 pm »
Щом познавате масонството толкова дълбоко,значи сте масон от висока степен. Съгласно вашите правила,всеки има правото да обяви че е масон и каква степен е.

"Що се касае за самите братства, моралния и етичен масонски кодекс е най-съвършен."
Има някакъв морал в масонския кодекс, но той е валиден само по отношение на братята масони. Няма никакъв морал към обикновените хора и това се вижда във Фондация Горбачов,създадена от масони, програмата на която е на земята да остане само златния милиард.

Замислете се, че всяка една политическа идеология като комунизъм, социализъм, националсоциализъм, фашизъм и абсолютно всички останали са НАРОЧНО създадени от някой хора с една единствена цел - РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ.

Тези идеологии са създадени в периода от време,когато е имало борба между отделните етноси за по голямо влияние в определени райони. Сега когато САЩ се оказаха най-добре въоръжената държава в света, се вдигна лозунга "ЕДНОПОЛЮСЕН СВЯТ" . Това е и причината в момента да се говори и пише за обединение. Само че аз не съм сигурен че КИТАЙ ще се съгласи на такъв ред, при който една държава произвеждаща 20% от светорния брутен продукт да консумира 40 и повече %.
Няма смисъл да пиша повече,защото писаното от вас облагодетелства малка група от хора,смятащи себе си за елит и за които останалите са стадо.

Неактивен Rosenkreuz

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 273
Re:Масонството - тайна или не
« Отговор #2 -: Декември 27, 2010, 20:58:06 pm »
Здравейте daskala!

Благодаря ви за отговора и критиките. Всичко това е полезно, този е начина да се стигне до общо мнение и съгласие. Моля не правете прибързани изводи за човек, който не познавате. По-нататък сам ще прецените какъв съм аз и защо точно тук говоря по тези теми.

Позволете ми да ви отговоря >

Цитат
Има някакъв морал в масонския кодекс, но той е валиден само по отношение на братята масони. Няма никакъв морал към обикновените хора и това се вижда във Фондация Горбачов,създадена от масони, програмата на която е на земята да остане само златния милиард.
Грешно сте разбрали. На първо място при самото инициране на брата масон, той самия се задължава да прилага на практика основните принципи на масонството не само към братята си масони а към абсолютно всеки човек покрай него (Раздавай светлина и знание). Идва един момент, в който масона е задължен да прилага на практика всичко във и извън ложата и това се отнася особено за извън ложата. Толерантността и уважението наред с милосърдието и знанията са основни принципи, целящи на първо място самоосъвършенстване, задължително е да изпълват всеки един аспект от живота на масона било то в ложата или извън нея. Относно тази програма, за която говорите или плановете Алтернатива 1,2,3... аз съм на мнението, че наистина съществуват, но не са дело на регулярното масонство, в никакъв случай.


Цитат
Тези идеологии са създадени в периода от време,когато е имало борба между отделните етноси за по голямо влияние в определени райони. Сега когато САЩ се оказаха най-добре въоръжената държава в света, се вдигна лозунга "ЕДНОПОЛЮСЕН СВЯТ" . Това е и причината в момента да се говори и пише за обединение. Само че аз не съм сигурен че КИТАЙ ще се съгласи на такъв ред, при който една държава произвеждаща 20% от светорния брутен продукт да консумира 40 и повече %. Няма смисъл да пиша повече,защото писаното от вас облагодетелства малка група от хора,смятащи себе си за елит и за които останалите са стадо.
Борба между отделните етноси за влияние в определени райони (Европа) реално вече е нямало след падането на отоманската империя. Единствената борба, която може да съществува в момента е тази за духовното Обединение на Българският Народ, към който всички ние принадлежим. Въпросните идеологии, които споменах в предния си пост са създадени от определени хора с точно определени цели. Повтарям ви, че бяха създадени по стратегията РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ, за да има още един вид разделение, идеологическото базирано на политиката развиваща се през 20-ти век. Целта на тези хора ако можем така да ги наречем е да държат профаните (непросветените) в състояние на подчинение чрез един супер успешен метод наречен страх. Точно така, страх. От много дълго време насам използват нашите собствени страхове против нас и по този въпрос ще отворя нова тема в раздела за конспирациите в България. Хората създали с определена цел тези идеологии са същите, които създадоха двете световни войни, СССР, ООН, Еврп. Съюз, мнимата студена война, повечето полтически партии не само в Европа, международната банка, международните корпорации контролиращи абсолютно всеки ресурс на тази планета включително и човешкия, федералния резерв на САЩ....списъка е твърде дълаг, повечето от вас мисля предполагат и останалите франкенщайни създадени от тези ``хора``. Сега се замислете за Китай както казахте и пак ще си говорим.


