Автор Тема: Барак Обама  (Прочетена 76769 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен alhimika

• Четящ
  • *
  • Публикации: 64
Re:Барак Обама
« Отговор #75 -: Април 07, 2009, 14:26:01 pm »
Няма да говорите лошо за моя човек бе :D . Ето какво казва той.

Обама: Да живеем в мир!
http://www.kompasbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6368&Itemid=39

Обама: Израел и палестинците да подновят преговорите за мир

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=324098

Обама поиска свят без ядрено оръжие
http://www.dnevnik.bg/sviat/2009/04/05/700652_obama_poiska_sviat_bez_iadreno_orujie/

Обама настоява за мир в Близкия изток
http://news.ibox.bg/news/id_780752833

Саркози и Обама номинирани за Нобелова награда за мир
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=149569
« Последна редакция: Април 07, 2009, 14:27:30 pm от alhimika »
„Хората ще ви съдят по това, което сте построили, а не по това, което рушите“  OBAMA

buden

• Гост
« Отговор #76 -: Април 08, 2009, 10:05:05 am »
Абе заключете я тази тема, че все се намира някой оптимист като alhimika.
Webster Tarpley написа две книги още миналата година за този, едната е "Obama the postmodern coup". Четете бе хора. То и Обама написа две книги за себе си - хахаха - и естествено неговите станаха бестселъри, а другите две ги четоха само хора които се интересуват от истината.

Бях пуснал и превел тук едни интервюта с автора преди изборите. Филма на Алекс Джоунс е направен по книгите. Чететеееееееееееееееееееееееее

Заключете я тази тема, то сигурно и други има за заключване. Правите една сметка кой крив кой прави и толкова. Не всеки новодошъл и пише ли пише без да чете. 
« Последна редакция: Април 08, 2009, 10:07:05 am от buden »

Неактивен remalyks

• Четящ
  • *
  • Публикации: 199
  • in/at/on 11
    • 11
« Отговор #77 -: Април 08, 2009, 12:10:52 pm »
"Обама призовава Европейския съюз да приеме Турция"  :-\
11

Неактивен rado89

• Четящ
  • *
  • Публикации: 224
« Отговор #78 -: Април 09, 2009, 02:36:35 am »
Webster Tarpley написа две книги още миналата година за този, едната е "Obama the postmodern coup". Четете бе хора. То и Обама написа две книги за себе си - хахаха - и естествено неговите станаха бестселъри, а другите две ги четоха само хора които се интересуват от истината.

Бях пуснал и превел тук едни интервюта с автора преди изборите. Филма на Алекс Джоунс е направен по книгите. Чететеееееееееееееееееееееееее

Заключете я тази тема, то сигурно и други има за заключване. Правите една сметка кой крив кой прави и толкова. Не всеки новодошъл и пише ли пише без да чете. 

А кое класифицира неопровержимо книгите който споменаваш като найстина?? Не съм нито за, нито против Обама но съм с две ръце за обективността. Та, аргументирай се колега.
A Coward Dies A Thousand Deaths! A Real Man Dies But Once!! 2PAC

buden

• Гост
« Отговор #79 -: Април 09, 2009, 11:34:59 am »
Защото са фактология. Факти, а не празни приказки, с които всеки политик борави.

Неактивен rado89

• Четящ
  • *
« Отговор #80 -: Април 09, 2009, 19:30:24 pm »
Защото са фактология. Факти, а не празни приказки, с които всеки политик борави.

И тези факти, в тези книги са неоспорими защото ги е надраскал някой с академични инициали пред името си или защото???? Найвността е опасно нещо колега

buden

• Гост
« Отговор #81 -: Април 13, 2009, 11:40:57 am »

И тези факти, в тези книги са неоспорими защото ги е надраскал някой с академични инициали пред името си или защото???? Найвността е опасно нещо колега

Факти са защото са се случили, шакуре. Писаните книги са анализи на база минали събития, които вече са се случили.
Да вярваш на политически речи, които нямат никаква база на това казвам аз наивност.

