Автор Тема: Исус Христос  (Прочетена 290344 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Elen

• Четящ
  • *
  • Публикации: 78
Re: Исус Христос
« Отговор #330 -: Юли 10, 2010, 13:21:58 pm »
алибаба и old4 прави сте   :drinks:Всичко е една голяма лъжа,заблуда,нагласа във съзнанието.Отделният човек е сам самичък,чист и неподправен
Колкото повече разбирам хората,толкова повече ми се живее със животните

Неактивен алибаба

• Пишещ
  • Публикации: 794
« Отговор #331 -: Юли 10, 2010, 13:25:26 pm »
Добре, да приемем, че ти си прав. Те ме лъжат, аз вярвам. Обаче някой друг няма да повярва. Значи нещата пак си опират до мен, защо ИМ вярвам? Пак ще трябва да се изправя пред собствения си съд и да отговоря на въпроса ЗАЩО вярваш в тези неща. Защо господин/госпожа Х НЕ вярва, а ти вярваш?! Това ще трябва себе си да попитам и да не ме е страх да си отговоря честно. А не да ГИ питам Защо ме лъжете?! Ми лъжеме те защото вярваш.

Неактивен old4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 023
« Отговор #332 -: Юли 10, 2010, 13:31:59 pm »
Всички вярваме Алибаба, ако не в тази в друга лъжа ;).
Да не забравяме че темата е интересен лъжефакт за Христос.
Съжалявам old4, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения

Неактивен алибаба

• Пишещ
« Отговор #333 -: Юли 10, 2010, 13:49:44 pm »
Добре, сега ще ви кажа НАЙ-ИНТЕРЕСНИЯТ ФАКТ за Христос, в който не вярвам ами го знам. Откъде ли? Ами от там, че непрекъснато става под носа ни.
Фактът е следният - един нормален и разумен човек е разбрал кое как е (от къде им идват проблемите на хората)и просто най-чистосърдечно го е казал. Някои други (които са знаели как да печелят дивиденти от глупостта на хората), но не са можели да спечелят доворието им, са оставили този простодушен човек да каже нащата, оставили са го да спечели доверието на хората, после са го отстранили от сцената и са продължили играта маскирани, използвайки името му и вярата на хората в него за свои лични цели.

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
« Отговор #334 -: Юли 10, 2010, 13:51:18 pm »
Според мен,всичко ще си дойде на мястото,когато изчезнат религиите.До тогава ще живеем разделени,в пълна заблуда и тотално манипулирани и контролирани от елита. :yes:Не се карайте,произвеждате лууш,а те от това се хранят ;).Не хранете хищниците :).

http://forum.xnetbg.com/index.php?topic=8913.0;wap2
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен Elen

• Четящ
  • *
  • Публикации: 78
« Отговор #335 -: Юли 10, 2010, 14:29:06 pm »
Голяма част от статията е истина.Браво
Колкото повече разбирам хората,толкова повече ми се живее със животните

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
« Отговор #336 -: Юли 10, 2010, 14:37:45 pm »
Според мен,всичко ще си дойде на мястото,когато изчезнат религиите.
   Всичко  ще  си  дойде  на  мястото  когато  изчизне  алчноста!  Тя  алчноста  е  основата  на  всички  конспирации  и  манипулации!!!!

Виж сега това дето го пишеш, не ми се сърди ама е глупаво ;).Те те лъжат че има его ти им вярваш , те те лъжат че има прераждане ти им вярваш, те те лъжат че има обич ти им вярваш ....Лъжат и за фактите за Христос , откъде ще ги имат като са пак поредната лъжа, ти обаче им вярваш ... та затова писанието .............. издиша
                                                                                           Не  Олд,  не,  никак  не  е  глупово  точно  на  мястое  и  изключително   точно      като  въпрос!!  
       Нямало  обич,  а?   Я  помисли  малко!  И  ако  не  можеш  да  отговориш   попитай  ме  на  лични!