Стратегията за държене в сляпо подчинение на хората в момента си е все същата - страх. Новото в момента е глобализацията, създаването на определени съюзи, които един ден да прерастнат в едно планетарно фашистко правителство. По тази причина има нужда от войни и изкуствено създадени конфликти - страх. Радикализирането на база религия на народите изповядващи Ислям също се извършва от хора спецялно подготвени по този въпрос, същото е и в България и знайте, че абсолютно нищо от това, което се случва в момента не е случайно. Проблема стои в това, че не се позволява на обикновенния човек да бъде себе си. Обикновенния човек, просто имам чувството, че не иска да бъде себе си, не се познава, не знае кой е и още по-важно - не знае КАКВО е и какъв потенциал има. Това свежда проблема до самите нас, а не до масоните, масоните нямат вина за това.

Не винете регулярното масонство за всичко, което се случва, не всички масони знаят за тайните планове на елита, а самия световен елит никога няма да позволи морала и масонските принципи да завземат техните приоритети. Твърде прибързано вините масоните за всичко, което се случва около вас. Според мен потърсете отговорност първо от себе си за да можете да се наречете свободни хора. Свободата е отговорност на първо място и преди всичко Отговорност. Запитайте се дали сте отговорни към себе си, към делата си, към останалите около вас и изобщо за всичко във вас и около вас. Този е начина да намерите правилните отговори.

Oчаквам още коментари и въпроси. Поздрави на всички!
Вие трябва да схванете, че сте отговорни за света, с който се срещате. Ако неможете да схванете това

Rio

 • Гост
Re:Масонството - тайна или не
« Отговор #3 -: Декември 28, 2010, 00:07:31 am »
Новият "посветен" е наред да напише поредните врели-некипели, които да дадат дезинформация за тайните общества.

Неактивен Rosenkreuz

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 273
Re:Масонството - тайна или не
« Отговор #4 -: Декември 28, 2010, 00:51:42 am »
Новият "посветен" е наред да напише поредните врели-некипели, които да дадат дезинформация за тайните общества.

И вие, явно сте тук за да си чешете собствените конспиративни теории. Не съм тук за да споря или да налагам мнение, нито за да защитавам някого или да натяквам каквото и да било. Защо сами си създавате илюзии? Аз ще ви кажа защо, защото не изхождате от собствени знания...... Вашите лични знания са базирани на нещо, което някой ви е казал или ви е харесало понеже си падате по конспирации гн Рио. При мен нещата не стоят точно по този начин. Готов съм да споделя това, което знам и научавам всеки ден и повтарям ви, не съм тук за да водя спорове или да се карам с който и да е. Вашето отричане на информацията също може да се класифицира като дезинформация, не го забравяйте. Не мерете и не претегляйте с предрасъдаци, не всичко което си мислите, че знаете стои по начина, по който си мислите, че го знаете.

За себе си няма нужда да говоря, но ако тук някой се е представял за масон, дайте го насам имам точно 2 въпроса към него. Ако не успее да отговори, не е такъв за какъвто се представя и аз мога да го докажа, пробвайте ме  :)

Още веднъж ще ви кажа, тайната на просветлението всъщност не е никаква тайна, то се крие в себепознанието. Човек сам на себе си е самодостатъчен за да бъде каквото пожелае, помнете всичко е въпрос на личен избор - To be or not to be, to know or not. Останалото са просто детайли. Ако някой се опита да ме пробва по подлия начин ще го усетя вярвайте ми, ще задам контра въпроси и ако не получа отговор ще се разбере много ясно кой какъв е, което в същност няма значение. Това, което има значение тук е възможността за ясни и конкретни отговори на въпросите.

Поздрави.
Вие трябва да схванете, че сте отговорни за света, с който се срещате. Ако неможете да схванете това

Неактивен dragonn

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 261
Re:Масонството - тайна или не
« Отговор #5 -: Декември 28, 2010, 01:01:48 am »
Какво е нужно за да бъде приет един обикновин човек към масонството - власт, пари, знания или просто любопитсво към новото?

