Да се всмуча в обекта за повече инфо тогава 
Вижте, цитирам се

Разпитах по-подробно един друг колега(случило се е да бачкам само с бивши военни) и изскубнах ново инфо за Витоша.
Според него има голям вход за базата при резиденция Бояна.
Тунелите под НДК водят директно до там, като под НДК има между 3 и 5 нива тунели(не е сигурен, 3 със сигурност).Разказва, че още когато строели НДК и човек надникнел в дупката, триос ЗИЛ (
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/70/Luna_m_frog_7_hameenlinna_1.jpg - този е четириос) се виждал с големината на кламер на дъното.
Той самият отговарял(бил шефче) за телефонния и телеграфния възел.Казва, че базата се води "Централна комуникационна станция" на военните.
Телефонните и телеграфни модули се намирали на 300м под скалата.Твърди, че има достъп до тези помещения през метеорологичната станция на Черни връх.
Според това, което разказва, негова отговорност било да няма грешки при предаване на секретни телеграми.Ако имали една нула пред номера, значи били секретни.А ако имали две нули пред номера, значи били изключително секретни.И ако някой от подчинените му допуснел грешка при архивирането или отчета на датите на получаване и разпращане и тн, за него и за подчинения му се отсъждали 20г затвор

Според неговата информация базата не е строена от нас, а от фашистите, тунелите под НДК били направени по-късно, по негово време.Това трябва да се провери според мен, защото може и да се бърка за базата

Говореше ми предимно за допотопна (от днешна гледна точка) техника...телефони и телеграфи и скапани медни проводници.Сто процента в момента има поне нещо ново, като психотронно обурудване и малко GPSи и сателити и от сорта.За жалост не мога да коментирам модернизирането

А може и да не ми е споменал просто.
П.П.
Спомена също, че е посетил множество бункери из страната, и е забелязал, че всички, строени от нас, започнали да се ронят още след първите години.Бетона просто се ронел заради влагата и природните условия.
А бункерите, построени от фашистите, също били бетонни, но и до днес нищо им нямало.
Това може да е интересно по някое време нататък