Ох, Жан, Жан. Като те виждам как си вярваш, чувствам, че няма смисъл да ти казвам, че едно 70% от бомбените атентати в Израел са дело на Мосад, с цел да си намират извинение за поддържане на конфликтите с арабските страни. Това е тактика от край време и съвсемскоро открих, че то било еврейска тактика. Поразрови се по-назад в историята...първите години на съществуване на Израел имаше някои фрапиращи неща....друг е въпросът...представи си следното... Става сега 3та световна война и изведнъж идва някой и ти натриса няколко милиона човека и казва: От днес нататък цяла северна България вече ще се казва Туркменистан (примерно)...и какво ти ще си свиеш перките и ще се свреш в някоя миша дупка и няма да си недоволен? Не го вярвам...но както и да е...
А за тероризма. Мисля, че вече много пъти съм казвал. Тероризма в днешно време първо се подклажда от Големите играчи, после се подпалва пак от тях, поддържа се известно време пак от тях и ако достатъчно са изтъркали нервите на целевата група, от тях наистина в един момент става терористи... Ама като се замисля... ако 1 израелска бомба откъсне главата на детето ми, пишете ме и мен терорист. Разбирате ли в един момент на средно статистическият човек живота му се обезмисля. Той е жвиял, за да работи, за да има семейство и да отглежда това семесйтво... В един момент една бомба, един конфликт му взимат всичко. Единственото, което ти остава е желанието за мъст и то с цената на живота ти...Не казвам, че отмъщението е нещо хубаво...Напротив, това е нещо ужасно дори, но разбираемо. Само духовно развитите могат да не отмъщават за едно такова дело...