Неактивен R

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 16
 • A wolf in sheep's clothing............
Re:Масонството - тайна или не
« Отговор #6 -: Декември 28, 2010, 01:34:38 am »
Дотук не виждам нищо лошо в постовете на Rosenkreuz. Разбира се че себепознанието трябва да се постави на първо място за да може да има някакво развтие във всички планове, не само в духовен.

Дезинформация не виждам никъде. Единия обвинява масоните, втория обвинява друг а третия дори не вярва в това. Това че хората са управлявани от някаква група(не мога да определя коя) си е абсолютно нормално. По принцип в природата всяко стадо си има водач. И хората са стадо и имат овчи манталитет,други по-наблюдателни хора които са нямали този вид манталитет са забелязали това нещо и са решили да действат.

Това стадо си заслужава съдбата защото е с такъв манталитет. Много е просто и има много примери за това в природата. Тъй като сега населението е нараснало вече има и голям брой хора без този овчи манталитет и тук почват да се създават борци за свобода, идеалисти, бунтари, конспирации и т.н Но няма смисъл да се борите за стадото което даже не е чувал какво означава думата конспирация..................
Отново повтарям, хората си заслужават тази съдба...............

Неактивен Rosenkreuz

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 273
Re:Масонството - тайна или не
« Отговор #7 -: Декември 28, 2010, 01:35:08 am »
Привет!

За да стане един човек масон е нужно да бъде така да се изразя представен в ложата от друг масон, който да гарантира за него. Относно личните качества, в ден днешен не мисля, че се залага кой знае колко на тях и до известна степен сте прав в това, което казвате за положение, власт, пари и т.н, то важи особенно за ден днешен. За да бъде човек масон, трябва да бъде както се казва по нашите земи - Hombre de buenas costumbres или човек с добри навици. Под това разбирайте, човек отговорен към всичко, с отворено съзнание, който е готов да се изправи пред себе си, пред егото, страховете, предрасъдаците и т.н Като лични качества има нужда само от това, останалото се дяла в процеса на извайване на камъка, т.е себепознанието и себеусъвършенстването.

Видях една много интересна тема с отговори на един Вътрешен, защо не може да се пише повече по нея? Исках да се включа с отговор на един въпрос от потребител, който говореше за телесни симтоми. Темата е много добра, каня администраторитя да я възтановят.

Поздрави.
Вие трябва да схванете, че сте отговорни за света, с който се срещате. Ако неможете да схванете това

Неактивен Rosenkreuz

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 273
Re:Масонството - тайна или не
« Отговор #8 -: Декември 28, 2010, 01:41:00 am »
Дотук не виждам нищо лошо в постовете на Rosenkreuz. Разбира се че себепознанието трябва да се постави на първо място за да може да има някакво развтие във всички планове, не само в духовен.

Дезинформация не виждам никъде. Единия обвинява масоните, втория обвинява друг а третия дори не вярва в това. Това че хората са управлявани от някаква група(не мога да определя коя) си е абсолютно нормално. По принцип в природата всяко стадо си има водач. И хората са стадо и имат овчи манталитет,други по-наблюдателни хора които са нямали този вид манталитет са забелязали това нещо и са решили да действат.

Това стадо си заслужава съдбата защото е с такъв манталитет. Много е просто и има много примери за това в природата. Тъй като сега населението е нараснало вече има и голям брой хора без този овчи манталитет и тук почват да се създават борци за свобода, идеалисти, бунтари, конспирации и т.н Но няма смисъл да се борите за стадото което даже не е чувал какво означава думата конспирация..................
Отново повтарям, хората си заслужават тази съдба...............


Интересен коментар, мерси за отговора. Това се опитвам да кажа и аз, че до като има овце, ще има и вълци, но да не забравяме и каракачанките  :) :) Не може да се обвини някой или нещо за общото нещастие. Само помислете, хората постоянно пледират за промени от всякакъв тип, все искат нещо, все чакат някой да ги спаси, но колко от нас са осъзнали, че посоката на всяка промяна е от вътре на вън? Щом това се получи и човек осъзнае, че Свободата е Отговорност тогава промените се случват като верижна реакция изглеждаща долу горе така в последователността > личност/човек - общество - свят. Тази е истинската посока на промените. Масоните не са виновни, че хората спинкат и не искат да се събудят. Ние, хората сме виновни за това, защото сме безотговорни.
Вие трябва да схванете, че сте отговорни за света, с който се срещате. Ако неможете да схванете това

