Автор Тема: Българските подземия! Кой какво знае?  (Прочетена 290424 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Vader

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 289
Re:Българските подземия! Кой какво знае?
« Отговор #180 -: Април 16, 2009, 22:10:16 pm »
К'во стана със снимките  :D
Brotherhood of the Intergalactic Federation of Bulgaria Bulgaria on three seas,mango to Saturn!

Неактивен goho78

• Четящ
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #181 -: Април 26, 2009, 20:23:22 pm »
някои знае ли нещо за тунелите в бургас

Неактивен goho78

• Четящ
  • *
  • Публикации: 3
Re:Относно: Българските подземия! Кой какво знае?
« Отговор #182 -: Април 26, 2009, 20:33:08 pm »
Да споделя за Бургас, има тунели на които входовете им са точно като слезете по стълбите към моста в дясно се завива веднага след стълбите. и се тръгва по тази уличка която води до бившата дискотека "Нептун". Там има едни врати (според мен) които са зварени от няколко години. Но преди се влизаше. Аз съм влизал до някъде но са много тясни. Мисля, че излизат чак в к-с Меден рудник и са свързани с бункерите които се намират до блатото. Но това са само предположения.

да има и такъв които още не е запечатан.Намира се на жп.гарата точно преди общежитията

Неактивен sTaTix

• Четящ
  • *
  • Публикации: 71
« Отговор #183 -: Април 30, 2009, 08:43:49 am »
А някой знае ли във Варна къде има отворен вход към подземията? Знам че през римските терми също има вариант за влизане, но.. те прекалено много почнаха да се срутват и е "страшно" да останеш отдолу. ;) Като знаеш, че няма от къде да излезеш.. макар че и там може вече да са го запушили входа(не съм влизал от години).
« Последна редакция: Април 30, 2009, 13:24:46 pm от Mirotvorec »

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 242
Нашенските бази
« Отговор #184 -: Април 30, 2009, 21:38:14 pm »
Имам колега, който е служил в поделението на Витоша.Там са "пазели" както се изрази, в това се е състояло служенето му.
На тях (служещите) са казвали, че във Витоша има "резервно главно командване, в случай, че София бъде взривена".

Същият ми разказа за строенето на базата в Стара планина (среден Балкан), но понеже сателитите много напреднали по негово време, всичко живо гледало огромните ракети и строеж, който потъвал навътре в скалата на планината и базата така и не успяла да стане секретна.

Не иска да ми каже нищо повече.

Имам друг колега, от когото индиректно разбрах, че има огромна подземна база в Родопите, до село Широка Лъка.
Не зная нищо повече, защото направо на мен не би казал.
« Последна редакция: Април 30, 2009, 21:40:45 pm от Спорт-Здраве4 »

Неактивен A познай кой

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 385
Re:Нашенските бази
« Отговор #185 -: Април 30, 2009, 21:44:22 pm »
Я извади повече инфо.За чуждите бази вече се мисли в коя баз кое е най-красивото момиче ,а нашиските ЕДВА се споменават ,ЧЕ ГИ ИМА.
...и нека Силата бъде с теб. Аз ще се завърна ;) Дано през 2012 всички умрем.

Неактивен ivanpetrow

• Четящ
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #186 -: Април 30, 2009, 22:22:32 pm »
Служил съм в секретно строително поделения ( преди промените ) и знам няколко подобни обекта. Най-големия от тях беше в близост до прохода Троян - Кърнаре, над курортното село "Шипково". Там са закопани милиони левове , невероятни суми за периода преди 10-ти Ноември. Състои се от десет илли дванадесет етажа под земата, а отгоре за прикритие бе издигнат хотел / почивна станция. За съжаление това мащабно прозведение на военщината на Варшавския Договор не дочака официално си откриване поради настъпили промени. Подочух преди години, че се руши бавно и неиползваемо , като всяка безстопанствена сграда.

Неактивен A познай кой

• Малко Писал
  • **
« Отговор #187 -: Април 30, 2009, 22:24:48 pm »
Разкажи за другите обекти. :)

Неактивен sTaTix

• Четящ
  • *
« Отговор #188 -: Май 01, 2009, 13:17:23 pm »
Ихаа:) ти за каква база разказа не е истина, :) 10-12 етажа на долу. ;) Само дето няма как да посетим това чудо.  :'(
« Последна редакция: Май 01, 2009, 16:35:24 pm от Mirotvorec »

Неактивен A познай кой

• Малко Писал
  • **
« Отговор #189 -: Май 01, 2009, 13:23:11 pm »
А защо не?Да не е охраняван тоя обект?

Неактивен invio

• Четящ
  • *
  • Публикации: 125
« Отговор #190 -: Май 01, 2009, 13:42:59 pm »
Само кажи кой е хотела и къде се намира.Или ако е недостроено,поне кажи къде долу горе се намира,те местните ще ме упътят.

Неактивен sTaTix

• Четящ
  • *
« Отговор #191 -: Май 01, 2009, 13:52:08 pm »
Ами аз останах с впечетлението, че този хотел би трябвало да функционира и няма как да се слезе в подземията, които са под него, ;) но иначе да. Кой е този хотел?
« Последна редакция: Май 01, 2009, 16:36:24 pm от Mirotvorec »

Неактивен Vader

• Малко Писал
  • **
« Отговор #192 -: Май 04, 2009, 01:34:42 am »
Има ли навити да направим експедиция до хасковския бункер ?
Brotherhood of the Intergalactic Federation of Bulgaria Bulgaria on three seas,mango to Saturn!

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 242
« Отговор #193 -: Май 04, 2009, 09:30:23 am »
Това е интересно.В село Шипково има яко хотели - около 6.Останалото са вилни постройки.

Може да се направи селекция по снимките, които са дали(страшно оскъдни).Може би трябва да се отиде намясто да се разгледа кой точно е хотелът.

Възможно е и входа да е в някаква вилна зона.

http://www.troyan-bg.com/page.php?page=hshipkovo0

П.П.
На бас че става дума за хотела към съюза на слепите ;)
« Последна редакция: Май 04, 2009, 09:33:07 am от Спорт-Здраве4 »

Неактивен Vader

• Малко Писал
  • **
« Отговор #194 -: Май 04, 2009, 11:25:25 am »
Цитат
Имам друг колега, от когото индиректно разбрах, че има огромна подземна база в Родопите, до село Широка Лъка
Така значи бил съм в Широка Лъка,хубаво селце с 500 човека,там бай Тошо е имал резерват в които е ловувал муфлони,мястото е в долинка-обградено е от планини,наблизо има минерален извор,а в съседното село Гела което е на по-високо има огромна резиденция на някой от кинтекс(не му се сещам за името).Ако някой спомене повече детайли имам възможност да поразнищя случая  :)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27