Не съм срещнал подобна тема и за това пускам такава.
Става въпрос за това, че ако се получи масов ефект върху хората от някой експеримент по погрешка или пък нарочно, ще можем чрез тази тема да установим по бързо този факт.
Днес станах с чувството, че все още сънувам, все едно сънят и будното състояние се сливат, няма я тази рязка граница когато ставаш сутрин, а причината да споделям и да пускам темата е, че моята съпруга сподели същото и след час два един приятел се обади и го сподели между другото в разговора ни по телефона!?
Представих си много хора да го усещат, колко време ли им трябва за да установят следните факти:
1.единични случай ли са или е масово(2-4 дни ще трябват без сайта) а в сайта за един ден.
2. колко са поразените(невъзможно без сайта) а в сайта може да се окачестви час за час кръга на поражения.
3.какво да правим(5-10 дни без сайта) в сайта за един два.
4.ако се наложи инициативен комитет (един до два месеца без сайта) а тук за седмица може да се организира.
Изобщо е наше задължение един към друг, а и към обществото да има такава тема и да бъде лесно и бързо достъпна.
Вярно е, че времето е мрачно и може то да е причината специално за днес, но ако някой път има нещо по сериозно, според мен ние всичките ще го усетим и би трябвало, да бъдем първите усетили, тъй като това ни е основната тематика КОНСПИРАЦИЯТА, а и евентуално някои от нас по напреднали в материала да помогнат със съвети другите, как трябва да постъпват.
Остава заглавието да бъде избрано, така че да може всеки да го намери, когато има нужда да споделя нещо странно, "странно явление днес" ми се стори най подходящо и "здравните конспирации" като главна тема.