Направо на въпроса.Положението по най-грубо описание, според мен е такова:
Някои подкрепят идеята, че болестите са въплъщение на моделите на мислене - или следствия, като първопричината е в ума.Други, пренебрегвайки тази постоянно писана навсякъде информация, твърдо виждат в лицето на биологичните носители първопричина.
Първите имат на разположение в репертуара си всичко написано за плацебо например.Вторите имат в репертуара си всичко написано за постоянния геноцид чрез биологични оръжия, извършван от Илюминати и Со.
Лично аз се самоопределям в първата група - на приели концепцията, че физическото представлява своего рода "осъществена идея".И смятам, че болестите са автопрограми, напълно зависещи от самия конкретен човек.
Но също така не мога да пренебрегна факта, че в борбата срещу свободите на човечеството се използват несметно количество биологични фактори.Мисля си...НЯМА НАЧИН илюминати да не си дават сметка за същността на болестите.Тогава защо създават нов след нов вирус и синтетично хранително вещество?
Обяснявам си това с представата, че...
След като физическото е "осъществена идея" с източник мисълта, то тогава вирусите не са ли по-скоро, от езотерична гледна точка, "осъществена идея за саморазпространяваща се програма", чието символично "заразяване на тялото" да предствалява успешно внедряване в програмите на съзнанието на жертвата? Нещо като подвижен мисловен модел, чиято физическа манифестация да представлява вирусен организъм?
И в този ред на мисли, това означава ли, че при изпълнени условия, мисълта може да създаде физически вирус в пространството?
В смисъл...аз не мога да си представя, че извънземните правят вируси като използват спринцовки.Според мен правят вируси, като използват интерференции на полета - както най-вероятно създават и ДНК и биологична материя по принцип.
Какво мислите вие?
П.П.
Понеже имам навика да преоткривам с течение на много време някакви неща, които се оказват отдавна написани, но просто не съм чел откъдето трябва...ви моля да споделите вашите мнения, идеи или знания по въпроса, а защо не и насоки към литература, която засяга този конкретен проблем
П.П.1
Относно интерференцията на полета смятам, че за това може да се използват полетата на вече съществуващи, осъществени "същности" и "програми" като минерали, метали и др.
Съвсем наскоро чух, че имало някакъв американец, който имал доста пари и искал да си поръча компютър от злато.Всичко от злато - всяко чипче, проводник, платка...Излязло му явно доста солено и компютърът бил с параметри 700-800 мегахерца.Само че по резултатност надминавал 3-4 гигахерцовите процесори.
Това е само история, но...при положение че народите пазят такива спомени, че извънземните веднага ги пратили в мините да копаят богатства (Кредо Мутуа например,за източник) и запазени египетски традиции за лечение чрез покриване със златен прах и подобни ритуали и тн...
И това може да е част от пъзела.Какво ще стане
например, ако торсионно поле прониже някаква гняс(флуор или хлор), след това друго торсионно поле прониже друга гняс и тези торсионни полета интерферират в чаша вода (като символ на "програмата за биологичен генезис")...дали няма да се получи някой микроскопичен дзвер?