(мерси за предупреждението в червено, че никой не е писал от 120 дни, но като съвестен потребител, обещал на Еон нещо, реших тук да постна това, което мисля

)
Христос според мен е имал поколение. Не е задължително това да се доказва с и покрай писаници в Библията. Но, ако всички, които вярват в някакво сравнително неунищожимо (било и част от Бог) съзнание няма как с физическата смърт на тялото му, всичко да е приключило.
Не е било необходимо и навременно да се оповестява. Доста тайни като се пазят в последствие се запазва силата им, отколкото, ако се апелираше за синовете, дъщерите и внуците на Христос.
Мисля за това, защото според мен освен конспирациите и теориите за извънземен разум, имаме доста неща за чисто Земният разум. Който, ако е определящ за развитието на човечеството, но преценящ какво се случва, решавайки повече от човечеството да го разпнат и заличат, отколкото да се учат и усъвършенстват от уменията му.
Не започвайте да си проверявате родословните дървета обаче, защото ще се окаже, че Хитлер е братовчед на Бойко Борисов и тогава няма как да обясним, че Мария Магдалена е Ц.Цачева.
За това ми е интересно как с Библията се е заблудило толкова време и толкова народ. Хитро и Уникално. И все пак, ако мислим за въплъщения може да се получи така, т.е. и още, че както в Христос е част от Божественото съзнание така и в някой друг по същото време е имало друга част. Дори защо да не е била жена. Ако тези две половини се съединят си представете какво би се получило? Бог! Да, ама всеки иска да е Бог. Тогава на този Бог, не му се казва че е с определени способности и той си остава един "прост" месия". След което случайно среща... всеки може да си го доразвие. Идеята ми е, че с разпването на Христос не се е изгубило и затрило семето на божественото.
Важно е, че в определен момент ако който и да е не може конкретно да ... "ходи по вода", но усеща по-интензивно съднанието си, той не трябва непременно да се определя като луд, а да се разбере.
Харесва ми идеята да съм безсмъртна, вече не ми изглежда толкова уморително, колкото интересно (акооооо и с условието хората да се развиват, а не да чакат наготово някой да им каже, че левитирането, осъзнатите сънища и телепатията са неща и качества на съзнанието, които трябва в един момент да започнат да се използват, а не просто да се установяват.).