Това е очевадна пропаганда с про-Европейски цели. Не ви ли дразнят така както мен? БиТиВи наведнъж били купили не не два или три ами цели СЕДЕМ такива!
Може това да ме прави расист в нечии очи, но преди няма месец в града ми пя и турски поп певец, "Мустака Сандал" или нещо такова.
И всичко това е само защото ония там напират за ЕС.
Искам мнения по-въпроса и според вас какво може да се направи по въпроса, за да се избегне нежеланото "Сближаване на културите", Турцизиране, на което ни приканва и "Балканския Експрес".
Всичко това дали е тръгнало от туркофили и интереси в западнаевропа или от богати шейхове искащи да финансират мюсюлманството на запад?
Тия хора са заплаха за българското, телевизията ни всеки ден нанася обиди на всичко за което са се борили прадедите ни и докато българите се изселват към софия или по-големите градове, обяви ли се апартамент за продан тук, не го купува българин..
its an invasion
Ако се сложи например закон, според който на деца родени в България, задължително да им се дават български имена, дали няма да се реши частично проблемът с "нашествието"