Хайде сега някой да ми каже познава ли някой но лично, спечелил 100 000 лв. и нагоре от тото 2(не от еврофутбол а от тото 2)...
Е, аз не само познавам такъв човек, но и ми е съученик, от родния ми град е. Преди четири години спечели над 700 000, а фишът беше попълнен от сина му - първолак. Но не е там работата, дали познаваме такива хора или не. Интересното е това, че хората, правеши равносметка за това, кои числа не трябва да се падат, не знаят кой е пуснал печелившия фиш - фишовете са анонимни до появата на спечелилия в управлението на тотото, за да си вземе печалбата. От родния ми град има и други хора, спечелили суми над 100 000. Не са един или двама. Лично аз, през 2000 година, отървах шестица в 6/42, падна ми се петица и печалбата беше 650 лв /шестицата беше 105 000 - представяте ли си(?)/. Тогава добре ми дойдоха, малко повече от година бях без работа и закърпихме положението за два месеца.
Според скромното ми мнение, понятието вероятност има твърде малка, когато някой спечели в българското тото. Съществува желание на ръководещите го и собствениците му дали да дадат печалба или не, а това съответно се определя от различни фактори. Определя се; първо - от зададения седмичен норматив на собственика за извлечена печалба /ако има малко пуснати фишове печалбата му ще е малка/, при набиране на необходимата печалба - моля, шестиците валят, колкото ви душа сака; второ - при малка изчислена печалба, изкуствено се задържа даването на печалба, хората се активизират и пускат фишове, защото джакпота расте, но тук се намесва и допълнителния фактор, дали собствениа има спешна нужда от пари; трето - чичкото в тайната стаичка понякога има неточни реакции и греши, а тогава печалбата наистина се пада. Един господ знае собствениците, какви други мотиви още може да имат при игрите на тотото. Сложно да се помисли, когато не сме вътре в нещата. Някой, ако се сети, да пише в тази тема.