Няма как да стане.Въпросното пробуждане е строго индивидуален процес!И насила не става!
В темата за нло,писах за обект който се наблюдава всяка вечер над нашият блок(за съжаление,не успях да кача видео,щото не знам как,но пак ще пробвам)Въпросното видео(много ясно се вижда,че е обект който излъчва светлина и мига) го показах на приятели,съседи,познати и т.н.Ако знаете само какви предположения чух...За подигравките няма да разправям ;D
Първо..самолет!Това,че седи цял час на едно място без да мърда,не ми бе пояснено...Викам сигурно спира да зареди над Шел-а в Х.Димитър в София :)или пък кафе-пауза..не знам..Втората простотия която чух,е,че е сателит!Как се появява всяка вечер на едно и също място и защо седи само по един час,а после изчезва..и това не можаха да го измъдрят!Трети вариант..абе,тва са от тия неща дето са за телефоните!Какви са въпросните неща,не стана ясно..Четвърти..(култов)!Това е звезда!Като казах,че не е възможно,и защо и къде изчезва,един умник ми каза:Ма много си тъпа ма!Ми слънцето как се мести и накрая изчезва!Тааа.. и въпросната"звезда"така!И аз щот съм тъпа,та реших да не питам как така другите звезди не се местят(камо ли да изчезнат от хоризонта за час)щото не ми се рискуваше да слушам повече бисери
Та,мисълта ми е,че човек когато не иска да види нещо,от 100 кладенеца вода ще донесе и пак няма да прогледне!Същото и с ''Програмата за изтребване на българския народ ..''На който съм казала,всеки ми вика"много филми гледаш"
Нещата не са безнадеждни,но трябва време.