Автор Тема: Венера до Луната  (Прочетена 14810 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен sasho90

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 451
  • Ако още не си бесен, значи не внимаваш достатъчно
Относно: ПУСНЕТЕ ВЕДНАГА КАНАЛ 3
« Отговор #15 -: Декември 01, 2008, 22:33:02 pm »
И аз го снимах това днес  :D

Keep 'em occupied!

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #16 -: Декември 01, 2008, 22:35:37 pm »
Въх, много яко!!!

Неактивен oknele

• Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
« Отговор #17 -: Декември 01, 2008, 22:52:23 pm »
...светещия обект беше по-скоро върху Луната ......гледахме го трима души на терасата на 6 етаж в ''Сухата река" София............ по-скоро прозираше през Луната.... беше като дупка в грамофонна плоча........ но по странното е че Луната(сърп) изчезна много ,много бързо .............. направо изчезна заедно със светещите обекти......... Това си е бъг в Матрицата-Ферма... Филмът "Шоуто на Труман" = Шоуто на истинските хора заобиколени от органични портали... Нека Холографското Небе се изключи Сега! Така наречената наша Луна няма аналог в цялата ни позната Галактика.........перфектен еклипс........ и винаги от коя да е точка на Земята да виждаме само познатото и лице, което лично на мен винаги ми е приличало на логото на "Джурасик парк".... ок знам профански научни теории колкото искащ....Просто се събудих... Лека Нощ Нещастие...
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен sasho90

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 451
  • Ако още не си бесен, значи не внимаваш достатъчно
« Отговор #18 -: Декември 01, 2008, 23:05:35 pm »
???

иначе като го видях не се замислих - направо грабнах фотото и направих няколко снимки. Досега такова явление не бях виждал. Викам си на ум "Турците имат пръст в това" ;D Трябваше да го подпирам на терасата на китката си, за да не мърда обектива, защото беше доста дълга експозиция - 10 сек.
Keep 'em occupied!

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
  • Публикации: 1 199
« Отговор #19 -: Декември 01, 2008, 23:49:29 pm »
sasho90,
Браво за качествената снимка. По същият начин се виждаше и тази вечер от региона, където живея. Просто няма разлика с твоята снимка. Отказах се да правя снимки, щото беше малко мъгливо и влажно.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #20 -: Декември 02, 2008, 00:05:56 am »
Не че трябва да има връзка, но все пак да питам днес някой усетил ли е някаква странна умора както се оплакаха някои по телевизията, а  пък аз в магазина чух също една жена да говори нещо подобно?

Неактивен dlakon

• Четящ
  • *
  • Публикации: 105
  • 65% chance for critical post
« Отговор #21 -: Декември 02, 2008, 00:48:13 am »
Тъкмо обратното - счупих се вкъщи от тренировки и се почувствах страшно добре и все още съм супер бодър  ;)
Asatoma sat gamaya, tamasoma jyotir gamaya, mrityorma anritam gamaya..

Неактивен Peacekeeper

• Много Писал
  • Публикации: 2 131
« Отговор #22 -: Декември 02, 2008, 01:46:27 am »
Много късно се сетихте да гледате към небето ;D  Ясно се виждаше от Осми приморски полк, Варна на 10.10.2008 около 19:00 и за 10-12 минути се придвижи на югозапад и се скри зад сградите ;)   Подробно съм го описал в темата за НЛО свидетелите в BG в съотвения раздел.

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
  • Публикации: 2 433
« Отговор #23 -: Декември 02, 2008, 05:35:34 am »
Тъкмо обратното - счупих се вкъщи от тренировки и се почувствах страшно добре и все още съм супер бодър  ;)
Вампир такъв, явно си изсмукал енергията на хората.  >:( :P
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Trandev

• Пишещ
  • Публикации: 739
  • Tread softly, Because you tread on my dreams. W.Y.
    • Елементи от някои умозаключения
« Отговор #24 -: Декември 02, 2008, 08:32:50 am »
Браво, Сашо!
Страхотна снимка! :) :) :)

Абе вие сте егати индианците, аз също почуствах умора в края на работния ден и след едно "приятно" прибиране по улиците на София. Сигурно е заради Луната, Венера и Юпитер, а не заради перфектната София. А тия дето нещо им светело на Луната,направо са за Нареченски бани. Нали знаете, Поздрав най-сърдечен от ....Светещите в Наречен!
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Неактивен neven

• Пишещ
  • Публикации: 698
« Отговор #25 -: Декември 02, 2008, 10:14:45 am »
Едни светят в Наречен, други на Луната, трети на Земата и под нея. Важното е, че  все повече поглеждат нагоре. Дали очакват нещо или просто си разкършват вратовете след уморителния ден?
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #26 -: Декември 02, 2008, 20:28:52 pm »
Трандев, относно това дали небесните тела влияят на поведението и състоянието на хората и животните има една наука , която се нарича Астрология и там нещата са много добре обяснени. Като допълнение можеш да вземеш и статистиките на полицейските данни по кое време стават най-много престъпления . Вълците и някои кучета сигурно вият на пълнолуние по някаква случайност....

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
  • Публикации: 2 433
« Отговор #27 -: Декември 03, 2008, 02:25:57 am »
Най-голямо значение оказват най-близките и най-големите тела - Слънце, Луна (за Юпитер не знам, не съм астролог)

Мисля също и че е различно при различните хора. На мен Луната зверски много ми влияе. При пълнолуние е голям тормоз.  >:( :( ;D
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Trandev

• Пишещ
  • Публикации: 739
  • Tread softly, Because you tread on my dreams. W.Y.
    • Елементи от някои умозаключения
« Отговор #28 -: Декември 03, 2008, 09:19:06 am »
ИМА СВЕТЕЩО ТЯЛО НА ЛУНАТА

Ей, затова говоря Алиене, каква астрология, какви кучета.
Страх и ужас сковава душата при едно обикновенно астрономическо явление. :o :o :o :o
 :D
А иначе, кучетата си лаят и след колоездачите и гумите на колите, ама няма още "наука" ГУМОЛОГИЯ. ;D ;D ;D ;D
« Последна редакция: Декември 03, 2008, 09:19:48 am от Trandev »

Неактивен xthing

• Четящ
  • *
  • Публикации: 237
  • xthingxthingxthingxthing
« Отговор #29 -: Декември 03, 2008, 14:28:57 pm »
xaxaxa trandev  направо ме уби с това изказване  ;D

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27