Съгласен съм с мнението на Salito.Спооред скромното ми мнение, mara наистина й липсва открития език на форума, и няколкото й поста бяха просто плахи. В качеството си на лекар, тя би могла да напише подробни постове с прекрасни обяснения, а не такива, които малко приличат на "общи приказки", което ме навява и на мисълта, че само се е нарекла лекар.
Лично аз не очаквах тя толкова бързо да изрази разочарование. Мислех, че ще потърпи известно време упреци и лични нападки от страна на някои съфорумци и чак тогава ще обяви напускане, и също така мисля, че реакцията й за обявяване на толкова бързо напускане е неадекватна и необмислена. Може би за това си има причина и причината е липсата при нея на лично време, за да присъства във форума, което, сигурен съм, е свързано със служебни и лични ангажименти. Явно емоцията й наистина й е дошла в повече, както беше и с мен, когато започнах да обсъждам темите във форума. И сега се вълнувам, но гледам да не разочаровам никого от участниците в дискусиите, най-малкото да не обиждам и да не съдя прекалено силно. Доколкото съм установил, подобен тип отношение, предизвиква същата ответна реакция и не предизвиква отсрещно злонамерено отношение. Според мен, mara изобщо не трябваше да отправя цитираните от Salito констатации, защото нищо, в края на краищата, не доказва, че тя е авторитетен лекар. Разкриването от нейна страна, че е лекар, просто й изигра лоша шега!!! Добре би било, с компетенцията и знанията, които тя има да прави на пух и прах всичко живо във форума!!!
Тогава най-вече на нея щеше да й бъде безкрайно забавно, когато общува с останалите. Но тя избърза с разкриването си и сгреши. Затова я призовавам официално да "отзове" признанието си, че е лекар и заяви категорично, че не е такъв, или администраторите да изтрият темата от признанието й до настоящия момент, и всичко започне начисто! Както админите имат навик да трият регистрации на членове, след няколко месеца новите членове няма да знаят, че тя е лекар и положението ще се замаже!
Тъй че, mara, а сега дай тука още едно признание, че не си лекар! И отново ставаш анонимен участник във форума, който прави на пух и прах противниковите мнения! Или пък, още по просто, се регистрирай с нов ник и "давай с рогата напред" в темата за "Ваксините".
Форумът определено загуби много с напускането й! >
Но това вече е друга тема...
Salito, като си поставил продължение на разкритието на личностите, ха сега още някой да си признае, че е хуманен /не ветеринарен/ медик... ;D ;D ;D И хич да не се спотайва, че е грехота!