И защо бившата Шефка на тотализатора купуваше каквото и скимне, а угоеното и с(в)инче беше даже депутат. Ооо, забравих, май-май имаха и някаква връзка с ДПС, но може да греша, то при толкоз обръчи покрай Меди Доганов.
Свинята много често идва в скапания хотел, където бачкам, и никога не е сам.ВИНАГИ се влачи с ония водещ по Бтв, не знам как се казваше, мисля, че беше Бареков - един дългуч кретен, беше по някакъв сутрешен блог май.(Съжалявам, не съм гледал телевизия от години и нямам телевизор).
Свинята си е свиня, Бареков в цивилни дрехи се облича като педераст, много пъти колегите ми го мислят за педераст и го сочат в гръб от тъпия вход на хотела.Доста е висок, по телевизията май не изглежда толкова висок, и си влачи краката яко.Има случай, когато тъкмо като го гледам как си влачи краката тая висока върлина, облечена като гей, и той се спъва във фугата на плочките...
Все не успявам да чуя за какво си говорят двамата.Всеки божи път са заедно, сигурно веднъж седмично.Говорят си тихо като третокласнички и нищо не мога да чуя.Знам само, че всеки божи път, явно му е традиция на свинята, оставя на лоби бара 70 кинта като бакшиш.Сметката ВИНАГИ я плаща той, не съм видял Бареков да плаща нещо някога.
По едно време си мислех, че са гаджета.
Свинята обикновено идва с ленд роувър, а Бареков пеша.Ако някой се интересува, следващия път като ги видя, мога да му взема номера на колата, на някой може да му е полезно