Неактивен Морфей

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 558
Re:Масонството - тайна или не
« Отговор #9 -: Декември 28, 2010, 02:05:40 am »
Как искате един човек роден в робство да се събуди, масоните не били виновни тия ритуали и синволи за кво се правят за благото на кой ?!! Хората спели че като се крие истината от тях ще спят, ако искаш истината стани масон и като станеш масон те връзват с ритуали към някой демон и като научиш истината върви се спасявай вече.
« Последна редакция: Декември 28, 2010, 02:06:54 am от Морфей »

Неактивен R

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 16
 • A wolf in sheep's clothing............
Re:Масонството - тайна или не
« Отговор #10 -: Декември 28, 2010, 02:17:36 am »
Как искате един човек роден в робство да се събуди

Нали и ти си се родил в робство? Но си се събудил, сега да те питам колко такива като теб има в целия свят? Много малко в сравнение с овцете които живеят във време в което информацията е достъпна за абсолютно всеки и все още спят и не се интересуват............

Вместо да се бориш за тях, бори се за твойто духовно и материално благополучие, грижи се за себе си, опознай себе си.
Хората си заслужават тази съдба
« Последна редакция: Декември 28, 2010, 02:38:55 am от R »

Неактивен Rosenkreuz

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 273
Re:Масонството - тайна или не
« Отговор #11 -: Декември 28, 2010, 02:29:51 am »
Как искате един човек роден в робство да се събуди, масоните не били виновни тия ритуали и синволи за кво се правят за благото на кой ?!! Хората спели че като се крие истината от тях ще спят, ако искаш истината стани масон и като станеш масон те връзват с ритуали към някой демон и като научиш истината върви се спасявай вече.

Здравейте Морфей! Благодаря ви за критиката. Намирам я за полезна, защото поражда още въпроси.

Хората не са родени като роби, никой не е роден роб. Ние сами заробваме децата си, самото ни общество е такова, така е устроено и не по случайност. Проблема ни е, че се държим като стадо пак подчертавам, точно като овце, една овца тръгва и маса от други овце я последват. Разберете, имаме свободен избор, да бъдем или да не бъдем, сами избираме. Сам сигурно сте забелязали как се мият мозъци от ранна възраст, подканва се към вечно състезаване, вечно противопоставяне, вечно разделение. По този начин подаряваме сами себе. Ясни примери има с нас младите хора, аз също съм млад човек. Вижте как се промиват мозъци с музика да речем. Какво поведение и начин на мислене показва един рокер? Сравнете го след това с един рапър, после с човек, който слуша фолклор или класическа музика и ще забележите много неща. На доста хора им е по-лесно в същност да са овце. Така бягат от Отговорност! Как искате такива хора да бъдат наричани свободни? Единственото, което можем да направим за тях е да ги подканим на размисъл а спасението им е в индивидуалността.

От никого нищо не се крие, защото човека има все пак свободен избор и в определен момент от живота си го прилага или не. Даже и в Библията е казано > Почукай и ще ти се отвори > Търси и ще намериш.

Когато стигнете до определен етап от личностното и духовно развитие, ще познаете и тайната на дуалността. Светлина-тъмнина, ден-нощ, мъж-жена и т.н  Там се крият много важни отговори, потърсете ги и ще ги намерите, но не си правете изводи базирани на вашите религиозни или идеологически предрасъдаци, те ви държат ниско на земята. Правите ли си изводи на базата на предрасъдаците и егото, никога няма да добиете ясен поглед. Дръжте съзнанието си постоянно отворено, и знайте че всичко съществува, защото така е създадено. Всичко просто Е, то Е и няма друг отговор на този въпрос. Забележете Природата, и там всичко е устроено на този базов вселенски закон и принцип.

Какво според вас са демоните? Отново ще изходите от гледна точна на нещо, което някой ви е казал без да знаете с каква цел е създадено нещото... Моля ви замисляйте се.

Ритуалите в масонството са символични, символизират даден преход или промяна на пример на възприятието за нещо. Ще се съглася с вас като кажа, че няма нужда от тях, защото обвързват по особен начин. Няма нужда човек да е масон за да върви по пътя на просветлението, за кой ли път го повтарям, замислете се над това - да бъдеш или да не бъдеш. Въпрос на личен избор е.

