Подариха ми преди време каталог на Вижън - верно са скъпчии! Естествено, искаха да ме зарибят с комплекс от витамини, но категорично отказах.
Имам опит с Аквасорс, водораслите им не са лоши, но какво точно съдържат тези капсулки кой знае...
Корал Клуб също са руснаци и предлагат куп все съмнително полезни хапчета.
Там тарикатлъкът е да си прочистиш организма с една тяхна диета-програма.
Две седмици на хапчета и прахчета, от които 4 дена глад. После, разбира се, ти препоръчват редовно да им гълташ хапчетата, за да запазиш ефекта от прочистването и здравето си. Чух 2 жени да си говорят. Едната е майка на момиче с тежък хроничен проблем. Купувала от Коралците за по 200 лева какви ли не техни добавки, а подобрение у момичето не се виждало. Другата жена, вероятно нейн "спонсор", я "успокояваше", че трябвало да се взимат по-дългичко време... ха-ха
Форевър Ливинг са агресивни и досадни с тяхното алое (консервирали са го с някакви бензоати и мирише на Йодасепт и е много гадно на вкус).
Според мен много трябва да се внимава с тези пирамидални МЛМ организацийки. Винаги ще има тарикати, които да стават "лидери", "дистрибутори 1000 звезди", "Диамантени мениджъри" и т.н гръмки простотии, а "под" тях в пирамидката ще стоят "будалите", които само купуват "чудодейните" еликсири. Никога не съм присъствала на "страхотните" бизнес събирания. Ясно е, че там яко се промиват мозъци и се надъхват взаимно.
Спекулира се с това какво е полезно по принцип. Откъде накъде знаят моя организъм от какво се нуждае? И дали няма просто да изхвърли веществата от "полезните" хапчета, защото не му трябват изобщо?