Автор Тема: Българските подземия! Кой какво знае?  (Прочетена 290282 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен sesiliq

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 289
  • ТРОЯНА
Re:Българските подземия! Кой какво знае?
« Отговор #225 -: Ноември 07, 2009, 09:51:07 am »
Значи за пренасяне на хора по гръб ,които не могат да се придвижват сами.
« Последна редакция: Ноември 07, 2009, 10:29:40 am от Mirotvorec »
...и нека Силата бъде с теб. [img]http://img383.imageshack.us/img383/290

Неактивен remalyks

• Четящ
  • *
  • Публикации: 199
  • in/at/on 11
    • 11
« Отговор #226 -: Ноември 07, 2009, 16:54:44 pm »
Има и тунели от НДК до малкото НДК
11

Неактивен Lazy

• Четящ
  • *
  • Публикации: 1
« Отговор #227 -: Ноември 18, 2009, 02:35:28 am »
Група за подземни съоръжения във Фейсбук: http://www.-Цензурурано - Сайт с преобладаваща дезинформация -/#/group.php?gid=178560628279&ref=mf
Всеки, който се интересува от темата, да се чувства поканен. А пък там ще можете и да популяризирате този форум и да намерите повече съмишленици. :)

Неактивен sony

• Четящ
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #228 -: Декември 05, 2009, 17:24:43 pm »
Някой чувал ли е за подземни съоръжения и бункери изградени от SS в България?
Доколкото разбрах те не са се задържали тук много-много и са ползвали готовата инфраструктура, НО това май е само официална версия. Поствам част от една тема в Бойна Слава за бункер в Стара Загора:

Такааа... Току що се върнах от бомбоубежището. Тръгнах с един прожектор, на който му свършиха батериите 20 мин. след като бях вътре... и толкова хубаво се загубих... че ако ви кажа че се озовах на другия край на града... Добре че изхода там беше на два ритника живот... лутах се из вътре плъхове колкото мене големи прилепи и да е имало не съм ги видял... А да знаете на плъховете как страшно им светят очите... И бях сам! По едно време вече разбрах че съм се изгубил и се панирах и започнах да викам... да ама... викай на 3 метра - 4 под земята... и към 3 часа само съм обикалял! Светих си с телефона който дори и обхват нямаше... На няколко пъти стигнах до широки помещения (галерии) каменни не видях какви са мебелите ако така мога да се изразя... Седнах на една дървена кушетка да си изям сандвича и продължих. Също така имаше желязни врати залостени със много странни ключалки - светих с телефона но неможах да видя свастика като на входа... на много места има кръстопъти... и метални отвесни стълби... план ако трябва да правя... сами се сещате че няма начин... НО!!! На няколко от вратите пишеше нещо на немски... Аз си направих изводи... дали са верни или не... това е друг въпрос! Само знам, че там без план и без стабилен прожектор... НЯМА ДА ВЛЯЗА!!! Освен това на няколко места се спъвах в някакви "препяствия" и така хубаво падах по очи че... Плъховете ще ме изядат жив!!! Добре че намеих изход!!! Това е от мен. Съжалявам че няма снимки...

Тук е и темата: http://forum.boinaslava.net/showthread.php?t=6053&page=2&pp=25

Аз съм служил в секретна база 1 степен. Там се случваха наистина странни неща. Беше противовъздушна секретна база без право на свиждане и отпуск. Има нешща , които и не можете да си представите, че ги има В БГ.
« Последна редакция: Декември 06, 2009, 08:06:29 am от Mirotvorec »

Неактивен Ken1

• Четящ
  • *
  • Публикации: 114
« Отговор #229 -: Декември 05, 2009, 19:40:28 pm »
Здравей, може ли да споделиш нещо повече. Сигурно не можеш, но къде се намира базата или какво сте правили там, :-X  поне можеш ли да кажеш колко степени секретни бази има и от какво се определя степента на секретност? Или за колко бази знаеш ти?
« Последна редакция: Декември 06, 2009, 08:08:07 am от Mirotvorec »