Поздрави!
Вие трябва да схванете, че сте отговорни за света, с който се срещате. Ако неможете да схванете това

Неактивен Rosenkreuz

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 273
Re:Масонството - тайна или не
« Отговор #12 -: Декември 28, 2010, 02:34:57 am »
Как искате един човек роден в робство да се събуди

Нали и ти си се родил в робство? Но си се събудил, сега да те питам колко такива като теб има в целия свят? Много малко в сравнение с овцете които живеят във време в което информацията е достъпна за абсолютно всеки и все още спят и не се интересуват............

Вместо да се бориш за тях, бори се за себе си, грижи се за себе си, опознай себе си.
Хората си заслужават тази съдба

Хората според мен са я заслужили тая съдба метафорично казано. Никой не е роден опетнен, децата се раждат чисти по природа, болното ни агресивно и негативно общество ги цапа тях. В този смисъл са си заслужили хората съдбата. Ако оставим един човек да се развива чисто, без да има някой, който да му индуцира начин на мислене или поведение нещата ще стоят по съвсем друг начин. Сега замислете се за интересите, които стоят зад елита...... Аз ще ви кажа и нещо друго. Хората ако така можем да ги наречем контролиращи всеки аспект от нашия живот изобщо не са хора. Както една човешка душа може да се роди тук в това измерение под тази си човешка форма, така и други неща могат да се родят сред нас... Атакувани сме от безброй посоки и срещу нашия истински потенциал се води ВОЙНА на всяко ниво, от институциите до по време на сън.
Вие трябва да схванете, че сте отговорни за света, с който се срещате. Ако неможете да схванете това

Неактивен daskala

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 611
Re:Масонството - тайна или не
« Отговор #13 -: Декември 28, 2010, 08:19:19 am »
Господина Розенкройцер не ми отговори на твърде важния въпрос, каква степен има.
Явно че той защитава и пропагандира тезата, удобна за "новия световен ред", "аз не съм като теб,нека сам да вървя..." Не е ли по-добре да вървим обединени срещу несправедливостите?

Това че братята масони наши и чужди разграбиха България за него е много морално.
Това че масоните в съдебната система законно си запазват анонимността,също е много морално.

Господин масон,не сте прав по много ваши твърдения.
« Последна редакция: Декември 28, 2010, 08:53:13 am от daskala »

Неактивен Морфей

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 558
Re:Масонството - тайна или не
« Отговор #14 -: Декември 28, 2010, 14:28:33 pm »
От никого нищо не се крие, защото човека има все пак свободен избор и в определен момент от живота си го прилага или не. Даже и в Библията е казано > Почукай и ще ти се отвори > Търси и ще намериш.
Ако не се криеше нямаше да го има тоя световен ред в момента и всичката тая галимация тук. Как може да избираш меду това да си роб и роб. Аз лично несмятам да чукам на никоя врата за да ме посвещават в по више робство, от роб на паричната система да стана пряк роб на демоните(всички същества които ни дуят по една или друга прична и държат в тая ферма)които ми дават власт над другите роби и ми внушават че съм свободен и посветен. И без библия народа е казал с питане и до Цариград се стига!

Какво според вас са демоните? Отново ще изходите от гледна точна на нещо, което някой ви е казал без да знаете с каква цел е създадено нещото... Моля ви замисляйте се.
Ами аз ги виждам редовно тия многизмерни гадини докато "спя". Нали те създадоха масоните те ги научиха да тарнсформират енергиите между измеренията и да им строят храмове за жертвопринушения и всичко останало.

Ритуалите в масонството са символични, символизират даден преход или промяна на пример на възприятието за нещо. Ще се съглася с вас като кажа, че няма нужда от тях, защото обвързват по особен начин. Няма нужда човек да е масон за да върви по пътя на просветлението, за кой ли път го повтарям, замислете се над това - да бъдеш или да не бъдеш. Въпрос на личен избор е.
Така че ритуалите не са просто традиция за забвления ами зверско инсталиране на енегиен трафик между боговете и робите. Верно е че няма нужда вече да си масон за да те издуят или накарт да им служиш, има интерактивни технологии. Няма кво да избираме, то ни се полага по право ние сме многоизмерни същества поданали или взети в робство тук.
« Последна редакция: Декември 28, 2010, 14:41:52 pm от Морфей »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27