Остава сега да кажеш, че и извънземни летят над главата ти 
Точно така. В болшинството случаи са малки автоматични сонди.

Виж сега аз не съм този, който ще казва има ли извънземни или не, но искам да изкарам НЛО от тази извънземна рамка. НЛО са с напълно земен произход и са технологии разработвани още от втората световна война. Извънземните са ги използвали, като камуфлаж за да прикриват тези технологии.
Че на Земята има НЛО-та с напълно земен произход е вярно. Но не са от средата на 20-и век насам. За пример ще посоча индийския епос Виманика Шастра. И плюс това Алиен е написал в материала си за доста други древни текстове:
http://www.parallelreality-bg.com/index.php/statii/zagadki/302-2011-02-24-09-14-22.html . Но след като на Земята е имало от хиляди години НЛО-та не си ли задаваш въпроса, как са се появили тези технологии? Чел ли си "Документите Тера"? Предполагам си запознат с Владимир Терзийски? Та той описва доста различни по вид технологии за летене и антигравитация, даже споменава цифрата от 1600 технологични начини за летене в пространството. Как мислиш, дали земните изобретатели не биха изобретили само няколко технологии, а не да имат в ръцете си знания за цяла гама начини за летене? Единственият факт, който подкрепя тезата ти, че земните НЛО-та съществуват от времето на втората световна война насам е книгата на Терзийски. Но какво би казал за Джон Кийли? Той да не би да е работил активно по времето на втората световна война?
НЛО-тата не можеш да ги изкараш от извънземната рамка. Неоспорим факт е, че, след като летящите чинии присъстват в древните хроники и картини хиляди години преди нашата ера, не само говори, че човешката култура от шумерско време насам е нямала технологични учения да ги създава масово /в статията на Алиен става ясно, че летенето е било прерогатив на съвсем отделна от останалото население каста/, но и това, че НЛО-тата от древността до 20 век са изцяло иноземни конструкции. От втората световна война насам, нещата вече придобиват много цветуща окраска.
Пък и друго... От Виманика Шастра става ясно, че древните НЛО-та са били три вида, за земни полети, за междупланетни полети и за междузведни пътешествия. Добре де, ама като е имало за междузведни пътешествия, какво, едно време не е имало контакти с иноземци ли, и те не знаят местоположението на Земята ли? Май ще се окаже вярна информацията, че от няколко хиляди години Земята се намира под карантина и на съвсем малко иноземни апарати е позволявано да нахлува в земната сфера.
Разбери, че важното в случая е не да кажеш просто така: "АЗ ВЯРВАМ" и да започнеш с отворени обятия да попиваш всякаква информация, която съответства на вярванията ти.
Важното е да започнем да отделяме цялата тази дезинформационна кочина около извънземните, защото в момента от такива наслагвания цари един абсудрен хаос.
Съгласен съм с тебе, че трябва да противодействаме на информационния хаос. Но по пътя на отричането на присъствието на извънземните повсеместно в цялата история на Земята, от дълбоката древност до днес, доникъде няма да стигнем. По твоя начин ще гледаме само едната страна и даже няма да осъзнаваме, че има не само други страни, но и други светове, и други пространства.