Неактивен rado89

• Четящ
  • *
« Отговор #82 -: Април 14, 2009, 22:30:24 pm »

Факти са защото са се случили, шакуре. Писаните книги са анализи на база минали събития, които вече са се случили.
Да вярваш на политически речи, които нямат никаква база на това казвам аз наивност.

На политици никога не съм вярвал. Но ако всеки анализ е истина - незнам, може и аз да съм найвния ;)

buden

• Гост
« Отговор #83 -: Април 15, 2009, 00:53:28 am »
Ти да беше дал поне едно мнение по темата.

Прочети я и виж защо имам такова мнение. Ще разбереш и защо е ценно да се анализират минали и настоящи събития. Ако си запознат с фактите, грешен анализ много трудно би те подвел.

После се напъни и напиши ти какво мислиш по темата.

Пък кой е наивният и кой е найвният да го оставим настрана.

Неактивен alhimika

• Четящ
  • *
  • Публикации: 64
« Отговор #84 -: Април 15, 2009, 11:56:44 am »

Забранено за оптимисти така ли? :)
Аз лично не вярвам на писания от сорта: "Той е черен, ще погне белите" , "Той обеща мирна политика, но ще предизвика 3та световна".
Не е нужно да вярвам на всяко апокалиптично предсказание преди да стане факт.
А като гледам (слава богу) далеч сме от тея писания .
Та той дори с Русия се опитва да се сближи.
„Хората ще ви съдят по това, което сте построили, а не по това, което рушите“  OBAMA

Неактивен Wh1teDeath

• Четящ
  • *
  • Публикации: 28
« Отговор #85 -: Юни 17, 2009, 16:01:59 pm »
Вижте на какво клипче попаднах, пълния леш. По принцип знам, че е нереално, ама се замислих това ако е вярно какво ще последва от тук нататък.  ;D

« Последна редакция: Юни 17, 2009, 18:50:24 pm от Mirotvorec »

Неактивен radon

• Четящ
  • *
  • Публикации: 171
« Отговор #86 -: Юни 17, 2009, 21:34:52 pm »
Ухаааа. Рядко се впечатлявам толова, колкото от този клип.

Неактивен remalyks

• Четящ
  • *
  • Публикации: 199
  • in/at/on 11
    • 11
« Отговор #87 -: Юни 18, 2009, 09:46:52 am »
11

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #88 -: Юни 18, 2009, 14:55:00 pm »

Муха остана в историята - Обама я уби ”на живо”

18 юни 2009 / News.dir.bg
Американският президент Барак Обама се подразни от муха по време на телевизионно интервю в Белия дом и взе нещата в свои ръце, съобщи БЛИЦ.
Първоначално той се опита да прогони мухата, но тя упорстваше. Той я изчака да кацне, замахна и я уби от първи опит. Без да се притеснява, президентът каза на кореспондента на Си Ен Би Си: "Докъде бяхме стигнали", а след това все пак отбеляза: "Това беше доста внушително, нали? Хванах я."
След това посочи към победеното насекомо на пода и каза: "Искате ли да заснемете това?" Си Ен Би Си го направи. Мухата остана в историята.

Това всъщност е тайно послание за война към извънземните инсектоиди  ;D :D :P ;)  а "мистерията" става още по-голяма защото видни представители на извънземни фракции претърпяват странни инциденти  :P :P :P

Цитат
Хилари Клинтън падна и си счупи десния лакът
18 юни 2009 / Nеws.dir.bg
Държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън е счупила десния си лакът, съобщиха Асошиейтед прес и Ройтерс, позовавайки се на нейна говорителка.
Бившата британска министър-председателка Маргарет Тачър също си счупи ръката преди няколко дни. Инцидентът станал в дома на 83-годишната лейди Тачър. До понеделник тя ще се възстановява в лондонската болница "Челси енд Уестминстър".

Неактивен lokmar

• Четящ
  • *
  • Публикации: 239
« Отговор #89 -: Юни 18, 2009, 15:17:35 pm »
 Трябва да наемем Обама да убива нахалните мухи.  ;D ;)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27