Как има хора, които НЕ СЕ ПОДДАВАТ на лъжи и манипулации?
Те какви са? Свръхчовеци ли? Или те...са имунизирани от срещи с лъжци?! Може би не им се е случвало да срещнат такива?!
Как има хора, които като чуят за новата мода...например от розови фанелки за мъжете отиват и си купуват, а други просто не обръщат внимание на подобни неща?
Как има хора, които като чуят за поредният супер продукт на супер ниска цена и супер необходим за вас, отиват в магазина и си купуват, а други просто не обърщат внимание на подобни неща?!
Как има жени, които ще си сложат силиконови цици и въпреки това ще продължават да са комплексирани и такива, които дори и да са плоски като дъска ще са без комплекси, спокойни и уверени..можещи да обичат и да получават обич?
Как има такива, които ще станат наркомани и такива, които няма и да си помислят да пробат подобно нещо?
За това става дума, че лъжи и лъжци винаги е имало и ще има, но човекът е този, който ще допусне или няма да допусне да бъде излъган. И че да вярваш, че ще решиш проблема като изкорениш лъжата от света е мираж. Лъжата ще я има дотогава докато вътре в човека има нещо, което харесва лъжата. Открийте го!

:hi:
       Бих  вметнал  само:  Отговора  е  проверка,  но  не  разиграване  на  театър,  а  проверка  в  реална  ситуация!   Знанието  не  решава  проблема - трябва  опитност!   Отитност  Алибаба,  опитност!
« Последна редакция: Юли 10, 2010, 14:45:34 pm от mitko »
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен old4

• Доста Писал
« Отговор #337 -: Юли 10, 2010, 18:01:04 pm »
Мите това са просто думи! Обич е когато неможеш един ден без някого, и когато го няма да ти се разкъсва сърцето, това е обич! Кой обича света и човеците по този начин, кой?
Аз затова говоря в предния си пост, не че някой от нас обича по този начин близките си, говоря в глобален мащаб, защото все ми се навират думите обич, светлина, любов ..... грънци, празни думи са това.
А за Иисус нищо неможе да се говори освен да се предполага, аз ще повярвам на историята Му чак когато се срещнем.
« Последна редакция: Юли 10, 2010, 18:18:02 pm от old4 »
Съжалявам old4, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
« Отговор #338 -: Юли 10, 2010, 18:20:29 pm »
Мите това са просто думи! Обич е когато неможеш един ден без някого, и когато го няма да ти се разкъсва сърцето, това е обич! Кой обича света и човеците по този начин, кой?
Аз затова говоря в предния си пост, не че някой от нас обича по този начин близките си, говоря в глобален мащаб, защото все ми се навират думите обич, светлина, любов ..... грънци, празни думи са това.
А за Иисус нищо неможе да се говори освен да се предполага, аз ще повярвам на историята Му чак когато се срещнем.
:hi: :flag_of_truce:
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен алибаба

• Пишещ
« Отговор #339 -: Юли 10, 2010, 18:45:16 pm »
...... Обич е когато неможеш един ден без някого, и когато го няма да ти се разкъсва сърцето, това е обич! ....
Това не е вярно. Това, което описваш е зависимост.
Обич е когато си щастлив, че той/тя съществува без никакви други условия.
Това да е при теб в момента е условие.
Има ли условие, това е зависимост.

Неактивен Ashaman

• Пишещ
  • Публикации: 810
« Отговор #340 -: Юли 10, 2010, 19:04:26 pm »
Обичта има много измерения. За мен пък това да се измъчваш от липсата на някого не е обич, а неудоволетворено его, да чувстваш липсата от плътски допир. Обичта към ближния е нещо друго, и може би не я умеем, защото така сме възпитани.

Неактивен old4

• Доста Писал
« Отговор #341 -: Юли 10, 2010, 19:10:50 pm »
Зависимост, его ............. за мен това са празни думи!
Вие сигурно обичате целия свят, направо ви завиждам!

П.С.Не забравяйте каква е темата ;)
« Последна редакция: Юли 10, 2010, 19:18:32 pm от old4 »

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #342 -: Юли 10, 2010, 19:34:11 pm »

Прав си. А офтопиците на част от нас, са странични ефекти на Егото им, каращо ги да се изявяват в това, в което са силни. ;D ;D    Добре, но защо не е по темата.
Хубаво е да има междупредметни връзки, но само като допълнения, а не като основни моменти.
 :hi: :hi: :hi:
« Последна редакция: Октомври 12, 2010, 20:26:26 pm от Mirotvorec »

Неактивен алибаба

• Пишещ
« Отговор #343 -: Юли 10, 2010, 19:40:31 pm »
Аз мога да кажа, че съм го срещнала и мога да ви кажа какво ми е казал...но ще ми повярвате ли?

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #344 -: Юли 10, 2010, 19:58:30 pm »
Ако уточниш и кого си срещнала, ще е добре. (то се подразбира, ама искам ти да го кажеш) ;)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27