Добре, по преживяното:
-"запалих цигара и попитах себе си или нещо което да ми каже."
сама бе написала,че "Човек изживява това което си позволи да изживее.Вярата и убежденията му го позволяват." ако си искала да "навлезеш" в такова състояние което да ти обясни един вид или да ти отговори на питането то това може да е причината да си изпаднала в това положение.
-"Започнах да чувам в дясното си ухо нещо като циклично бим,бум,бум."
случайно да слушаш хаус музика или нещо подобно?да си била преди това на купон където е имало такава музика?
-"Отворих очи,бях замръзнала в една поза държейки цигарата си повече от 5 мин"
ако си била изпаднала в транс (отпуснато състояние) да кажем , то при това положение не е възможно да държиш каквото и да било а мускулите ти да са отпуснати...замръзнала в какъв смисъл?усещаше ли че все едно си скована ?
"мъжа ми и той каза че е изживял подобно нещо само че в леглото в съседната стая,а аз си помислих ,че сигурно и с него нещо такова се случва."
-дали той си е задал същия въпрос за душата? и мислил ли е в тази насока
"След това цяла нощ сънувах че ми преминават всичк убеждения през главата,все едно ги преглеждах,все едно някой ми ги казваше,защото ги чувах"
отново "Човек изживява това което си позволи да изживее.Вярата и убежденията му го позволяват." била си вече на такава "вълна" и е нормално и сънищата ти да са своеобразно продължение на тези разсъждения.....