Неактивен sony

• Четящ
  • *
« Отговор #230 -: Декември 06, 2009, 16:07:51 pm »
Степените на секретност са 3, а главният център за наблюдение на въздушния трафик и контрол на полетите е в Родопите. Информацията е конфедециална. Има полети  на обекти , които са със специален режим на пропуск. Стига толкова щото................
« Последна редакция: Декември 06, 2009, 19:09:18 pm от Mirotvorec »

Неактивен momo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 184
« Отговор #231 -: Декември 06, 2009, 23:08:32 pm »
Щото кво?
Да ти пусна прокси през което да влезеш и да разкажеш, искаш ли?

Неактивен sony

• Четящ
  • *
« Отговор #232 -: Декември 07, 2009, 10:46:31 am »
не благодаря!!!!!!!няма , какво да се разказва.

Неактивен sesiliq

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 289
  • ТРОЯНА
« Отговор #233 -: Декември 07, 2009, 17:49:12 pm »
НЕ!!!Има ,каза ми,но не искаш да кажеш? Защо?
« Последна редакция: Декември 08, 2009, 18:45:34 pm от ultrafutur »
...и нека Силата бъде с теб. [img]http://img383.imageshack.us/img383/290

Неактивен momo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 184
« Отговор #234 -: Декември 08, 2009, 23:31:59 pm »
Ами тогава разкажи ти.
Все едно гледам малки деца "Пък аз го знам, ама няма да ти кажа". Като ще е така си мълчете и това е. Само дразните хората.

Неактивен sony

• Четящ
  • *
« Отговор #235 -: Декември 11, 2009, 20:25:21 pm »
 :)Зщо си мислите ,че изобщо знаете за какво става вапрос?

Неактивен multisync

• Четящ
  • *
  • Публикации: 33
« Отговор #236 -: Декември 11, 2009, 22:37:26 pm »
:)Зщо си мислите ,че изобщо знаете за какво става вапрос?
Разясни поне малко де, какво толкова ще стане?  :mocking: Колегата momo много правилно го каза.Само дразните хората.

Неактивен Rapsio

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 399
« Отговор #237 -: Декември 14, 2009, 13:20:15 pm »
Такива дет се праскат на оригинални и загадъчни нищичко не знаят. Щот те ако искаха да пазят тайна първо на първо изобщо пък нямаше да се намесват в такива теми в такива форуми. Просто дразнят хората - както го написаха по-горе. "Аз знам ама няма да кажа". На такива не трябва да им се обръща внимание щот нямат абсолютно никакви доказателства за каквото и да е. Бил в секретна база еди коя си степен, нямало свиждания, ставали странни неща, имало контрол на полетите и самолети/обекти с пропуски. Бла бла.

А, че има секретни военни инсталации дори в днешна България - така е. Но или ще се говори направо, или ще се мълчи.

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
« Отговор #238 -: Декември 14, 2009, 19:51:16 pm »
sony,тези неща ги знаят много хора!Ти ,ако си бил там наборен войник не си имал достъп до папките за Секретната инормация!Имал си достъп само до ниво ПОВЕРИТЕЛНО!

Неактивен Erebus

• Четящ
  • *
  • Публикации: 43
  • Shut up Mokuba!!!
« Отговор #239 -: Декември 17, 2009, 12:42:21 pm »
Скоро с един приятел ще влезем в подземната бивша база до Шипково.Тъй като Шипково е едно от селата ми разполагам за щастие с неограничено време за да изследваме какво има вътре.Достъпа да по-долните подземни етажи е труден заради влагата.Охраната е жена с един пистолет дето спи по цял ден. :P ;D Ако можем да съберем инфо или да направим снимки ще ги постна тук.С поздрави Kубрат Ювигий  :-*

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27