Това са три (според мен) бисера (от Богоизбрания), само от една тема, която има все още само 3 стр.- Тоталната ислямизация на Европа.
Повярвайте те ми, преди да се засмея юнашки, дъхът ми спря.
Текстовете не са редактирани, само в първия подчертах 2-3 реда.Така си обясних от къде ще дойде по големия прочент спасени вярващи, понеже реално християните на запад са видимо много малък процент. Мюсюлманите при мъжете не са по различни от атеистите, но при жените както писах определено има разлика много жени в Африка и Азия не стоят непрекъснато пред телевизор или не се етъпчат непрекъснато с лекарства и въглехидрати, което в много случай е показател за правилна вяра в Истинския Христос. Какво като се наричат мюсюлманки, при жените това няма значение. Ето защо пак повтарям исляма явно трябва да изхвъри западното общество което е поело пътя на самоунищожение.
Този пламенне комсомолски изблик по мой адрес ли беше? Индустриалната революцие е възникнала в Англия, защото Ирак тогава е била гола пустиня с 10000 хора и 50 000 овци, а ти погледни статистиката за продажба на компове, точно България е на последно място, аз само казах че нормалните жени не седят по цял ден да зяпат телевизор като идиоти.
Моето мнение по въпроса може и да е грубо, но не виждам причина да се притесняваме, в Европа освен комунисти и обратни друго почти нищо не е останало. Докато при исляма има една неочаквана дори и за мен много християнска доктрина. При хуманизма и комунизма, които са учения на развития сатанизъм един от проблемите е че тези идеологии възникнали и развивани в Европа отнемат вярата не само на мъжете но и на жените.
Как ще ги коментирате??